פוקימון דיאוקסיס- אין מקום
יש אישור
אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל-r03e לפתוח את משחק התפקידים פוקימון-דיאוקסיס, בתנאי שיבצע תיקון קטן עליו דובר בה"פ.
[B][U][SIZE="3"]פוקימון- דיאוקסיס[/SIZE][/U][/B]
[B][U]עלילה[/U][/B]
אתם מתכוננים לשינה בחדר שלכם כשפתאום אתם שומעים שמישהו הגביר את הטלוויזיה. אתם שומעים, כתב כנראה, שאומר: "מבזק מיוחד- אסטרואיד נפל ליד העיר אופלסיד. חוקרים, אנשי ביטחון וכתבים שהגיעו למקום לא הצליחו להתקרב למרחק של פחות מ-100 מטר בערך ממיקום האסטרואיד. אנחנו נמצאים כאן עם פרופסור ג'וניפר, האם תוכלי לספק לנו פרטים נוספים?". "כן, לאסטרואיד קוטר של מטר וחצי בערך", אומרת פרופסור ג'וניפר, "אבל לא הצלחנו להתקרב אליו כדי לערוך עוד בדיקות". "מה מונע מכם להתקרב?", שאל הכתב. "כנראה שדה כוח חזק מאוד שאפילו כל הפוקימונים שלנו ביחד לא הצליח לנטרל..." לאט, לאט אתם נרדמים ונזכרים שמחר היום הגדול- היום הראשון במסע שלכם...
אתם מתעוררים לבוקר של יום שמשי וחמים. ובזמן שאתם מתארגנים, מתלבשים ומצחצחים שיניים אתם מדליקים את הטלוויזיה ושומעים: "ובכן במשך הלילה האסטרואיד שנפל ליד העיר אופלסיד שהוא כנראה חלול, נפתח. ולפי מה שאנחנו יכולים לראות מכאן, יש ביפנים משהו, והוא האחראי כנראה לשדה הכוח". אתם מסתקרנים ולפתע אתם רואים שמה שנימצא בתוך האסטרואיד מתחיל לזוז וכנראה שגם החוקרים, אנשי הביטחון והעיתונאים מבחינים בכך כי כולם מסתכלים לכיוון האסטרואיד. לאט, לאט מתרומם מיתוך האסטרואיד פוקימון שאתם לא מכירים-עד שאחד החוקרים אומר בהתפעלות "דיאוקסיס". לפתע יש פיצוץ ואתם רואים איש לא מוכר עם בנדנה שעליה מצויר כוכב לכת ומאחוריו חור שחור, שהמצלמה תפסה- ולידו הידרגון גדול. ואז הוא התחיל לדבר: "אני סמייט ואני עומד בראש צוות ספייס(חלל) והדיאוקסיס הזה שלנו" ופתאום אתם רואים הרבה חברים בצוות ספייס אשר מפנים את הכתבים, החוקרים ואנשי הביטחון שלא יכולים לעשות דבר עם קרוקרוק וסקרפטי. הדבר האחרון שאתם רואים לפני שהמצלמה נכבת זה את סמייט מנסה לפרוץ את שדה הכוח עם הידרגון...
אתם מכבים את הטלוויזיה ולפתע רואים פתק על השולחן בכתב ידה של אמך:
ל_____
אנחנו נסענו לערוך סידורים בעיר תזכור לבקר אצל פרופסור ג'וניפר ולקחת את הפוקימון הראשון שלך.
מאתנו אמא ואבא
[B][U]התחלתיים[/U][/B]
טפיג, סנייבי, אושווט