רציתי לדעת האם משחקי הקלפים yugioh ו magic הם אותו הדבר, ואם לא במה הם שונים?
איזה משחק יותר טוב?
תודה לכל העוזרים!
Printable View
רציתי לדעת האם משחקי הקלפים yugioh ו magic הם אותו הדבר, ואם לא במה הם שונים?
איזה משחק יותר טוב?
תודה לכל העוזרים!
אני לא משוחד [האמת כן] ואני אומר יוגי הו
ביקשתי לדעת מה ההבדל בניהם...
וגם מה יותר טוב.
ברור שיש הבדל...
במג'יק אתה צריך להשתמש בקלפי אנרגיה כדי לתקוף וביוגי הו לא, וגם ביוגי הו יש הרבה יותר קלפים ואסטרטגיות וכאלה....
יש הרבה הבדלים...
אבל מה יותר טוב?
ואני מעדיף לדעת את כל ההבדלים
חחחח איזה הבדלים כל אחד משחק שונה עם חוקים אחרים איך אתה רוצה שנגיד לך הבדלים זה כמו שתיקח עכשיו ותבדיל בין משחק פוקימון למשחק Ds אחר הדבר היחיד המשותף ביניהם הוא שהם משחק קלפים כל אחד לא יותר מזה
אז בעיקרון שווה לי ללכת למפגש של מג'יק שבו מספרים איך משחקים ומחלקים קלפים בחינם? או שזה לא שווה את זה?
יש בינהם הבדלים רבים אני לא מכיר לעומק מג'יק אבל בני דודים שלי שיחקו בזה בעבר ואני שיחקתי איתם לפעמים וזה נראה הרבה יותר כיף יוגיהו חרשתי על זה שנים וזה כיף וזה נחמד אתה יכול לשחק בשניהם...
ואם לא בא לך להוציא הרבה כסף ליוגיהו יש לי מאות קלפים שאני לא נוגע בהם אנחנו יכולים להיפגש ואני אביא לך אבל חלקם מזויפים גרוע (ברמה שהניקוד לא טוב...) ויש כאלה מזויפים שהם סבבה ושאפשר להשתמש בהם..
אני אשמח לעזור ואני חייב להגיד לך שמי שמשחק מג'יק נחש לחנוון רצח!!!!!! כמה שזה משחק כיפי והכל הייתי מת לקנות ולשחק אם היה לי עם מי... אני שמח אם עזרתי לך...
עשית בטעות דאבל.
וד"א מי שמשחק מג'יק לא נחשב לחנון, יש אצלי הרבה אנשים שמשחקים ודווקא נחשבים למקובלים מאוד בשכבה.
ות'אמת, לי לא אכפת מה אחרים יחשבו עליי. כל עוד מי שאכפת לי ממנו לא צוחק עליי, אני רגוע.
ולענייננו, אני לא רוצה לשחק יוגיהו, אבל אני מתעניין במג'יק. פשוט כשראיתי את ההוראות הבנתי שזה מאוד דומה ליוגיהו.
אז רציתי לדעת מה יותר טוב.
כדאי לי ללכת למפגש ניסיון?
בערון, זה לא משהו אתה צריך לשאול.
אישית, אני לא יודע מה זה מג'יק אבל ממליץ לך ללכת. תלך ותבדוק. תאהב, תלמד ת'חוקים וקח קלפים.
לא תאהב, תחזור הביתה.
[QUOTE=Sandshrew;1218088]עשית בטעות דאבל.
וד"א מי שמשחק מג'יק לא נחשב לחנון, יש אצלי הרבה אנשים שמשחקים ודווקא נחשבים למקובלים מאוד בשכבה.
ות'אמת, לי לא אכפת מה אחרים יחשבו עליי. כל עוד מי שאכפת לי ממנו לא צוחק עליי, אני רגוע.
ולענייננו, אני לא רוצה לשחק יוגיהו, אבל אני מתעניין במג'יק. פשוט כשראיתי את ההוראות הבנתי שזה מאוד דומה ליוגיהו.
אז רציתי לדעת מה יותר טוב.
כדאי לי ללכת למפגש ניסיון?[/QUOTE]
לדעתי מומלץ מאוד! הייתי משחק בעצמי כמו שאמרתי אבל אך אחד לא משחק בזה חוץ מילדים קטנים אצלנו...
מוזר...
זה דווקא נראה משחק לגדולים
[quote=MultiKill;1218082]יש בינהם הבדלים רבים אני לא מכיר לעומק מג'יק אבל בני דודים שלי שיחקו בזה בעבר ואני שיחקתי איתם לפעמים וזה נראה הרבה יותר כיף יוגיהו חרשתי על זה שנים וזה כיף וזה נחמד אתה יכול לשחק בשניהם...
ואם לא בא לך להוציא הרבה כסף ליוגיהו יש לי מאות קלפים שאני לא נוגע בהם אנחנו יכולים להיפגש ואני אביא לך אבל חלקם מזויפים גרוע (ברמה שהניקוד לא טוב...) ויש כאלה מזויפים שהם סבבה ושאפשר להשתמש בהם..
אני אשמח לעזור ואני חייב להגיד לך שמי שמשחק מג'יק נחש לחנוון רצח!!!!!! כמה שזה משחק כיפי והכל הייתי מת לקנות ולשחק אם היה לי עם מי... אני שמח אם עזרתי לך...[/quote]
אחי אל תטעה תילד אי אפשר לשחק עם מזוייפים לא משנה מאיזה סוג
[QUOTE=accelerator;1218102]אחי אל תטעה תילד אי אפשר לשחק עם מזוייפים לא משנה מאיזה סוג[/QUOTE]
מזוייפים הוא התכוון לא מקוריים, אבל עם הסברים (ואפקטים) ונקודות התקפה והגנה נכונות.
וואי, איזה חפרן אני. (המשפט הזה נכתב אחרי כל מה שכתבתי למטה). תעשו לעצמכם טובה ואל תקראו את זה.
קרה לי מקרה כשהייתי קטן שקניתי קלפים בחנות וזה עלה 40 ש"ח והכלפים כולם היו נכונים, אחר כך בחנות אחרת רציתי לקנות קלפים וזה עלה נדמה לי... בערך 10 ש"ח. אחר כך ראיתי שאלו כלפים מעפנים לגמרי, היה בזה את הזחל עם 3000 נקודות התקפה וחמישה כוכבים... לך תדע, היו שם קלפי מלכודת עם נקודות התקפה והגנה.
חזרתי לחנות ואמרתי שהוא עבד עלי ושאלו קלפים מזוייפים, הוא אמר שהוא היה בטוח שזה ברור, אין מצב שאלו יהיו קלפים מקוריים (ודרך אגב, הוא לא נתן לי החזר).
שאלתי אותו אם יש לו חפיסה של קלפים מקוריים, הוא אמר לי שכן והוציא מהמדף למעלה חפיסה סופר דקה, אין לי מושג כמה כלפים היו שם. שאלתי אותו כמה זה עולה והוא ענה לי "תשעים שקל".
לבסוף הבנתי שאלו קלפים מקוריים, מהחברה עצמה, שיש להם סימון בפינה של מקוריות והכל, הכלפים שקניתי היו מעולים, אבל הם חיקוי כי הם גם לא היו חזקים (מה שלא הפריע לי בגלל שהאופנה של זה עברה די מהר), וגם כי הם לא היו מהחברה המקורית, אז לא היו להם את סימני הזיהוי.
זה הכל.
טוב היום אני הולך לממפגש ניסיון, תאחלו לי בהצלחה :)