-
המסע ברחבי קנטו
[U][SIZE=5][COLOR=red]המסע ברחבי קנטו[/COLOR][/SIZE][/U]
[IMG]http://i51.tinypic.com/ic3603.png[/IMG]
(לוגו חדש בקרוב)
[B]כמה מילים לפני:[/B]
למי שלא יודע, היה לי פעם סיפור בפורום זה באותו השם, אז אם אתם חושדים, לא, לא העתקתי שום דבר הסיפור הזה הוא שלי ולא, אני לא מפרסם את אותו סיפור מחדש, אלו שני סיפורים שונים פשוט בעלי אותו שם.
בעקרון החלטתי לנסות שוב לכתוב כי אני חושב שאני צריך לדעת לענות תשובות מלאות יותר במקצועות הומניים, אז בתור אימון חשבתי לנסות לכתוב. אז הערה כמו הסיפור ארוך מדי לא תתקבל בגלל הסיבה הזו (על אף שאני לא חושב שהוא ארוך בכלל), אבל כן אשמח לדעת אם אתם חושבים שהוא קצר מדי או בעיות אחרות בכתיבה או בעלילה.
[B]שמות פרקים:[/B]
[spoiler]
פרק 1: עיתון
פרק 2: סיד
פרק 3: שביל 1
פרק 4: קרב ראשון
פרק 5: יציאה שניה
[/spoiler]
[B]מאורעות הפרקים:[/B]
[spoiler]
פרק 1: רד מבקש מאמו פוקמון משלו. פרופסור אוק מתחיל מחקר חדש. אמו של רד, לילי משכנעת את אוק לתת את אחד מפוקמוני המחקר שלו לרד.
פרק 2: רד מקבל מפרופסור אוק את הפוקמון הראשון שלו, בלבאזור. רד מקבל מפרופסור אוק פוקדקס. רד לומד מהו פוקדקס. רד לומד מהם פוכדורים. רד נותן לבלבאזור שם חיבה, סיד.
פרק 3: נחשף חבר הילדות של רד, דני. רד מחליט שיערוך קרב פוקמונים.
פרק 4: רד נלחם בקרב הפוקמונים הראשון שלו נגד רטטה פרטי ומנצח. רד ובלו עורכים קרב פוקמונים ובלו מנצח. בלו ממשיך לעיר וירידיאן.
פרק 5: בלו מוצא פוקמון פצוע.
[/spoiler]
[B]מדריך דמויות:[/B]
[spoiler]
[U][B]דמויות ראשיות:[/B][/U]
[U]רד[/U]
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/5/5f/FRLG_Red.png[/IMG]
נחשף בפרק: פרק 1 "עיתון"
חפצים: פוקדקס, 5 פוכדורים
פוקמונים:
1.[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/2/2c/Spr_4h_001.png[/IMG]
פוקמון: בלבאזור
שם חיבה: סיד
ניתן לרד על ידי פרופסור אוק בפרק: פרק 2 "סיד"
מתקפות: דחיפה, נהמה
[B][U]דמויות משניות:[/U][/B]
[U]לילי[/U]
נחשפה בפרק: פרק 1 "עיתון"
חפצים: ?
פוקמונים:
1. [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/f/fb/Spr_4h_079.png[/IMG]
פוקמון: סלופוק
שם חיבה: לייז
התגלה כשל לילי לפני פרק: פרק 1 "עיתון"
מתקפות: ?
[U]פרופסור אוק[/U]
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/c/cb/OakSprite.png[/IMG]
נחשף בפרק: פרק 1 "עיתון"
פוקמונים: ?
[U]דני[/U]
נחשף בפרק: פרק 3 "שביל 1"
פוקמונים: ?
