מי לדעתכם באמת טובי?
הבנתי שפורסם במנגה שהוא לא באמת מאדארה זה נכון? יש סרטון ביוטיוב שראו בו את הגופה של מאדארה בארון שזימן קאבוטו אבל זה עריכה לא ראו את הגופה בפרק הרישמי טובי הסתיר את הארון.
Printable View
מי לדעתכם באמת טובי?
הבנתי שפורסם במנגה שהוא לא באמת מאדארה זה נכון? יש סרטון ביוטיוב שראו בו את הגופה של מאדארה בארון שזימן קאבוטו אבל זה עריכה לא ראו את הגופה בפרק הרישמי טובי הסתיר את הארון.
[QUOTE=™The Mask;1343272]מי לדעתכם באמת טובי?
הבנתי שפורסם במנגה שהוא לא באמת מאדארה זה נכון? יש סרטון ביוטיוב שראו בו את הגופה של מאדארה בארון שזימן קאבוטו אבל זה עריכה לא ראו את הגופה בפרק הרישמי טובי הסתיר את הארון.[/QUOTE]
טובי בטוח לא מאדרה.במנגה כבר החיו את המאדרה האמיתי.
ראיתי ביוטיוב תאוריה שטובי הוא בעצם סאסקה מהעתיד.
הסבר-אחרי הקרב,שבטוח יתרחש, בין נארוטו לסאסקה בעתיד, נארוטו יחתום את סאסקה בעבר.זו הסיבה למה יש לטובי שארינגאן תמידי אך חלש-כי סאסקה הזדקן ולא שולט בשארינגן שלו טוב.זו גם סיבה נוספת לכך שטובי היה לצד סאסקה כל כך הרבה זמן, כי זה בעצם עצמו!
אז בטוח בארון השישי שזימן קאבוטו הייתה הגופה של מאדארה שטובי נבהל ממנה?
לא קראתי את המנגה אז חשבתי שקאבוטו איכשהו מצא את הגופה של הגינצ'וריקי של עשר הזנבות כי טובי נבהל כשראה את הארון...
ומיזה אוביטו לא הבנתי כלכך יש מצב זה הוא? לא ראיתי פרק אחד בשיפודן עד 250 שמזכירים אותו
[QUOTE=Lambo;1343274]טובי בטוח לא מאדרה.במנגה כבר החיו את המאדרה האמיתי.
ראיתי ביוטיוב תאוריה שטובי הוא בעצם סאסקה מהעתיד.
הסבר-אחרי הקרב,שבטוח יתרחש, בין נארוטו לסאסקה בעתיד, נארוטו יחתום את סאסקה בעבר.זו הסיבה למה יש לטובי שארינגאן תמידי אך חלש-כי סאסקה הזדקן ולא שולט בשארינגן שלו טוב.זו גם סיבה נוספת לכך שטובי היה לצד סאסקה כל כך הרבה זמן, כי זה בעצם עצמו![/QUOTE]
לא הגיוני לטובי אין EMS וגם אין לו את השארינגן של איטצ'י[SPOILER][SPOILER]השתילו לסאסקה את השארינגן של איטצ'י[/SPOILER][/SPOILER]
[QUOTE=™The Mask;1343305]אז בטוח בארון השישי שזימן קאבוטו הייתה הגופה של מאדארה שטובי נבהל ממנה?
לא קראתי את המנגה אז חשבתי שקאבוטו איכשהו מצא את הגופה של הגינצ'וריקי של עשר הזנבות כי טובי נבהל כשראה את הארון...
ומיזה אוביטו לא הבנתי כלכך יש מצב זה הוא? לא ראיתי פרק אחד בשיפודן עד 250 שמזכירים אותו[/QUOTE]
לא, אין מצב שזה אוביטו.
[SPOILER]לאחר המוות של אוביטו נלקח לו שארינגן אחד, כך שלאוביטו יש רק שארינגן אחד בלבד.לטובי היו שניים,עד לסוף הקרב נגד קונאן בו הוא לקח את הריננגן של פיין.
בקשר לארון-במאנגה ראו שהגופה השישית שקאבוטו הראה לטובי היא אכן מאדרה אוצ'יהא.קאבוטו ניסה לסחוט את טובי כדי שיעזור לו, ואם לא הוא יחשוף שטובי לא באמת מאדרה, אלה סתם מישהו אחר.בנוסף-באחד הפרקים בסאגת המלחמה קאבוטו שואל את טובי "איך לקרוא לך-מאדרה אוצ'יהא או טובי?", ובסאגת המלחמה קוראים לטובי "טובי" ולא "מאדרה",כפי שקראו לו לפני.[/SPOILER]
[QUOTE=ACMilaneZi;1343320]לא הגיוני לטובי אין EMS וגם אין לו את השארינגן של איטצ'י[SPOILER][SPOILER]השתילו לסאסקה את השארינגן של איטצ'י[/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
אולי הוא פשוט לא חושף את זה, זה הכל..
