כבר הרבה זמן שאין פעילות בפורום,אז עכשיו,מה אתם רוצים שיהיה בפורום?
לאחר שיהיו לפחות 4 הצעות,יפתח סקר וההצעה הזוכה תתקבל.
Printable View
כבר הרבה זמן שאין פעילות בפורום,אז עכשיו,מה אתם רוצים שיהיה בפורום?
לאחר שיהיו לפחות 4 הצעות,יפתח סקר וההצעה הזוכה תתקבל.
אני מציע לעשות מפעל שילובים...
או מפעל אחר...
בסדר..עוד תגובות?
[quote=הרוח המתמטקאית;1076383]אני מציע לעשות מפעל שילובים...
או מפעל אחר...[/quote]
כן,וכל פעם ייתנו מין משימה לשלב פוקימונים (לדוגמא:פוקימני אש עם פוקימוני חשמל או פוקימונים מדור 5 עם פוקימונים מדור 2 וכולי וכולי...),ומי שיעשה את הפוקימון המשולב הכי טוב יזכה...
[quote=Druddigon man;1076508]כן,וכל פעם ייתנו מין משימה לשלב פוקימונים (לדוגמא:פוקימני אש עם פוקימוני חשמל או פוקימונים מדור 5 עם פוקימונים מדור 2 וכולי וכולי...),ומי שיעשה את הפוקימון המשולב הכי טוב יזכה...[/quote]
מפעל שוה ממה שאמרת..
אתה מתכוון לאתגר,כן גם זה רעיון טוב.
עוד?
מפעל פייקים
[quote=indoneJa;1076705]מפעל פייקים[/quote]
בסדר..רעיון בסדר גמור,רק שלא יגזימו בבקשות..
עוד או שלפתוח את הסקר?
פייקדקס של כל הפורום ונקרא לו הדור ה-1 של הפורום וכך ניתן להמשיך בבניית דורות חדשים של הפייקדקס
לפי דעתי שילובים וצביעות זה קצת נדוש... כנ"ל תגים.
צריך משהו אחר שיעיר ת'פורום! אני הייתי הולך על ההצעה של יונתן כי אף פעם לא נמאס מפייקים וגם הייתי מוסיף שמונה תגים לעסק!
(או אפילו יותר טוב למרות שזה נורא מוגזם - זוכרים את פרויקט חיימקו? [או משהו כזה] בוא נבקש שיהיה עוד פעם כזה וזה ממש יעיר ת'פורום!)
[quote=scizor-x;1076711]פייקדקס של כל הפורום ונקרא לו הדור ה-1 של הפורום וכך ניתן להמשיך בבניית דורות חדשים של הפייקדקס[/quote]
רעיון טוב..אבל זה לא יהיה טוב מסיבה אחת..אי הסכמה..כל אחד יעשה משהו שונה,לא הכל יהיה באותה איכות מבין?
[quote=Picho;1076730]לפי דעתי שילובים וצביעות זה קצת נדוש... כנ"ל תגים.
צריך משהו אחר שיעיר ת'פורום! אני הייתי הולך על ההצעה של יונתן כי אף פעם לא נמאס מפייקים וגם הייתי מוסיף שמונה תגים לעסק!
(או אפילו יותר טוב למרות שזה נורא מוגזם - זוכרים את פרויקט חיימקו? [או משהו כזה] בוא נבקש שיהיה עוד פעם כזה וזה ממש יעיר ת'פורום!)[/quote]
*פרויקט חייקו
אממ..אתה מנסה להציע כאילו לעשות כביכול משחק חדש? כלומר כמו שחור ולבן רק חדש?
אולי..תקרא מה רשמתי למעלה..
אני עכשיו אפתח את הסקר..
שמע לפי דעתי מה שהולך פה זה הגזמה, קודאק,אתה בתור מנהל ציור ממוחשב צריך למקד את כל הנושאים בציור ממוחשב ולא רק בציור ממוחשב של פוקימון וזה פשוט לא קורה, ככה זה עם כל המשתמשים אני מציע שיתחילו מדריכים ומפעלים לסתם פיקסולים ולא בהכרח ציורי פוקימון
לימוד מ-0...כי בכל זאת אני ועוד הרבה לא יודעים כלום והמדריכים האלה לא ממש יכולים לתת את השלבים הראשונים..
[quote=mor15;1076736]שמע לפי דעתי מה שהולך פה זה הגזמה, קודאק,אתה בתור מנהל ציור ממוחשב צריך למקד את כל הנושאים בציור ממוחשב ולא רק בציור ממוחשב של פוקימון וזה פשוט לא קורה, ככה זה עם כל המשתמשים אני מציע שיתחילו מדריכים ומפעלים לסתם פיקסולים ולא בהכרח ציורי פוקימון[/quote]
אתה די צודק..אז מהי ההצעה שלך?עד שלא תיתן הצעה זה לא יכנס לסקר..
[quote=The Little Elbaz;1076737]לימוד מ-0...כי בכל זאת אני ועוד הרבה לא יודעים כלום והמדריכים האלה לא ממש יכולים לתת את השלבים הראשונים..[/quote]
אוקי..ולכן אני שם בסקר משהו שיקרא:
שיעורים פרטיים
תקראו שם עוד מעט על מה זה..
[B]אני נותן עוד 10 דקות לכולם להציע משהו! [/B]
נפתח הסקר!
אתם מוזמנים להגיב בו.
במקום לעשות לכל אחד פייקדע מוזיאון ביצים או כל דבר,יהיה מוזיאון כולל בשם מוזיאון ממוחשב. שם כל אחד יפרסם את הפינה שלו במוזיאון ויהיה מרוכז כל סוג וצורה בנושא אחד.