-
היום קרתה היסטוריה באנגליה
מנ. סיטי פירקה את יונייטד בדרבי שהתקיים באולד טראפורד
סיטי פשוט הדהימה!!!
6-1
השפלה
[COLOR="RoyalBlue"]לסיטי כובשים בלוטלי (צמד), אגוארו,דז'קו (צמד) וסילבה[/COLOR]
[COLOR="Red"]ליונייטד פלטשר צימק[/COLOR]
בדקה ה88 היה עוד 3-1
-
יש לי משפט אחד להגיד:
חחחחח איזה עלובים יונייטד חחחחחחחחח.
-
[QUOTE=HapoelImperia;1245254]יש לי משפט אחד להגיד:
חחחחח איזה עלובים יונייטד חחחחחחחחח.[/QUOTE]
רוני מושעה,אז אחד השחקנים המובילים בקבוצה חסר. ברגע שהוא יחזור,אנחנו נפרק אותם....
-
שמעתי את זה לפני כמה דקות מחבר.. אני לא האמנתי! חח באמת השפלה גדולה ליוניטד וכל הכבוד למנצ'סטר סיטי.
-
איזה רוני מושעה? הוא היה בהרכב של יונייטד במשחק.
הוא מושעה רק מהיורו לא מהליגה.
אין לכם תירוצים.
-
[QUOTE=Machine X;1245263]רוני מושעה,אז אחד השחקנים המובילים בקבוצה חסר. ברגע שהוא יחזור,אנחנו נפרק אותם....[/QUOTE]
הוא שיחק =/
-
יאוו משפיל.. שמעתי את זה, אבל לא ראיתי. בדקתי ולא האמנתי Xd
יואב, לפי אבי וניצן הוא היה שם.. וגם אם לא, לא נראה לי שרוני יכפר 5 גולים.. Xd
-
[QUOTE=Deino Man;1245326]יאוו משפיל.. שמעתי את זה, אבל לא ראיתי. בדקתי ולא האמנתי Xd
יואב, לפי אבי וניצן הוא היה שם.. וגם אם לא, לא נראה לי שרוני יכפר 5 גולים.. Xd[/QUOTE]
הוא היה בהרכב
היה חלוץ ביחד עם וולבאק
-
[QUOTE=Galactico;1245357]הוא היה בהרכב
היה חלוץ ביחד עם וולבאק[/QUOTE]
עכשיו ראיתי שאתם צודקים :(
ואבי- מנצ'סטר עלובים? זכינו הכי הרבה פעמים באליפות אנגליה,וזכינו ארבע פעמים באליפות הליגה
-
[QUOTE=Galactico;1245357]הוא היה בהרכב
היה חלוץ ביחד עם וולבאק[/QUOTE]
אוקיי.. בכל מקרה זה רק מוכיח יותר את הטענה שלי S:
-
[QUOTE=Machine X;1245368]עכשיו ראיתי שאתם צודקים :(
ואבי- מנצ'סטר עלובים? זכינו הכי הרבה פעמים באליפות אנגליה,וזכינו ארבע פעמים באליפות הליגה[/QUOTE]
יונייטד לא עלובה אבל היא פשוט עוררה רחמים
בעיקר בשלושת הגולים האחרונים
דקה 89 גול
דקה 91 גול
דקה 93 גול
וכל הבלאגן הזה באולד טראפורד של יונייטד
אתם פשוט ההייתם צריכים לראות את הפרצופים של אוהדי יונייטד
-
[quote=Machine X;1245368]עכשיו ראיתי שאתם צודקים :(
ואבי- מנצ'סטר עלובים? זכינו הכי הרבה פעמים באליפות אנגליה,וזכינו ארבע פעמים באליפות הליגה[/quote]
מפיסידים לקבוצת מיליונרים שעדיין גרועים למרות פתיחת עונה טובה, זאת בושה להפסיד 6-1.
-
כי הרבה יותר חשוב להגיע למשחק נגד קבוצה מהליגה הרביעית בהרכב מלא מאשר משחק נגד מנצסטר סיטיd:
-
[QUOTE=Machine X;1245263]רוני מושעה,אז אחד השחקנים המובילים בקבוצה חסר. ברגע שהוא יחזור,אנחנו נפרק אותם....[/QUOTE]
דבר ראשון, זה לא ,אנחנו", ונמאס לי שאוהדים של קבוצה אחת חושבים שהם חלק ממנה, כי זה ממש לא נכון. תגיד "הקבוצה האהובה עלי" או משו כזה, אבל אתה לא חלק ממנה.
ואל תיקח את זה אישית, אותו דבר פה עם כולם.
בקשר למשחק, באמת השפלה מוחצת ליונייטד, בעיקר כשבסיום המשחק כל 2 דקות הכניסו להם עוד גול.
כמובן שיש סיכוי גדול שזה בגלל רוני שלא השתתף, וזה הוציא להם את הנשמה מהמשחק. אבל זאת לא סיבה מוצדקת להפסיק בהפרש של 5 גולים לקבוצת טירונים.
-
[QUOTE=Sandshrew;1245701]דבר ראשון, זה לא ,אנחנו", ונמאס לי שאוהדים של קבוצה אחת חושבים שהם חלק ממנה, כי זה ממש לא נכון. תגיד "הקבוצה האהובה עלי" או משו כזה, אבל אתה לא חלק ממנה.
ואל תיקח את זה אישית, אותו דבר פה עם כולם.
בקשר למשחק, באמת השפלה מוחצת ליונייטד, בעיקר כשבסיום המשחק כל 2 דקות הכניסו להם עוד גול.
כמובן שיש סיכוי גדול שזה בגלל רוני שלא השתתף, וזה הוציא להם את הנשמה מהמשחק. אבל זאת לא סיבה מוצדקת להפסיק בהפרש של 5 גולים לקבוצת טירונים.[/QUOTE]
אוהדים הם כן חלק מהקבוצה, חלק בלתי נפרד אפילו.