איזו שישייה כדאי לי לעשות? יש לי כבר חמישה פוקימונים שהחלטתי ועל השישי עדיין לא.
מולטרס- אש, מעופף(רמה 50)
לפרס- מים, קרח(רמה 20)
הראקרוס- חרק, לחימה(רמה 39)
פירליגייטר- מים(רמה 65)
סנורלאקס- רגיל(רמה 51)
Printable View
איזו שישייה כדאי לי לעשות? יש לי כבר חמישה פוקימונים שהחלטתי ועל השישי עדיין לא.
מולטרס- אש, מעופף(רמה 50)
לפרס- מים, קרח(רמה 20)
הראקרוס- חרק, לחימה(רמה 39)
פירליגייטר- מים(רמה 65)
סנורלאקס- רגיל(רמה 51)
יש לך כפל מים ואין לך פוקימון שהיה טוב נגד מים כמו חשמל או עשב
אז במקום הלפרס אני אשים את זאפדוס
יש לך פוקימונים בהפרשי רמות אדירים כמו :
לפרס רמה 20 והתפתחות אחרונה של טוטוודייל שאני לא זוכר איך קוראים לו רמה 65 תשווה ביניהם.
אז מה אני אמור לעשות?
שלשום לכדתי את לפרס
תאמן אותו נגד פוקימונים חזקים באזור שלך בטח יש רמות 30 בערך? אם כן, תאמן את לפרס עד רמה חמישים וגם יש טכניקה : אם אתה חושב שהוא לא ישרוד את הקרב, שים פוקימון אחר שינצח ואז לפרס מקבל חצי מה-exp.
[QUOTE=עולה אושאוט;1332232]תאמן אותו נגד פוקימונים חזקים באזור שלך בטח יש רמות 30 בערך? אם כן, תאמן את לפרס עד רמה חמישים וגם יש טכניקה : אם אתה חושב שהוא לא ישרוד את הקרב, שים פוקימון אחר שינצח ואז לפרס מקבל חצי מה-exp.[/QUOTE]
כן, זה טריק ידוע, ואפשר גם להשתמש ב xp share אבל לא נראה לי שיש את זה בנשמת כסף.
אבל לדעתי תעיף את לפרס כי כמו שאלקזם אמר, יש לך כפל מים.
אני ממליץ על פוקימון חשמל, כי פשוט על פוקימוני עשב משפיעים 5 סוגים ועל חשמל רק אדמה.
תתפוס רייקו או זאפדוס
תתפוס את זאפדוס.
כן, זאפדוס באמת מעולה, רק אל תלמד אותה מתקפות עם דיוק נמוך כמו thunder, תלמד אותו thunderbolt
זו גם מתקפה טובה, אבל גם טאנדר זה טוב.
אם כבר אתה רוצה thunder אז תלמד אותו rain dance, ואז הדיוק של thunder יהיה 100%, אבל זה לא שווה את זה, כי אם כבר תלמד אותו thunderbolt כי זה דיוק 100 ו thunder זה דיוק 70 ו thunder זה חזק מ thunderbolt רק ב25 נקודות כֹח יותר
ותראה גם את המתקפות שלהם, לא רק את הרמות והסוגים
[QUOTE=Chity;1332280]אם כבר אתה רוצה thunder אז תלמד אותו rain dance, ואז הדיוק של thunder יהיה 100%, אבל זה לא שווה את זה, כי אם כבר תלמד אותו thunderbolt כי זה דיוק 100 ו thunder זה דיוק 70 ו thunder זה חזק מ thunderbolt רק ב25 נקודות כֹח יותר[/QUOTE]
רואים שאתה מבין בזה יותר ממני... תלמד אותו אז thunderbolt .
תודה אושאווט.
כדאי לך גם ללמד את סנורלאקס rest
אפשר פשוט לקנות הרבה max potion ( מקסימום שיקוי ) במקום לבזבז 2/3 תורות...
כן, אבל בכל זאת, בכללי זה מעולה