[U]בלו[/U]
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/6/6a/FL_Blue.png[/IMG]
נחשף בפרק: פרק 4 "קרב ראשון"
חפצים: פוקדקס
פוקמונים:
1. [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/e/e9/Spr_3f_004.png[/IMG]
פוקמון: צ'רמנדר
שם חיבה: אין
ניתן לבלו על ידי פרופסור אוק לפני: פרק 2 "סיד"
מתקפות: נהמה, גחלת
[/spoiler]
[B]פרטים על מסעו של רד:[/B]
[spoiler]
יום במסעו: יום 2
פוקמונים שלכד: 1
פוקמונים שראה: 5
אנשים שכרגע מטיילים איתו: אין
[/spoiler]
-
[SIZE=4][IMG]http://pokesho.com/img_chara/comic1/i_red_11.gif[/IMG] פרק 1: [/SIZE][SIZE=4]עיתון[/SIZE]
"את יודעת משהו?" אמר הילד בעודו מלטף את היצור הורוד ששכב על הרצפה כשהוא עצמו יושב עליה גם כן. היצור הורוד ההוא, היה שמנמן, בעל אוזניים עגולות, עיניים ופה גדולים במיוחד ובקצה זנבו הורוד היה חלק לבן. הוא היה היצור העצלן ביותר שראה הילד מימיו, כמעט ולא עשה כלום חוץ מלשכב על בטנו, התהפך אולי על הגב וחזרה אל הבטן לעיתים והלך לאכול את 3 ארוחותיו ביום אך חוץ מזאת ולפהק לא עשה דבר.
"מה?" השיבה האישה כשיושבת ליד שולחן המטבח, קוראת עיתון ושותה קפה. "את יודעת כמה אני אוהב פוקמונים, נכון? וזה לא שאני לא אוהב את הסלופוק שלנו, לייז, אבל אני ממש הייתי רוצה פוקמון משלי. פוקמון שיהיה איתי תמיד ביחד, שאוכל לתקשר איתו, לצאת איתו החוצה לסביבה ולראות אותו מתחבר עם פוקמונים אחרים בטבע." הסלופוק פיהק פיהוק לאחר שינה ארוכה, כעת שאור השמש היה חזק מספיק כדי להעיר אותו.
גיל הילד היה 13, הוא נראה כמעט כמו כל ילד ממוצע, גובהו ומשקלו ממוצעים, שיערו חום כהה וקצר ועינייו חומות גם הן. "אני מאמינה שכבר דיברנו על זה רד, אני לא חושבת שתוכל להתמודד עם אחראיות שכזו, פוקמון דורש הרבה השקעה ותשומת לב." "אני יודע, אבל פעם אחרונה שדיברנו על זה היה לפני כמה חודשים, ומאז הוכחתי לך שאני מסוגל כשטיפלתי בלייז." כעת היה רגש של להט בדיבורו. "אבל לא כל פוקמון הוא כמו לייז, לייז הוא זן די מיוחד של פוקמון שנקרא סלופוק וסלופוקים הם עצלנים מטבעם ולכן אין הרבה עבודה איתם. אבל אם תרצה פוקמון משלך, ואני מניחה שלא תרצה עוד סלופוק, הוא יצרוך יותר עבודה." "אני באמת מבין את כל זה אמא, אבל אני כבר בן 13 ואני חושב שיש לי את היכולת הזו כבר." אמו כעת סיימה לקרוא את עמוד העיתון והעבירה לדף הבא. כשהסתכלה על העמוד חיוך החל להתפרש לשני צידי פניה. "נמשיך לדבר על זה מאוחר יותר, טוב?" שאלה אמו של רד. "בסדר . . ." נאנח.
[CENTER]*[/CENTER]
"מעבדתו של פרופסור אוק" היה כתוב על הבניין. אמו של רד נכנסה פנימה, היא לא ראתה את הפרופסור הידוע של העיר אך ראתה אדם בחלוק מעבדה והניחה שעובד אצלו. "סליחה, אתה יודע איפה נמצא פרופסור אוק?" שאלה את המדען. "כמובן! בואי איתי" הם הלכו אל עבר הצד השני של המעבדה, שם אדם נוסף בחלוק, בשנות החמישים לחייו בעל שיער מאפיר עמד וכתב דברים. "פרופסור" אמר המדען שפגשה אמו של רד ראשון, אשר היה צעיר מהפרופסור בכעשרים שנה. "כן ג'ורג', מה יש?" "האישה הזו חיפשה אותך" אמר והלך על מנת לתת לשניים לדבר לבד.
