-
Bw033
[RIGHT][SIZE=6][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]BW033[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]פרטים כלליים:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות":[/U][/B] BW033 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית[/U][/B]: Elgyem and the Unidentified Flying Object! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית:[/U][/B] "אלג'יאם והעצם המעופף הלא מזוהה!"[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#696969][B][U]תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן:[/U][/B] 05/05/2011[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]קישורים לצפייה(יערך שיעלה ליוטיוב): [/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2]חלק 1 [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2]חלק 2 [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.youtube.com/watch?v=8qrtR7JD9nE"]טריילר לפרק הבא[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4][U]מהלך הפרק, אירועים מיוחדים (מודגש) ופרטים מעניינים:[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=5]**יערך בהמשך היום**[/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[B][U][SIZE=4]הפרק הבא:[/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2]כזכור, בפרק הבא, BW034, יערך קרב בין אש לטריפ:[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות":[/U][/B] BW034
[B][U]שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית[/U][/B]: Rival Battle! Vanillite and Timburr Compete in a Battle!! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U]שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית:[/U][/B] "קרב יריבים! ונילייט וטימבור משתתפים בקרב!!"[/SIZE]
[SIZE=2][B][U]תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן:[/U][/B] 12/05/2011[/SIZE]
[SIZE=2]הקרב יהיה 3 על 3, ויתקיים בחוץ.[/SIZE]
[SIZE=2]אש ישתמש בהתחלתיים: סניבי, אשואווט וטפיג.[/SIZE]
[SIZE=2]טריפ ישתמש בסרביין ובעוד 2 פוקימונים שעוד לא ידענו שיש לו-ונילייט וטימבור.[/SIZE]
[SIZE=2][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/43/582.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c9/532.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=2]בין הקרבות שיהיו: סניבי נגד סרביין, אשואווט שינסה לשלוט בסילון אקוה שלו נגד טימבור, טפיג נגד ונילייט.
[/SIZE][SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
-
נכון שהתירגום הישיר הוא העצם המעופף הבלתי מזוהה, אבל היות וזה Ufo, בתירגום נכון לעברית זה העצם הבלתי מזוהה.
-
יופי יהיה אקשן בbw034
אני אוהב קרבות....
-
[QUOTE=stm;1087489][RIGHT][SIZE=6][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]BW033[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]פרטים כלליים:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][/RIGHT]
[SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות":[/U][/B] BW033 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית[/U][/B]: Elgyem and the Unidentified Flying Object! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית:[/U][/B] "אלג'יאם והעצם המעופף הלא מזוהה!"[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#696969][B][U]תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן:[/U][/B] 05/05/2011[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4]קישורים לצפייה(יערך שיעלה ליוטיוב): [/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2]חלק 1 [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2]חלק 2 [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=dimgray][FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.youtube.com/watch?v=8qrtR7JD9nE"]טריילר לפרק הבא[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=4][U]מהלך הפרק, אירועים מיוחדים (מודגש) ופרטים מעניינים:[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=5]**יערך בהמשך היום**[/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5][/SIZE]
[B][U][SIZE=4]הפרק הבא:[/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2]כזכור, בפרק הבא, BW034, יערך קרב בין אש לטריפ:[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][B][U]מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות":[/U][/B] BW034
[B][U]שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית[/U][/B]: Rival Battle! Vanillite and Timburr Compete in a Battle!! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U]שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית:[/U][/B] "קרב יריבים! ונילייט וטימבור משתתפים בקרב!!"[/SIZE]
[SIZE=2][B][U]תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן:[/U][/B] 12/05/2011[/SIZE]
[SIZE=2]הקרב יהיה 3 על 3, ויתקיים בחוץ.[/SIZE]
[SIZE=2]אש ישתמש בהתחלתיים: סניבי, אשואווט וטפיג.[/SIZE]
[SIZE=2]טריפ ישתמש בסרביין ובעוד 2 פוקימונים שעוד לא ידענו שיש לו-ונילייט וטימבור.[/SIZE]
[SIZE=2][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/43/582.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/c9/532.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=2]בין הקרבות שיהיו: סניבי נגד סרביין, אשואווט שינסה לשלוט בסילון אקוה שלו נגד טימבור, טפיג נגד ונילייט.
