תקשיבו, מאז שאני ודניס ירדנו מניהול ההנהלה הגבוהה לא מתפקדת.אני רואה בוטים או הודעות ספאם ורק אחרי מלא זמן מטפלים בזה.
צריך לעשות בחירות או להעלות לפיקוח אנשים כי רק שני אנשים בההנהלה הגבוהה זה ממש לא נושא לעניין.
אני מבקש שרק ארוין ורותם יגיבו פה.
Printable View
תקשיבו, מאז שאני ודניס ירדנו מניהול ההנהלה הגבוהה לא מתפקדת.אני רואה בוטים או הודעות ספאם ורק אחרי מלא זמן מטפלים בזה.
צריך לעשות בחירות או להעלות לפיקוח אנשים כי רק שני אנשים בההנהלה הגבוהה זה ממש לא נושא לעניין.
אני מבקש שרק ארוין ורותם יגיבו פה.
אמנם ביקשת, אבל אני חייב לציין משהו.
מצד אחד אתה צודק, חסרים ושניים זה ממש לא לעניין.
מצד שני, אם הוא יבחר כבר עכשיו בחיפזון עוד כמה, אני בטוח שהבחירות לא יהיו משהו, צריך לחכות עד שאותם משתמשים יראו שהם אכן ראויים..
אתה טועה.
רק אדם אחד בהנהלה כרגע פעיל....ארווין,רותם בא רק בשבתות...
גם ארווין לא כזה פעיל אז אפשר להגיד שאין אף אחד בהנהלה הגבוהה ואם מישהו יפרסם פורום נגיד,אף אחד לא יכול לעצור אותו אז אפשר להגיד שהפורום חשוף להתקפות לא מצד הבוטים אלא גם מצד המשתמשים.
הם יכולים לעבור על כל החוקים ואף אחד לא יהיה פה כדי לעצור אותם...
לא תוכל לעשות כלום עד יום שישי בתקווה שרותם יהיה פה או ביום שישי הבא...
אף אחד לא ראוי להנהלה הגבוהה...
גם אם יהיה מישהו שישמור על הפורום,אין אף אחד שיכול לשנות את המצב של הפורום כי אף אחד לא משתף איתו פעולה.
הפורום הזה מת טכנית...
הבעיה ידועה. אבל מה לעשות שאני לא רואה מישהו מתאים לפקחות כרגע?
ובחירות לא יהיו כי מעולם לא נבחר פקח מבחירות ואני לא אהרוס את זה עכשיו.
אני חוזר לפורום תוכל למנות אותי חזרה חח
סתם.. בכל אופן, למה צריך פקח נוסף? זה לא שאין משמעת אלא פשוט אין פעילות..
די שומם פה מאז הפעם האחרונה שהייתי...
אני לא אומר שצריך עכשיו דחוף.אני רק אומר שעדיף שיהיה עוד פקח כי, כמו שמישהו אמר פה, הפורום חשוף למתקפת בוטים ומשתמשים.
לדוגמא גם יש את האשכול הזה של"מדוע אשכנזי זה קללה בקרב מזרחים?" ש,לפי מה ששמעתי, גרם להמולה גדולה בנושא הזה ואף פתחו אשכול נוסף, אשר אף אחד לא טיפל בהם.
אני חושב שבאמת צריך למנות אפילו מנהל אחד, לא שניים, מספיק אחד שהוא גם פעיל שיהיה פקח ויטפל בעבירות שבפורום.
אפשר לנעול כדי שרק רותם וארווין יגיבו.
זה נכון^
באמת הפורום מוצף בבוטים ואין שום מנהל שאפשר לפנות אליו לגבי המשתמשים אני מציע לטפל בזה כל עוד רותם פה...
ואם צריך אפילו תמנה שוב את עמית לפקח
[QUOTE=Ilan;1260720]זה נכון^
באמת הפורום מוצף בבוטים ואין שום מנהל שאפשר לפנות אליו לגבי המשתמשים אני מציע לטפל בזה כל עוד רותם פה...
ואם צריך אפילו תמנה שוב את עמית לפקח[/QUOTE]
עדיף שימנה אפילו אותי לפקח מאשר עמית הוא ממילא לא עושה כלום
אני ממליץ למנות את אדם לפקח -the charmander
יש לו ניסיון בזה =]
נאא... אני מעדיף להתחיל מלמטה. אני נהנה מלהירשם לסיפורים ותחרויות...
מי יודע... אולי אהיה ווינר..
אני ממליץ לסגור את הפורום אבל האמת מי שם עליי פה :o
לא יצא מזה כלום...שנסגור את הפורום...
אמרתי את שלי. לא הוספתם משהו מעניין בתגובות האחרונות.
נראה בסופ"ש אם ימונה פקח.
נעול.