ומיזה אוביטו לא הבנתי
גם לדעתי לא הגיוני שזה סאסקה כי עכשיו נזכרתי שזטסו הודיע לטובי(שבאותו הזמן נלחם עם נארוטו והאחרים)שסאסקה ניצח את איטצ'י,טובי שאל אותו אם הוא הקליט את הקרב שיוכל להנות מזה אחרי זה והוא ענה לו שכן. למה שיהנה מהקרב אם הוא סאסקה כי אחרי הקרב הוא הבין שאיטצ'י אהב אותו...
[QUOTE=™The Mask;1343981]ומיזה אוביטו לא הבנתי
גם לדעתי לא הגיוני שזה סאסקה כי עכשיו נזכרתי שזטסו הודיע לטובי(שבאותו הזמן נלחם עם נארוטו והאחרים)שסאסקה ניצח את איטצ'י,טובי שאל אותו אם הוא הקליט את הקרב שיוכל להנות מזה אחרי זה והוא ענה לו שכן. למה שיהנה מהקרב אם הוא סאסקה כי אחרי הקרב הוא הבין שאיטצ'י אהב אותו...[/QUOTE]
אוביטו הוא אחד מחברי צוות מינאטו, שגם קאקאשי היה בו.
ואת זה אני לא יודע, אני אמרתי שזו לא תיאוריה שלי.
טובי ציין שהוא "אף אחד".
זה שטובי הוא סאסקה מהעתיד זאת אופצייה טובה האמת It Makes Sense כלומר אם נארוטו יגלה למה סאסקה הפך הוא עוד יותר ירצה לשנות את סאסקה, ולמה טובי הקשיב לאיטאצ'י שאמר לו לא לגעת בקונואה?
אבל ללכוד אויב בעבר?
טוב נראה לי שגם הטיימליין של נארוטו מהעתיד השתנה עם כך ובטיימליין הנוכחי נארוטו ישנה את סאסקה..
בתכלס, בוא לא נחכה להופעה של קישי שטובי יוריד תמסכה בוא נאחד את כל ההשערות ונעשה אחלה של דיון .
וחלאס עם התאוריות המטומטמות של הקאקשי מהעתיד ראיקגה מהעבר או ההוא מבליץ' או לא יודע מה .
קודם כל, רשימה של כל המשתמשי אוצ'יהא :
Fugaku Uchiha
Hikaku Uchiha
Inabi Uchiha
Itachi Uchiha
Izuna Uchiha
Kagami Uchiha
Madara Uchiha
Mikoto Uchiha
Obito Uchiha
Sasuke Uchiha
Setsuna Uchiha
Shisui Uchiha
Tekka Uchiha
Teyaki Uchiha
Uruchi Uchiha
Yakumi Uchiha
Yashiro Uchiha
משאנחנו יודעים על טובי :
-רוב הסיכויים שזה מישהו שאנחנו לא מכירים בכלל, ואין מצב שזה מאדרה לפי האדו טנסיי של קאבוטו
-הוא רוצה להחיות את מאדרה . (סימן שהוא רוצה שהוא יעזור לו / הוא חייב לו משהו)
-בקרב של מינאטו נגד טובי, כאשר טובי נפצע זה היה מאוד דומה לזטסו ולא ירד לו ממש דם .
-הוא יכול להיות בלתי פגיעה ל5 שניות .
-הוא הילר מקצועי אז בוא נחשוב איזה קלאן הם הילרים מקצועיים..
-הרבה מפעמיים ראינו כשטובי נפצע צד אחד שלו רירי כזה(זטסו)
זה לא יהיה סאסקה מהעתיד או **** שלי מהעבר,אל תהפכו את נארוטו למסע בין כוכבים.
זה לא אבא של סאסקה. - נרצח מול עיניו של סאסקה.
זה לא איטצ'י. - תעשה לי טובה...
זה לא אינבי. - חלש מדי.
זה לא קגמי - הוא היה באותה קבוצה עם ההוקגה הראשון והשני...
זה לא מיקוטו... - נקבה.
זה לא סטסונה - חלש מדי.
זה לא טקה - חלש מדי.
זה לא טיאקי - אין לו אפילו שארינגן...
זה לא אורוצ'י -....
זה לא יקומי - חלש מדי.
זה לא יאשירו - נראה לך איטצ'י היה משאיר אותו בחיים?!
הדברים הכי הגיוניים הם אח של מדארה או שיסוי.
או שזה היקאקו אבל אם כן, יש לו גם חלק מהDNA של מדארה או משהו... וגם זה פאק קטן, כי למדארה לא היו ממשיכי דרך... או שזה היה שקר של טובי.
