-
ידיעות פוקימונ'ס!
[IMG]http://i52.tinypic.com/2guhxme.jpg[/IMG]
[B]העיתון החדש של הפורום ! שיש בו הכל ! אבל הכל!
תגובות חובה![/B]
יש אישור מניצן!
[B][I][U][SIZE="4"]מה חדש בפוקימונ'ס? [/SIZE][/U][/I][/B]
[SPOILER][B]בפינה זו נציג את כל מה שחדש בפורום בשבוע האחרון :[/B]
food figter עלה לניהול פורום אוכל ומתכונים אחרי שהשקיע רבות בפורום , עלה והצלח!
המשתמש "הרוח המתמטיקאית" חוגג 7K
tototal חוגג יום הולדת ,מזל טוב!
Zach Fair מקדיש 11K
הפורום חוגג מיליון הודעות!
גנגר, אמפוליאון ואייפוסי משתמשים חדשים בפורום -ברוכים הבאים![/SPOILER]
[B][I][U][SIZE="4"]עדכוני פוקימון ! [/SIZE][/U][/I][/B]
תודה רבה למעדכנים שלנו על העדכונים!
[SPOILER] סרבי חשף כמה שמות באנגלית של פוקימונים:
1) קורומירו,פוקימון החרק, יקרא מהיום סוודייל (Sewaddle)
2) דורויוזי, ההתפתחות של דרילבור, יקרא מהיום אקסקדריל (Excadrill)
3) מאמאנבו, יקרא מהיום אלומומולא (Alomomola)
אך זה לא הכל!
נחשפו גם כמה שמות של מתקפות בדור החמישי באנגלית:
Bug Opposition עכשיו זה Struggle Bug
Drill Liner עכשיו זה Drill Run
המגזין היפני קורוקורו שוב חושף לנו מידע.
הפעם, הוא מגלה את השם המלא של הסרט הבא של פוקימון, ה-14 במספר.
הסרט יקרא "Victini and the Dark Hero Zekrom", או בעברית: "ויקטיני והגיבור האפל זקרום".
השם מאשר סופית שזקרום יופיע, וכמובן ויקטיני שכבר נחשף ממזמן.
סריקה רשום בין היתר "What's Zekrom's relationship to being the Dark Hero?" ("מה הקשר של זקרום להיות הגיבור האפל?")
אבל ככה האתר pokebeach מתגרם את זה, בעוד סרבי מתרגם זאת "What's Zekrom's relationship to the Dark Hero?" ("מה הקשר של זקרום לגיבור האפל?")
כלומר, בלי המילה being שמשמעותה להיות.
אז לפי התרגום של סרבי, יש ספק שזקרום הוא הגיבור האפל וששם הסרט מטעה.
אבל זה יכול להיות טעות בתרגום.
הסרט ישודר ב-16/07/2011 ביפן, ויהיה הסרט הראשון שישודר במסגרת BW.[/SPOILER]
[B][I][U][SIZE="4"]
מה חדש בטלוויזיה ?[/SIZE][/U][/I][/B]
[SPOILER]בראשון הקרוב בשעה 2 וחצי תתחיל סדרת דגל חדשה בערוץ הילדים בשם "החולמים" .
הסדרה תספר על בית יתומים של ילדים נטושים שמצליחים להגשים את המשאלות הכי גדולות שלהם בעזרת החלומות.הסדרה היא סוג של שילוב של "קטנטנות" ו"הארי פוטר" , הרבה קסמים ,הרבה אהבה והרבה מאוד מתח יכול מאוד להיות שהסדרה תזכה להצלחה רבה, אך את זאת נראה ביום ראשון הקרוב.
הכירו את השחקנים בריאיון מיוחד.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AB3TrmIcTTc[/YOUTUBE][/SPOILER]
[B][I][U][SIZE="4"]ידיעות המוזיקה ! [/SIZE][/U][/I][/B]
[SPOILER]בתוכניות האחרונות של הסאטירה השבועית "ארץ נהדרת" פורסמה "להקה" בדיונית של התוכנית שנקראת "אפליקציה" .בכל שבוע בסוף התוכנית הלהקה מפרסמת שיר חדש, אך , מי חשב שהלהיטים שלהם יהפכו לכזה שיגעון?
ברחבי המדינה משמיעים את השירים הללו בתחנות הרדיו, אצל בני נוער ובעיקר באפליקציות יוטיוב המפורסמות .
