-
האנימה האהובה עלי
רציתי לדעת מה האנימה הכי האהובה עליכם?
כל מי שיגיב גם שיכתוב למה הוא הכי אוהב את האנימה הזאת
טוב האנימה הכי האהובה עלי היא גינטאמה(גינטאמה+ גיגנטאמה')
בהתחלה שצפיתי בזה היא לא היתה בטופ 1 שלי.רק לאחר שצפיתי בפרק 119 האדיר אחד הפרקים הטובים באנימה.האנימה נהייתה הכי אהובה עלי.
אין כל פרק שאני צופה אני צוחק ממנו.
הפראדויות שהם עושים על כול מיני אנימות בעיקר זה מה שאני אוהב בה. במיוחד את הפראודיה שהם עשו על וואן פיס ,טוריקו וסקנט דנס.
בקיצור באנימה הזאת יש הכול( צנזורה,***, פראודיות, הומר שחור,בדיחות מטרידות,אצ'י.***' מכות,אקשן,דם)
עכשיו תורכם להגיד
-
death note- שלמות.
בקשר לגינטאמה ראיתי את ההתחלה של הפרק האחרון... זה נראה ממש מצחיק.. אני אשקול לראות את זה..
-
האנימה הכי אהובה עליי היא לא אחרת מאשר דרגון בול, דרגון בול הישן והטוב, לא Z ולא Gt(טוב Z גם הייתה טובה), פשוט דרגון בול
היא אנימה קלאסית, לפני שידעתי מה זה "פילר" לא הרגשתי בזה כי גם ה"פילרים" של הסדרה הזאת "מרתקים" אותך, יש לה עלילה טובה, כוחות מטורפים, רשעים אמיתיים ותפניות בעלילה, כמובן שאין שם אצ'י ודברים אחרים אבל עדיין, אנימה קלאסית, לא שמעתי על ילד שלא ראה אותה ואהב אותה
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1258016]death note- שלמות.
בקשר לגינטאמה ראיתי את ההתחלה של הפרק האחרון... זה נראה ממש מצחיק.. אני אשקול לראות את זה..[/QUOTE]
זה אכן מצחיק מומלץ לך לראות
ראית תפרק האחרון של העונה 1 או הפרק האחרון שיצא?
בד'ט נוט אתה צודק באמת אנימה מושלמת
-------------------------------
גרסה בדרגון בול יש אצ'י קצת כול הקטעים עם מאסטר רוצ'י שהוא סוטה וצופה בבוחרות בינקי
-
קוד גיאס.
האנימה מעלה תהיות פילוסופיות וטירוף ודמויות אפיות. הסיום מוביל לקטרזיס (וכל מי שלמד על טרגדיות יווניות בבית הספר יבין את פירוש המילה) אצל הצופה.
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1258020]זה אכן מצחיק מומלץ לך לראות
גרסה בדרגון בול יש אצ'י קצת כול הקטעים עם מאסטר רוצ'י שהוא סוטה וצופה בבוחרות בינקי[/QUOTE]
קצת, לא מבחינים בזה בגילאים שהסדרה מכוונת אליה, אני לא הבחנתי, עובדה
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1258020]זה אכן מצחיק מומלץ לך לראות
גרסה בדרגון בול יש אצ'י קצת כול הקטעים עם מאסטר רוצ'י שהוא סוטה וצופה בבוחרות בינקי[/QUOTE]
קיצר זאת שבחתימה שלך... אני מנחש שזה הפרק האחרון... אוקיי אני אראה... אגב, אני אוהב הרבה אנימות וממש קשה לי לבחור אבל הבנתי שאני הכי מבין בDN ולפי זה קבעתי את הבחירה שלי..
-
לרוב אין לי כוח לראות אנימות, אז בינתיים שיהיה נארוטו
אבל אולי אתחיל לראות גינטאמה אם יהיה זמן..
-
וואן פיס ללא ספק אנימה שהשאירה אותי במתח אחרי כל פרק מחדש היא אחת האנימות היחידות שמתבגרות במשך הזמן אם בהתחלה היא הייתה יותר ילדותית עכשיו היא יותר בוגרת היא פשוט אנימה ממש טובה
(אחר כך יש את פיירי טייל שזה גם ממש אבל ממש מעניין ומגניב)
-
טוב לי יש כמה.
בין הראשונות שלי היא דיג'ימון קרוס וורס(כן אני יודע, זה שונן אבל זה ממש מעניין!).
התחלתי לראות את קרוס וורס רק בגלל שזה נוסטלגי לראות דיג'ימון שוב אחרי שנים שלא ראיתי(בואו נגזים, כמה שבועות לפני ראיתי כמה פרקים של דאטא סקווד..) והמשכתי לראות כי זה ממש עניין אותי.
אנימה שנייה שאני אוהב זה כמובן שאמן קינג.
למרות שהיא ממזמן נגמרה אני עדיין אוהב אותה, כי גדלתי עליה.
אנימה נוספת שאני מאוד אוהב זה נארוטו(המקום חצי שלי, מה לעשות קרוס וורס ראשון), כי היא האנימה הראשונה שראיתי בשלמותה.
-
loveless כי זה פשוט חמוד ^_^
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1258088]loveless כי זה פשוט חמוד ^_^[/QUOTE]
חחח רק אתה עם היאוי שלך...
---
בקשר לאנימה שאני הכי אוהב...
התלבטות בין FMA לוואן פיס.
בסוף אני אלך עם FMA.
-
ריבורן,
פשוט גם אנימה מצחיקה וגם נורא טובה מבחינת עלילה.
אחר כך באה וואן פיס כי כמו שציינו פ, האנימה והמנגה משאירה אותך במתח בקשר למה יקרה בפרק הבאה.
-
[QUOTE=SexStyle;1258100]חחח רק אתה עם היאוי שלך...
---
בקשר לאנימה שאני הכי אוהב...
התלבטות בין FMA לוואן פיס.
בסוף אני אלך עם FMA.[/QUOTE]
זה לא יאוי :tiresome: זה שאנון איי וזה חמוד!
לכולם יש שם אוזניים של חתול! 3:
וזה פדופיליה וזאופיליה ביחד! מה יכול להיות יותר מושלם מזה? ^_^
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1258478]זה לא יאוי :tiresome: זה שאנון איי וזה חמוד!
לכולם יש שם אוזניים של חתול! 3:
וזה פדופיליה וזאופיליה ביחד! מה יכול להיות יותר מושלם מזה? ^_^[/QUOTE]
אקשן וקומדייה (AKA ONE PIECE AND FAIRY TAIL)