-
אני מנסה להתקין איזה משחק וזה נותן לי את ההודעה הזאת:
<div align="Left">UT2003 Build UT2003_Build_[2002-09-19_17.26]
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ -882 MHz with 511MB RAM
Video: Inno3D GeForce 6200 TurboCache (7125)
Negative delta time!
History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop</div>
ולא נכנס.
מה עושים?!
-
אם אתה יכול לצלם את הבעיה,יהיה ניתן לעזור לך.
מצד שני,יכול להיות שצריך למשחק קראק.אבל לפני שאתה מחליף את קובץ המשחק בקראק הזה תעשה העתק הדבק של קובץ המשחק לדוגמה לשולחן העבודה ואז את הקראק תשים בתיקיית המשחק עצמו.יש קראקים שלא עובדים ואם לא תעתיק את קובץ המשחק לפני השמת הקראק בתייקיית המשחק,ייתכן שתצטרך להוריד את המשחק בשלמותו מחדש...
-
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Nov 7 2008, 05:06 AM
[b] אם אתה יכול לצלם את הבעיה,יהיה ניתן לעזור לך.
מצד שני,יכול להיות שצריך למשחק קראק.אבל לפני שאתה מחליף את קובץ המשחק בקראק הזה תעשה העתק הדבק של קובץ המשחק לדוגמה לשולחן העבודה ואז את הקראק תשים בתיקיית המשחק עצמו.יש קראקים שלא עובדים ואם לא תעתיק את קובץ המשחק לפני השמת הקראק בתייקיית המשחק,ייתכן שתצטרך להוריד את המשחק בשלמותו מחדש... [/b][/quote]
לא הורדתי...
התקנתי
-
סבבה,תצלם את הבעיה לכאן ונראה מה אפשר לעשות,אני לא רק חייב לראות את הטקסט אלא את כל הבעיה אני חייב לראות בשביל לעזור לך.
-
אז זהו שכול מה שמופיע זה הטקסט.
מה שקורה זה שאני מכניס את הדיסק, אני לוחץ על Play אז המשחק מתחיל לטעון, ואז המסך נעשה שחור לחצי שנייה בערך ואז שוב פעם חוזר ויש את ההודעה הזו...
-
יש מצב שהבעיה היא בדרישות המשחק משהו שאין לך במחשב שלך לדרישות אלה.
אני חושב שדרישות המשחק לא תואמות למחשב שלך...
-
אבל המשחק הזה הותקן אצלי כבר מליפני המון זמן.
כמה שנים יש לי את המשחק הזה, פשוט פירמטו לי את המחשב.
-
התקינו לך את כל התוכנות שהיו לך במחשב לפני הפירמוט?
שינית מאז מחשב אחר?
-
לא... אותו מחשב...
רק הסרגל התחתון חד שיותר, זה הכול
-
אני דווקא נעול על דרישות המשחק שהם לא תואמות את הדרישות של המחשב שלך או שאיזשהי תוכנה חסרה לך,לדוגמה directx יכול לגרום לזה נראה לי או שאולי שינו לך את כרטיס הגרפיקה?
-
פרמטו לך את המחשב? ושמו ווינדוס אחר?
-
[quote][i]Originally posted by Lior[/i]@Nov 7 2008, 04:27 PM
[b] פרמטו לך את המחשב? ושמו ווינדוס אחר? [/b][/quote]
שמו הארד דיסק אחר
אלכס, אין לי מושג מה זה כרטיס גראפיקה
-
ולכן שמו ווינדוס חדש, וכל הדרייבים מובן מאליו נמחקו, תתקין אותם מהדיסקים שקיבלת עם המחשב.
-
מה?
התקנתי את המשחק נורמלי
-
את הדרייברים, תקשיב יש חומרה ויש תוכנה, איך החומרה (החלקים של המחשב שלך יודעים לעבוד עם הווינדוס? עם הדרייברים) אז תתקין ואני מקווה שהבעיה תעלם.