אם אני רוצה לקנות גיימבוי של נינטנדו איזה כדאי לי לקנות?
ועם איזה משחקים של פוקימון
Printable View
אם אני רוצה לקנות גיימבוי של נינטנדו איזה כדאי לי לקנות?
ועם איזה משחקים של פוקימון
המלצה אישית:
New Nintendo 3DS XL. הקונסולה שאני אישית משתמש בה. מריץ משחקים הרבה יותר טוב מה3DS הרגיל והתלת ממד אשכרה עובד טוב. בקשר למשחקים, אתה יכול לקנות X או Y בשביל עלילה חדשה וקאלוס והכל, או שאתה יכול לקנות ORAS, שזה הרימייקים של הואן. לדעתי עדיף לך אומגה רובי או אלפה ספיר ושנה הבאה לקנות את Z או איך שגיים פריק לא יקראו להמשך של קאלוס. ממליץ לך אבל להזמין קונסולה מאירופה מאמאזון EU או משהו כי זה פי אלף יותר זול
[QUOTE=TheHeliolisk;1482846]המלצה אישית:
New Nintendo 3DS XL. הקונסולה שאני אישית משתמש בה. מריץ משחקים הרבה יותר טוב מה3DS הרגיל והתלת ממד אשכרה עובד טוב. בקשר למשחקים, אתה יכול לקנות X או Y בשביל עלילה חדשה וקאלוס והכל, או שאתה יכול לקנות ORAS, שזה הרימייקים של הואן. לדעתי עדיף לך אומגה רובי או אלפה ספיר ושנה הבאה לקנות את Z או איך שגיים פריק לא יקראו להמשך של קאלוס. ממליץ לך אבל להזמין קונסולה מאירופה מאמאזון EU או משהו כי זה פי אלף יותר זול[/QUOTE]
מאיפה אתה קנית?
וגם את המשחקים להזמין משם?
ואפשר להשיג את כל הפוקימונים בכל המשחקים?
אני אישית הזמנתי מארה"ב אבל עשיתי טעות. עדיף להזמין מאירופה כי אז אתה יכול לקנות משחקים בארץ (למרות שבכל מקרה בחול יותר זול). שים לב שהקונסולה הזאת באה בלי מטען. אתה יכול להשיג את כל 718 הפוקימונים הזמינים באופן רגיל עם X, Y, אומגה רובי ואלפה ספיר אבל יותר כיף לקנות אחד או שניים ובאמת להתאמץ להשיג את השאר (אני אישית קניתי את ארבעתם :embarrassed:). אני ממליץ לך אבל לקנות אומגה רובי או אלפה ספיר ולחכות לZ או איך שהם לא יקראו לזה שנה הבאה. ואם אתה בקטע של ספינאופין ב31 לדצמבר יוצא PMD ל3DS שנשמע אחלה מבחינתי
[QUOTE=TheHeliolisk;1482848]אני אישית הזמנתי מארה"ב אבל עשיתי טעות. עדיף להזמין מאירופה כי אז אתה יכול לקנות משחקים בארץ (למרות שבכל מקרה בחול יותר זול). שים לב שהקונסולה הזאת באה בלי מטען. אתה יכול להשיג את כל 718 הפוקימונים הזמינים באופן רגיל עם X, Y, אומגה רובי ואלפה ספיר אבל יותר כיף לקנות אחד או שניים ובאמת להתאמץ להשיג את השאר (אני אישית קניתי את ארבעתם :embarrassed:). אני ממליץ לך אבל לקנות אומגה רובי או אלפה ספיר ולחכות לZ או איך שהם לא יקראו לזה שנה הבאה. ואם אתה בקטע של ספינאופין ב31 לדצמבר יוצא PMD ל3DS שנשמע אחלה מבחינתי[/QUOTE]
אני קצת מפחד להזמין באינטרנט ושלא ישלחו או שזה יתקע במכס או משהו
זה לא יקר כל כך אבל זה פחות מ1,000 שח.
אבל אם אתה רוצה תזמין דרך שירות כזה של הבאה מחו"ל, זה פחות סיכויים למכס אבל יקר יותר
[QUOTE=TheHeliolisk;1482853]זה לא יקר כל כך אבל זה פחות מ1,000 שח.
אבל אם אתה רוצה תזמין דרך שירות כזה של הבאה מחו"ל, זה פחות סיכויים למכס אבל יקר יותר[/QUOTE]
נראה אם אני אקנה בכלל...
החלטה שלך אחרי הכל
איזה תזמון יש לשאלה שלך חחחחח. אני בדיוק עובד על כתבה כזו.
[QUOTE=Hit Man;1482910]איזה תזמון יש לשאלה שלך חחחחח. אני בדיוק עובד על כתבה כזו.[/QUOTE]
איך שאני חזרתי לפורום חזרה כל הפעילות אני המשיח אני אומר לכם
אממ, אני עברתי תהליך די ארוך עד שהזמנתי את זה חחח
בדקתי מיליון אתרים, פחדתי מהמכס וכל מיני כאלה
מפה לשם יצא שהזמנתי new 3ds xl עם פוקימון אומגה רובי, ויצא לי בערך 960 שקל אם אני זוכר נכון, ולא קרה שום דבר שקשור למכס (אני לא יודע אם היה לי מזל, או שזה פשוט משהו שלא לוקחים עליו)
בכל מקרה הזמנתי מהאתר למטה, ואת כל המשחקים שאני קונה אני מזמין משם, זה אתר אמריקאי אז שים לב שלא תוכל לקנות משחקים מהארץ, אבל לדעתי אמריקאי טוב יותר כי לפעמים יוצאים אליו משחקים מוקדם יותר מאשר אירופה כמו פוקימון סופר מיסטרי דאנג'ן שבאמריקה יוצא עוד חודש, ובאירופה עדיין אין תאריך (תחילת 2016)
שים לב שהמחירים זה בדולר קנדי שהוא זול יותר מדולר אמריקאי, אז כשאתה ממיר תעשה לפי קנדי
[url]https://www.videogamesplus.ca/[/url]
אגב שכחתי להגיד שבכל קנייה אתה צובר נקודות, ואז עם הנקודות האלה אתה יכול לקבל הנחה על דברים אחרים
אני פשוט הזמנתי מאמזון. עשיתי כבר 4 או 5 הזמנות שונות וכולם הגיעו בלי עיכובים ארצה.
עוד עצה טובה: תקנה רק אירופאי.
[url]http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=3088[/url]
איך זה נראה?
[QUOTE=IWantOrasForum;1483088]עוד עצה טובה: תקנה רק אירופאי.[/QUOTE]
מה הסיבה?
סתם מעניין אותי. יש לי אירופאי, והרגשתי פספוס כשיצא אוראס שבוע לפני לאמריקקי