שלום, אני יכול לשחק בנינטנדו Ds משחקים מגייבוי אדבנס??
וגם להעביר פוקימונים באותו מכשיר או שאני צריך שני מכשירים?
תודה
Printable View
שלום, אני יכול לשחק בנינטנדו Ds משחקים מגייבוי אדבנס??
וגם להעביר פוקימונים באותו מכשיר או שאני צריך שני מכשירים?
תודה
כן אפשרי,גם אני שאלתי בקשר ללהעביר פוקימונים מפוקימון רובי וירוק עלה לפרל שלי בds.
ואמרו לי שאפשרי,אבל אני אמור לגמור את הליגה קודם כל ואת הפוקידע..
אי אפשר לעשות את זה ואני גם אמרתי לך ליאם משחקי דור רביעי ודור שלישי אי אפשר להעביר.
אבל ירוק עלה ורובי אפשר בגלל ששניהם דור שלישי
[QUOTE=Primo;1205242]אי אפשר לעשות את זה ואני גם אמרתי לך ליאם משחקי דור רביעי ודור שלישי אי אפשר להעביר.
אבל ירוק עלה ורובי אפשר בגלל ששניהם דור שלישי[/QUOTE]
ואם תשים לב אנשים אחרים ציטטו אותך ואמרו לך שכן אפשרי ואתה מבלף.
אז תפסיק לשקר אנשים.
ולא אמרו לי בין ירוק עלה לרובי,ירוק עלה ורובי לפרל.
וזה אפשרי 100% הם אמרו..
זה לא נשמע הגיוני, הרי אם יש בקונסולה של הDS מקום שאפשר להכניס משחקי gbc אז חייבת להיות דרך כלשהי להעביר
הוא מדבר על הפאל פארק החלפות ופאק פארק זה שני דברים שונים לחלוטין,ויש לך Dsi [עם המצלמה] או Dsl?
[QUOTE=PokMage;1205249]זה לא נשמע הגיוני, הרי אם יש בקונסולה של הDS מקום שאפשר להכניס משחקי gbc אז חייבת להיות דרך כלשהי להעביר[/QUOTE]
יש דרך,אל תקשיב לו.
תראה מה אנשים רשמו לו באשכול שרשמתי:
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44345[/url]
רגע אני צריך להכניס את המשק למשל רובי לתוך הנינטנדו או אני משתמש בו באדבנס?
תראה יש לך Dsl אם כן יש מאחורה את החריץ של ה-ds ואם תשים לב מלפנים את חריץ של Gba תכניס את המשחק של ה-ds למקום שלו וגם את משחק ה-gba למקומו תפעיל את משחק ה-ds ותלך למקום של הפאל פארק [בפנינה,יהלום ופלטינה הוא בדרך הימית הזו שמתחת לעיירה סנדג'ם בסוף וב-sshg בעיר פיושה בקנטו אני חושב]
מוזר אז למי שיש dsi לא יכול להחליף מכיוון שהוא לא יכול להכניס משחקים של GBA לקונסולה??
למי שיש DSI יכול להחליף פשוט קשה לא יותר להיות בפאל פארק כי בפעם המאה אלף החלפות ותפיסה בפאל פארק [B][COLOR=red]זה[/COLOR] [COLOR=red]שני דברים שונים לגמרי!!![/COLOR][/B]
אני מניח שכן,אבל הרוב משתמשים בds,במשחקי דור רביעי וחמישי,בקשר לdsi,זה מסך יותר קטן במשחקי Ds אז מעדיפים שלא..
איזה שטויות אתה מדבר גודל המסכים זהה לחלוטין [יש לי מול הפנים את שני המכשירים גם איי וגם האל] וזה נכון שהוא לא יכול להחליף עם Gba אבל אם כבל של Gba [אני די בטוח שקיים כזה] הוא יכול להעביר פוקימונים לפאל פארק
[QUOTE=Primo;1205279]איזה שטויות אתה מדבר גודל המסכים זהה לחלוטין [יש לי מול הפנים את שני המכשירים גם איי וגם האל] וזה נכון שהוא לא יכול להחליף עם Gba אבל אם כבל של Gba [אני די בטוח שקיים כזה] הוא יכול להעביר פוקימונים לפאל פארק[/QUOTE]
מי כבר משתמש בכבלים בימינו להעברה,יש לך את הWireless Adapter.. ם_O
אגב טעות שלי אני דיברתי על ה3DS לא על DSI לא שמתי לב מה הוא אמר,ולחבר שלי יש DS3 והוא סיפר לי על כל זה אז שלא תגיד שוב שאני טועה
בואו נתייחס לשאלות של פותח הנושא:
כדי לשחק בrse בds שמים את משחק הגיימבבוי בחריץ מתאים בds ומשחקים אך רק המסך העליון יפעל
כדי להעביר מפאל פארק זה מאוד פשוט שמים את משחק הds עוברים את הליגה ומגיעים לפאלפארק שמים את משחק הgba בחריץ ומעבירים את מספר הפוקימונים מrse Lgfr
עומר אני לא יודע מה אתה רוצה.... הוא בטח מתכוון להחלפות בין Rse Fr Lg לבין משחקי דור 4