נמחק
Printable View
נמחק
יפה מאוד,
תנסה להפריד יותר בין השורות, שכל השורות מחוברות זה מוציא את החשק לקרוא.
בסה''כ יצא יפה ^^
[QUOTE=may-chan;1241379]יפה מאוד,
תנסה להפריד יותר בין השורות, שכל השורות מחוברות זה מוציא את החשק לקרוא.
בסה''כ יצא יפה ^^[/QUOTE]
תוד רבה, הפרדתי :)
וואו! איזה כישרון א-ד-י-ר יש לך אחי!! הכתיבה הזאת, זה כל כך יפה :)
זה גם לא עוד סיפור מעפן של מאמן, יש כאן רעיון אחרי הכל, אני כל-כך עוקב!
[QUOTE=Deino Man;1241421]וואו! איזה כישרון א-ד-י-ר יש לך אחי!! הכתיבה הזאת, זה כל כך יפה :)
זה גם לא עוד סיפור מעפן של מאמן, יש כאן רעיון אחרי הכל, אני כל-כך עוקב![/QUOTE]
תודה רבה לך :)
אני שמח שאהבת
תמליץ על זה בנו"ד אה? חח
נראה יפה, אני אקרא את הפרק הראשון ויחליט אם אני עוקב או לא...
כתבת שאמבור השפיע על כולם עם הקטע של הסוגים אבל בתיאור של הדמויות לא הוזכר פעם אחת על ההשפעה הזאת..
לדעתי תוסיף התמחות "על טיבעית" (לא לפי מה שהטבע קבע) לכל דמות וזה יהיה סוג ראשי נוסף..
בהצלחה בכתיבת הסיפור!:)
אהבתי את הרעיון ואני מחכה לפרק הראשון אבל עדיין לא הבנתי כל כל מאיזו נקודת מבט אתה מספר את הסיפור.
אני מספר את הסיפור מנקודת המבט של סנדשרו.
שמח שאהבת
יפה מאוד, יצא לך פרק בהחלט מאוד נחמד, אבל יש לי הערה על הכתיבה שלך. אתה מתייחס רק לתיאורים ואת כל שאר הפרטים אתה מזניח, אין לי איך לנסח את זה אחרת. הרעיון טוב, מאוד דומה לסיפור שלי "הרפתאותיו של זורוגו" ואני אוהב עלילות כאלו. השארת כאן ניצוץ זוהר של מסתורין. בהצלחה בהמשך.
[QUOTE=Dia;1241464]יפה מאוד, יצא לך פרק בהחלט מאוד נחמד, אבל יש לי הערה על הכתיבה שלך. אתה מתייחס רק לתיאורים ואת כל שאר הפרטים אתה מזניח, אין לי איך לנסח את זה אחרת. הרעיון טוב, מאוד דומה לסיפור שלי "הרפתאותיו של זורוגו" ואני אוהב עלילות כאלו. השארת כאן ניצוץ זוהר של מסתורין. בהצלחה בהמשך.[/QUOTE]
אני מזניח את השאר כי בכל זאת, זאת רק הקדמה.
שמח שאהבת.
נראה לי שאצטרך לקרוא את הפרק הראשון לפני שתהיה לי חוות דעת ממש.
מה שכן, כתבת הרבה פעמים דברים שחזרו על עצמם כמו:
"תמיד הצליח בדקה התשעים להציל אותנו ממקרים של מוות ודאי."
"וכך גם הצליח לעזור לנו לחמוק ממתקפות שכמעט הרגו אותנו."
"שללא המוח הקרבי שלו, כולנו היינו כבר מתים."
תנסה לגוון, ולגוון לא הכוונה לכתוב אותו דבר במילים אחרות אלא לחשוב על דברים אחרים לספר, אחרת זה מעצבן לקרוא אותו דבר.
ממש טוב!! ממש אהבתי את הריון תהיה בטוח שני עוקבת מתי הפרק?
אם יהיה לי זמן מחר הפרק ייצא מחר
יפה מאוד. כל הכבוד.
אחלה סיפור! אני מנחש שמי שמספר הוא סאנדסלאש (אמרת לי) אני מציע לך לעשות גם גיבור מסוג מים, אין אחד כזה בחבורה הישנה