מה הייתם עושים אם כל המשפחה שלכם, רוב השכנים שלכם היו הופכים לזומבים? איך הייתם שורדים את המתקפה שלהם?
אני: מקבץ את הניצולים ועולה למקום גבוה (זומבים לא יכולים לטפס במדרגות כי הברכיים שלהם נעולות) עם אספקה של תחמושת מזון ומים ומחכה עד שהכל ייגמר....
Printable View
מה הייתם עושים אם כל המשפחה שלכם, רוב השכנים שלכם היו הופכים לזומבים? איך הייתם שורדים את המתקפה שלהם?
אני: מקבץ את הניצולים ועולה למקום גבוה (זומבים לא יכולים לטפס במדרגות כי הברכיים שלהם נעולות) עם אספקה של תחמושת מזון ומים ומחכה עד שהכל ייגמר....
אני דווקא הייתי משתמש במה שלמדתי מpvz (המשחק לאייפון/אייפד/אייפוד צמחים נגד זומבים) Xd
ועכשיו ברצינות...
אני הייתי מתעורר מהחלום\הייתי מכבה את סרט האימה.
עכשיו ברצינות:
אנעל את כל הדלתות והחלונות בבית שלא יוכלו להיכנס ואחסום את הכל עם דברים כבדים.
אם זומבי יצליח להיכנס ארוץ לחדרי ואנעל את שתי הדלתות ואסגור את שני החלונות (החדר שלי ממ"ד xd)
[QUOTE=scizor-x;1251589]אני הייתי מתעורר מהחלום\הייתי מכבה את סרט האימה.
עכשיו ברצינות:
אנעל את כל הדלתות והחלונות בבית שלא יוכלו להיכנס ואחסום את הכל עם דברים כבדים.
אם זומבי יצליח להיכנס ארוץ לחדרי ואנעל את שתי הדלתות ואסגור את שני החלונות (החדר שלי ממ"ד xd)[/QUOTE]
ההורים שלך זומבים, אתה ננעל בממד וכעבור כמה ימים מת ממחסור במים...
פשוט מה שלמדתי מתיכון המתים. לקחת אלה,נשקים של איזה לוחם Fbi ולהתחיל להרוג זומבים.לחשוב רק על עצמי על איך אני אגיע לאי בווד בתקוה שלא יגיעו לשם זומבים
רעיון טוב רק שיש איזה 10000 זומבים בחוץ ולך יש רק איזה אקדח רטן ומעפן, קצת קשה להרוג את המתים החיים
[QUOTE=Conscript;1251597]רעיון טוב רק שיש איזה 10000 זומבים בחוץ ולך יש רק איזה אקדח רטן ומעפן, קצת קשה להרוג את המתים החיים[/QUOTE]
נו מה הבעיה אני גונב איזה כלי רכב ומתחיל לדרוס תזומביםXD
[QUOTE=Madara Uchiha;1251598]נו מה הבעיה אני גונב איזה כלי רכב ומתחיל לדרוס תזומביםXD[/QUOTE]
כן החיכוך יעצור את הרכב בסוף ומשם, זה רק עניין של זמן :D
[QUOTE=Conscript;1251600]כן החיכוך יעצור את הרכב בסוף ומשם, זה רק עניין של זמן :D[/QUOTE]
אז אני אבקש מן החבר שלי שאשלח פצצת גרעינית אלקטרומגנטית ופצצה גרעינית יחד איתי כול האנושות והחשמל יושמד
[QUOTE=Madara Uchiha;1251603]אז אני אבקש מן החבר שלי שאשלח פצצת גרעינית אלקטרומגנטית ופצצה גרעינית יחד איתי כול האנושות והחשמל יושמד[/QUOTE]
הוא כבר מת
[QUOTE=Conscript;1251608]הוא כבר מת[/QUOTE]
אז אני אתאבד במקום להפוך את גופי לזומבי
[QUOTE=Madara Uchiha;1251611]אז אני אתאבד במקום להפוך את גופי לזומבי[/QUOTE]
תהנה!
"תאכל או שיאכלו אותך" זה יהיה המוטו שלי באותו רגע.
[QUOTE=Conscript;1251587]ועכשיו ברצינות...[/QUOTE]
אבל כתבת בפורום פנאי והומור, מכאן משתמע שלא צריך להתייחס ברצינות..
טוב אם אתה רוצה ברצינות:הייתי בורח מהמקום.