-
וינוזאור- עשב רעל
Body Slam
Razor Leaf
Solarbeam
Vine Whip
צ'אריזרד- אש מעופף
Slash
Fly
Flamethrower
Heat Wave
בלסטויס- מים
Skull Bash
Bite
Surf
Hydro Pump
אלקזם- על חושי
Psybeam
Recover
Confusion
Psychic
גנגר-רוח רעל
Night Shade
Shadow Punch
Destiny Bond
Shadow Ball
מאצ'אמפ- לוחם
Vital Throw
Sessimic Toss
Dynemicpunch
Cross Chop
תנו דעות על הסטים שלי
בבקשה לא להעליב את הפוקימונים והסטים ואותי
-
וינאזור: Vine Whip זה די חלש, יש לזה רק 35 נק', במקום זה עדיף אבקת רעל/שינה/שיתוק.
צ'אריזרד: שתי מתקפות האש שכתבת הן דומות מידי בכוח שלהם, עדיף להחליף אחת מהן ב-Fire blast.
בלסטויז: bite זה די מיותר, עדיף קרן-על או איזו מתקפת קרח.
אלאקזם: אין צורך ב-3 התקפות על-חושיות, confusion זה מיותר, במקום זה אפשר לשים: shadow ball, focus punch, hyper beam, iron tail, shock wave, ובכלל עדיף לך להעיף גם את Psybeam ולשים במקומה אחת מההתקפות שאמרתי.
-
איך אפשר לתפוס גם בלייסטויז גם וינוזאור וגם צ'ארליזארד?
-
אפשר להחליף אותם ממשחקים אחרים
-
בשביל מה אתה צריך את 3 המפותחים של שלושת התתחלתיים זה רעיון גרוע נתתי פה למישהו שישיה טובה למשחק והוא השתמש בה לך אני יתן שישיה אחרת אז ככה אל תיקח שום פוקמון התחלתי כי זה כבר נהיה משעמם תיקח לך מאיצמפ בתור פוקמון לוחם ההתפתחות השניה שלו מתפתחת רק בהחלפה והוא פוקמון לוחם חזק תיקח לך מאק פוקמון רעל שעשוי לעזור לך כמעט בכל המכונים אלאקזם חלש והוא לא כל כך חזק אם אתה רוצה פוקמון על חושי משולב עם עשב תיקח אקזקיוטר הוא מתפתח באבן עלה הוא יכול ללמוד מתקפות עשב וגם על חושי תיקח לך ריידון הוא אחד החזקים בדור הראשון יש לו מתקפות מאוד חזקות אם אתה רוצה פוקמון מים יש לך גם את גרידוס כפוקמון חזק אבל קשה מאוד לאמן אותו אז פשוט תיקח לך וופורין ההתפתחות של איוי המד חיים שלו פשוט מגיע כמעט לזה של סנורלקס לגביי פוקמון אש 2 אפשריות הייתי מציע לך מגמר שהוא גם חזק או אפילו ארקניין שמפתח באבן אש על ידיי גרולייט
-
לדעתך התחתלתיים זה גרוע אבל לדעתי זה חובה, ואני מקווה מאוד שמה שאני כותב פה לא ייחשב ספאם, אבל אני ממליץ לך לנסות להשקיע קצת יותר בסימני פיסוק כי היה קצת קשה להבין מה כתבת.
-
אבל תקשיב אין טעם להתחיל תמיד מחדש אתה כבר יודע איזה רמות הוא מתפתח ואתה גם יודע את המתקפות שהוא ילמד עד לרמה 100 המטרה במשחק היא לאמן פוקמנים שונים ולדעת באיזה רמות הם מתפתחים וגם איזה מתקפות הם לומדים ככה אפשר לגוון סוגים שונים במהלך המשחק נמאס להתחיל עם כל התחלתי בלבאזור צרמנדר סוקירטל הם חרושים ואנחנו יודעים את כל המתקפות שהם ילמדו טוב לדעתי אפשר לנעול את הנושא המשתמש קיבל את התשובה אז לטיפול המנהלים
-
אחי, אני נעזר באינטרנט ומיד כשאני מתחיל לאמן פוקימון אני בודק בדיוק את כל ההתקפות שלו, ככה שכשאני מאמן פוקימון אין לי שום מטרה לגלות את ההתקפות שלו.
