-
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/10724789.png[/IMG]
יש אישור :
[QUOTE=Meganium]
נראה מאוד מושקע! יש אישור[/QUOTE]
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/41136228.png[/IMG]
[COLOR="Green"][SIZE="5"]דברי המנהל [/SIZE][/COLOR]
שלום לכם אנשים שנכנסו כדי לבדוק עם זה עוד סתם מ''ת של פוקימון, או שזה מ''ת מקורי D: אני מאי , מי שלא מכיר , וזה המ''ת הראשון שלי . ^^ אז .. הרעיון של מ''ת פוקימון התחיל קצת להימאס, לא? וכמובן שיש משתמשים בפורום שלא כ''כ אוהבים פוקימון. אז החלטתי לפתוח מ''ת אנימה !~ (יאיי) אני ממש מתכוונת להשקיע D:
פתחתי את המ''ת הזה פעם בעוד קהילה, והוא נורא הצליח; עברו רק שני ימים במ''ת וכבר יש 60+ עמודים ומיליון ואחת דברים קרו XD
המ''ת לא יהיה כמו סרטי האנימה של הילדים (אנימות קודמו) שבהם זה רק :
" והוו בואו נלך להציל את העולם!~ '' זה צפוי מידי ומשעמם. לא? XD
ו .. אני יודעת שאין כ''כ הרבה בנות בפורום, אבל אני מקווה שירשמו D: כי זה משעמם בנים בלי בנות. אז עם לא יהיו המון בנות, אני יעשה דבש''ים . D:
אז .. לסיום, אני מקווה שתירשמו, והעיקר ההנאה ^^
[SIZE="5"][COLOR="Purple"]עלילה[/COLOR][/SIZE]
תיק תק תיק תק... השעון תקתק במרץ. עוד דקה לסיום...
רק המוח שלכם כרגע יקבע את גורלכם.
" הזמן נגמר, הגישו לי את הבחנים. " אמר איש גבה קומה, שעמד במרכז החדר
ואסף את הבחנים מהשולחנות שבהם ישבתם.
אתם קבוצה של 18 ילדים בעלי כוחות מיוחדים שקיבלתם עוד כששהיתם בבטן
אמכם, אתם עדין לא שולטים בהם בשלמות, אבל בכל זאת אתם יודעים להשתמש בהם. ועוד דבר, אסור שידעו על כוחותיכם.
היום, אתם בני 18 והלכתם לנסות להתקבל לתיכון ' Suka ' . המבחן היה קשה,
אבל ידעתם שתצליחו. בתיכון suka ישנם שלושה כיתות, וכל אחת תמיד מתחרה בשנייה.
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="5"]הכוחות [/SIZE][/COLOR]
אז, אלו הכוחות D: אין לבחור באותו כוח פעמים, עם כבר בחרו בו אין לבחור
בו בשנית .
[B]טלפתיה: [/B]מאפשר לדבר במחשבות עם אנשים אחרים .
[B]הזזת חפצים : [/B]מאפשר להזיז חפצים בעזרת המחשבה, ככל שהחפץ יותר כבד
ככה המאמץ מצד המחשבה והמוח נעשה יותר קשה .[B]- תפוס![/B]
[B]אמפתיה : [/B]מאפשר להרגיש את הרגשות, ולשלוט בהם .
[B]יסוד מים :[/B] מאפשר שליטה במים, חימום,הקפאה ויצירה . [B]- תפוס![/B]
[B]יסוד אש : [/B]מאפשר שליטה באש, כדורי אש, נשיפות אש . [B]- תפוס![/B]
[B]יסוד אוויר :[/B] מאפשר שליטה באוויר, יצירת רוחות וואקומים .[B]- תפוס![/B]
[B]יסוד אדמה :[/B] מאפשר שליטה באדמה ובסלעים, הרמת חלקים והזזתם במחשבה . [B]- תפוס![/B]
[B]גמישות : [/B]גמישות על טבעית המאפשר לגוף להתמתח בצורה על טבעית .
[B]כוח על קולי : [/B]שליטה בקול, יצירת גלי קול ועוד . [B]- תפוס ![/B]
[B]שליטה בקרח : [/B]אפשרות ליצור קרח מכלום, והזזתו בעזרת המחשבה . [B]- תפוס![/B]
[B]שליטה בברקים : [/B]יצירת ברקים וגלים מחשמלים .[B]- תפוס![/B]
[B]כוח פיזי גדול :[/B] יכולת פיזית של הרמת דברים בקלות .
[B]מהירות על :[/B] יכולת לרוץ ולזוז במהירות יותר גבוה מהממוצע .[B]- תפוס![/B]
[B]תעופה :[/B] יכולת לעוף, עם כנפיים ניראות או בלתי ניראות .
[B]דיבור לחיות :[/B] הבנת שפת החיות ואפשרות לתקשר איתן .[B]- תפוס![/B]
[B]שליטה בצמחים : [/B]אפשרות להצמיח צמחים מכל הסוגים, כמובן ידע נרחב בנושא . [B]- תפוס![/B]
[B]שליטה בגוף של האדם : [/B]אפשרות לשלו בגוף, לא על המחשבה . [B]- תפוס![/B]
[B]היפנוט :[/B] דרך לגרום לאדם לעשות כל מה שברצון המהפנט .[B]- תפוס![/B]
[B]ראיית העתיד/ העבר : [/B]מאפשר לראות את העתיד או את העבר .
[B]עצירת הזמן : [/B]מאפשר לעצור את הזמן והמשתמש בכוח שיכול להמשיך לזוז . [B]- תפוס![/B]
[B]נסיעה בזמן :[/B] מאפשר לנסוע בזמן לזמנים שונים .
[B]טלפורציה : [/B]מאפשר לעבור ממקום למקום בשניות, אך הזמן ממשיך לנוע .
[B]שכפול עצמי :[/B] מאפשר שכפול עצמי של המשתמש בכוח .
[B]עיוורון חושים : [/B]אפשרות לעוור כל בן אדם שרק ירצה המשתמש .
[B]שינוי צורה :[/B] מאפשר לאדם לשנות צורה לצורת אדם אחר .
[B]שינוי צורה2 :[/B] מאפשר למשתמש בו לשנות צורה לחיה שירצה .
[B]הפיכת ציור לאמיתי : [/B]בעזרת כישרון ציורי יכול הצייר להוציא כל מה שמצייר למציאות .[B] - תפוס![/B]
[B]היעלמות : [/B]מאפשר לאדם להיעלם - רואה אך לא נראה .
[B]כוח מחשבתי גבוה :[/B] נותן למשתמש כוח מחשבתי גבוה בהרבה מהממוצע .
[SIZE="5"][COLOR="RoyalBlue"]גזעים[/COLOR][/SIZE]
בחרו את הגזע של דמותכם, אפשר לבחור רק 3 פעמים באותו גזע.
# בן אדם. מקומות פנויים: 0 .
# אלף. מקומות פנויים: 0.
# ערפד. מקומות פנויים: 2.
# מלאך. מקומות פנויים: 0.
# שטן. מקומות פנויים: 0.
# חצי חיה חצי בן אדם. מקומות פנויים: 0.
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="5"]חוקים[/SIZE][/COLOR]
# כל החוקים הגלובאלים חלים גם פה.
# ניתן לקלל את הדמויות (לא את המשתמשים) במ''ת, אבל לא להתחיל לקלל
פתאום את כל העולם ואשתו O:
# יש להתייחס בהתאם לאופי הדמות.
# יש להקשיב למנהלת, ולא להתחיל לכתוב דברים פתאום.
# ניתן לפתוח עד 2 דמויות לכל משתמש.
# כשמדברים יש לשים " בין כל מילה. לדוגמא: " היי ,"
# כשחושבים יש לשים ' בין כל מילה. לדוגמא: ' מענין על מה הוא חושב.. '
# כשמבצעים פעולה יש לשים * או - או ~ בין כל מילה. לדוגמא: * שותה אייס קפה *, ~אוכל נודלס~ , - מפהק- .
# להנות כמובן D:
[COLOR="DarkRed"][SIZE="5"]טופס הרשמה[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="3"]כדי להירשם מלאו את הטופס הבא:[/SIZE]
[B]שם משתמש: [/B]בלי כל מיני שטויות. פשוט לכתוב את שם המשתמש.