[/SIZE][SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE][/QUOTE]
יש! אני אוהב שאש נלחם! ועוד עם טריפ! אני כבר מחכה לפרק...
-
[QUOTE=Druddigon man;1088130]יש! אני אוהב שאש נלחם! ועוד עם טריפ! אני כבר מחכה לפרק...[/QUOTE]
זאת תגובה קצת מוגזמת לא?
-
אני מקווה שאחד מהם יתפתח :)
-
הפרק הבא נשמע מעניין,אני חושב שטריפ ינצח/תיקו.
-
מחכה כבר לראות את הפרק הבא
אני משער שטריפ שוב ינצח את אש בקרב
-
זה היה מגניב אם סניווי אשואווט וטפיג התפתחו בפרק הזה לצורה השנייה שלהם
-
אני יודע את מי אש שלח את סוואדלון כי סקרגי הופיע בפרק הקודם סניווי אשואווט וטפיג יהופיעו בפרק הבא וטרנקוויל הראו אותה בפרק הזה ובפרק הקודם ופיקאצ'ו תמיד איתו
-
[QUOTE=torterra1995;1088710]זה היה מגניב אם סניווי אשואווט וטפיג התפתחו בפרק הזה לצורה השנייה שלהם[/QUOTE]
זה קצת לא הגיוני...
(אגב,עשית דאבל)
-
אני יודע שזה לא ממש הגיוני אבל אמרתי שזה יהיה מגניב אם זה היה קורה אבל אני רוצה שאשואווט התפתח
כי אני אוהב את הצורה השלישית שלו
-
[QUOTE=torterra1995;1090189]אני יודע שזה לא ממש הגיוני אבל אמרתי שזה יהיה מגניב אם זה היה קורה אבל אני רוצה שאשואווט התפתח
כי אני אוהב את הצורה השלישית שלו[/QUOTE]
היא תהיה יותר מדי חזקה בשביל אש ואם זה יקרה הוא ישחרר אותו על בטוח
-
[quote=cladino;1090572]היא תהיה יותר מדי חזקה בשביל אש ואם זה יקרה הוא ישחרר אותו על בטוח[/quote]
חזקה מדי?
אף אחד לא אמר בהכרח שהוא יתפתח בפרק הבא,אבל ההתפתחות של אושוואט בכלל לא תהיה חזקה מדי בשבילו..
היו לו יותר חזקים כמו איינפרייפ,טורטרה,צ'אריזרד,ספקטייל,דונפן ועוד..
~
לדעתי מה שבאמת יקרה בהמשך הסדרה,זה שאש יתפוס את קרוקרוק או שאחד היריבים שלו יתפוס אותו..
אבל מה שבטוח זה שקרוקרוק יופיע שוב..
-
[QUOTE=The Kodak:);1090582]חזקה מדי?
אף אחד לא אמר בהכרח שהוא יתפתח בפרק הבא,אבל ההתפתחות של אושוואט בכלל לא תהיה חזקה מדי בשבילו..
היו לו יותר חזקים כמו איינפרייפ,טורטרה,צ'אריזרד,ספקטייל,דונפן ועוד..
~
לדעתי מה שבאמת יקרה בהמשך הסדרה,זה שאש יתפוס את קרוקרוק או שאחד היריבים שלו יתפוס אותו..
אבל מה שבטוח זה שקרוקרוק יופיע שוב..[/QUOTE]
אינפרנייפ הוא לא כזה חזק, גם דונפן, סקפטייל גם לא, טורטרה בכלל לא משהו, ואת צ'ריזארד הוא אימן לרמה טובה, אבל הוא שחרר אותו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לדעתי אש יתפוס פאלפיטוד, או אני לפחות מקווה לזה. פאלפיטוד הוא פוקימון חזק