אז מה אתם חושבים? מה החייזר הכי חזק של בן,כולל האולטימייטס (חלק מהרגילים ירות חזקים מחלק מהאולטימייטס,לדעתי)?
הדעה שלי-אולטימאט אקו-אקו. הוא החייזר היחידי שהצליח להביס את אולטימאט קווין.
Printable View
אז מה אתם חושבים? מה החייזר הכי חזק של בן,כולל האולטימייטס (חלק מהרגילים ירות חזקים מחלק מהאולטימייטס,לדעתי)?
הדעה שלי-אולטימאט אקו-אקו. הוא החייזר היחידי שהצליח להביס את אולטימאט קווין.
חייזר הx לא?
[QUOTE=אין כינוי;1275683]חייזר הx לא?[/QUOTE]
לא,כי יש לו חולשה גדולה מאוד,ועד שהוא תוקף לוקחות שנים.
אף חייזר לכל אחד יש את היתרונות ואת החסרונות שלו.לפעמיים חייזר חזק לפעמיים חלש.לפעמיים חיזר מביס את החיזרים של בן ולפהמים להפך
אם לבחור כבר אליאן חיזר מטומם
[QUOTE=monster;1275698]אף חייזר לכל אחד יש את היתרונות ואת החסרונות שלו.לפעמיים חייזר חזק לפעמיים חלש.לפעמיים חיזר מביס את החיזרים של בן ולפהמים להפך
אם לבחור כבר אליאן X[/QUOTE]
א,כי יש לו חולשה גדולה מאוד-הוא צריך הסכמה מוחלטת של שלושת הישויות.אחרת הוא לא יעשה כלום.
אני חושב בהחלט שזה גופ.
הוא חסין להכל עד שלוקחים את מרכז הכובד שלו.
אבל מבחינת הכי חזק, אם לא שואלים על הכי שימושי זה חייזר x
[QUOTE=Machine X;1275699]א,כי יש לו חולשה גדולה מאוד-הוא צריך הסכמה מוחלטת של שלושת הישויות.אחרת הוא לא יעשה כלום.[/QUOTE]
לזה התכונתי שהוא מטומם
ווי ביג הוא ממש ממש מגניב וגם מאוד חזק.
אבל אני אוהב את גופ P:
[QUOTE=scizor-x;1275701]אני חושב בהחלט שזה גופ.
הוא חסין להכל עד שלוקחים את מרכז הכובד שלו.
אבל מבחינת הכי חזק, אם לא שואלים על הכי שימושי זה חייזר x[/QUOTE]
לא בדיוק...לדעתי היה איזה פרק שהראו שהוא לא חסין להקפאה. אבל אני מת על גופ P=
וגם וואי ביג חזק מאוד. אני לא מצליח לדמיין אולטימט וואי ביג XD
ממה שאני יודע על בן טן, וזה לא הרבה, שפעם היה לו את החייזר הענק הזה שניצח את התמנון הרע בסרט.. S:
אין ספק ש-וואי ביג.. גם הזה שיש לו יכולות זמן נראה חזק.. החדש ההוא..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1275764]אין ספק ש-וואי ביג.. גם הזה שיש לו יכולות זמן נראה חזק.. החדש ההוא..[/QUOTE]
1+
כן ביג אליו התכוונתי..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1275764]אין ספק ש-וואי ביג.. גם הזה שיש לו יכולות זמן נראה חזק.. החדש ההוא..[/QUOTE]
האמת שהוא לא מאוד חזק.
אני מתלבט בין וואי-ביג למוחון. הסיבה שאני לא בוחר את אולטימאט אקו-אקו היא שהגזימו בכוחו...
אין דבר כזה הכי חזק.לכל אחד יש את היתרונות והכוחות המיוחדים שלו וזה כל העניין של הסדרה.לפי המצב בן מתאים את החייזר.לדוגמא,אם בן נלחם נגד מכונות ענק נגיד רובוטים ענקיים,אז אין ספק שהוא יקח את יומוזאור....