טוב לפני שתגידו לי למה אני פותח נוד וכל זה אז זה תואם עם אדם המפקח אז רק לידעתכם
ודרך אגב מחר הליגה נפתחת עם משחק ב8 בערב ספורט 5 ריאל מדריד נגד ולנסיה איזה משחק :)
טוב לפני שתגידו לי למה אני פותח נוד וכל זה אז זה תואם עם אדם המפקח אז רק לידעתכם
ודרך אגב מחר הליגה נפתחת עם משחק ב8 בערב ספורט 5 ריאל מדריד נגד ולנסיה איזה משחק :)
[QUOTE=The Brain;1378740]כריס עכשיו מת עלי ):[/QUOTE]
הסיכוי היחיד שכריס ימות עליך זה שהוא ימות ):
אם אתם חובבים Wwe לפני שעה קלה פרסמו את הרוסטר של המשחק לסוני 3 ולאקס בוקס של שנת 2013 אם תרצו לדעת מי יהיו המתאבקים תגידו לי ואני יתן לכם לינק
[QUOTE]Nadav Elad says
[url]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557491_403644716366584_1665586186_n.jpg[/url]
tomer levy says
חחחחחחחח
Nadav Elad says
NOW HE HAS TWO WOODYS!
סטגדיש
tomer levy says
XD
[/QUOTE]
די זה היה גאוני XD
מי רוצה סיפור משתמשים באתר? אם אני לא רואה לפחות 20 תגובות בעד, אז אין סיפור.
עוד נו"ד עם כותרת עלובה של היאבקות/כדורגל שהוא חושב שזה מעניין מישהו.
לא תראה מי שעומד מאחורי זה זה איצ'יאה ראמן שיש לו פרי שטן לוגיה של להיות מלאך מוות עם הקסם של הדרגון סלייר סוג שארינגאן שהוא בעצם אנג'לויד.
זה משלב איזה 5 אנימות
Meh כבר ראיתי מלא כאלה.
בעד ם:
[QUOTE=Hit Man;1378746]מי רוצה סיפור משתמשים באתר? אם אני לא רואה לפחות 20 תגובות בעד, אז אין סיפור.[/QUOTE]
אם אני דמות ראשית אז אני בעד
אבל עם לא.....
חח סתם בטח שבעד
טוב בעד כי היטמן כותב טוב עובדה שהוא השאיר אותי במתח עם ההישרדות שלו.
לא נראה לי שיש ניצולים בצוות של האי [COLOR="Yellow"]כי המחקר היה לפני 50 שנה[/COLOR] הדבר שהכי מפריע לי זה הנחיתה איך היא הייתה כל כך מושלמת?
היטמן בקושי יש 20 משתמשים שמתחברים לפורום הזה
[QUOTE=Ilan;1378751]טוב בעד כי היטמן כותב טוב עובדה שהוא השאיר אותי במתח עם ההישרדות שלו.
לא נראה לי שיש ניצולים בצוות של האי [COLOR="Yellow"]כי המחקר היה לפני 50 שנה[/COLOR] הדבר שהכי מפריע לי זה הנחיתה איך היא הייתה כל כך מושלמת?[/QUOTE]
זה לא תוכנית ריאלטי זה יהיה כזה פייל אם זה כן.
ונחיתת אונס זה לא מושלם Oם
אז מה אתה מציע שנעשה? נהפוך את זה לסיפור סגנון "משחקי הרעב"?
כן אבל אף אחד לא מת בנחיתה זה החלק הכי מוזר.
וכן זה יהיה כזה פייל Xd
זה ממש עומד להיגמר בקרוב הם יצילו את המורה הזאת ילכו למגדל האחרון ואז הם ילכו מהאי [COLOR="White"]וסנגוקו סוף סוף יוכל לעשות את ריון[/COLOR]
פאק צריך לעשות את הקטע של הכתב המחוק אני מת על זה כי אפשר לכתוב בזה שטויות XD
היטמן משעמם תעשה שיחה עם כל מי שמחובר עצלך במסן
אין לי כח. משולש האהבה של פלאפי-אדם-נדב הוציא ממני הערב כל טיפת כח אפשרית.