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B] אמריקאי או יפני.
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל:[/B] תמונת אנימה בלבד, אם אין לכם, כתבו תיאור. ( אשמח לתיאור מפורט. )
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B] כנ''ל. רק, להביא תמונה/ תיאור בהתאם לגזע. לדוגמא, עם הגזע שלך הוא אלף, תביא תמונת אנימה עם אוזנים ארוכות ומראה של אלף. אותו דבר לגבי תיאור.
[B]אופי: [/B]מינימום ארבעה תכונות.
[B]הכוח המיוחד:[/B] כתבו את הכוח המיוחד שיהיה לדמותכם.
[B]גזע: [/B]כתבו את הגזע שלכם.
[B]רקע: [/B]שימו לב- לא חובה. אבל כדאי, הרקע שלכם ישפיע עליכם במהלך המשחק.
[B]קשרים: [/B]לא לגעת.
[B]רומנטיקה: [/B]כתבו פשוט עם אתם מעוניינים בזה במ''ת, או לא XD
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: [/B]אייס קפה *3*
הנה בלי ההסברים ~
[CODE][B]שם משתמש:[/B]
[B]שם הדמות + שם משפחה: [/B]
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B]
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]
[B]אופי: [/B]
[B]הכוח המיוחד: [/B]
[B]גזע: [/B]
[B]רקע: [/B]
[B]קשרים: [/B] לא לגעת.
[B]רומנטיקה:[/B]
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?[/B]
[/CODE]
[SIZE="5"]לוח הכיתות :[/SIZE]
הכיתות מחולקות לפי חוכמה, ידע והתנהגות. אלה שבכיתה י''בA , קיבלו 90+ במבחן, אלה שבכיתה י''בB קיבלו 60+ במבחן, ואלה שבכיתה י''בC קיבלו 60- במבחן .
[COLOR="Green"]כיתה י''ב A : אלפיון לגולאס, סאסקה אוצ'יהא, לי סאייו, קים צ'ארל, אונו מאנגאיטיסו, ריקאגו יוסט, בארי וולפר, ג'ון קינג. [/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]כיתה י''ב B : סת' קינגלר, אוסאי טאקאומי, מילין סורה, קווין סטון, דוד אדלר, סוקי טאנימאשייה.[/COLOR]
[COLOR="Red"]כיתה י''ב C: ג'ייק וילד, אמי לורן, הימג'י מיזוקי, גאארה סאבוקונו, יוקאי לארנור, סאלי וודס, מיו טאסוקי.[/COLOR]
-
[SIZE="5"][COLOR="Red"]רשומים ~[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrange"][B]1.[/B][/COLOR]
[SPOILER][COLOR="DarkOrange"]
[B]שם משתמש: [/B]Real Spartan
[B]שם הדמות + שם משפחה: [/B]ג'ייק "טייגר" ווילד
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B]בעל שיער חום מזדקר בקוצני, מבט פראי תמידי בעיניים, גבוה, ניצוץ שמקרין תוקפנות בעיניים, צלקת בצורת שריטות על לחיו השמאלית, עיניים ירוקות, עור בהיר שזוף, חיוך תמידי- חלק מפרשים אותו כמבודח, חלק מפרשים אותו כאכזרי.
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]בעל זנב של טיגריס, עיניים חתוליות, טפרים נשלפים, עור כתמתם, אוזניים מחודדות שנראו כאילו נעצרו בין אדם לחתול, פסים חומים על העור הכתמתם, פרווה קצרצה, שיניים שהתפתחו לניבים. [עדיין עומד על שתיים, לא על ארבע XD]
[B]אופי: [/B]לא חושב לפני המעשים שלו, תוקפני, ציני, פסימיסט, בוטח בעצמו, עקשן, בדחן, אמיץ, לא מוותר.
[B]הכוח המיוחד:[/B] על קולי, מדובר בפנתר XD מה זה טיגריס [הפנתר הכי גדול] בלי שאגה? O.O
[B]גזע: [/B]חצוי אדם וטיגריס בנגלי P=
[B]רקע: [/B]ג'ייק נולד ביערות, בניגוד לרוב היצורים, הוא היה בודד בילדותו, לא הייתה לו אמא שלמדה אותו לשרוד.
הוא התגורר ביערות במשך רוב חייו, אך הוא יודע לדבר בשפת האדם, היער שבו גר היה נפוץ וביקרו בו הרבה תיירים.
בימים קשים היה נוהג לצוד לו צבי, הוא אהב לצוד, הוא אהב את האנדרנלין המטורף שזורם בכל גופו במהלך הציד.
יום אחד, הוא נפגש במקרה ביצור פראי, מפוספס, אכזרי, הוא תקף אותו במערבולת של פסים וצבע כתום.
נשארה לו מזכרת מתקיפת הטיגריס, צלקת על הלחי השמאלית שלו בצורת שריטתו של הטיגריס.
ציידים בדיוק היו ביער, בעוד ג'ייק ניסה להתחמק ולברוח מהטריטוריה של הזכר. [כמובן, ולחזור בשנתו של הטיגריס ולהשמיד אותו]
אחד הציידים ירה, הוא הרג את הטיגריס, וכיוון את הרובה על היצור המוזר- חצוי האדם והטיגריס.
פלאש! תמונה תפסה את החצוי המבוהל, הוא תקף, כלום לא עצר בעד הזעם שגרם לו הפלאש של המצלמה.
הוא לא זכר מה קרה, הוא זכר שמצא בידו שני ציידים מתים, אבריהם מפוזרים על הקרקע בעוד הצייד השלישי, אותו זה שצילם- ברח.
הוא לא התכוון לרדוף אחריו, הוא היה מותש.
התקרית הזאת, גרמה לו להיות מבוקש בקרב ציידים וצלמים, שרצו לתפוס את היצור המוזר.
[B]קשרים: [/B] אין .
[B]רומנטיקה: [/B]כע
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: [/B]אייס קפה [=[/COLOR]
[/SPOILER]
[COLOR="Purple"][B]2.[/B][/COLOR][SPOILER]
[COLOR="Purple"]
[B]שם משתמש:[/B]ארו סאנין
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B]אלפיון לגולאס
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B]עינים תכולות, אוזנים קטנות, אף בינוני, גבוה, שיער בלונדיני שמגיע מעט אחרי הכתפיים, בגדים- גומי שחורים לזריזות וקלות, ומגפיים שחורות .
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]אותו דבר כמו רגיל רק עם אוזניים מחודדות
[B]אופי:[/B] חכם אוהב לעזור לאחרים מעט בישן ומעט פזיז
[B]הכוח המיוחד: [/B] שליטה בצמחים.
[B]גזע:[/B]אלפים
[B]רקע:[/B] לא חובה
[B]קשרים: [/B] סאסקה, קים.
[B]רומנטיקה:[/B]כן
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:[/B]אייס קפה סתם להרשם נראה משחק אדיר![/SPOILER]
[COLOR="Blue"][B]3.[/B][/COLOR]
[SPOILER][/COLOR][COLOR="Blue"]
[B]שם משתמש:[/B] artist ninja
[B]שם הדמות + שם משפחה: [/B]דויד אדלר
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B]גבוה, שרירים מפותחים מעט, שער שחור כהה, עיניים חומות כהות. כתם לידה גדול בצוואר הימני.
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]
[B]אופי:[/B] בעל פתיל קצר, דברן, חברותי, לא חושב פעמיים לפני מעשה, חסר טקט בדרך כלל.
[B]הכוח המיוחד: [/B]ציור לאמיתי.
[B]גזע: [/B]בן אדם.