"שלום, מה שמך?" שאל הפרופסור בנימוס. "לילי" ענתה. "באתי לכאן בקשר לכתבה עליך בעיתון" לילי הראתה לו את העיתון בעמוד הכתבה. תמונתו של הפרופסור היתה מודפסת בתחילת העמוד וכותרת הכתבה היתה: "המחקר החדש של אוק". "את מבינה שבכתבה כתוב שהמחקר מצריך מאמנים שרק מתחילים את דרכם, נכון?" "אני מבינה, אך לא באתי לכאן בשבילי. בכתבה רשום שהנך עורך מחקר על שלושה פוקמונים שמטרתו הנוספת לגלות את מספר הפוקמונים הקיימים ולשם כך אתה מתכוון לתת את שלושת הפוקמונים למאמנים העומדים להתחיל את דרכם." "נכון, אך איני עדיין מבין מה רצונך" השיב. "הבן שלי, שמו רד והוא רוצה לגדל פוקמון, אז למעשה, אם תתן לו את אחד מהפוקמונים כולם ירוויחו מכך." "עכשיו אני מבין" הרכין מעט אוק את ראשו. "אך את מבינה, שלושת הפוקמונים האלה הם אינם סתם פוקמונים, הם נדירים מאד ולא ידוע לנו הרבה עליהם, לכן המחקר שלי מתמקד בהם. אך אני לא יכול לתת אותם לכל אחד, האנשים אשר יקחו אותם צריכים להיות מוכשרים ביותר." הוא הסתובב והביט אל שולחן שהיה לפני כן מאחוריו ועליו מונחים שלושה כדורים בשורה. צבעם היה חצוי, הצבע העליון היה אדום והתחתון לבן. פס שחור הפריד ביניהם ועל הפס השחור כפתור לבן.
"תראה, אני יכולה להזדהות עם כך, אבל אני יכולה להבטיח לך שבני הוא לא כמו כל ילד, יש לו לב רחב והוא מוכן לתת את כולו כשזה נוגע לפוקמונים!" הוא פנה חזרה אל לילי ושאל: "אם באמת אתן לו את אחד משלושת פוקמוני המחקר שלי, את יכולה באמת להבטיח לי שישמור עליו וידאג לו כאילו היה חברו הטוב ביותר?" "אני מאמינה שיהפוך באמת לחברו הטוב ביותר" אמרה בלב שלם וחיוך. הפרופסור אחרי תשובה שכזו לא יכל ולא גם לחייך. "אם כך, אתן לו את אחד מפוקמוני מחקר". "תודה לך" אמרה ויצאה מן המעבדה.
[CENTER]*[/CENTER]
השעה כעת היתה שתיים עשרה בצהריים. לילי חזרה לביתה. "רד?" שאלה בקול רם שישמע בכל רחבי בית. "כן אמא" אמר וירד אל הסלון. "אחרי שיקולים רבים החלטתי, ותקבל פוקמון" "באמת?" שאל. אמו הנהנה. "יש!" קפץ וקרא בקול. לייז, שלא זז מאותה נקודה מהבוקר שוב פיהק. "אז מתי אקבל אותו?" "לך אל הפרופסור מחר בשעה הזאת" הטתה את ראשה הצידה. "שמעת את זה ליייז!? אני עומד לקבל פוקמון!"
[IMG]http://i56.tinypic.com/25r34fo.png[/IMG]
-
סיפור יפה.
בהתחלה חשבתי שלייז זו האמא >_<'
הסיפור מנוסח טוב, המשך כך!
-
מנוסח היטב
תמשיך כך ואפילו יותר טוב
אני עוקבש
-
תודה רבה!
חשבתי לעשות פרומואים לפרקים אז כיוון שזה רק הפרק השני אין ממש הרבה להרחיב, בכל מקרה הנה זה . . .
בפרק הבא:
כשרד מגיע לפרופסור אוק ישנם רק שני פוקמוני מחקר במקום שלושה.
מה קרה לפוקמון השלישי?
בנוסף פרק 2 יקרא:
סיד
אתם מוזמנים לנחש למה.
הפרק הבא כנראה יתפרסם מחר.
-
אני חושב סיד שסיד יהיה השם של היריב
וגם נראה לי שהוא גנה את הכדור בפרק 1
-
סיפור יפה.
אני גם רואה שאתה הולך לפי הצורה של המנגה שבה להיות מאמן פוקימונים זה הרבה יותר נדיר מאשר באנימה.
-
[B]quilavaxd[/B]
ניחוש מעניין . . .
[B]RabbiKingler[/B]
תודה רבה!
וכן, אני באמת נוטה יותר לכיוון המנגה. אני בכללי מעדיף אותה על האנימה.
הפרק הבא יצא בעוד כמה שעות, תמשיכו לנחש!
