3 דברים לקחת לאי בודד, מה?
לי אין רעיונות כרגע כשאני אחשוב על משהו אני אערוך את ההודעה הזאת
Printable View
3 דברים לקחת לאי בודד, מה?
לי אין רעיונות כרגע כשאני אחשוב על משהו אני אערוך את ההודעה הזאת
מטוס,דלק למטוס, טייס
אתה טס מהאי בניחוטא ובאמצע הטיסה נגמר הדלק ואתה מתרסק בים Xd
[QUOTE=scizor-x;1251594]מטוס,דלק למטוס, טייס[/QUOTE]
אהבתי
אני אקח את ליוויתן המחמד שלי אוכל ומסחת חמצן שיש בה אין סוף אוויר
ג'יני בתוך מנורה, עדר כבשים, וסכין
ספר של בני גורן, מחברת ועיפרון. הייתי פותר תרגילים המתמטיקה עד שאני אמות.
תחנת כוח, מחשב וראוטר אלחוטי
מחשב עם חיבור לוויני(כדי שאוכל לגלוש בפורום Xd), בחורה חתיכה(שיהיה מה לעשות אם לא באלי מחשב) ועוד בחורה חתיכה :-)
[QUOTE=AmitBuscus;1251656]מחשב עם חיבור לוויני(כדי שאוכל לגלוש בפורום Xd), בחורה חתיכה(שיהיה מה לעשות אם לא באלי מחשב) ועוד בחורה חתיכה :-)[/QUOTE]
עמית שובב קטן
[QUOTE=accelerator;1251680]פשיי מזה הנושא ספאם הזה?[/QUOTE]
ההודעה הזאת היא ספאם. מנהלי הפורום מספיק חכמים כדי לדעת מה ספאם ומה לא, והם יכולים לגלות בעצמם בלי ההודעות האלו. אפילו יש חוק שאומר שאסור לעשות את מה שעשית.
בקשר למה הייתי לוקח... מכונת זמן, שהיא גם מכונת טלפורטציה. הכי אדיר. כך אוכל להביא כל מיני דברים אדירים אליי מכל תקופה שארצה ולא אצטרך להגיד מליון דברים שהייתי לוקח :)
טיוטא, עוד טיוטא, ועוד טיוטא.
עכשיו אני יכול להשיג מרצדס.
פשוט מאוד.
הייתי לוקח איתי משגר-אינטר גלקטי משוכלל ביותר כדי שאני אוכל להשתגר משם, סוללה בלתי נגמרת, ומגבת.
אקדח וכדור.
רולטה רוסית עד המוות.
הייתי לוקח 20 ספינות,מצלמה ו19 אנשים ואז הייתי מתמודד בריאליטי אמיתי על השורד האחרון מי שנשאר אחרון באי מרוויח מיליון שקלים (אבל לא משימות מפגרות כמו בהישרדות מי שבא לו לברוח שיברח) ואסור לחזור!
[QUOTE=Ilan;1252049]הייתי לוקח 20 ספינות,מצלמה ו19 אנשים ואז הייתי מתמודד בריאליטי אמיתי על השורד האחרון מי שנשאר אחרון באי מרוויח מיליון שקלים (אבל לא משימות מפגרות כמו בהישרדות מי שבא לו לברוח שיברח) ואסור לחזור![/QUOTE]
20 ספינות זה נחשב 20 דברים....