[B]רקע: [/B]מגיל צעיר דיויד היה הצייר הטוב ביותר בכיתה ובמשפחה. הוא צייר בזמן השיעורים, לפניהם ואחריהם.ילדים תמיד באו לבקש ממנו שיצייר בשבילם והוא היה ראש ועדת הקישוט של בית הספר. יום אחד, השאיר על שולחן העבודה בחדרו ציור של ציפור קטנה. כשהוא חזר לחדרו, הנייר היה ריק וציפור בצבעי שחור ולבן עמדה על השולחן. מאז הוא הבין שיש לו יכולת להפוך את ציוריו לאמיתיים. הוא שמר את הסוד הזה לעצמו במשך שנים.
[B]קשרים: [/B] אין.
[B]רומנטיקה: [/B]לא.
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:[/B] שונא קפה![/SPOILER]
[COLOR="SeaGreen"][B]4.[/B][/COLOR]
[SPOILER][/COLOR][COLOR="Green"]
[B]שם משתמש: [/B]monster
[B]שם הדמות [/B]לי סאייו
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל:[/B] [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHt65G4Ij1GVL7MWS2Kw9-xuYOWAY8UUq8R3TslPmWIiGl_cSg[/IMG]
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]האוזניים שלי מתחילות לגדול .נוצר לי זנב מחודד אדום.כול הגוף שלי נצבע בצא אדום.שני ניבים בפה שלי כול אחד בצד אחר של הפה.חלקים מהגוף שלי עטופים בלהות כחולות
[B]אופי:[/B] שחצן,מניאק,אגאויסט,חכם
[B]הכוח המיוחד:[/B] יסוד אש
[B]גזע: [/B]שטן
[B]רקע: [/B]לי נולד לזוג הורים שטנים ששלטו בכול העולם עם כוחות הרשע שלהם.כשלי היה קטן הוא לא רצה להיולד להורים שטנים כי אף אחד לא ירצה להיות חבר שלו או לשחק איתו.כך לי נאלץ לחיות חיים בודדים מבלי שאף אחד היה חבר שלו וישחק איתו.יום אחד לי ירד לכדור הארץ כדי לחפש לו חבר.הוא הגיע לעיר טוקיו שביפן.שם הוא התלך בעיר וחיפש לו חבר.לי שמע רעשים של צעקות הוא רץ אל כיון הצעקות וראה בחור מכה איש חסר אונים.לי לא עזר לבחור ורק הסתכל מהצד.לאחר שהבחור מת הוא ניגש לבחור השני וחשב שהוא אולי יסכים להיות החבר של השטן.לבחור קראו יאקו.יאקו הסכים להיות חברו של לי וכך ללי נהיה חבר אחד.
[B]קשרים: [/B] אונו, לוקאס.
[B]רומנטיקה:[/B]יס
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: [/B]לפגוש את יאקו במשחק ועל איזה אנימה המשחק מבוסס?[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR="DarkRed"][B]5.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש: [/B]Sasuke Kun
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B] סאסקה אוצ'יהא.
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b51233c1100a0af453a2c7252f21b593.png[/IMG][/URL]
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]אותו דבר.
[B]אופי:[/B] יעזור לחבריו בצרה, חכם, ציני וקצת שוויצר.
[B]הכוח המיוחד:[/B] ברקים, הרי זה סאסקה...
[B]גזע: [/B]בן אדם.
[B]רקע: [/B]אמרת שלא חייב.
[B]קשרים:[/B] לא לגעת.
[B]רומנטיקה:[/B] אפשר..
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:[/B]להירשם בבקשה.[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR="Red"][B]6.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש: [/B]גלעד2111
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B] סת' קינגלר
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל:[/B] גבוה, מוצק, שיער חום מתולתל, בגדים פשוטים, מכנסיים מרובי כיסים שהם חאקי כי זה עוזר בשביל הסוואה.
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B] נמוך מעצמו בחצי ראש, רגליים עבות, שריריות ומכופפות מעט, כפות רגליים גדולות וחזקות, פרווה דלילה וחומה צהובה בגפיים, שרירים מפותחים כמו של מתאגרף מקצועי, זנב שרירי ארוך יחסית ומתעקל קלות, אוזניים גבוהות טיפה וטיפה יותר מחודדות אף וחותם יותר מאורכים טיפה. חוץ מזה הכול מאוד דומה לבסיס.
[B]אופי: [/B]נחמד, סולח, לומד משגיאות, אם מאבדים את האמון שלו כמעט בלתי אפשרי להחזיר את האמון, Adhd, בעיות תקשורת (בתהליך של טיפול עצמי)
[B]הכוח המיוחד: [/B]שליטה במים (אם זה כמו באווטאר אז זה אדיר למרות שאווטאר זה לא יפני).
[B]גזע: [/B]חצי חיה, קנגרו (תודו שזה אדיר, מת על היצור הזה).
[B]רקע:[/B] סת' תמיד היה "הילד השונה". בתור ילד קטן הוא היה בסדר בחברה, אבל כשהוא הגיע לכיתה ד' הוא התחיל לא להבין מה החברים שלו רוצים ממנו, הם לפעמים נראו מאוכזבים ממנו בלי שתהיה לכך שום סיבה הגיונית (לפחות לא סיבה שהוא יכל להבין).
אחרי לא הרבה זמן הגיעו לכיתה ילדים חדשים, ילדים שגילו מהר את מה שסת' לא הבין, לסת' היו בעיות תקשורת חמורות ולכן היה חלש, מטרה מושלמת לתעלולים של ילדים חדשים שרוצים להתקבל בכיתה.
סת' הבין רק בכיתה ה' בעזרת ההורים שלו (שלא שמו לב לזה קודם בגלל שהם בקושי בבית בעקבות העבודה) שיש לו בעיות תקשורת, הוא לא הבין באמת מה זה, אבל הוא הבין שהוא לא מצליח להבין את הילדים האחרים ושהם מציקים לו בגלל שהם יודעים את זה. הוא הבין שזאת הסיבה שבגללה הוא כל כך לא מקובל, דחוי, בלי חברים, וכו'.
סת' לקח לעצמו החלטה, הוא יתחיל להתאמץ, ללמוד, לצפות, ולפענח את ההתנהגות של הילדים בכיתה ושל אנשים באופן כללי. הוא התחיל ללמוד ולחקור.
בכיתה ז' בזכות המורה שלו הוא נכסף לעולם המדע (המצב החברתי שלו עדיין לא השתפר בכלל), דבר שלא עזר לו בפני עצמו, אבל הוא למד שניסוי אמיתי לא יכול להתקיים ואי אפשר ללמוד ממנו אם לא בודקים אותו.
באמצע השנה הוא התחיל לעשות ניסויים של איך להתנהג. כל פעם הוא ניסה תגובה אחרת למשך קצת זמן על מנת לבדוק האם זה יוציא אותו מהמצב שלו ואם זה לא עבד הוא שינה דרך.
לקראת כיתה ט' הוא כבר היה על הדרך הנכונה, אחרי ייבוש של כל מי שניסה להציק לו בשנה האחרונה הוא הרגיש מוכן להתחיל להתקרב לאנשים שבאמת יהיו חברים שלו.
בסוף כיתה יא' הוא כבר היה מקובל (בקבוצה משלו של ילדים נחמדים), הוא מעולם לא התנהג בשטלתנות כלפי מישהו ולא ניסה להעליב אף אחד בדרך לכבוד, אנשים פשוט אהבו את ההתנהגות שלו ולכן כיבדו אותו.
בסוף יב' פתאום הוא ראה ילד שעד כיתה ז' היה איתו בכיתה ועד כיתה י' היה בכיתה המקבילה, באותו זמן הוא נהיה החננה החדש הבילתי מקובל שכולם מציקים לו, אחר כך הוא נשר. זה היה הילד החדש שהתחיל את כל ההצקות שהיו לו.
הוא ראה אותו נכנס למסיבת הסיום והוא ניגש אל סת'. סת' חייך אליו ולפתע הוא ראה את הילד מהסס לרגע ואז ממשיך.
סת' לא רצה להביך אותו ולכן עשה את עצמו כאילו הוא מזהה אותו רק במעורפל. סת' אמר:"אני מכיר אותך מאפישהו נדמה לי." והילד אמר:"כן, אני באתי לנקום בך."