-
פרק 2
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/poke1/i_fushigidane.gif[/IMG][SIZE=4]פרק 2: סיד[/SIZE]
כעת, טעון ציפיות ורגשות סוערים, נכנס רד אל תוך המעבדה. "אתה בדוואי רד!" אמר הפרופסור. "נכון מאד!" חיוך מאוזן לאוזן נמרח על פניו. "בוא עמי" הוא אמר ושניהם נגשו אל שולחן ועליו שני כדורים. "כמו שאתה כבר יודע בטח, אני עומד לתת לך פוקמון. אבל אתה צריך לדעת, שאני לא נותן את הפוקמון הזה לכל אחד. הוא נדיר ביותר ועל כן רק מאמן שבאמת מיומן ובעל התכונות המתאימות יוכל לקבל אותו." רד הנהן. "אבל חוץ מזה, יש לי עוד משימה עבורך." הפרופסור הוציא מכיס חלוק המעבדה מכשיר מלבני אדום. "בעזרת המכשיר הזה, הנקרא פוקדקס, אותו המצאתי, אני רוצה שתגלה ותתעד כמה שיותר פוקמונים. כשתכוון את המכשיר הזה אל הפוקמון הרצוי הוא יתעד אותו."
"ולמה אתה רוצה שאעשה את זה?" "שאלה מצוינית. מאז ומעולם לא היה ידוע כמה פוקמונים ישנם בעולם ולמען האמת אף אחד לא ניסה לבדוק בצורה יסודית. יש האומרים שיש כמאה חמישים בדיוק! אך הרוב נוטים לחשוב שהמספר קרוב למאה חמישים ולא הגיוני שהמספר באמת מדויק, אחרי הכל זו רק השערה. המטרה שלי, היא על ידי הפוקדקס, לגלות את כולם." "אבל לא הגיוני שאגלה לבד את כולם, אתה לא חושב?" "זה נכון, לכן יצרתי שלושה פוקדקסים ששלושה מאמנים ישאו אותם וכל אחד מהם יקבל את אחד משלושת פוקמוני המחקר שלי." הפרופסור זז צעד אחד הצידה על מנת שרד יראה את השולחן מאחוריו ואת שני הכדורים שעליו.
"אז תבחר את הפוקמון שלך" רד התבונן על הכדורים ושאל: "מה אלה הכדורים האלה?" הפרופסור פקח את עיניו לגודלם המקסימלי מתדהמה. "אתה לא יודע מה אלה?" "אני אמור לדעת?" שאל רד מבולבל מעט. "זה הולך להיות מעניין" חשב אוק. "בכל מקרה, אלה פוכדורים, הם נועדו על מנת לאחסן פוקמונים ולהפוך אותם לניידים, ככה קל יותר למאמנים לטייל עם מספר פוקמונים במקביל.” הוא הצביע על כפתור שהיה על אחד הכדורים. "כשאתה לוחץ על הכפתור, הכדור נפתח, הפוקמון משתחרר ומהאנרגיה שהיתה בתוך הכדור הופך הפוקמון לצורתו המקורית. כשתלחץ שוב, הפוקמון יחזור לאנרגיה ויכנס פנימה. הפוקמון בכדור שתפתח, יהיה זה שתקבל." "ושאלה אחרונה", הוא הרגיש צורך שיש להוסיף את התואר "אחרון" כיוון שהרגיש שאולי מפריע מעט כבר לפרופסור הידוע. "כן?" "למה יש פה שניים אם אמרת שיש שלושה?" אוק חייך. "אכן יש שלושה, אך המאמן הראשון שבחרתי למשימה כבר קיבל את הפוקמון והפוקדקס. מי יודע, אולי תפגוש אותו בעתיד." "אולי . . ."
רד התכופף מעט והביט על שני הכדורים. העיף מבט על הפוכדור מימין ועל הפוכדור משמאל. לבסוף החליט ולקח את הפוכדור משמאל. "בחרתי" אמר בהחלטיות. הוא לחץ על הכפתור, הפוכדור נפתח ואנרגיה לבנה יצאה ממנו אל עבר הרצפה ויצרה במהירות צורה מוצקה שקיבלה צבעים. היצור שיצא מן הפוכדור היה שונה מלייז, על אף שרד ראה בטלוויזיה מספר פעמים פוקמונים, לא זכר שראה במציאות אף פוקמון חוץ מלייז. הוא ישב על ארבע, גובהו היה כמעט בגובה הברך של רד, בעל רגליים קצרות, ירוק בהיר וכתמים בצבע ירוק כהה. אוזניו היו מעט מחודדות, עיניו גדולות ואדומות, פה רחב, אף שכמעט ולא נראה ולבסוף, מה שמשך את רב תשומת הלב היתה הפקעת הירוקה והגדולה שהיתה על גבו. כשיצא מן הפוכדור, דבר ראשון גרד את אוזנו מעט ואז סרק את הסביבה. "שלום לך!" ברך אותו רד בשמחה וליטף את ראשו. הפוקמון חייך. "קיבלת את בלבאזור" הסביר הפרופסור. על אף שהוא לא האדם שקיבל את הפוקמון נשמעה שמחה גם בקולו של אוק, כנראה בגלל ששמח שראה את השניים מתחברים בצורה יפה שכזו. "בלבאזור הוא פוקמון מסוג עשב ורעל, הוא נחשב כפוקמון נאמן מאד. אני חושב שתסדרו מצוין."