השירים הללו הפכו ללהיטים בן רגע אחד ומבלי לחשוב, ילדים שומעים "מוזיקה סאטירית" ז'אנר חדש שאולי יהפוך בקרוב ללהיט הבא.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=bVJJoyCqIgw[/YOUTUBE][/SPOILER]
[B][I][U][SIZE="4"]חדש באנימה ! [/SIZE][/U][/I][/B]
[SPOILER]נראה שהסדרה יוגי הו 5D'S מתקרבת לסיומה מפני שסדרת יוגי הו חדשה עומדת להתחיל בשנה הבאה. מה שמעניין בכל הסיפור הוא שהיוצר של יוגי הו קאזוקי טאקאהאשי עצמו ציין שיוגי הו 5D'S תהיה הסדרה האחרונה של המותג יוגיהו.
אך, הוכרז כי בקרוב תתחיל ביפן סדרה חדשה של יוגיהו, כנראה בגלל ההצלחה הרבה של הסדרה והמותג הכללי.
נצפה או לא? שאלה של זמן.[/SPOILER]
[SIZE="4"][B][I][U]חדשות חת"ם! [/U][/I][/B][/SIZE]
[SPOILER]הפעם בחדשות חת"ם בחרתי להתרכז דווקא במשחק חדש של אשעהל ברוריה , משתמש נבון שהחליט לפתוח את המשחק "מבוכים ודרקונים".
במשחק הזה אתם תשחקו את הזדים, היצורים הקטנים והזדוניים, במטרתם למצוא את מה שיציל עד האל הקדוש שלהם ואת עמם! תוכלו לבחור בין 6 המקצועות שבאפשרותכם ( מכשף, לוחם, כהן, גנב, נקרומנסר ושודד פנימי) ואיתו תשחקו את הדמות.
שימו לב, תשחקו מה שאתם חושבים שהיה לכם יותר מהנה ולא מה שאומרים לכם.בין המשחק עלילת משנה שתפנה אותכם להפתקאות בעולם הפנטזיה הגדול והרחב.
בקיצור ,משחק מושקע, מעניין ומרהיב שמציג משהו חדש בעולם משחקי התפקידים, אולם המשחקים הזה ישן, אך הפעם יש תחושה של חדשנות מסוימת בתחום החת"ם. בהצלחה למשתתפים ולמנהל המשחק.[/SPOILER]
[B][U][I][SIZE="4"]חדש בפולטיקה! [/SIZE][/I][/U][/B]
[B][I][U][SIZE="5"][COLOR="Red"]רעיית נשיא המדינה סוניה פרס הלכה לעולמה[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[SPOILER]רעיית הנשיא פרס מתה בת"א בגיל 87. השניים נישאו בשנת 1945 ולאחר כניסת הנשיא לתפקידו, העדיפה סוניה פרס להישאר בדירתם ברמת אביב. טרם נקבע מועד הלווייתה.
לכתבה המלאה:
[url]http://news.walla.co.il/?w=/1/1782751[/url][/SPOILER]
[SIZE="4"][B][I][U]חדש בספרות ![/U][/I][/B][/SIZE]
[SPOILER]פורום ספרות ,אחד הפורומים הפופולריים ביותר בפורום בזמן האחרון, הפך להיות פורום של פורקן רגשי ושל חוויה עצומה של סיפורים ,רעיונות מופלאים ,שווה קריאה!
הפעם בחרתי להתמקד ב3 סיפורים עם תוכן ,עלילה ,דמויות ,כתיבה טובה, ותגובות, סיפורים שהפכו ללהיט בזכות השקעת הכותב.נתחיל בסיפור הראשון
"אש ובייליף- הלב שנשבר" -הכותב :שלומי
הסיפור מציג סיפור מרגש, אותנטי וחזק מאוד מבחינת פוקימון, סיפור שמסופר על פוקימון , ראינו כבר הרבה כאלה, אך הסיפור הזה אישית, מאוד יפה ושווה קריאה
"ספייסייבר" -הכותב:טום רידל
הסיפור מציג 4 ילדים שיוצאים למחנה קיץ של מחשבים, ביום אחד הכל משתנה, והם הופכים ל"ספייסייברים"
סיפור בדיוני מדהים ,אך הפרקים קצרים מדי, דבר שלא נותן להנות מהסיפור
"החולם" -הכותב: ארוין
סיפור חדש מבית היוצר של ארוין, אחרי 5 סיפורים שכבשו את לב המשתמשים בפורום, ארוין חוזר עם דבר שעוד לא עשו אף פעם "מהם כוחם של החלומות?" .הסיפור משלב ידע רחב על החלומות ומהם, ומצד שני סיפור עם מטען רגשי של נער שמגלה שהוא "החולם".[/SPOILER]
[B][I][U][SIZE="4"]חדשות הספורט ![/SIZE][/U][/I][/B]
[SPOILER]הנושא שהכי חדש בפורום ספורט הוא על השכר של הכדורגלנים שאנחנו הכי אוהבים ומעריצים
בידיעה זו פורסם כי רונאלדו מקום 1 בדרכת השכר שלו ואילו מסי במקום ה3, האם זה מקרי ?
