-
פורום חת"ם
טוב,אני רוצה לומר משהוא על פורום חת"ם,אני חושב שהוא שומם ואין בו כבר עיניין.
יש רק משחקי פוקימון,ולא ניראה לי המנהלים או מישו מנסים לעשות משהוא בנגעה לזה,אין אתגרים או דברים מעניינים בפורום,ורק משחקי פוקימון נפתחים,אני חושב שצריך לעשות משהוא בקשר זה,אני פתחתי משחק בסיגנון אחר אך פרשתי מימנו בגלל הלימודים אני אפתח אותו מחדש,אבל משחק צריך עוד משחקים בסיגנון אחר.
אני חושב שמנהלי חת"ם יכולים לעשות משהוא בנוגעה לזה.
-
כן, גם אני חושבת ככה .
זה רק משחקי פוקימון וזה משעמם ...
לא משנה מה העלילה והסיפור , תמיד המטרה היא אותו דבר וזה כבר נהיה נורא משעמם .
צריך סוגים אחרים של משחקי תפקידים . אפשר גם משחקי תפקידים של אנימה מסוימת ,
או על חיות , רובוטים , וכל מיני כאלה .
-
מה אתה רוצה שהם יעשו?
יכריחו את המשתמשים לעשות מתי"ם לא של פוקימון?
שמע,אני לא אומר שאתה צודק אבל גם לא שאתה טועה.
אני רק חושב,שאם הקהילה פותחת משחקים כלשהם,אז סימן ששאר הקהילה רוצה אותם.
יש עוד הרבה שאכפת להם מדברים אחרים שהם לא פוקימון,נסה לשכנע אותם לפתוח,כי אתה לא יכול להרכריח אותם.
-
אם אתה רוצה באמת לעשות שינוי, פתח בעצמך משחק שלא על פוקימון. למנהלים אין הרבה מה לעשות בנידון.
-
פורום חת"ם הוא שוק חופשי. לכן יש בו תחרות של רעיונות. אם מישהו יפתח משחק לא של פוקימון והוא ישרוד, יופי. אם לא, אז לא. אין לי כוונה לכפות על אחרים לעשות כל מיני דברים.
כל בני האדם נוצרו שונים, ולכולם יש רעיונות שונים ודעות שונות. אם אני אתמוך בדעה של מישהו אחד אני אפגע בדעה של מישהו אחר. לכן כל אחד צריך לעשות מה שהוא רוצה.
אני מתייחס בבדיקה בצורה שיוויונית למשחקי פוקימון ולמשחקים לא של פוקימון, והכל תלוי בפותח המשחק.
-
אני לדוגמה,עוד מעט פותח משחק שהוא לא על פוקימון ואתה מוזמן לנסות להצטרף עליו.
-
פשש ובזמנו שאני הייתי מנהל על חת"מ והחלטנו על חודש בלי משחקי פוקימונים כולם יצאו עלינו.
עכשיו זה בדיוק הפוך...
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1148409]פשש ובזמנו שאני הייתי מנהל על חת"מ והחלטנו על חודש בלי משחקי פוקימונים כולם יצאו עלינו.
עכשיו זה בדיוק הפוך...[/QUOTE]
אם אתה שואל אותי..אני אף פעם לא הייתי נגד
זה לא הגיוני מה שקורה שם..יש רק משחקי פוקימון ושפותחים לא של פוקימון,דוחים אותו ולא מראים התעניינות או משהו.
נכון,זה פורום פוקימון והכל אבל בכל זאת..
-
[quote=The Little Elbaz;1148429]אם אתה שואל אותי..אני אף פעם לא הייתי נגד
זה לא הגיוני מה שקורה שם..יש רק משחקי פוקימון ושפותחים לא של פוקימון,דוחים אותו ולא מראים התעניינות או משהו.
נכון,זה פורום פוקימון והכל אבל בכל זאת..[/quote]
אבל מה הבעיה בזה? אם המשתמשים רוצים לשחק במשחק שהוא לא של פוקימון, שישחקו בו. אם לא, שלא ישחקו בו. אי אפשר לשלוט בכיוון הרוח, אפשר רק להתאים את המפרש. אז אם הרוח נושבת לכיוון משחקי פוקימון, מה אתה רוצה שאנשים יעשו? לי אין העדפה בעניין, ולכן מבחינתי זה היינו הך אם יש משחקים של פוקימון, או משחקים על דינוזאורים עם חמש ראשים. זה הכל תלוי בשוק המשתמשים שבפורום.
-
הבעיה היא לא חוסר ברעיונות.
הבעיה היא חוסר בקהל.
פעם אחרונה שפתחתי משחק-לא-פוקימון נרשמו אליו שלוש משתמשים מתוכם רק אחד פעיל ועוד אחד שהגיב פעם ב. אחרי 10-20 עמודים התייאשתי.
משחק לא-פוקימון (ושאינו מבוסס על כל סדרה או אנימה אחרת) דורש השקעה רבה, הן מבחינת המנהל ובין אם מהשחקנים.
אבל כאשר אין שחקנים- אין טעם לפתוח משחק לא-פוקימון.
אני כבר התייאשתי. ניסתי לתכנן הרבה משחקי לא-פוקימון ואף פעם לא ראיתי התלהבות כלשהי.
כך או כך, אני לא חושב שמנהלי חת"ם יכולים לעשות הרבה בנידון. חוץ מאולי לעודד ולעזור למשתמשים המעוניינים לפתוח משחקים כאלה.
-
לא הבנתי מה הרעיון לקטלג משחק שהוא לא על פוקימון כמשחק טוב,רוב המשחקים בפורום שלא היו על פוקימון נכשלו....
-
כשהתחלתי את תפקידי כמנהל חת"מ גם אני רציתי ליצור יותר ענין בכך שיפתחו משחקים נוספים שהם לא על פוקימון אבל מהר מאוד הבנתי שאי אפשר לכפות על משתמשים מה שהם לא רוצים,אני מאוד בעד ואם מישהו ישאל אותי ויצטרך עזרה בבנית משחק שלא מבוסס על פוקימון אני אעזור לו כמה שאוכל
-
לא אכפת לי להצטרף למשחק שהוא לא על בסיס פוקימון, העיקר שיהיה טוב.
גם המון פעמים לא נרשמים מספיק למ"ת של פוקימון כי זה פשוט לא נראה מספיק מושקע וכאלה.
-
פורום חת"ם הוא בסדר גמור,אין ירידה ואין עלייה משמעותית...אתם סתם מקטרים...
-
יש לי רעיון למשחק אבל של פוקימון כי אין לי כוח לעשות את זה .
אני יתן הצצה של השם של המחשק:"Pokemon צוות הצלה גילעד שליט"
או משהוא כזה בסיגנון.
אני יתחיל מחר היום אין לי זמן.
זה יהיה מסופר על פוקימונים עם שמות ,אתם תיהיו השמות.