"תודה רבה!" רד אכן התכוון לזאת, זה כבר זמן רב חיכה לפוקמון, וכעת שבלבאזור לידו, היה זה חלום שמתגשם. הוא התכופף לעבר היצור הקטן ואמר לו: "מהיום, אנחנו נהיה צוות, אתה מוכן לזה?" בלבאזור חייך. "יופי!" הפרוספור הושיט את הפוקדקס לרד. "הנה הפוקדקס שלך." רד לקח אותו מידו של אוק ופתח אותו, בתוך המכשיר היה מסך ומספר כפתורים. הוא כיוון אותו אל בלבאזור ולפתע תמונתו של בלבאזור הופיע על המסך. הפוקדקס החל לדקלם: "בלבאזור, פוקמון הזרע, בלבאזור הוא פוקמון מסוג עשב ורעל. זרע משונה נשתל על גבו בלידתו הצמח צומח וגדל עם בלבאזור יחדיו." "ועכשיו אם תסתכל בתפריט הראשי של הפודקס, תראה שבלבאזור כבר רשום." רד בדק ואכן ברשימה בלבאזור היה רשום על יד המספר 001.
"אתה תרצה לתת לו שם חיבה?" שאל אוק מעוניין. "כן" הוא השיב. "אני אקרא לו 'סיד', בגלל שהוא פוקמון הזרע" "יפה, אוי כמעט שכחתי!" קרא אוק. הוא הלך אל קופסא גדולה והוציא ממנה עוד חמישה פוכדורים. "הנה להמשך דרכך" רד תחב אותם לכיס ואת הפוקדקס חזרה לכיס השני. "אז כל מה שנותר לי להגיד הוא בהצלחה, טפל היטב בבלבאזור ומצא כמה שיותר פוקמונים!" "אתה יכול לסמוך עלי!" רד אמר בנחישות. הוא יצא מן המעבדה חזרה לביתו כשבלבאזור בתוך הפוכדור בכיסו. "הילד הזה עוד יהיה מאמן גדול" חשב אוק. "אני כבר מחכה ששני מחזיקי הפוקדקס האלה יפגשו, זה יהיה מעניין".
[IMG]http://i55.tinypic.com/23vatqb.png[/IMG]
-
פרקים מעניינים. אתה מתאר כל דבר בדיוק.
ממתין לראות מיהו יריבו של רד בסדרה, ומי יהיה הפוקימון הראשון שהוא ילכוד (יש לי הרגשה שזה יהיה פוקימון חרק או נורמל כמו רטטה)
-
אז בסוף סיד זה שם חיבה
עבודה טובה מאוד אהבתי
אני עוקב
-
תודה רבה!
הוספתי בעמוד הראשי פרטים על מסעו של רד!
הפרטים הבאים הם פרומו לפרק הבא ושמו. אז מי שלא רוצה ספוילרים שלא יקרא.
לפרק הבא יקראו "שביל 1".
ובפרק הבא:
נראה שיש בעיה עם הפוקדקס, האם הוא מקולקל? האם מישהו תכנן זאת במכוון?
בנוסף, רד יוצא מהעיר לראות פוקמונים נוספים, מה יקרה שם?
ולבסוף, 2 פוקמונים חדשים מופיעים ו2 דמויות חדשות!
נחשו והגיבו, מי אתם חושבים שהדמויות והפוקמונים ומה יקרה בפרק?
-
2 הדמויות יהיו לדעתי חיילים מצוות רוקט
ו2 הפוקימונים יהיו קטרפי ווידל :p
-
גרין ובלו
צארמנדר וסקווירטל D:?
-
יש פה שני ניחושים נכונים מתוך השמונה. אך אני לא אומר איזה.
הפרק הבא יפורסם לאחר שיפתח העמוד השני!