סת' התבלבל לרגע, יכול להיות שהוא באמת ישמור לי טינה על זה שהפסקתי להיות לחנון שלו, עדיין הרבה אחרי שסלחתי לו? זה לא הגיוני.
לפתע הילד שפך עליו כוס מים. התנועה אינסטנקטיבית סת' שלח את היד קדימה להגן על הפנים. מה שהוא לא צפה זה ששני דברים יקרו, אחד הילד שלף סכין והתכונן לדקור את סת' עם גורם ההפתעה. ושנים, המים שהילד זרק על סת' התפצלו לשניים וחלפו מצידי הראש של סת'. בלי לחשוב יותר מדי סת' ראה את הסכנה ובאופן בילתי מודע הוא הפך את הכיוון שהמים עפו אליו והעיף אותם את הפנים של השני ואז הוא הקפיא אותם. המחשבה היחידה שהוא חשב לפני שהוא ברח משם בשיא המהירות הייתה:'איזה באעסה שרק עכשיו גיליתי את זה, היכולת הזאת יכלה לעזור לי מאוד בעבר...'
[B]רומנטיקה:[/B] לא מעוניין, לרוב דוחה בעדינות (או טיפה יותר בגסות) הצעות כאלה ואחרות. בכל זאת נמשך לבנות.
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה:[/B] מקווה שזה יהיה מעניין. אני לפחות לא רוצה להצטער שלא ניסיתי את המשחק.[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR="Cyan"][B]7.
[SPOILER][/B][B]שם משתמש: [/B]danger
[B]שם הדמות + שם משפחה: [/B]רוסטר בקין
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B][url]http://www.google.com/imgres?imgurl=...w=1280&bih=649[/url]
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B] [url]http://www.google.com/imgres?imgurl=...w=1280&bih=685[/url]
[B]אופי:[/B] יש ניגודים...... כי אי אפשר מבן אדם להיות מושלם ;)
טוב: מצחיק ויפה, רע: שחצן ומעצבן
[B]הכוח המיוחד: [/B]שליטה במים
[B]גזע: [/B]ערפד.
[B]רקע:[/B] לא חובה.
[B]רומנטיקה:[/B] אני לא רוצה לעבור את הנשיקות
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: [/B]הייתי רוצה הפוך אם אפשר?[/COLOR][/SPOILER]
-
[B]8.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש: [/B]killerbee
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B]לוקאס למברג'ק
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל:[/B][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYvKXomztmOJ085GarAF72j6ge-zDLiTADZ_wh-0CTHmDFbxve7A&t=1[/IMG]
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]אותו דבר רק עם עיניים כחולות, כנפיים (אחת שחורה ואחת לבנה) יש לו חרב עם נדן במותניים ואקדח בחלק השני (האקדח לא עובד עם אף כדור אנושי)
[B]אופי:[/B]דרוך, תמיד יסתכל אחורה בזמן שהוא הולך, עצבני, ציני, חכם, אסטרטג..
[B]הכוח המיוחד:[/B] אלמנט אוויר (הוא משתמש באקדח ובחרב שלו ומשלב אותם עם האלמנט)
[B]גזע: [/B]מלאך
[B]רקע:[/B] לוקאס נולד לפני 18 שנה למלאך המוות ולמלאכית ובגלל זה כנפיו המוזרות, הם לא רצו שייגדל איתם ולכן שלכו אותו לפני האדמה כדי שיגדלו אותו בני אדם...
בגיל 12 לוקאס נסע עם משפחתו לגראנד קניון, הם סיפרו לו שהוא מאומץ... הוא ברח מהם, החליק על אבן ונפל לגראנד קניון מגובה 50 מטר... הוא חשב שזה הסוף אבל אמו האמיתית התגלתה אליו וחשפה לו את כוחותיו, אמרה לו שהם עשו זאת רק בשבילו! לוקאס חזר למאמצים שלו אבל לעולם לא סיפר להם על מה שהוא יכול לעשות
[B]קשרים: [/B] וינצ'יטה.
[B]רומנטיקה:[/B] דא
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:[/B] אייס קפה גדול מעורבב עם אייס וניל[/SPOILER]
[COLOR="YellowGreen"]
[B]9.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש:[/B]bugoji1
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B]סיקאסו בלייזו.
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל:[/B] בלונדיני,גובה מטר תשעים,עייניים כחולות וצלקת בלחי השמאלית.
[B]תיאור/תמונה במצב הגזע:[/B][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROFN8WpjF2i3Eo1EmmwK3w7a22SgWBC62VnaEmixSvnCHRoQgg[/IMG]
[B]אופי:[/B] יהיר,חכם,חברותי,מתרשם בקלות.
[B]הכוח המיוחד:[/B] מהירות על
[B]גזע:[/B]אלף
[B]רקע:[/B] אמרת שלא חייב
[B]קשרים:[/B] אין.
[B]רומנטיקה:[/B]לא רוצה
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?[/B]אין.[/COLOR]
[/SPOILER]
[COLOR="Blue"][B]10.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש: [/B]scizor-x
[B]שם הדמות + שם משפחה: [/B]קווין סטון
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B]גבוה עם שיער שחור. מכנסים וחולצה אדומים ושרשרת בעלת גולגולת על הצוואר
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B] קרנים צומחות על ראשי,כנפים יוצאות לי מהגב (ליופי,לא עושה כלום),הצבע האדום של המכנסים והחולצה מתפשט על כל גופי
[B]אופי: [/B]חכם,עצמאי,שונא עבודת צוות,מהיר מחשבה
[B]הכוח המיוחד: [/B]עצירת זמן (אני יכול לעצור את הזמן ולהחמק ממתקפה,נכון?)
[B]גזע: [/B]שטן...
[B]רקע: [/B]אין
[B]רומנטיקה: [/B]כן
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:[/B]אייס קפה נטול קפאין,קפאין עושה לי גזים.
מקבלים עוד כוחות במהלך המשחק?
[/COLOR]
[/SPOILER]
[COLOR="Magenta"][B]11.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש:[/B]sigal123
[B]שם הדמות + שם משפחה: [/B]מילין סורה
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B][IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]בלי הכנפיים
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B] [IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1294).jpg[/IMG]
[B]אופי: [/B]טיפה ביישנית, חמודה, רגישה ויכולה להתעצבן בקלות אבל לא מראה את זה
[B]הכוח המיוחד: [/B]היפנוט
[B]גזע: [/B]מלאך
[B]רקע: [/B]מילין תמיד שנאה אש, הוריה מתו בשריפה אחת שהיא הייתה בת 4 ולכן היא מתעבת אש כול כך,
לאחר השריפה היא פונתה לבית יתומים, שם היא תמיד הרגישה לא שייכת, שלחו אותה לבצפר כרגיל כמו שאר הילדים ואפילו לימדו אותה שיעורים מיוחדים, נימוסים עניינים ועוד כול מיני,אבל רוב הנערים בכיתה היו אלפים ואנשי חיות ומעטים מאוד מלאכים .
מילין הייתה תמיד אדישה, שהיא הייתה עצובה היא לא אמרה, שהיא רצתה משהו היא לא אמרה,
יום אחד הילדים בבית ספרה הציקו לה, הם כינו אותה בשמות והעליבו את הוריה, מילין לא יכלה להתאפק, עיניה זהרו בצבע סגול והילד פשוט עשה כרצונה, היא גרמה לילדים לדפוק את עצמם בקיר, ובגלל זה נשלחה לעונש.
מילין ניסתה את זה אם כמה עכברים ואז הבינה כמה גדול הוא כוחה, עוד פעם אחת זה קרה לה בלי כוונה, ובלל זה היא שנאה את כוחה, יום אחד היא התעצבנה אל חברתה כול כך שבטעות החברה נפלה מהקומה השנייה, ושברה את רגלה וידה .
[B]קשרים:[/B] יוקאי.
