שלום, אשמח אם תתרמו לי רעיונות לפייקים
אז מי שיודע ומי שלא, אני מתכנן משחק פוקימון שכולו סיבוב סביב פייקים שאני אצייר את הספרייטים שלהם על דף (ייתכן ואכין ״צימוקים״ שלהם כמו שרואים בשישיות במשחקים בצייר שבמחשב, אבל לא בטוח) ולכן אני פותח את זה כאן (כי בחת״ם אין מקום לדיונים מסוג זה ממש)
אז בקיצור, חסרים לי כרגע בסביבות ה40 פייקים, אז אם למישהו יש קונספט שהוא מוכן לתרום זה ממש יועיל לי.
חוץ מזה שאני חושב ששילוב של רעיונות של אנשים אחרים ישפר את המשחק כי לא כולו יהיה בmindset שלי
טוה אז בכל מקרה זה לא צריך להיות ספציפי, מצידי תגידו לי סתם פייק עיתון, זה מקובל עליי.
הצפי (למעוניינים) זה לסיים הכל ב1.12 ולפתוח בתאריך זה את המשחק, אבל אני מאמין שאני אוכל לעשות את זה אפילו יותר מהר, בכל מקרה זה הדדליין שקבעתי לעצמי
אז מי שרוצה תבנית כלשהי, אפשר להשתמש בזו:
ביסוס/קונספט:
סוג:
תיאור:
הערות נוספות:
כמובן לא חייבים לענות לפי התבנית או לענות על כל הסעיפים בה, פשוט יש אנשים עם תמונה ברורה של פייק בראש שהתבנית תוכל לעזור להם להעביר אליי
דוגמא לתבנית-
ביסוס: עיתון
סוג: נורמאל
תיאור: נייר עיתון מגולגל עם עיניים
הערות נוספות: יקראו לו עיתוני והוא מגניב
**לא לדאוג, ממש לא עשיתי פייק עיתון
תודה לעוזרים, ככל שיותר אנשים יתרמו רעיונות ככה. אוכל להשלים את הפייקדקס ולהגיע לשלב הגימור של המשחק יותר מהר (מפה והשאר זה שטויות ביחס לזה)
אני לא מבטיח להשתמש בכל ה3 (?) רעיונות בערך שאקבל, אבל אם יש מחשבה כלשהי ורעיון מעניין וייחודי אני אנצל אותו ברצון