-
עזרה
אני רק מתחיל אז נא לא לכעוס אם אני שואל שאלות מפגרות..
1) ראיתי שממליצים לקחת את קורפיש כפוקימון מים אבל כדי לדוג אותו צריך חכה טובה אבל כדי להשיג חכה טובה צריך שיהיה לך פוקימון מים שיודע גלישה אז קודם כל האם יש דרך אחרת להשיג אותו מבלי שיהיה לך פוקימון מים שיודע גלישה? אם כן אז איך ואם לא אז האם כדי לקחת שני פוקימוני מים שאחד מהם פשוט ואחד מהם קורפיש?
2) כשהייתי בעיר דיופורד לא לקחתי את החכה הישנה ועכשיו אחרי שניצחתי את אבא שלי אני לא מוצא את מר בריני כדי לחזור לשם ולקחת את החכה... אז קודם כל זה משנה משהו בכלל? ודבר שני איך אני יכול למצוא את מר בריני והאם אני צריך למצוא את מר בריני?
-
2) לאחר המכון החמישי אתה משיג את HM05 SURF. זו מתקפה שכשמלמדים אותה על פוקימון מתאים אפשר לשחות איתה ואז אתה צריך את מר. בריני. מי זה פוקימון מתאים? כל פוקימון ברשימה הבאה:
[URL]http://www.serebii.net/attackdex/surf.shtml[/URL]
ולא, אם אתה לא רוצה את החכה הישנה אין לך באמת סיבה לבוא לקחת אותה.
1) יש גם פוקימונים שיודעים גלישה שאפשר למצוא מחוץ למי, תראה ברשימה למעלה. למשל זיגזגון, מריל, לוטאד, מקוהיטה.
ולא כל פוקימון שאתה לוכד אתה חייב לאמן ולטפח. אין שום בעיה ללכוד פוקימון כדי שתוכל להשתמש בSURF ואז להשיג פוקימון אחר ולהתעלם מהפוקימון הראשון שתפסת לנצח (למשל לשים אותו במחשב).
-
[QUOTE=LordAbizi;1463131]2) לאחר המכון החמישי אתה משיג את HM05 SURF. זו מתקפה שכשמלמדים אותה על פוקימון מתאים אפשר לשחות איתה ואז אתה צריך את מר. בריני. מי זה פוקימון מתאים? כל פוקימון ברשימה הבאה:
[URL]http://www.serebii.net/attackdex/surf.shtml[/URL]
ולא, אם אתה לא רוצה את החכה הישנה אין לך באמת סיבה לבוא לקחת אותה.
1) יש גם פוקימונים שיודעים גלישה שאפשר למצוא מחוץ למי, תראה ברשימה למעלה. למשל זיגזגון, מריל, לוטאד, מקוהיטה.
ולא כל פוקימון שאתה לוכד אתה חייב לאמן ולטפח. אין שום בעיה ללכוד פוקימון כדי שתוכל להשתמש בSURF ואז להשיג פוקימון אחר ולהתעלם מהפוקימון הראשון שתפסת לנצח (למשל לשים אותו במחשב).[/QUOTE]
קודם כל תודה רבה דבר שני אני משחק דרך הטלפון ולפי מה שהבנתי אפשר לתפוס רק עד 6 פוקימונים ואז אתה נשאר איתם עד סוף המשחק אז כדאי שאלה יהיו פוקמונים טובים ולא סתם...
עוד משהו אני הולך לפי המדריך הזה [url]http://www.2all.co.il/web/Sites11/POCEMONGUIDE/PAGE2.asp[/url] ועכשיו אני צריך לעשות את המשימה של הגלישה בעצם אז איזה פוקימון אתה ממליץ לי לקחת מבין הרשימה?
ובכללי אני לא מוצא את מר בריני הזה בשום מקום יכול להיות שאני פשוט לא אמור למצוא אותו עכשיו והוא יופיע לי אחר כך?
-
לא, ברגע שאתה תופס שישה פוקימונים, כל פוקימון נוסף יישלח למחשב שלך, שנמצא בכל מרכז פוקימונים, ושם תוכל להחליף בכל שלב במשחק פוקימון בין השישייה שלך למחשב שלך. לכן תתפוס כתאוות נפשך.
מר. בריני איבד כל תכלית במשחק כעת משיש לך surf. אולי הוא נמצא בבקתה שלו, אני לא זוכר. הוא לא יספק לך שירות הסעות ימיות יותר.
-
[quote=lordabizi;1463139]לא, ברגע שאתה תופס שישה פוקימונים, כל פוקימון נוסף יישלח למחשב שלך, שנמצא בכל מרכז פוקימונים, ושם תוכל להחליף בכל שלב במשחק פוקימון בין השישייה שלך למחשב שלך. לכן תתפוס כתאוות נפשך.
מר. בריני איבד כל תכלית במשחק כעת משיש לך surf. אולי הוא נמצא בבקתה שלו, אני לא זוכר. הוא לא יספק לך שירות הסעות ימיות יותר.[/quote]
ואיזה פוקימון כדאי לי לקחת מהרשימה?
