למה זה הכינוי?
מה מיוחד בו?
ומה המקור שלו?
דיון פורה ובלי ריבים ;)
Printable View
למה זה הכינוי?
מה מיוחד בו?
ומה המקור שלו?
דיון פורה ובלי ריבים ;)
הכינוי שלי בא מזה שאני חולה על אושאוט!
הכיוני שלי בא כי אני נואש לווינר..
סתם שאלה, זה לא די ברור?
פעם הייתי נסיך , עכשיו אני פסיכי משוגע
הכינוי שלי הוא על מאסטר שראיתי בסדרה ואז הוא התאחד עם אריה והפך למאסטר ליאון! בקרוב אני מגיב שוב כי אני מחליף כינוי
השם של האינוסנס של אלן ווקר מדי גריימן הוא Crown Clown[החדש יותר], ומכאן זה השם של הכינוי שלי.
הכינוי הבא שלי הוא HyperDyingWill, שזה השם של המצב שמי שבסמל שלי[טסונא סוואדה] נמצא בו.
עריכה:
טוב,כנראה שזה לא הכינוי שיהיה לי, אז הכינוי שלי עכשיו[Lambo] הוא ע"ש הדמות הכי מגניבה בריבורן..
בעקרון כשאתה פותח דיון כזה אתה צריך לכתוב אחרי כל השאלות על עצמך.
אמ... אני בכיתה ג רציתי להרשם לישראמון עם הכינוי Trainer (כי הייתי ילד קטן וחשבתי שאם זה פורום על פוקמון אז לקחת כינוי שמתקשר או משהו Xd), אבל הייתי בן 8 ולא ידעתי מי יודע מה אנגלית ושכחתי ת'a ואז אמרו לי "טרינר" ואהבתי את זה דווקא יותר. גם כשגדתי והייתה לי ת'אופציה להרשם כtrainer זה די דפוק Xd
ואז התחלתי להמציא שטויות על השם הזה לנימוקים ואז אמרתי שגם זה דפוק והיום כששואלים אותי למה "טרינר" אני אומר ככה "טרינר" Xd
אז לי יש סיפור דפוק אני אף פעם לא הצלחתי לרשום את השם משפחה שלי באנגלית ותמיד היה עוד עמית בכיתה אז היינו צריכים לרשום שם פרטי וגם משפחה כדי שנדע מה של מי אז אני תמיד כתבתי amit lv ואז התכליתי להשתמש בשם הזה בתור חתימה וכינוי לחיים!
פו הדוב.
טוב לא בדיוק אבל בעיקרון פו הדוב.
[quote=Pooh;1327003]פו הדוב.
טוב לא בדיוק אבל בעיקרון פו הדוב.[/quote]
לא אמרת איזה שחקן כדורסל או משהו? חחחחחח..
סתם מישהי בשם סנייבי שאני מת עליה 3>
אבל בעקרון פעם היה לי KODAK שזה הכלב שלי, מת בחופש הגדול ;-;
[QUOTE=snivy~;1327004]לא אמרת איזה שחקן כדורסל או משהו? חחחחחח..
סתם מישהי בשם סנייבי שאני מת עליה 3>
אבל בעקרון פעם היה לי KODAK שזה הכלב שלי, מת בחופש הגדול ;-;[/QUOTE]
טוב כן אבל זה בהיקפי, ואין לי כח לפרט... בקיצור זה פו הדוב. הוא סקסי.
[QUOTE=snivy~;1327004]הכלב שלי, מת בחופש הגדול ;-;[/QUOTE]
אז הוא לא היה כל כך גדול...
המקור של השם שלי הוא בגלל סדור סקייפל שיחק נגדי באיזה משחק ורימה כל הזמן ><"
מקור הכינוי שלי בא מסדרה אמירקאית בשם דקסטר...אני מניח שכמעט כולם מכירים אותה חח...דקסטר רוצח אנשים בלילה וביום הוא עובד במשטרה חח
מקור הכינוי שלי זה להיות ראשון ברשימת משתמשיםxd