[B]רומנטיקה:[/B]זורמת
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?[/B][/COLOR][/SPOILER]
[COLOR="Purple"][B]12.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש:[/B]sigal123
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B] אונו מאנגאטיסו
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל:[/B][SPOILER] [IMG]http://images2.fanpop.com/image/photos/8900000/anime-girl-anime-girls-8950876-1877-2560.jpg[/IMG][/SPOILER]
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B] [SPOILER][IMG]http://2.bp.blogspot.com/_Z2cZyP5J2yg/TF4i0ESxwkI/AAAAAAAAAZ0/DbYm-YMGIEQ/s1600/AnimeDevil.jpg[/IMG][/SPOILER]
[B]אופי:[/B] חמודה , נחמדה, אוהבת לעזור, מתעצבנת בקלות מאוד ואז, ראן אווי
[B]הכוח המיוחד: [/B]שליטה בבני אדם
[B]גזע: [/B]שטן
[B]רקע:[/B] אונו הייתי ילדה חמודה מאוד שנולדה לשני בני אנוש,
היה לה שער ארוך ורוב הילדים בפעוטון בגן ובבית הספר יסודי התאהבו בה,ואהבו אותה
היא היתה נחמדה ואהבה לעזור, אבל הצרות תמיד מצאו אותה, פעם אחת המורה עמדה לתת לכולם יום חופשי , ואז היא נהייתה כרגיל ולא הסכימה, כול חייה היו מושלמים, עד שיום אחד היא באה הביתה וראתה דם אל הרצפה,
אבא שלה לא היה בבית, הוא היה בעבודה והם היו עשירים מאוד בזכותו, אפילו לימוזינה קטנה היה לו ובית מפואר,
היא ראתה דם אל הרצפה ואת אימא גוססת, היא רצה אליה ואז פתאום היא ראתה את אימא במטבח מטנת משהו,
היא הלכה לחדרה במהירות וניסתה להבין מה ראתה, "זו היה אזהרה" אמר מישהו, שנראה כ.. משהו לא יאמן, כמלאך! "פעם הבאה, שתשתמשי בכוחות שלך, זה היה הדבר האמיתי" הוא עמר, ונעלם
[B] קשרים:[/B] סאסקה.
[B]רומנטיקה:[/B]זורמת
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B]13.[/B]
[SPOILER][COLOR="Teal"][B]שם משתמש:[/B] Shikamaru
[B]שם הדמות + שם משפחה: [/B]ריקאגו יוסט (או בקיצור ריי)
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B][IMG]http://images4.fanpop.com/image/photos/16500000/Anime-Boy-mini17s-spot-16521616-400-400.jpg[/IMG]
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]אוזניו מתארכות בכמה ס"מ ועינייו נהיות בצבע בהיר יותר והחלק הקידמי של שערו נהיה צהבהב.
[B]אופי:[/B] טוב לב, חם מזג, נאמן לחבריו, קצת פטי.
[B]הכוח המיוחד: [/B]שליטה בקרח.
[B]גזע: [/B]אלף.
[B]רקע:[/B] ריקאגו נולד לשני בני אנוש, כילד הוא לא היה פופולרי במיוחד ורוב הילדים בבית ספר לעגו לו, הדבר לא נגמר ביסודי זה המשיך איתו גם לחטיבת הביניים ולתיכון אך ניראה שריקאגו התרגל לדברים האלו, חוץ מהעובדה שצוינה קודם חייו היו די טובים, ריקאגו ראה את עצמו כילד רגיל ועד אותו הרגע, אותו הרגע שלעולם לא ישכח הוא לא ידע בכלל על כוחותיו.
זה היה ערב, השעה הייתה כבר מאוחרת וריקאגו היה בדרכו הביתה ממסיבה של חברו. בעודו הולך הביתה הוא מתחיל לעבור מעבר חציה לאחר שאינו רואה שום מכונית מגיעה, הוא מתחיל לעבור ולפתע משאית מתקדמת לעברו במהירות גבוהה ביותר, ריקאגו מנסה לברוח אך אינו מצליח, ברגע שניראה שהכל נגמר המשאית נעצרה.
ריקאגו המבוהל נושם לרווחה ומסתכל על המשאית, הוא רואה קיר קרח שחוסם את המשאית, ריקאגו ממהר לקום, לא מבין איך קיר הקרח הזה הגיע בכלל, ריקאגו הרגיש כוח מוזר בידיו אך לא הבין מהו, הוא לא הרגיש כך לפני, הוא הושיט את ידו למטה ולפתע קיר הקרח ירד. למזלו אף אחד לא ראה מה שקרה, ונהג המשאית היה שיכור והמשיך לנסוע ברגע שקיר הקרח ירד.
ריקאגו הלך לביתו והרגיש מוזר מאוד, הוא הבטיח לעצמו באותו היום שלא ישתמש בכוח שלו אלא רק במקרים קיצוניים שהחיים שלו או החיים של מישהו שחשוב לו תלויים בכך. ריקאגו שמר את הכוחות שלו לעצמו ולא סיפר לאף אחד מפני שחשב שאם הוא כן יספר חייו ישתנו לחלוטין והוא רצה להמשיך לחיות את חייו כמו שהיו לפני.
[B]קשרים: [/B] אונו, הימג'י.
[B]רומנטיקה:[/B] כן.
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: [/B]מקווה מאוד להירשם, המשחק ניראה מעולה!
[/COLOR][/SPOILER]
[B]14.[/B]
[SPOILER][COLOR="DarkSlateBlue"][B]שם משתמש: [/B]Real Spartan
[B]שם הדמות + שם משפחה: [/B]סאלי וודס
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B]בגובה ממוצע, עור בהיר, עיניים כחולות בעלות עומק מסויים, שיער בלונדיני ארוך עם מעט גוונים חומים.
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]כנפיים בנוסף לידיים, רגליים מתחלפות בטפרי עוף דורס, עיניים נהיות חדות מאוד, השפתיים נהפכות למקור, צומח זנב והעור נהיה לפי דוגמא דומה: [אבל לא הופך לנוצות]
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/Peales.jpg[/IMG]
[B]אופי: [/B]אמיצה, חרוצה, חושבת לפני מעשיה, בעלת פתיל קצר, אכזרית כשמתעצבנת, חברותית, עקשנית.
[B]הכוח המיוחד: [/B]טלקינזיס [הזזת חפצים]
[B]גזע: [/B]חצי אדם וחצי בז נודד
[B]רקע: [/B]אני ארשום רק כמה פרטים:
-היא חיה בבית יתומים מגיל צעיר.
-הוריה היו אלכוהוליסטים וסוחרי סמים ונהרגו בתאונת דרכים.
-היא מכירה את ג'ייק [אבל הוא לא אותה] עקב טיולים של בית היתומים ליער ומודעות ה"מבוקש".
-היא לא מקובלת בבית היתומים עקב כמה קטטות אכזריות. [פציעות חמורות ומקרי מוות]
[B]קשרים: [/B] ג'ייק.
[B]רומנטיקה: [/B]כן
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה? [/B]ברד עם חמצוץ P=
[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]15.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש: [/B]neLipion
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B] סוקי טאנימאשייה
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל:[/B] גבוהה, שיער בלונדיני חום בהיר, בדרך כלל לובשת חולצה שחורה עם רקמה בצורת לב גדול לבן באמצע החולצה, חצאית מיני שחורה ונעלי ספורט שחורות (של אדידס! P: ).
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B] אותו גובה, ואותו צבע שיער, מכנס שחור ארוך וחולצה ארוכה שחורה, שני ניבים, זנב של חתול ואוזניים של חתול. אותן נעליים.
[B]אופי: [/B]נודניקית מקצועית, חכמה, מתוחכמת ושנונה XD
[B]הכוח המיוחד:[/B] דיבור לחיות
[B]גזע: [/B]חצי חיה וחצי בת אדם
[B]רקע: [/B]לא חובה? יופי! אז לא בא לי לכתוב, אין לי כח XD
[B]רומנטיקה: [/B]אני אשמח אם יהיה לי חבר XD
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: [/B]אני אשמח לקבל אייס קפה :)[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR="Teal"][B]16.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש:[/B] buizel שולט
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B] בארי וולפר
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B]לבארי יש שיער לבן וקצת ארוך, וקצוות השיער שלו בצבע שחור. יש לו 3 עגילים בחלק העליון של האוזן השמאלית שלו. הגובה שלו הוא גובה ממוצע לגילו, יש לו עור שחום אבל לא יותר מידי.
