היטמן כבר הסיר את הקישור לאתר שלנו מהאתר שלו... אנחנו נשאיר את שלנו? הקישור לאתר שלו גם מופיע ב[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55051"]נעוץ בפורום XY[/URL].
אם השינוי לאיך משנים כינוי נשאר, אז לא כדאי לעדכן את הנושא בנעוץ?
Printable View
היטמן כבר הסיר את הקישור לאתר שלנו מהאתר שלו... אנחנו נשאיר את שלנו? הקישור לאתר שלו גם מופיע ב[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55051"]נעוץ בפורום XY[/URL].
אם השינוי לאיך משנים כינוי נשאר, אז לא כדאי לעדכן את הנושא בנעוץ?
כןןןן תבטלו את חוק הוינר
אנשים רוצים לשנות פה כינוי
[QUOTE=Horatio;1458415]כןןןן תבטלו את חוק הוינר
אנשים רוצים לשנות פה כינוי[/QUOTE]
1+
[quote=horatio;1458415]כןןןן תבטלו את חוק הוינר
אנשים רוצים לשנות פה כינוי[/quote]
+30
ראיתם שחוץ מ-2 משתמשים אף אחד לא מנסה לקבל ווינר
נגד הביטול
לא צריך להיות מכורים לשינוי כיוני. כולה כיוני.
לא שנו חודש כיוני זה לא סוף העולם.
לא ביקשתי להוריד את השינוי כינוי רק לווינרים, רק אמרתי לעדכן את הנושא על איך לשנות כינוי בנעוץ 0-0
תעיפו כל זכר שלו .
[QUOTE=monster;1458427]נגד הביטול
לא צריך להיות מכורים לשינוי כיוני. כולה כיוני.
לא שנו חודש כיוני זה לא סוף העולם.[/QUOTE]
מכור, טוב שלא הגזמת
זמנים משתנים, אנשים אוהבים דברים חדשים ורוצים לשנות את הכינוי שלהם ע"פ זה
זה שאתה עם אותו כינוי כבר 100 שנה לא אומר שגם אנחנו צריכים
[QUOTE=~BarMaster~;1458435]תעיפו כל זכר שלו .[/QUOTE]
[IMG]http://img.pandawhale.com/42600-kill-it-with-fire-gif--scorpio-iZRK.gif[/IMG]
בעניין הווינר, נוהל הווינר החדש אינו יחזור לקדמותו.
במידה ואתם רוצים להשיג משהו יהיה עליכם להרוויח אותו. וזו הדרך להפוך את הפורום מפורום כמעט ולא פעיל, לפורום פעיל.
ככה שהעניין עם שינויי הניק והווינר איננו יחזור לקדמותו.
בעניין האשכול - יטופל בהקדם.
[quote=itayqt;1458558]בעניין הווינר, נוהל הווינר החדש אינו יחזור לקדמותו.
במידה ואתם רוצים להשיג משהו יהיה עליכם להרוויח אותו. וזו הדרך להפוך את הפורום מפורום כמעט ולא פעיל, לפורום פעיל.
בעניין האשכול - יטופל בהקדם.[/quote]
בפעם האחרונה, לא בעקשתי שישנו את העניין עם השינוי כינוי! ביקשתי שיעדכנו את הנושא על איך לשנות כינוי בנעוץ!
[QUOTE=itayQT;1458558]בעניין הווינר, נוהל הווינר החדש אינו יחזור לקדמותו.
בעניין האשכול - יטופל בהקדם.[/QUOTE]
והאתר של היטמן?
יתעדכן בקרוב. אל דאגה :)
[quote=itayqt;1458558]בעניין הווינר, נוהל הווינר החדש אינו יחזור לקדמותו.
בעניין האשכול - יטופל בהקדם.[/quote]
אני לא מבין למה אני צריך לעבוד עבודה סזיפית ולהשיג ווינר רק כדי לשנות פאקינג כינוי
אני לא מדבר על תת ניק וכאלה, כולה כינוי, מה שהיה אפשר להחליף על סוף חודש במשך כל התקופה של הפורום.
אשמח אם תשקלו החלטה זו פעם נוספת
[quote=horatio;1458564]אני לא מבין למה אני צריך לעבוד עבודה סזיפית ולהשיג ווינר רק כדי לשנות פאקינג כינוי
אני לא מדבר על תת ניק וכאלה, כולה כינוי, מה שהיה אפשר להחליף על סוף חודש במשך כל התקופה של הפורום.
אשמח אם תשקלו החלטה זו פעם נוספת[/quote]
אני מקווה שלא אצטרך לחזור על זה פעם נוספת.. ההחלטה הזו הוחלטה אחרי הרבה דיונים בהנהלה וזה כרגע לא הולך להשתנות וזה צעד שעשוי לשנות את מה שהולך פה כרגע.
אם תרצה לשנות כינוי אני בטוח שתוכל להשקיע מעט ולהשיג ווינר, זו לא אמורה להיות בעיה עבורך.
[quote=itayqt;1458565]אני מקווה שלא אצטרך לחזור על זה פעם נוספת.. ההחלטה הזו הוחלטה אחרי הרבה דיונים בהנהלה וזה כרגע לא הולך להשתנות וזה צעד שעשוי לשנות את מה שהולך פה כרגע.
אם תרצה לשנות כינוי אני בטוח שתוכל להשקיע מעט ולהשיג ווינר, זו לא אמורה להיות בעיה עבורך.[/quote]
gl hf
שיהיה לכולם בהצלחה בציד הוינרים