-
לך כן אבל יש פה משתמשים שהם לא יודעים אילו מתקפות לומדים הפוקמנים ולכן הם שואלים איזה פוקמנים כדאי להם ללמוד אל לדוגמא באיזה רמה פוקמון זה לומד מתקפת רעם אז אנחנו אומרים ברמות 40 או 47 עכשיו הבנת זה שאתה יודע זה סבבה אבל אחרים לא ואמרתי שינעלו את הנושא כי מה שאתה ואני עכשיו אומרים זה ספאם כי זה לא קשור לשאלה של המשתמש שפתח את האשכול
-
אבל לדעתי זה לא ספאם כי זה כן קשור ישירות לעצות שאנחנו נותנים לכותב, ו"הויכוח" בינינו רק מפתח את הדיון ויעזור לכותב להחליט מה לעשות.
-
בוא נעשה את הוויכוח בפרטי אני ראיתי כמה מקרים STM אמר שתדברו בפרטי כי זה ספאם אז שינעלו את הנושא הזה אני מתחנן
-
גנגר פוקימון מעולה, אבל בDP ולא במשחקים האלה.
הוא תוקף מיוחד ומתקפות רוח במשחק הזה הן פיזיות.
תקח פוקימון אדמה כמו ג'יודוד במקום.
אין שום דבר גרוע בלקחת את שלושת ההתחלתיים, כי כל אחד מהם הוא פוקימון מעולה.
זה שאמורים לשחק רק אם אחד בו זמנית זה משהו אחר, אבל בשביל הגיוון אין שום סיבה לא לשחק עם שלושתם.
מצד שני זה לא חובה שבכלל יהיה התחלתי בשישיה, אבל זה מאוד רצוי.
jonjon542, מה ז"א שהם חרושים?
אתה אולי חרשת עליהם, אבל יוני אולי לא.
כתור שישיה חוץ מכפל הסוגים של רעל זו אחלה שישיה וכל פוקימון הוא אחלה פוקימון.
ChArLiZaRd, השאלה שלך היא ספאם כי היא לא קשורה לנושא.
רק לפותח הנושא מותר לשאול שאלות נוספות.
Tom Pokemon, זה שענית לו זה לא ספאם, אבל גם לא נחוץ.
jonjon542 ו-Tom Pokemon, השיחה שפיתחתם לא רלוונטית לנושא.
כל אחד מכם אמר את דעתו לגביי ההתחלתיים, ומכאן צריך לתת ליוני להחליט לבד.
jonjon542, אם אתה יודע שזה ספאם אז למה אתה כותב את זה?
הנושא נשאר פתוח למקרה שיש ליוני שאלות או הערות לתשובות שנינתנו לו, וגם אם יש לו שאלה נוספת אחרת.
-
תקשיבו אני משיג את סקווירטל במעבדה של פרופ' אוק ואת צ'אמנדר ובלבזאור ע"י קודים ברמה 5
ולדעתי ההתחלתיים הם מצויינים
ויש עוד דברים שאני ממש שונא שילדים עושים בסטים שלהם
הם סתם שמים סטים בכלל לא קשורים לפוקימון ולסוגיו
וידלים מאמינים שהסטים טובים ולדעתי הם לא ממש טובים
ולגבי השישיה שלי
החלטתי להשאיר את 3 וינוזאור, בלסטויס וצ'אריזרד
ואני רוצה מאוד להוסיף גם את רייצ'ו
אני רוצה גם את פיגי'וט וגם את דרגונייט
פיגי'וט- ישמש כפוקימון מעופף
צ'אריזרד- ישי כפוקימון אש
ודרגונייט- ישיש כפוקימון דרקון
ואז מה אם יש לי 3 כפל סוגים
-
אז זה אומר שהשישיה שלך לא טובה ולא מנוצלת.
אתה לא מנצל את הפוטנציאל של הפוקימון שלך ושל המקום בשישיה שלך.
ולכן כפל סוגים הופך את השישיה ללא טובה.
ואם אתה חושב שהשישיות שלך מצוינות ולא ניתנות לביקורת, אז אין שום טעם לפרסם את השישיה.
-
חשבתי לשים את גולם או אוניקס
ואני לא יודע מה לשים עוד
תסתכלו על הסטים שאני מכין לגולם ולאוניקס ותגידו לי מה לבחור
גולם- אבן אדמה
Rollout
Rock Blast
Earthquake
Rock Throw
אוניקס- אבן אדמה
Double-edge/ Slam
Sand Tomb