היטמן: אני 4 שנים באתר ויש לי 7 אלף הודעות
[IMG]http://www.fastup.co.il/images/11633681.gif[/IMG]
[SIZE=3]לכבוד ציון ארבע שנים באתר ו-7,000 הודעות בפורום, דיברנו עם היטמן וזה מה שהיה לו להגיד:
- הדבר שאתה הכי אוהב בפורום?
קשה לי לבחור רק דבר אחד, כי מה לעשות זה לא מדע מדויק, אבל במידה והייתי מוכרח לבחור דבר אחד בלבד, הייתי בוחר בחברים ובאנשים שיש בפורום הזה.
- הדבר שאתה הכי מתגעגע אליו בפורום?
אני מתגעגע לקשרים שהיו פה בעבר, לשטויות שהיינו עושים, למלחמות מול אתרים אחרים, לריבים, לפרויקטים המושקעים. יש ניצנים של זה היום אבל במינונים הרבה יותר נמוכים. ואולי זו הנוסטלגיה שגורמת לדברים להיראות הרבה יותר טוב רק בחלוף השנים.
- איך התחלת לגלוש פה?
במאי 2007 קיבלתי הודעה מגולש בשם אביב והוא הציע לי לבוא לאתר הזה. באתר הקודם שהיינו בו לא ממש העריכו אותי וזו הייתה בשבילי האפשרות לקבל דף חדש וכך היה.
- מנה פרויקט אחד שעשית במהלך שהותך באתר?
אחד? יש כל כך הרבה. טוב, אני אלך על הראשון שקפץ לי לראש וזה הישרדות פוקימונס שבו העפנו את כל הגולשים המוכרים לאי בודד באמצע שום מקום והם היו צריכים לחיות אחד עם השני. היה שם קומיקס, וסיפור, ובדיחות, ואפילו קליפ. היה טוב.
- מה היית משפר באתר?
האמת שבמצב הנוכחי צריך לדעת פשוט לא להרוס את מה שיש. לבנות זה משהו שיגיע עם הזמן אבל להרוס זה לוקח בדיוק שניה וזה משהו שאנשים לא מודעים אליו.
- האם אי פעם תעזוב את האתר ותתקדם בחיים?
לא. שאלה הבאה.
- מה אתה מתכנן לעשות עד הקדשת ה8,000?
יש לי ניסוי עכשיו לפתוח את מפעל הפייקים הרישמי של פוקימונס, משהו שנכשל בצורה מטורפת. אני מנסה לעזור בכל הנוגע לפורום טווס ולמחלקת WWE באתר. אני מקווה שעם הזמן, הרעיונות יחזרו להציף ונוכל להרים משהו ברמה יותר מושקעת ואיכותית.
תודה :D.
[/SIZE]