טוב אז בשבוע שעבר מלאו לפרק הראשון של חברים אז מהי הדמות האהובה עליכם?,מהי הסצנה שהכי הצחיקה אתכם?,את מי אתם הכי שונאים?,מה השיר של פיבי שאתם הכי אוהבים(כאילו התשובה לא ברורה)?,מה הפרק האחרון שראיתם בשדורים חוזרים? וכל מה שאתם רוצים לומר בנוגע לזה
Printable View
טוב אז בשבוע שעבר מלאו לפרק הראשון של חברים אז מהי הדמות האהובה עליכם?,מהי הסצנה שהכי הצחיקה אתכם?,את מי אתם הכי שונאים?,מה השיר של פיבי שאתם הכי אוהבים(כאילו התשובה לא ברורה)?,מה הפרק האחרון שראיתם בשדורים חוזרים? וכל מה שאתם רוצים לומר בנוגע לזה
הסדרה מס' 1 4 Ever, יש מלא סצינות קורעות פשוט קשה לבחור, עכשיו ראיתי ביס קומדי פרק 16 מהעונה ה-1, היה פשוט קורע כרגיל :wink::D
גם אני ונראלי שהכי אהוב עלי היה התקופה כשמוניקה וצ'נדלר ניהלו רומן סודי ובאמת קשה לבחור :)
[QUOTE=mundo_master;1402731]גם אני ונראלי שהכי אהוב עלי היה התקופה כשמוניקה וצ'נדלר ניהלו רומן סודי ובאמת קשה לבחור :)[/QUOTE]
ת'כלס, היה קורע בפרקים האלה במיוחד עם ג'ואי שידע את זה והם ביקשו ממנו לשמור את זה בסוד מפני השאר ובמיוחד מפני רוס..:wink:
שונה לדיון, שיהיה פורה ואני גם אהבתי את הפרק שפיבי חטפה שפעת ובסוף נישקה את גונתר וגם את הפרק עם עוגת הגבינה
[QUOTE=mundo_master;1402737]שונה לדיון, שיהיה פורה ואני גם אהבתי את הפרק שפיבי חטפה שפעת ובסוף נישקה את גונתר וגם את הפרק עם עוגת הגבינה[/QUOTE]
הפרק עם הפוקר היה חזק אחי..
זה היה בעונה השמינית/תשיעית כי אני הייתי בקנדה בזמן ששידרו את העונות האלו אז אני לא כל כך חזק בעונות האלו >_<
צ'נדלר 3>
ג'ואי ג'ואי ג'ואייייייי
יופי עוד מישהו לדיון :) ולנושא: מה השיר של פיבי שאתה הכי אוהב שלי זה השיר על הפסקת החשמל בניו יורק (סתאאאאם!) חתול מסריח זה האהוב עלי שמעת את הגרסא המקצועית שעשו לזה?
חחח כן חתול מסריח היה הכי מצחיק.
אני חושב על להוסיף אותו לחתימה שלי בין הכינויים הקודמים לציטוטים
איזה גרסה מקצועית?
אני כבר מוסיף לחתימה
[QUOTE=TEEN WOLF;1402762]איזה גרסה מקצועית?[/QUOTE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XNXIZuIBJKs[/YOUTUBE]