או כמובן, מישהו שאנו לא מכירים.
הוא כן מהאוצ'יאה כי יש לו את הרגש של הנקמה והשנאה שמוביל את האוצ'יאה... זה יהיה ממש דבילי אם הוא לא יהיה מהאוצ'יאה.
-מוזר לי שגם בקרב עם קונן וגם עם מינטו ראו בבירור שהוא איבד חלקים מהגוף שלו ולאחר מכן זה חזר כאילו לא קרה כלום...
כנ"ל לגבי האמטרסו אחרי שנייה הוא פתאום בסדר :O
מוזר מאוד אני חושב שטובי זה בעצם מישהו מת ויש הרבה מאחוריו אני בטוח שיש גם את האחד שמפעיל אותו והוא יהיה הפתעה...
הוכחה שטובי זטסו :
כאשר הוא נלחם נגד ההוקאגה אחרי טסונאדה הוא תלש את היד שלו בלי להתאמץ לא כאב לו לא כלום וראו שהיד שלו נפלה לבנה כמו זטסו
[quote]הוכחה שטובי זטסו :
כאשר הוא נלחם נגד ההוקאגה אחרי טסונאדה הוא תלש את היד שלו בלי להתאמץ לא כאב לו לא כלום וראו שהיד שלו נפלה לבנה כמו זטסו[/quote]
טובי לא יכול להיות זטסו כי אין לזטסו שארינגן.
המקסימום שיכול להיות זה שזטסו השתיל לטובי איברים.
ומיזה שיסוי הזה ראיתי סרטון ביוטיוב שהוא נלחם עם סאסקה בשמיים או משו כזה לא הבנתי כלכך מתי זה קרה...
[QUOTE=™The Mask;1347228]ומיזה שיסוי הזה ראיתי סרטון ביוטיוב שהוא נלחם עם סאסקה בשמיים או משו כזה לא הבנתי כלכך מתי זה קרה...[/QUOTE]
[SPOILER]שיסוי היה החבר הכי טוב של איטאצ'י, עד שאיטאצ'י רצח אותו בשביל המאגנקיו.
[/SPOILER]
בקשר לתמונה-תעלה אותה לפה.
לי יש שתי השערות בנושא הזה. האחת טוענת שטובי הוא "זטסו אפור", כי כפי שנאמר הוא לא באמת נפצע, ואולי, כמו לשאר הזטסו, יש לו יכולת להעתיק צורות ויכולות (וזה למה הוא היה יכול לטעון שהוא מאדארה למשל). וזה אולי גם מסתדר ללמה יש לזטסו תפקיד כל כך חשוב בצבא של אקטסוקי, כי אם טובי לא היה סומך על זטסו לחלוטין, אין סיכוי שהוא היה מעמיד את עצמו בחסרון מספרי של מאה אלף ל-1 נגדו...
ההשערה השנייה גובלת יותר באי שפיות, וטוענת שטובי הוא השד בעל 10 הזנבות. כדי לקבל את הסברה הזו, יש להניח שטובי לא אמר את האמת בכל הסיפורים שלו, וכשהוא סיפר מה התכניות שלו לקגאים.
אני משער שאולי כשחכם ששת הדרכים נלחם בשד עם עשר הזנבות הוא לא הצליח באמת להכניע אותו או מה שזה לא היה, וכל מה שהוא הצליח לעשות, זה לכלוא אותו בגוף אנושי, מה שמגביל בהרבה את היכולות שלו. מאז נגזר על השד בעל עשר הזנבות להסתובב בעולם בגוף אנושי חלש, כשהוא קורא לעצמו טובי. כמו כן, הטכניקה של חכם ששת הדרכים לא הצליח לבטל לגמרי חלק מהיכולות שלו בתור השד בעל עשר הזנבות, ולכן יש לו כל מיני יכולות מעניינות. אני משער שטובי שואף לעשות האקסים כלשהם עם השדים עם 1-9 זנבות, כדי שאיכשהו הוא יעשה טריק ויחזור לצורה המקורית שלו. הוא סיפר מה שהוא סיפר לקגאים, כבלוף, כדי שיחשבו שהוא מנסה ליצור גנג'טסו נצחי או מה שזה לא יהיה, ויפעלו בהתאם, כשלמעשה ההתנהגות הזו זה בדיוק מה שמועיל לטובי, כי אז ..., והוא יגשים את המטרה שלו. (במקום ... יש להציב את המטרה האמיתית שלו וההאמצעים שהוא ינקוט כדי להשיג אותה, משהו שלא חשבתי עליו עד הסוף)
[QUOTE=LordAbizi;1347966]לי יש שתי השערות בנושא הזה. האחת טוענת שטובי הוא "זטסו אפור", כי כפי שנאמר הוא לא באמת נפצע, ואולי, כמו לשאר הזטסו, יש לו יכולת להעתיק צורות ויכולות (וזה למה הוא היה יכול לטעון שהוא מאדארה למשל). וזה אולי גם מסתדר ללמה יש לזטסו תפקיד כל כך חשוב בצבא של אקטסוקי, כי אם טובי לא היה סומך על זטסו לחלוטין, אין סיכוי שהוא היה מעמיד את עצמו בחסרון מספרי של מאה אלף ל-1 נגדו...
