-
חדשון|16.2
תהנו , והיום יש הרבה.
חדשות 1:[spoiler]
שתי קלפי פרומו של לב זהב ונשמת כסף יצאו לחנויות בתוך החפיסה החדשה Call of Legends (קריטה לאגדיים) וקלפי הפרומו הם: 24 ו25 שהם בעצם היטמונצ'ן והיטמונלי. את החפיסות אפשר לקנות בחנויות כמו טרגט Target וול-מרט Wal-Mark ועוד.
הם קלפי הדפסה מחדש של הגסאות האלה, מקלפי Undaunted cards (שהודפסו מחדש עם עבודת ציור אחרת בחפיסת קריאה לאגדיים) ויהיו זוהרים כמו שאר קלפי הפרומו הינה הם:
[spoiler][IMG]http://pokebeach.com/news/0211/24-hitmonchan.jpg[/IMG][IMG]http://pokebeach.com/news/0211/25-hitmonlee.jpg[/IMG][/spoiler]
[/spoiler]
חדשות 2
[spoiler]
קלפי "הקריאה לאגדיים" (The Call lof Legends ) שחברת כריש-אדום Red Shark שחררו עכשיו אפשריים להורדה! חברת כריש-אדום נותן לכם להיתאמן על משחק הקלפים של פוקימון על מחשבכם האישי ונגד חברים אונ-ליין. זו תוכנה למעריצים במיוחד למשחק הקלפים. אפשר להוריד אותה דרך לינקים באינטרנט והיא חינמית.
[/spoiler]
חדשות 3:
[spoiler]
אתר הפוקימון הרשמי הודיעו שהם הולכים להוציא סימולטור של משחק הקלפים אשר מבוסס על תוכנת הפלאש בערך באפרים שתתן לשחקנים להשתמש בכמה חפיסות בשביל "להילחם" נגד שחקני מחשב אחרים. זה יהיה דומה לדיסק "משחק הקלפים של פוקימון-שחקו!" שהיה נכלל בתוך חפיסת ההתחלה ה2 ל2 שחקנים. אם תקנו חפיסות קלפים של שחור ולבן באפריל השנה, אפשר להכניס קוד של החפיסה ולהישתמש בחפיסה בתוך התוכנה!
כרגע התוכנה מלמדת רק איך לשחק ולא משחקים בה ממש קרבות. לא כמו בתוכנה של רד-שארק ועוד סימולטורים אחרים,זה לא יכלול קלפים של תחרויות אבל ייתן לאנשים לשחק דרך האינטרנט. עדיין, זה יהיה ממש כיף ומושך בשביל ללמד שחקנים חדשים לשחק במשחק הקלפים המקורי!
תמונות:
[spoiler][IMG]http://pokebeach.com/news/0211/tcg-simulator-opponents.jpg[/IMG]
[IMG]http://pokebeach.com/news/0211/tcg-simulator-field.jpg[/IMG]
[/spoiler]
[/spoiler]
קרדיט לפוקביץ' על החדשות מ1-3 ולי על התרגום.
חדשות 4:
[spoiler]
בקשר לשמועות על הקשר בין הדי אס החדש 3DS ולמשחקי שחור ולבן היה טעות. יוצר המשחק הודיע שאין שום קשר בין המכשירים.
[/spoiler]
קרדיט לבאלבאפדיה על המידע ולי על התרגום.
היו עוד חדשות אבל הן לא עיקריות.
-
אולי די לעדכן על הקלפים אני מוכן להבטיח שזה לא מעניין אף אחד...
-
אילן אני לא מסכים איתך.
אם זה אתר פוקימון זה אתר פוקימון והוא חייב לגעת בכל הנושאים לא נורא אם זה לא מעניין אף אחד.
תודה על העידכון.
-
אילן אני מניח שזה שאתה לא מת על נושאי הקלפים לא מסכם את העניין בכך שאין בהם עניין,
סבבה?