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B] בניבים שלו מתארכים, העור שלו נהיה לבן והציפורניים מתחדדות.
[B]אופי: [/B]בארי הוא מזוכיסט. הוא מופנם ובקושי מדבר עם אנשים. החיה האהובה עליו היא זאב. בארי מדבר עם אנשים שהוא מכיר ממש טוב ועונה על שאלות ששואלים אותו, גם אם לא מכיר את השואל.
[B]הכוח המיוחד: [/B]שינוי 2
[B]גזע:[/B] ערפד
[B]רקע: [/B]לבארי אין אחים או אחיות, הוא בן יחיד. הוריו התגרשו כשהיה בן 14 ולכן הפך להיות כזה קר רוח. לאמא שלו יש הרבה כסף, היא לא עשירה אבל היא מעל הממוצע.בארי רגיל כל הזמן להיות עם אוזניות ולשמוע שירים, הפעמים היחידות שהוא בלי אוזניות זה כשהוא ישן וכשהוא מתקלח. כולם כבר רגילים לזה ולאט לאט הוא למד לקרוא שפתיים באופן מושלם כך שאפילו לא צריך לשמוע את מה שמדברים אליו.
[B]רומנטיקה:[/B] היה מגניב אם הייתה מישהי שמחזרת אחריו אבל הוא לא מעוניין בה.. :-*
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: [/B]אייס קפה בבקשה, לא להתקמצן בסוכר. אה כן, ואם את רוצה שאני ארחיב ברקע אז תגידי...[/COLOR][/SPOILER]
-
[COLOR="Sienna"][B]17.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש:[/B]Daniel
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B] אוקיטו אוגמי
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B][IMG]http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/055/1/a/Dark_Light_by_Sei_ten.jpg[/IMG]
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B][IMG]http://fc06.deviantart.net/fs17/f/2007/122/9/d/Ryuk_by_Klamsi.jpg[/IMG]
[B]אופי:[/B] חכם,תחמן ותחרותי.
[B]הכוח המיוחד:[/B]אמפתיה
[B]גזע:[/B]ערפד
[B]רקע:[/B]הייתי חיי בעיירה קטנה, שבו הייתי מנודה מכולם, רק בגלל דבר אחד. העיינים שלי. כשאני נולדתי
אז ישר הסתכלו עלי כבן אדם שונה.
"תראו איזה ילד מסכן... בואו נלך" וככה הרגשתי כל חיי במצב שפל ומדוכדך.
פעם אחת בא אלי הצורה המשנית שלי, הערפד שבתוך הגוף שלי.
"בוא אלי אוקיטו, ואני אגשים לך את כל מה שרצית איי פעם..."
התעוררתי מיד, וראיתי תפוח על השידה שלי. תפוח שלא ראיתי אותו קודם.
היה לידו מכתב, שבו כתוב:"התפוח ישאר שלם לעולם..."
[B]רומנטיקה: [/B]ודאי
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה:[/B]אייס מוקה[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR="DarkGreen"][COLOR="Sienna"][B]18.[/B]
[SPOILER][B]שם משתמש: [/B]killerbee
[B]שם הדמות + שם משפחה:[/B]ג'ון קינג
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל:[/B][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJtEbDekPnVx9IHyB9FJEmlv15XEKpE1IepZjXosIlvhllUOQKGg&t=1[/IMG] הבלונדיני ><
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע:[/B] אותו דבר הוא בן אדם
[B]אופי: [/B]סוטה, עקרוני מאוד, רובין הוד (ישבור חוקים בשביל מטרות טובות), קר רוח, פסימי..., נחשב גאון כי רימה בכל המבחנים עם היכולת שלו...
[B]הכוח המיוחד: [/B]מעבר בזמן
[B]גזע:[/B]בן אדם
[B]רקע:[/B] ג'ון הוא ילד רגיל, הוא היה הכי מקובל בבית ספר וגם הכי חכם בזכות היכולת שלו.. הוא מאוד אוהב להשתמש בה ותמיד יעזור לחבר בעת צרה, גם אם הוא יהיה במקום הכי טוב הוא יעזור לאלה שבמקומות הגרועים שהפלו אותם כי הוא בן אדם מאוד עקרוני..
[B]רומנטיקה:[/B]כן XD
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:[/B] הוא גם יכול לקחת איתו אנשים בזמן? את לא חייבת לקבל אותו... יש לך מספיק מלא שחקנים XD אבל הוא במקום וינצ'יטה[/COLOR][/SPOILER]
[/COLOR]
~~~~
[size="5"]דשמ''ים :[/size]
לכל דש''מ יש צבע משלה, כאשר אני יכתוב עם הצבע הזה תדעו שזה היא.
[B]1.
שם הדמות: [/B]הימג'י מיזוקי.
[B]תמונה :[/B]
[SPOILER][IMG]http://iblos3om.files.wordpress.com/2010/05/bakatest3ett-04.jpg[/IMG][/SPOILER]
[B]אופי:[/B] חמודה, ביישנית, תמימה, מתוקה, חכמה, אוהבת לבשל, והאוכל שהיא מבשלת יכול לגרום להקאות,
בחילות, התעלפויות, וכדומה. היא לא יודעת שהאוכל שהיא מכינה מסוכן לעולם, בגלל שהיא אף פעם לא טעמה ממנו.
[B]כוח:[/B] לא ידוע.
[B]גזע: [/B]לא ידוע.
[B]נפגש עם:[/B] לי, וינצ'טה, ריי.
[B]כותב בצבע :[/B][COLOR="Magenta"] וורוד.[/COLOR]
[B]2.[/B]
[B]שם הדמות:[/B] אמי לורן.
[B]תמונה:[/B]
[SPOILER][IMG]http://quizilla.teennick.com/user_images/K/KI/KIB/KIBALUVER23/1232754422_7526_full.jpeg[/IMG][/SPOILER]
[B]אופי:[/B] קשוחה, שונאת מורים, נחמדה , שונאת את בית הספר, אוהבת נמרים.
[B]כוח:[/B] להפוך לחיות.
[B]גזע:[/B] בת אדם.
[B]נפגש עם:[/B] ג'ייק, סאלי.
[B]כותב בצבע:[/B] [COLOR="Sienna"]חום .[/COLOR]
[B]3.[/B]
[B]שם הדמות:[/B] קים צ'ארל.
[SPOILER][IMG]http://quizilla.teennick.com/user_images/L/luna-rose/1127183732_uizzesCalm.jpg[/IMG]
[/SPOILER][B]אופי:[/B] בד''כ מבריזה משיעורים, שונאת ללמוד,
[B]כוח:[/B]
[B]גזע:[/B]
[B]נפגש עם:[/B] אלפיון, סת', סאסקה, סאלי, ג'ייק.
[B]כותב בצבע:[/B] [COLOR="PaleGreen"]ירוק בהיר. [/COLOR]
[B]4.[/B]
[B]שם הדמות:[/B] אוסאי טאקאומי.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/1stvongola.jpg?t=1295361621[/IMG][/SPOILER]
[B]אופי:[/B] סוטה , אדיש ( אבל מאוד O.O ) , לא מדבר הרבה.
[B]גזע:[/B] לא ידוע.
[B]נפגש עם:[/B] וינצ'יטה , סת' , לי, לוקאס, אונו.
[B]כותב בצבע:[/B] [COLOR="Yellow"]צהוב .[/COLOR]
[B]5.[/B]
[B]שם הדמות:[/B] יוקאי לארנור.
[SPOILER][IMG]http://i1178.photobucket.com/albums/x370/laura_loves_anime/Anime/image.jpg?t=1295361626[/IMG][/SPOILER]
[B]אופי:[/B] חזק, טיפש , לא אוהב כ''כ להשוויץ בכוחותיו , מגיע ממשפחה עשירה, אך לא נראה כך.
