Pokemon emerald islands - פוקימון איי הברקת
יש אישור
אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל עולה אושאוט לאמץ את Pokemon Emerald Islands של The Sir.
Pokemon- Emerald Islands.
רקע-
איי הברקת, קבוצת איים טרופיים, המאכלסים כמות גדולה מאד של פוקימונים מכל הסוגים.
עד לפני 20 שנה לא היו בני אדם באיים, אך לאחר שגילו את המקום התחילו להגיע לאיים אנשים עשירים אשר החלו לבנות במקום ולפתח אותו. תוך זמן קצר הרשות הבינלאומית לשמירה על הטבע חקקה מספר חוקים אשר הגבילו את המפתחים, ובעקבות זאת רוב היופי הטבעי של האיים נשאר כפי שהוא.
עם השנים וההתפתחות של המקום, החלו להגיע לאיים מאמנים, חוקרים ומגדלים רבים מה שתרם לפיתוח הכלכלי באיים. בעקבות הפיתוח הכלכלי והטכנולוגי המפתחים הצליחו ליצור איים מלאכותיים נוספים ליד האיים הטבעים וכך לגרום להתפתחות מהירה עוד יותר של המקום.
ב5 השנים האחרונות נבנו באיי הברקת עוד ערים וכפרים, בנוסף לכך נפתחה באיים ליגת מאמנים רשמית, ו6 מכונים.
בכל שנה מוזמנים כ100 מאמנים מתחילים להישתתף בליגת איי הברקת.
עלילה-
17/08/2015
אתה מתעורר לעוד בוקר קיצי, מסיים את פעילות הבוקר השגרתית,
ויוצא לבדוק את תיבת הדואר, למרבה הפתעתך אתה מוצא בתיבה מכתב מוזר מעט, צבעו זהוב, ועליו כיתוב באותיות מעוטרות בצבע ירקרק " ליגת איי הברקת".
אתה חוזר לביתך ותוך כדי פותח את המעטפה, מוציא את הדף שבתוכה ומתחיל לקרוא את הכתוב בו :"
שלום (שמך),
ברצוני להודיע לך כי נבחרת להגיע לאיי הברקת ולהשתתף בליגת איי הברקת.
אתה מוזמן להגיע לשדה התעופה של העיר דאנוויל בתאריך 01/09/2015 בשעה 9:00 בבוקר.
פרופסור אדמס."
01/09/2015-
אתה מגיע לשדה התעופה ב8:45, באזור הכניסה אתה מבחין בקבוצת נערים בגילך בערך, העומדים סביב איש מבוגר מעט הלובש חליפה מכובדת, אתה מנחש שזהו פרופסור אדמס, ושאר הנערים אשר זכו בהזמנה.
אתה מגיע אל הקבוצה ואומר לפרוספור אדמס את שמך, והוא משיב :" שלום לך, אני פרוספור אדמס, אני שמח שהגעת, הטיסה תצא בקרוב".
לאחר הטיסה, מסיעים אותך ואת שאר הנערים למלון, אתה מתארגן והולך לישון.
חוקים-
1) כל חוקי הפורום וחוקי פורום חת"מ חלים גם כאן.
2) מי שנעלם ליותר משבוע אבקש להודיע על כך מראש כדי שלא יהיו אי הבנות.
3) לקפיד על שפה ברורה ולהישתמש בסימני פיסוק.
4) כל שאלה או הערה יש לשלוח בה"פ, בנושא של המשחקים יש להגיב רק המשכים או טופס הרשמה.
5) מי שלא מגיב 4 ימים יוקפא מהמשחק מי שלא מגיב שבוע בלי להודיע עף מהמשחק
6) להנות
לא להגיב