עומר סיקור יפה מאוד.
-
אחלה עידכון
חידשת לי כמה דברים
יכולת להוסיף כתבה 5 עודכנו מקומצות בשחור לבן לשם באנגלית סתכל בסרבי
-
אחלה חדשות.
לא אהבתי את המשחק, הוא נראה קצת עלוב.
-
תודה על העידכון.
איך אני יכול להוריד את התוכנה של red shark?
-
[quote=Ilan;1029302]אולי די לעדכן על הקלפים אני מוכן להבטיח שזה לא מעניין אף אחד...[/quote]
אותי זה דווקא מאוד מעניין. אבל מה שמציק לי זה שאתה מתרגם לא נכון.
כמו שאמרתי למעדכן אחר בעבר, אל תתרגם משהו שאתה לא מבין בו. זה עדיף (ולא בכוונה להעליב).
אני אתקן לך כמה טעויות באופן כללי; RedShark זו לא חברה והיא לא מוציאה שום קלפים. זהו סימולטור שהאתר פוקיביץ' מוציא. ויוצר המשחקים לא הכחיש את הנאמר. זה היה גוניצ'י מאסודה, אך הוא בדרגה מאוד קרובה ליוצר (הוא נחשב באנגלית ל-co-founder.)
-
[QUOTE=Imagine;1029341]אותי זה דווקא מאוד מעניין. אבל מה שמציק לי זה שאתה מתרגם לא נכון.
כמו שאמרתי למעדכן אחר בעבר, אל תתרגם משהו שאתה לא מבין בו. זה עדיף (ולא בכוונה להעליב).
אני אתקן לך כמה טעויות באופן כללי; RedShark זו לא חברה והיא לא מוציאה שום קלפים. זהו סימולטור שהאתר פוקיביץ' מוציא. ויוצר המשחקים לא הכחיש את הנאמר. זה היה גוניצ'י מאסודה, אך הוא בדרגה מאוד קרובה ליוצר (הוא נחשב באנגלית ל-co-founder.)[/QUOTE]
אני לא מסכים איתך בעניין הזה.
הוא לא חייב להבין כל פרט ופרט בחברות שמפיקות סימולטורים, ולדייק בהבדל בין שם התוכנה למייצר התוכנה.
הוא רוצה לתרום, הוא לא חייב להבין את כל הדברים השוליים..
-
וואי אני חייב להוריד את התוכנה הזאת!!
יש הורדה?
-
RedShark זה אכן חברה ואני מוכן להתערב על זה. תודה לכולם ואילן אני מבטיח לך, שאני מעוניין בזה :)
-
תודה על העידכון ואילן נכון שיש כאלה (כמוך ועוד כמה)שקלפים לא מענין אותם אבל יש כאלה שדוקא מענין אותם ויש כאלה(כמוני)שמענין אותם עדכון ספציפי כמו למשל בנוגע לסימולטור
-
[quote=PikaRevulotion;1029364]RedShark זה אכן חברה ואני מוכן להתערב על זה. תודה לכולם ואילן אני מבטיח לך, שאני מעוניין בזה :)[/quote]
בחיים לא שמעתי שיש כזו חברה, אשמח אם תראה לי.
בכל מקרה, באתר פוקיביץ' כתוב;
Redshark is an unofficial and fan-made program, או בתירגום: רד שארק היא תוכנה לא רשימת שיוצרה ע"י מעריצים. ככה שחברה היא לא, וגם כן לא יוצרה ע"י חברה, היות והיא נוצרה ע"י מעריצים.
ול-Dor_T: הוא כן חייב לדייק. מה לעשות שכמעדכנים צריך לתת את המידע המדיוק ביותר. וזה בכלל לא פרט שולי, על התוכנה הזו בנוי כל הקטע של החדשות (הקטע הספציפי על התוכנה, כמובן).
-
-
unofficial- לא מקורי. אם אתה לא יודע אל תכתוב.
ותודה לכל השאר.