[B]גזע:[/B] לא ידוע.
[B]נפגש עם:[/B] מילין.
[B]כותב בצבע:[/B][COLOR="Red"] אדום.[/COLOR]
~~~~
[size="5"]התחלה :[/size]
בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.
-
[B]שם משתמש: [/B]Real Spartan
[B]תיאור/ תמונה במצב רגיל: [/B]בעל שיער חום מזדקר בקוצני, מבט פראי תמידי בעיניים, גבוה, ניצוץ שמקרין תוקפנות בעיניים, צלקת בצורת שריטות על לחיו השמאלית, עיניים ירוקות, עור בהיר שזוף, חיוך תמידי- חלק מפרשים אותו כמבודח, חלק מפרשים אותו כאכזרי.
[B]תיאור/ תמונה במצב הגזע: [/B]בעל זנב של טיגריס, עיניים חתוליות, טפרים נשלפים, עור כתמתם, אוזניים מחודדות שנראו כאילו נעצרו בין אדם לחתול, פסים חומים על העור הכתמתם, פרווה קצרצה, שיניים שהתפתחו לניבים. [עדיין עומד על שתיים, לא על ארבע XD]
[B]אופי: [/B]לא חושב לפני המעשים שלו, תוקפני, ציני, פסימיסט, בוטח בעצמו, עקשן, בדחן, אמיץ, לא מוותר.
[B]הכוח המיוחד: [/B]על קולי, מדובר בפנתר XD מה זה טיגריס [הפנתר הכי גדול] בלי שאגה? O.O
[B]רקע: [/B]ג'ייק נולד ביערות, בניגוד לרוב היצורים, הוא היה בודד בילדותו, לא הייתה לו אמא שלמדה אותו לשרוד.
הוא התגורר ביערות במשך רוב חייו, אך הוא יודע לדבר בשפת האדם, היער שבו גר היה נפוץ וביקרו בו הרבה תיירים.
בימים קשים היה נוהג לצוד לו צבי, הוא אהב לצוד, הוא אהב את האנדרנלין המטורף שזורם בכל גופו במהלך הציד.
יום אחד, הוא נפגש במקרה ביצור פראי, מפוספס, אכזרי, הוא תקף אותו במערבולת של פסים וצבע כתום.
נשארה לו מזכרת מתקיפת הטיגריס, צלקת על הלחי השמאלית שלו בצורת שריטתו של הטיגריס.
ציידים בדיוק היו ביער, בעוד ג'ייק ניסה להתחמק ולברוח מהטריטוריה של הזכר. [כמובן, ולחזור בשנתו של הטיגריס ולהשמיד אותו]
אחד הציידים ירה, הוא הרג את הטיגריס, וכיוון את הרובה על היצור המוזר- חצוי האדם והטיגריס.
פלאש! תמונה תפסה את החצוי המבוהל, הוא תקף, כלום לא עצר בעד הזעם שגרם לו הפלאש של המצלמה.
הוא לא זכר מה קרה, הוא זכר שמצא בידו שני ציידים מתים, אבריהם מפוזרים על הקרקע בעוד הצייד השלישי, אותו זה שצילם- ברח.
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?[/B] אייס קפה [=
-
שם משתמש:ארו סאנין
שם הדמות + שם משפחה:אלפיון לגולאס
תיאור/ תמונה במצב רגיל: עינים תכולות אוזנים קטנות אף בינוני גבוה שיער בלונד שמגיע מעט אחרי הכתפיים בגדים גומי שחורים לזריזות וקלות ומגפיים שחורות
תיאור/ תמונה במצב הגזע: אותו דבר כמו רגיל רק עם אוזניים מחודדות
אופי: חכם אוהב לעזור לאחרים מעט בישן ומעט פזיז
הכוח המיוחד: וואי הם נראים מעולים קשה לבחור :) נראה לי אני אקח שליטה בשצמחים ואם לא אז ציור לאמיתי
גזע:אלפים
רקע: לא חובה
קשרים: לא לגעת.
רומנטיקה:לא
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?אייס קפה :) סתם להרשם נראה משחק אדיר!
-
[QUOTE=ארו סאנין;1162333]שם משתמש:ארו סאנין
שם הדמות + שם משפחה:אלפיון לגולאס
תיאור/ תמונה במצב רגיל: עינים תכולות אוזנים קטנות אף בינוני גבוה שיער בלונד שמגיע מעט אחרי הכתפיים בגדים גומי שחורים לזריזות וקלות ומגפיים שחורות
תיאור/ תמונה במצב הגזע: אותו דבר כמו רגיל רק עם אוזניים מחודדות
אופי: חכם אוהב לעזור לאחרים מעט בישן ומעט פזיז
הכוח המיוחד: וואי הם נראים מעולים קשה לבחור :) נראה לי אני אקח שליטה בשצמחים ואם לא אז ציור לאמיתי
גזע:אלפים
רקע: לא חובה
רומנטיקה:לא
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?אייס קפה :) סתם להרשם נראה משחק אדיר![/QUOTE]
אוקי, רשום . אבל, איזה אתה רוצה שליטה בצמחים או ציור לאמיתי? תבחר אחד מהם. ( אני יודעת שזה קשה XP)
[QUOTE=Real Spartan;1162314][B]שם משתמש: [/B]Real Spartan
[B]הכוח המיוחד: [/B]על קולי, מדובר בפנתר XD מה זה טיגריס [הפנתר הכי גדול] בלי שאגה? O.O
[B]הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?[/B] אייס קפה [=[/QUOTE]
וואו איזה רקע מושקע D:
רשום !
~~
מתחילים כשעוד אחד או שניים ירשמו .
-
אחרי התלבטות קשה שליטה בצמחים
-
[quote=ארו סאנין;1162353]אחרי התלבטות קשה שליטה בצמחים[/quote]
אוקי, רשום .
קדימה, עוד רשום אחד או שניים מתחילים .
-
שם משתמש: artist ninja
שם הדמות + שם משפחה: דויד אדלר
תיאור/ תמונה במצב רגיל: גבוה, שרירים מפותחים מעט, שער שחור כהה, עיניים חומות כהות. כתם לידה גדול בצוואר הימני.
תיאור/ תמונה במצב הגזע:
אופי: בעל פתיל קצר, דברן, חברותי, לא חושב פעמיים לפני מעשה, חסר טקט בדרך כלל.
הכוח המיוחד: ציור לאמיתי.
גזע: בן אדם.
רקע: מגיל צעיר דיויד היה הצייר הטוב ביותר בכיתה ובמשפחה. הוא צייר בזמן השיעורים, לפניהם ואחריהם.ילדים תמיד באו לבקש ממנו שיצייר בשבילם והוא היה ראש ועדת הקישוט של בית הספר. יום אחד, השאיר על שולחן העבודה בחדרו ציור של ציפור קטנה. כשהוא חזר לחדרו, הנייר היה ריק וציפור בצבעי שחור ולבן עמדה על השולחן. מאז הוא הבין שיש לו יכולת להפוך את ציוריו לאמיתיים. הוא שמר את הסוד הזה לעצמו במשך שנים.
רומנטיקה: לא.
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: שונא קפה!
-
שם משתמש: monster
שם הדמות לי סאייו
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHt65G4Ij1GVL7MWS2Kw9-xuYOWAY8UUq8R3TslPmWIiGl_cSg[/IMG]
תיאור/ תמונה במצב הגזע: האוזניים שלי מתחילות לגדול .נוצר לי זנב מחודד אדום.כול הגוף שלי נצבע בצא אדום.שני ניבים בפה שלי כול אחד בצד אחר של הפה.חלקים מהגוף שלי עטופים בלהות כחולות
אופי: שחצן,מניאק,אגאויסט,חכם
הכוח המיוחד: יסוד אש
גזע: שטן
רקע: לי נולד לזוג הורים שטנים ששלטו בכול העולם עם כוחות הרשע שלהם.כשלי היה קטן הוא לא רצה להיולד להורים שטנים כי אף אחד לא ירצה להיות חבר שלו או לשחק איתו.כך לי נאלץ לחיות חיים בודדים מבלי שאף אחד היה חבר שלו וישחק איתו.יום אחד לי ירד לכדור הארץ כדי לחפש לו חבר.הוא הגיע לעיר טוקיו שביפן.שם הוא התלך בעיר וחיפש לו חבר.לי שמע רעשים של צעקות הוא רץ אל כיון הצעקות וראה בחור מכה איש חסר אונים.לי לא עזר לבחור ורק הסתכל מהצד.לאחר שהבחור מת הוא ניגש לבחור השני וחשב שהוא אולי יסכים להיות החבר של השטן.לבחור קראו יאקו.יאקו הסכים להיות חברו של לי וכך ללי נהיה חבר אחד.