-
זה תלוי בעיקר בהעדפות הפרטיות שלך ובשישייה שלך. מאחר ואני את רוב משחקי הברקת שלי מתחיל עם מאדקיפ, אז אצלי די ברור שאני אלמד את מדקיפ. אבל הפוקימון שאתה תלמד אותו את המתקפה הזו תלוי בעיקר בשישייה שאתה מתכנן לעצמך, בהעדפות האישיות שלך, ובעיקר, בעד כמה אתה לוקח את המשחק הזה ברצינות.
-
[quote=lordabizi;1463141]זה תלוי בעיקר בהעדפות הפרטיות שלך ובשישייה שלך. מאחר ואני את רוב משחקי הברקת שלי מתחיל עם מאדקיפ, אז אצלי די ברור שאני אלמד את מדקיפ. אבל הפוקימון שאתה תלמד אותו את המתקפה הזו תלוי בעיקר בשישייה שאתה מתכנן לעצמך, בהעדפות האישיות שלך, ובעיקר, בעד כמה אתה לוקח את המשחק הזה ברצינות.[/quote]
התחלתי עם הפוקימון אש אני לא זוכר איך קוראים לו והוא התפתח לי כבר פעמיים (רמה 38) ולקחתי גם את ארון כי אמרו לי שהוא טוב חוץ מזה אין לי כל כך שישייה כי זה הפעם הראשונה שאני משחק אז אני בונה שישייה לפי העצות שנותנים לי אמרו לי שכדאי לי את הרקרוס וסלאמנס ואת הפוקימון מים הזה קורפיש אבל זה הכל עצות אם יש לך שישייה חזקה אני ישמח לשמוע
-
עם כל שישייה אפשר לנצח את המשחק. תבחר פוקימונים שנראים לך טובים ותבנה מהם משהו. אגב, את הרקרוס תוכל לתפוס רק אחרי הליגה אז לא הייתי בונה עליו יותר מדי במקומך. פשוט תזרום עם המשחק. אתה יכול גם להסתכל על אתר מאגר נתונים של פוקימון (למשל זה [URL]http://www.serebii.net/pokedex-rs/[/URL]) ולבדוק כל פוקימון שאולי מעניין אותך...
-
[QUOTE=LordAbizi;1463143]עם כל שישייה אפשר לנצח את המשחק. תבחר פוקימונים שנראים לך טובים ותבנה מהם משהו. אגב, את הרקרוס תוכל לתפוס רק אחרי הליגה אז לא הייתי בונה עליו יותר מדי במקומך. פשוט תזרום עם המשחק. אתה יכול גם להסתכל על אתר מאגר נתונים של פוקימון (למשל זה [URL]http://www.serebii.net/pokedex-rs/[/URL]) ולבדוק כל פוקימון שאולי מעניין אותך...[/QUOTE]
הכי אהבתי מבין כולם אותו [url]http://www.serebii.net/pokedex-rs/245.shtml[/url] אבל אומרים שאפשר להשיג אותו רק דרך החלפות ואין לי מושג מה זה אומר או איך לעשות את זה אתה יכול להסביר לי?
-
כשאמרתי שתסתכל על פוקימונים שאתה אוהב, התכוונתי יותר שמבין הפוקימונים שאתה פוגש במשחק, תוכל לבדוק אותם באתר ולהחליט אם בא לך להשתמש בהם או לא.
הפוקימון הזה לא מופיע בברקת. לכן כדי להשיג אותו בברקת אליך להעביר אותו ממשחק שבו הוא כן מופיע.
זה בלתי אפשרי מאחר ואתה משחק בטלפון. להחליף אפשר או במחשב (בעזרת אימולטור החלפות, ואז אתה מחליף עם עצמך במשחק אחר), או בגיימבוי (ואז אתה מחליף עם אנשים אחרים). לכן זה לא רלוונטי לגביך.
תתרכז יותר בפוקימונים לא אגדיים שגם יוצא לך להתקל בהם במשחק. כאלו יש גם סיכוי שתוכל באמת למצוא...
-
[url]http://www.serebii.net/pokedex-rs/297.shtml[/url] הוא בסדר? ראיתי אותו כמה פעמים...
-
-
-
ממליץ על פלייגון או אלטריה כדרקון
-
אני לא אגיד לך אם פוקימון הוא טוב או לא, זה לא מה שאני מומחה בו. אני אגיד לך משהו יותר כללי: תנסה להסתכל על השישייה כמכלול. תנסה לגוון כמה שיותר בסוגים של השישייה שלך, ולעשות את זה עם פוקימונים שנראים לך בסדר (מאיזו בחינה שבא לך). אחרי הכל המטרה היא להנות, ולנצח את הליגה אפשר עם כל דבר כמעט. ואם יהיו לך בעיות לקראת הליגה אז כבר נטפל בזה כשזה יהיה המצב.