אני יש לי pokemon black + white מקורי
שקניתי בארץ זתומרת אני צריך איוונטים אירופאים אין שום איוונטים אני לא מבין את זה ???
Printable View
אני יש לי pokemon black + white מקורי
שקניתי בארץ זתומרת אני צריך איוונטים אירופאים אין שום איוונטים אני לא מבין את זה ???
אמורים להיות איוונטים בקרוב, לא?
[QUOTE=Roy;1181143]אני יש לי pokemon black + white מקורי
שקניתי בארץ זתומרת אני צריך איוונטים אירופאים אין שום איוונטים אני לא מבין את זה ???[/QUOTE]
תחכה בסבלנות כמוני
[QUOTE=Roy;1181143]אני יש לי pokemon black + white מקורי
שקניתי בארץ זתומרת אני צריך איוונטים אירופאים אין שום איוונטים אני לא מבין את זה ???[/QUOTE]
צריך לחכות כי אחרי שיוצאים איוונטים יפניים צריך לחכות עד שיצאו אמריקאים/אירופאים
האיוונט של ויטיני היה כבר לאירופאים ?
[QUOTE=Roy;1181164]האיוונט של ויטיני היה כבר לאירופאים ?[/QUOTE]
היו 2 איוונטים: אחד שהוא היה לכל הגרסאות ואחד ליפניים והראשון היה כשהמשחקים הגיעו לארץ אבל הוא כבר נגמר
אוף קניתי את הדיסק שלי לפני איזה שבועיים רק
ותגידו יהיה עוד איוונט עם עולם החלומות שיש סקר איזה פוקימון באלכם שיהיה בעולם החלומות כמו שיצא את ארסיוס
ובכלל איפה יהיה אפשר להצביע במידה ויהיה
תחכה, האיוונט הבא אמור להיות בקרוב וזה ממש לא פייר שהם משקיעים יותר בגרסא היפנית!
מה זה משנה אם יש או אין איוונטים?
ותחכה היהיו עוד הרבה איוונטים כי המשחקים רק עכשיו יצאו
רק עכשיו? המשחקים תכף יחגגו חצי שנה שהם באנגלית ועד עכשיו היה איוונט של ויקטיני ושל ההתפתחיויות של איווי
א.כותרת צועקת.
אני עורך לך את ההודעה אבל להבא תקרא חוקים!
ב.אתה צריך לחכות לאיוונטים אמריקאים.בינתיים אין איוונטים כאלה כי הם בטח מחכים לאיוונטים של הסרט ה-14.תתמודד עם המצב הנוכחי וזהו,לא חייב להיות כל רגע איוונט אתה יודע...
[QUOTE=Sasuke Kun;1181216]א.כותרת צועקת.
אני עורך לך את ההודעה אבל להבא תקרא חוקים!
ב.אתה צריך לחכות לאיוונטים אמריקאים.בינתיים אין איוונטים כאלה כי הם בטח מחכים לאיוונטים של הסרט ה-14.תתמודד עם המצב הנוכחי וזהו,לא חייב להיות כל רגע איוונט אתה יודע...[/QUOTE]
קניתי תדיסק בארץ אנחנו חיים באירופה למה איוונטים אמריקאים אז?
[quote=טוביאיתי1;1181213]תחכה, האיוונט הבא אמור להיות בקרוב וזה ממש לא פייר שהם משקיעים יותר בגרסא היפנית![/quote]
אולי כי המשחקים יפנים?
לנושא:
אמורים להיות איוונטים בקרוב מאוד,תחכה..
[QUOTE=Roy;1181403]קניתי תדיסק בארץ אנחנו חיים באירופה למה איוונטים אמריקאים אז?[/QUOTE]
כי המשחקים יובאו בגרסא האמריקאית שלהם.
ואנחנו לא באירופה...
אנחנו באסיה ואם קנית לפני שבועיים תוודא שקיבלת את האיוונט של ההתפתחויות של איווי