למה זה טוב פורום שרשורים?
מה עושים בו? ולמה אתם לא רואים שהוא כולו בספאם?!!?!
Printable View
למה זה טוב פורום שרשורים?
מה עושים בו? ולמה אתם לא רואים שהוא כולו בספאם?!!?!
אבל כיף פה, זה כמו מ''ת, אבל עם פחות שחקנים, פחות מחוייבות ותהליכים, זה פורום מאוד נחמד
כבר היו על זה הרבה דיונים... אבל לבסוף רותם הסכים... ונראה שהקהילה אוהבת את זה...
אני אצטט את יואב:
אז מה אם זה ספאם? זה כיף! המטרה של הפורום הזה הוא כיף!
[b]אז אם ספאם=כיף, תתמודדו![/b]
בדיוק...
הקהילה אוהבת את זה,אז למה להפסיק..?
כי זה ספאם! בשביל לשקם את הקהילה הזאת צריך שלא יהיה ספאם!
[quote=יאיר לפיד מלך!;1289055]כי זה ספאם! בשביל לשקם את הקהילה הזאת צריך שלא יהיה ספאם![/quote]
אני אצטט את עצמי-
אז אם ספאם=כיף, תתמודדו!
וכדי לשקם את הקהילה צריך להביא אנשים...
ובשביל לשקם לא צריך ספאם.
בקיצור, תורידו את הפורום הזה ואז תיהיה קהילה פורחת.
צודק,שרשור זה מ"ת ללא שה"מ,מה שאומר שאני יכול לכתוב-"אני עובר את כל המכונים,לוכד פלאקיה,דיאלגיה וארכאיוס ומנצח בליגה" אז פה אני איתך וצריך פרויקט הרבה יותר גדול כדי לשקם את הקהילה,בעיקר להחיות את הפורומים הריקים כי בשלב הזה אפשר לקרוא לקהילה:דיבורים,חת"ם ומשחקי פוקימון
[QUOTE=Sire Despair;1289059]אני אצטט את עצמי-
אז אם ספאם=כיף, תתמודדו!
וכדי לשקם את הקהילה צריך להביא אנשים...[/QUOTE]
מה יעזרו לקהילה הזאת עוד נובים ספאמרים שלא מבינים כלום מכלום?
קודם כל צריך לקבוע גבולות וכשיגיע החדשים האלו שאתה כל כך רוצה יהיה אפשר להתמודד איתם.
פורום שרשורים זה פורום חסר תועלת מלא בספאם ואי אפשר להתכחש לזה, זה כמו סיפור בהמשכים אבל מעוות, חוץ מזה שרוב מי שבאמת מגיב שם הוא ספאמר באמת שכל מה שמשנה לו זה ההודעות, תגובות קצרות חסרות משמעות שנועדו בשביל המונה, כמו גם עם הנו"ד וחצי ממשחקי התפקידים עצמם בפורום חת"ם..
סוף סוף שני צדיקים בפורום פוקימון.
מה אכפת לכם? כל מי שבפורום הזה-נהנה מזה.
אגב-לא יעשו את הזה שיונתן (נדמה לי) אמר,מהסיבה הפשוטה-זה לא כיף.
[QUOTE=Sire Despair;1289077]מה אכפת לכם? כל מי שבפורום הזה-נהנה מזה.[/QUOTE]
אכפת לנו כי אנחנו רוצים שהקהילה תשתקם פה!!!
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1289070]מה יעזרו לקהילה הזאת עוד נובים ספאמרים שלא מבינים כלום מכלום?
קודם כל צריך לקבוע גבולות וכשיגיע החדשים האלו שאתה כל כך רוצה יהיה אפשר להתמודד איתם.
פורום שרשורים זה פורום חסר תועלת מלא בספאם ואי אפשר להתכחש לזה, זה כמו סיפור בהמשכים אבל מעוות, חוץ מזה שרוב מי שבאמת מגיב שם הוא ספאמר באמת שכל מה שמשנה לו זה ההודעות, תגובות קצרות חסרות משמעות שנועדו בשביל המונה, כמו גם עם הנו"ד וחצי ממשחקי התפקידים עצמם בפורום חת"ם..[/QUOTE]
אולי אם ההנהלה הייתה מתיחחסת לפורום הזה ומוציאה חוקים נגד אי-השקעה אז הוא לא היה ספאם...
אני ניסיתי להשקיע (עד כמה שאפשר להשקיע בפורום הזה...), ושלחתי בקשה לניהול, אבל רותם אפילו לא התייחס אליה אפילו...
[QUOTE=Sire Despair;1289077]מה אכפת לכם? כל מי שבפורום הזה-נהנה מזה.[/QUOTE]
למי אכפת מזה שלשלושה אנשים כיף שם?
זה לא הופך את הפורום המיותר הזה לפחות ספאם ויותר "נחוץ לקהילה"..
[QUOTE=♣Trunks♣;1289079]אולי אם ההנהלה הייתה מתיחחסת לפורום הזה ומוציאה חוקים נגד אי-השקעה אז הוא לא היה ספאם...
אני ניסיתי להשקיע (עד כמה שאפשר להשקיע בפורום הזה...), ושלחתי בקשה לניהול, אבל רותם אפילו לא התייחס אליה אפילו...[/QUOTE]
בשביל לנהל את פורום הספאם הזה, אתה צריך להיות מנהל פורום חת"מ בשביל זה בגלל שזה תת פורום שלו...