הצעה מהפכנית? שיטת המחזור ~ לא עוד לסגירת משחקים
*למרות שאמרתי שאמנע מלעזור לפורום בדבר, אני מוכרח לעשות את הדבר הזה, אפילו בשבילי*
-השהמ מכונה אצלי מ"מ[מנהל משחק], כיוון שלקרוא לו מנהל מבוך לדעתי זו טעות.
עד היום ניתן לספור את המשחקים שהסתיימו על יד אחת. מעטים אלה שבכלל מכירים את אלו שהסתיימו. זו הבעיה מספר 1 שגם מונעת ממני אישית לפנות לאיזשהו משחק.
נכון תמיד אמרתם שהייתם מתים לשחק במשחק שלכם?
עלה לי רעיון שבו השחקנים הם אלו שממשיכים למ"מ!
משחקים יוכלו להתנהל על פי שיטת המחזור[נגיד שזה שמה] שבה המ"מ ממשיך לשחקניו כמו בכל משחק אחר, אך גם הם ממשיכים לו בצורה מעגלית. הכוונה היא ששחקן יצטרך להגיב כמובן להמשך שלו שנכתב על ידי המ"מ, אך גם להמשיך למ"מ עצמו! כך שבכל תגובה של המ"מ הוא יגיב על ההמשכים של האחרים וגם על המשכו שלו! הדבר יתנהל כך שבכל פעם יצטרך השחקן הבא לכתוב את ההמשך, אם שחקן א' המשיך כעת על ב' ולאחר מכן על ג' וחוזר חלילה.
המ"מים תמיד משתעממים ומתעייפים וכך עוזבים את המשחקים אך האם ראיתם רבה שחקנים שנמאס עליהם? כל מ"מ יוכל להפוך לשחקן בעצמו ובמשחק שלו, וכך כל משחק יגיע לקצו!
- הדבר אומנם דורש פעילות טובה של השחקנים, אך הוא יוכל להיות מהפכני ביותר.
- יש לציין שהדבר מתאים יותר למשחקים כמו פוקימון, בעלי עלילה רזה עד אינה קיימת, אך גם במשחקים טיפה יותר עשירים בהם המ"מ הוא בעל המידע לאיך צריך המשחק להיעשות, יוכל המ"מ תמיד להיות בפיגור אחרי השחקנים ולהתחיל את משחקו האישי אחריהם, כך שההמשכים שלהם יהיו מבוססים על מה שקרה בדיוק במשחק
- כיוון הדבר נועד למלחמה בסגירת המשחקים, היה טוב אם כל מי שמאמץ את שיטת המחזור ייאלץ לקבל את החוק שאומר שאם למרות הכל הוא ירצה לסגור את המשחק, כל אחד משחקניו שירצה יוכל לקבל את המשחק שלו להמשך ניהולו כאשר האחרים ימשיכו לו כעת בתור המ"מ, והוא להם.
אם הדבר מוצא חן בעיניכם, אני קורא לכם לתמוך בו, ואולי נשנה את חתם לעד!