רומנטיקה:יס
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: לפגוש את יאקו במשחק ועל איזה אנימה המשחק מבוסס?
-
שם משתמש: Sasuke Kun
שם הדמות + שם משפחה: סאסקה אוצ'יהא.
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b51233c1100a0af453a2c7252f21b593.png[/IMG][/URL]
תיאור/ תמונה במצב הגזע: אותו דבר.
אופי: יעזור לחבריו בצרה, חכם, ציני וקצת שוויצר.
הכוח המיוחד: ברקים, הרי זה סאסקה...
רקע: אמרת שלא חייב.
רומנטיקה: אפשר..
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:להירשם בבקשה.
-
[QUOTE=Artist Ninja;1162368]שם משתמש: artist ninja
שם הדמות + שם משפחה: דויד אדלר
תיאור/ תמונה במצב רגיל: גבוה, שרירים מפותחים מעט, שער שחור כהה, עיניים חומות כהות. כתם לידה גדול בצוואר הימני.
תיאור/ תמונה במצב הגזע:
אופי: בעל פתיל קצר, דברן, חברותי, לא חושב פעמיים לפני מעשה, חסר טקט בדרך כלל.
הכוח המיוחד: ציור לאמיתי.
רקע: מגיל צעיר דיויד היה הצייר הטוב ביותר בכיתה ובמשפחה. הוא צייר בזמן השיעורים, לפניהם ואחריהם.ילדים תמיד באו לבקש ממנו שיצייר בשבילם והוא היה ראש ועדת הקישוט של בית הספר. יום אחד, השאיר על שולחן העבודה בחדרו ציור של ציפור קטנה. כשהוא חזר לחדרו, הנייר היה ריק וציפור בצבעי שחור ולבן עמדה על השולחן. מאז הוא הבין שיש לו יכולת להפוך את ציוריו לאמיתיים. הוא שמר את הסוד הזה לעצמו במשך שנים.
רומנטיקה: לא.
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: שונא קפה![/QUOTE]
אבל זה לא קפה זה אייס קפה T ^ T
אוקיי, רשום D: רקע טוב ופשוט.
[QUOTE=monster;1162370]שם משתמש: monster
שם הדמות לי סאייו
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHt65G4Ij1GVL7MWS2Kw9-xuYOWAY8UUq8R3TslPmWIiGl_cSg[/IMG]
תיאור/ תמונה במצב הגזע: האוזניים שלי מתחילות לגדול .נוצר לי זנב מחודד אדום.כול הגוף שלי נצבע בצא אדום.שני ניבים בפה שלי כול אחד בצד אחר של הפה.חלקים מהגוף שלי עטופים בלהות כחולות
אופי: שחצן,מניאק,אגאויסט,חכם
הכוח המיוחד: יסוד אש
גזע: שטן
רקע: לי נולד לזוג הורים שטנים ששלטו בכול העולם עם כוחות הרשע שלהם.כשלי היה קטן הוא לא רצה להיולד להורים שטנים כי אף אחד לא ירצה להיות חבר שלו או לשחק איתו.כך לי נאלץ לחיות חיים בודדים מבלי שאף אחד היה חבר שלו וישחק איתו.יום אחד לי ירד לכדור הארץ כדי לחפש לו חבר.הוא הגיע לעיר טוקיו שביפן.שם הוא התלך בעיר וחיפש לו חבר.לי שמע רעשים של צעקות הוא רץ אל כיון הצעקות וראה בחור מכה איש חסר אונים.לי לא עזר לבחור ורק הסתכל מהצד.לאחר שהבחור מת הוא ניגש לבחור השני וחשב שהוא אולי יסכים להיות החבר של השטן.לבחור קראו יאקו.יאקו הסכים להיות חברו של לי וכך ללי נהיה חבר אחד.
רומנטיקה:יס
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: לפגוש את יאקו במשחק ועל איזה אנימה המשחק מבוסס?[/QUOTE]
רשום, אחלה רקע D:
וזה לא מבוסס על אנימה, אני המצאתי את זה. חח אפשר לומר שזה ה'עונה השניה ' של המ''ת. העונה הראשונה
הייתה בפורום אחר. D:
[QUOTE=Sasuke Kun;1162373]שם משתמש: Sasuke Kun
שם הדמות + שם משפחה: סאסקה אוצ'יהא.
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b51233c1100a0af453a2c7252f21b593.png[/IMG][/URL]
תיאור/ תמונה במצב הגזע: אותו דבר.
אופי: יעזור לחבריו בצרה, חכם, ציני וקצת שוויצר.
הכוח המיוחד: ברקים, הרי זה סאסקה...
רקע: אמרת שלא חייב.
רומנטיקה: אפשר..
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?:להירשם בבקשה.[/QUOTE]
רשום. D:
למה כולם לוקחים דמויות מנארוטו?! XDD
~
[size="5"]התחלה :[/size]
בוקר , איזה יום יפה. או.. שלא. אתם מתעוררים בעיפות, ושומעים צפצופי מכונית מתחת לביתכם. אמא/אבא/אח/אחות / מישהו מהמשפחה שלכם
פותח את הדלת של החדר שלכם, ואומר לכם שההסעה של בית הספר מחכה לכם למטה, ושתתארגנו מהר כי עוד 10 דקות היא יוצאת.
-
שם משתמש:killerbee
שם הדמות + שם משפחה: וינצ'יטה בל
תיאור/ תמונה במצב רגיל: שיער חום ארוך ושופע, עיניים ירוקות נוצצות וחיוך כובש, שדיים גדולים (XD) וחולצת בטן תחת קטן, ריסים ארוכים
תיאור/ תמונה במצב הגזע: כנפיים שחורות, השיער הופך לבן, העיניים הופכות כחולות והיא נהפכת לגבוהה יותר, קעקוע של לב על הבטן (בחלק שרואים)
אופי: נהנית לעזור, חושבת פעמים, צינית, תחשוב על טובת חבריה לפני טובתה (זה רע)
הכוח המיוחד: כמו הכוח של איצ'יגו עם החרב, שליחת גטסוגה תנשו
גזע: מלאך
רקע: לא חייב
רומנטיקה: עם עוד בחורה :P אני לא גיי
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה?: אני אשמח לאייס קפה גדול
-
שם משתמש:Gaara
שם הדמות + שם משפחה: סאבוקו נו גאארה
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [IMG]http://www.naruto-fan.net/uploads/images/techniques/gaara.jpg[/IMG]
תיאור/ תמונה במצב הגזע: X
אופי: עקשן,חברותי ומתעצבןו בקלות.
הכוח המיוחד: שליטה באדמה (כולל חול)
גזע: בן אדם
רקע: עכשיו אני לוקח לך רקע שקשור לנארוטוXD גאארה נולד בכפר לא נודע במקום לא נודע לגאארה היה קשר מסוים עם חול ואדמנה הוא נלחם עם חול ואדמה יום אחד גאארה הקטן יצא ליער ובאו זאבים שאימו עליו ושהזאבים באו לתקוף אותו הגיע קיר חול נקי. מאז גאארה הבין שהחול תמיד איתו ויעזור לו והוא היה חברו היחיד בעצם אז הוא סחב ש' מלא בחול ואדמה.
רומנטיקה:אולי
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה? אייס קפה
ומאי אל תשקרי רק במ"> עברו שתי ימים לא תוך 2 ימים שישים עמודים..