רק חובבי כדורגל יכולים להכריע מי יותר טוב ומה בעצם המשחק שלהם שווה , האם מגיע להם השכר הזה?
[/SPOILER]
[B][SIZE="3"]שלחנו את כתבנו zach fair לתת לנו קצת רקע בנושא גיימינג וסיקור שלו על ההנהלה.[/SIZE][/B]
[B][I][U][SIZE="4"]חדשות גיימינג (משחקים)[/SIZE][/U][/I][/B]
[SPOILER]חדשות גיימינג.
3DS יצא היום למחוץ ליפן, ואפשר להזמין אותו לכול מקום, ולחדשות אחרות,
Prototype 2 הוכרז! כן כן... רוב הפרטים יספרו עליו באפריל אבל הינה כמה פרטים: אנחנו לא נשחק בתור אלכס, אלא בתור מישהו אחר שנגדו... אם יש לו כוחות או אין זה משהו אחר.
ועוד חדשות.. היטלר הכריז מלחמה על חברת Capcom אחרי שראה את הטריילר של המשחק החדש, Devil May Cry Reboot.
תמונות מהשטח:
[YOUTUBE]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=795L3VhlrJ4&feature=related[/url]
[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=4Nzvtdown1w[/url]
[/YOUTUBE]
אני, במקומם, הייתי עוזב את החברה ועובר לחברה הבריטית,
Ninja משהו D:
אהה... בעצם היוצרים המקוריים של Devil May Cry עזבו לסגה O:
וCapcom החליטו שחברת הNinja משהו הזאת תעשה את המשחק החדש.[/SPOILER]
[B][I][U][SIZE="4"]חיות [/SIZE][/U][/I][/B]
[SPOILER]חיות.
לכול אחד יש חיה חמודה ונחמדה... אפילו לאלה שאומרים שהם שונאים חיות, עדיין לובשים אותם O: מוזר... טוב, כול אחד מה שבא לו... אבל בעיקרון הכתבה על הדרקון החדש של הכתב, זאק פאיר, רק בקע מהביצה שלו אתמול,תראו איזה חמוד!:
תלחצו עליו, אין בעיה...
ולכול האנשים שאומרים שהם שונאים חיות ועדיין לובשים אותם,
אנחנו יודעים מי אתם D:[/SPOILER]
[B][I][U]עוד בקרוב .[/U][/I][/B]
-
-
יש!
אני בעיתון הראשון של הפורום ובעוד בכתבה הראשונה!
וזה רעיון באמת חלומי!
-
רעיון נחמד אבל איפה אני? D:
-
-
רעיון יפה
כל כמה זמן תפרסם את הגיליונות הבאים?
-
נייס אהבתי תעשה פינת העורך וכל מיני כאלה דברים שיהיו מצחיקים
-
ובכן ערכתי את הכתבות השונות.
עשיתי את כל זה בשעתיים ואני אמשיך ואעשה עוד אחרי זה.
למי שיש הערות שיכתוב אותן פה ומי שרוצה לעזור בעיתון ובעיצוב והכל.. שישלח לי ה"פ
-
דיי נחמד אני חייב לציין O:
אני יכול לעזור לך... בוא למסן
-
[QUOTE=Itai.;1007651]רעיון יפה
כל כמה זמן תפרסם את הגיליונות הבאים?[/QUOTE]
פעם בכמה ימים ,תלוי מה יקרה בפורום ואיזה חדשות מסעירות יהיו
-
כל הכבוד על הרעיון וההשקעה קבל ח"ח!
-
-
השקעה מצויינת, רעיון גאוני, אני לא יכול לחשוב על דבר יותר טוב מזה.
רק פעם הבאה תעשה גם מדור רכילות ושחיטות בהנהלה
-
ארווין אני מבקש למחוק את ה"סיקור" על המנהלים.
-
טוב S:
אבל זה לגמרי סותר את דעתו של zach fair ואת חופש הביטוי שלו כעיתונאי.