-
פורום מבוכים ודרקונים
ראיתי שחלק מאנשי הקהילה מתעניינים במבוכים ודרקונים (כולל אני) ואני חושב שאולי פתיחת פורום מבוכים ודרקונים תשמח חלק מהקהילה ואף תביא משתמשים חדשים לפורום. אני מוכן להשקיע בפורום שכזה,לכתוב מדריכים,לפרסם דיונים,פעיליות וכל מיני דברים אם חושבים שלא תיהיה פעילות. זה נושא מעניין מאוד שלדעתי מי שלא מתעניין במבוכים ודרקונים בקהילה יכול לגלות שזה דווקא כיף ומעניין.
-
-
לא פורום שמשחקים בו מבוכים ודרקונים.... פורום שמדברים [B][COLOR="Black"]על[/COLOR][/B] מבוכים ודרקונים
-
מבוכים ודרקונים זה משחק תפקידים אבל אולי אפשר לעשות תת פורום
-
למה לפתוח סתם פורום כשאפילו לא מדברים עליו בפורום המתאים לזה הקיים כרגע בשם משחקים כללים.
שמה אתה יכול לדבר על מבוכים ודרקונים.
יביא משתמשים חדשים-לא חושב...זה יהיה עוד פורום יבש כמו שאר הפורמים שפתחו פה שאמרו שהם "יביאו" משתמשים חדשים...
פורום מיותר לגמריי...
-
משחקים כללי זה פורום למשחקי מחשב!!
-
מה פתאום?!
משחקים כללים זה לכל הקונסולות אם לא ידעת עד כה...
-
מבוכים רקונים זה משחק דמיון! לא בקונסולה,לא במחשב,לא בpsp לא באייפוד בדף את ודמיון!
-
[QUOTE=scizor-x;1148740]משחקים כללי זה פורום למשחקי מחשב!![/QUOTE]
נראלי אתם עשיתם את זה פורום משחקי מחשב אבל זה משחקים כללי
-
היחידים שמתעניינים בזה זה ניר ואתה...
-
בת'כלס לא יהיה אכפת לי לנהל את זה, אני אוכל להעלות לזה פעילות (*אהם אהם כאילו שאף אחד מה הקשר שלי ומה מספר השנים שאני מתעסק בזה, ואני עמוס טילים כי אני מדריך קייטנת D&d...)
אני לא יכול להגיד שיבואו אנשים, הרי פתחתי 2 משחקים של D&D ואף אחד לא הזיז את האצבע או חשב להירשם אליהם
-
גם אני אוכל להעלות פעילות וגם לי לא איכפת לנהל אני מכיר [b]מאוד[/b] טוב את גירסה 3.5 ואני יכול לכתוב לה טונות מדריכים,לעשות אתגרים וכו'
-
לא יתנו לך לפתוח פורום סתם ככה, תראה שאתה עושה משהו קודם, אתה צריך לדעת את זה כבר מניסיון קודם..
תתחיל בפורום משחקים כלליים ואם רותם יראה שיש ביקוש לזה הוא ייפתח גם פורום, ככה זה עובד..
-
משחקים כללים זה לקונסולות,מחשב וכו'!!!!!!
-
[quote]משחקים כללים זה לקונסולות,מחשב וכו'!!!!!! [/quote]
זה ממש לא..
אתה יודע מה המילה "כללי" אומרת..?
זה אומר שזה על כל משחק שיש..
לא רק משחקי מחשב ופלייסטיישן וכו'