ההשערה השנייה גובלת יותר באי שפיות, וטוענת שטובי הוא השד בעל 10 הזנבות. כדי לקבל את הסברה הזו, יש להניח שטובי לא אמר את האמת בכל הסיפורים שלו, וכשהוא סיפר מה התכניות שלו לקגאים.
אני משער שאולי כשחכם ששת הדרכים נלחם בשד עם עשר הזנבות הוא לא הצליח באמת להכניע אותו או מה שזה לא היה, וכל מה שהוא הצליח לעשות, זה לכלוא אותו בגוף אנושי, מה שמגביל בהרבה את היכולות שלו. מאז נגזר על השד בעל עשר הזנבות להסתובב בעולם בגוף אנושי חלש, כשהוא קורא לעצמו טובי. כמו כן, הטכניקה של חכם ששת הדרכים לא הצליח לבטל לגמרי חלק מהיכולות שלו בתור השד בעל עשר הזנבות, ולכן יש לו כל מיני יכולות מעניינות. אני משער שטובי שואף לעשות האקסים כלשהם עם השדים עם 1-9 זנבות, כדי שאיכשהו הוא יעשה טריק ויחזור לצורה המקורית שלו. הוא סיפר מה שהוא סיפר לקגאים, כבלוף, כדי שיחשבו שהוא מנסה ליצור גנג'טסו נצחי או מה שזה לא יהיה, ויפעלו בהתאם, כשלמעשה ההתנהגות הזו זה בדיוק מה שמועיל לטובי, כי אז ..., והוא יגשים את המטרה שלו. (במקום ... יש להציב את המטרה האמיתית שלו וההאמצעים שהוא ינקוט כדי להשיג אותה, משהו שלא חשבתי עליו עד הסוף)[/QUOTE]
נורא הגיוני מה שאתה אומר כי גם ראיתי איפשהו שטובי היה מעורב מאחורי הקמת אקאטסוקי (שמחפשים להשיג את כל הביג'ויים שהופרדו מבעל עשר הזנבות על ידי הסנן של ששת הדרכים) וחוץ מזה יש עוד נקודה שאולי רומזת משהו שרואים שטובי מראה לקיסאמה את הפנים שלו בלי המסיכה וקיסאמה אומר שזה כבוד בשבילו להלחם לצד טובי אז אולי זה מישהו מפורסם (לפחות באקאטסוקי)
ודבר שלישי שיוכל להיות סותר את מה שאמרת- שטובי אומר בקרב נגד הזאת עם הנייר (קונאן, לא?) שהוא נצר לסנין של ששת הדרכים לכן הוא רוצה את הראנינגאן
[quote=Artist Ninja;1347989]נורא הגיוני מה שאתה אומר כי גם ראיתי איפשהו שטובי היה מעורב מאחורי הקמת אקאטסוקי (שמחפשים להשיג את כל הביג'ויים שהופרדו מבעל עשר הזנבות על ידי הסנן של ששת הדרכים) וחוץ מזה יש עוד נקודה שאולי רומזת משהו שרואים שטובי מראה לקיסאמה את הפנים שלו בלי המסיכה וקיסאמה אומר שזה כבוד בשבילו להלחם לצד טובי אז אולי זה מישהו מפורסם (לפחות באקאטסוקי)
ודבר שלישי שיוכל להיות סותר את מה שאמרת- שטובי אומר בקרב נגד הזאת עם הנייר (קונאן, לא?) שהוא נצר לסנין של ששת הדרכים לכן הוא רוצה את הראנינגאן[/quote]
אם אנחנו מנסים למצוא היגיון בגישה השנייה שאמרתי, עלינו להניח שלא כל מה שטובי אומר הוא אמת לאמיתה. ייתכן שהוא מבלף לאנשים שונים בלופים שונים כדי לגרום להם לפעול בצורה שמשרתת אותו.
בעצם, הוא לא אומר שהוא נצר לחכם ששת הדרכים, אלא שהוא "חכם ששת הדרכים השני", ושנגאטו היה השלישי. ולמעשה הוא אומר את הדבר הזה גם לגופה של נגאטו, ואין לו שום סיבה לשקר לגופה, אז זה אכן מוריד מהסבירות של הגישה השניה (שבמילא היא די מופרחת מיסודה)