מדריך ההישרדות בכיתה ז'-גם אם אתם לא עולים,זה עדיין מצחיק.
אוקיי,אז כמו שכתבו בכותרת זה המדריך למי שעולה לז',והוא מיועד לכם. אם תתעלמו מהבדיחות, אתם תראו פה כמה עצות שימושיות. אוקיי,מתחילים:
1. תביאו אתכם תמיד,גם בנים וגם בנות, דאודורנט ספריי. ככה אם כולם יביאו או יהיו כמה שיביאו תמיד,אחרי שיעור ספורט\שיעור חופשי בחוץ הכיתה לא תריח כמו כלוב הקופים בגן החיות. מניסיון.
2. אל תתקרבו לחבורת של יותר גדולים ממכם אחרת אתם תקבלו ווג'י פטריוטי,שזה אומר שאתם תתלו מעמוד הדגל באמפי מהתחתונים. באופן מוזר,זה מחבר אותך למולדת. מניסיון של חבר שלי.
3. אם אתם חייבים להתקרב אליהם-תבואו עם חבורה,לפחות את הווג'י הפטריוטי תקבלו ביחד.מניסיון של כמה אידיוטים מהשכבה שלי.
4. תנסו להביא אוכל מהבית. כי בקפיטריה יש 2 בעיות:
1. זה יקר ולא שווה את הכסף, עולה מלא ובטעם של תחת.מניסיון (כאילו,אף פעם לא טעמתי תחת,אבל..טוב הבנתם את הרעיון).
2. כמו שאמרתי קודם,האוכל פשוט מגעיל. אני נשבע שראיתי את התבשיל בשר [b]זז[/b] בתוך המגש.
5. אם יש לכם לוקר עם מנעול של מספרים,תפתחו אותו,תזרקו אותו לקיבינימט, ותשימו מנעול עם מפתח. הרבה יותר קל לפתיחה,וככה לא תצטרכו לבלות את כל יום הלימודים שלכם בפתיחה של הלוקר הארור. מניסיון.
6. תישנו טוב. ככה תוכלו להתרכז בלימודים ולהוציא ציונים יותר טובים,מה שיעלה את ההערכה של המורים אליכם, וחוץ מזה שככה גם לא תראו כמו איזה פרנקנשטיין כשתדברו עם בן\בת שאתם אוהבים. קרה לחבר טוב שלי פעם.
7. בשירותים יש כלל אחד פשוט-אל תיכנסו לשם. עדיף כבר לחרבן או להשתין בשיחים. אם אתם כבר נכנסתם- תנסו ללכת בדיוק באמצע וכמה שיותר רחוק מהתאים,ולעשות הכול עם הרגליים.
8. תביאו בתיק משקפי שמש וקלפים- זה עוזר אם יש שיערו חופשי\המורה חופרת בשיעור ואתם מתים לנמנם קצת.
וזהו,מקווה שעזרתי :)
גדולים יותר-אתם מוזמנים לתרום מניסיונכם!