נו''ד חדש
Printable View
נו''ד חדש
ראשון D:
תנעלו את הנו''ד הקודם
[QUOTE=monster;1317635]לא בא לי לבאס אותך הפרק שיצא היום הוא פילר,שבוע הבא יוצא פרק חדש של המלחמה.
התכונתי לפרק 256[/QUOTE]
אז למה אמרת שזה יעזור לי בחידון..? O.ס
דמאט, כבר חשבתי שזה יצא ברביעי, אני לא מתמחה בזמנים שזה יוצא.. נו אין לי כוח אפילו לראות את הפילר הזה.. /=
למה לא נועלים את הקודם?
[u][b]אז לגביי מה שאמרתי:[/b][/u]
ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
אבל זאת לא הייתה בכוונה להשוות.
נארוטו הייתה ולדעתי תמיד תיהיה האנימה הטובה ביותר, מלאה פילרים נכון... אבל עדיין אין מעליה (לדעתי!)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)
[quote=הנואש לווינר;1317644]אז למה אמרת שזה יעזור לי בחידון..? O.ס
דמאט, כבר חשבתי שזה יצא ברביעי, אני לא מתמחה בזמנים שזה יוצא.. נו אין לי כוח אפילו לראות את הפילר הזה.. /=[/quote]
הוא אמר לך לראות את הפרק האחרון שהוא לא פילר. כלומר, תראה את הפרק עם המספר הגדול ביותר שהוא לא פילר. ולא: תראה את הפרק האחרון, והפרק האחרון הוא לא פילר.
כפל משמעות לשלטון.
[QUOTE=NivX10;1317648]אז לגביי מה שאמרתי:
ומשהו שחשוב לי לציין.. לא אומר שפוקימון משתווה לוואן פיס ונארוטו (לא זוכר מי מיכם שאל)
נארוטו הייתה ולדעתי תמיד תיהיה האנימה הטובה ביותר, מלאה פילרים נכון... אבל עדיין אין מעליה (לדעתי!)
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)[/QUOTE]
הגבתי לך בנו"ד הקודם, צטט לפה
[quote=NivX10;1317648][U][B]אז לגביי מה שאמרתי:[/B][/U]
הפסקתי לראות אותה רק בגלל שאין לי כוח לשבת ולראות מסאגת פיין עד לעכשיו (בשביל להשלים, כי מישם עצרתי)[/quote]
אני שאלתי
[QUOTE=Death The Kid;1317647]למה לא נועלים את הקודם?[/QUOTE]
כי הם שמים זין על החוקים והם 'מעלימים עין' מהנו"ד הזה..
סתם אין לי מושג LOL
[quote=הנואש לווינר;1317644]אז למה אמרת שזה יעזור לי בחידון..? O.ס
דמאט, כבר חשבתי שזה יצא ברביעי, אני לא מתמחה בזמנים שזה יוצא.. נו אין לי כוח אפילו לראות את הפילר הזה.. /=[/quote]
אני לא אומר איזה פרק לראות שיעזור לענות השאלה.
ליאור,אתה יכול להגיב בחידון?
[QUOTE=Death The Kid;1317657]ליאור,אתה יכול להגיב בחידון?[/QUOTE]
מחר בסביבות הצהריים -אענה לך מחר גם על ה.פ ששלחתי לי.
כן אני יודע שקד
אני אדלג עליו, זאת התכנית.
אוקיי