-
טוב יש לי כמה העירות בקשר לפורום
הראשונה:
בפורום פוקימון כללי מזה החוק הזה שאוסר לפתוח סקרים??
זה חוק מפגר
סקרים הם מפעילים את הפורום ובעזרת סקרים יותר אנשים יכנסו לפורום אבל אתם שמתם חוק דפוק שאסור לפתוח סקרים ובגלל זה אין שם כמעט כלום בפורום אין אפילו 2 דפים ובגלל זה אין שם פעילות בכלל.
אני אומר שתחשבו יותר טוב על החוק הזה ואני אומר שעדיף שתורידו אותו.
השניה:
על כל דבר קטן אתם אומרים ספאם למשל אני עוזר למישהו זה ספאם
אז תקישבו טוב אם הייתי עושה ספאם אז הייתי כותב משהו לא קשרו כמו זה היום הלכתי למכולת או שסתם הייתי עושה ככה חכחכחכחכחכחכחילןךיחכךלשדח
אז תתחילו להבין שלא כל דבר טן זה ספאם
-
[quote][i]Originally posted by -YoNi-[/i]@Dec 25 2008, 02:13 PM
[b] טוב יש לי כמה העירות בקשר לפורום
הראשונה:
בפורום פוקימון כללי מזה החוק הזה שאוסר לפתוח סקרים??
זה חוק מפגר
סקרים הם מפעילים את הפורום ובעזרת סקרים יותר אנשים יכנסו לפורום אבל אתם שמתם חוק דפוק שאסור לפתוח סקרים ובגלל זה אין שם כמעט כלום בפורום אין אפילו 2 דפים ובגלל זה אין שם פעילות בכלל.
אני אומר שתחשבו יותר טוב על החוק הזה ואני אומר שעדיף שתורידו אותו.
השניה:
אז תקישבו טוב אם הייתי עושה ספאם אז הייתי כותב משהו לא קשרו כמו זה היום הלכתי למכולת או שסתם הייתי עושה ככה חכחכחכחכחכחכחילןךיחכךלשדח
אז תתחילו להבין שלא כל דבר טן זה ספאם [/b][/quote]
1)
לא כתוב שם דבר כזה, כתוב שאסור לפתוח סקר שחוזר על עצמו, כמו איזה פוקימון הכי טוב או מה הדמות הכי אהובה..
לשנייה אני לא מטפל בזה.
-
הסקרים האלה פשוט לא נגמרים וכל כמה זמן יש מישהו שפותח שוב את אותו סקר חסר משמעות.
לסקרים האלה אין מטרה והם פשוט מיותרים, שלא נדבר שהם חוזרים על עצמם שוב ושוב.
לגביי הספאם-
אתה חזרת על תשובה שאחרים כבר אמרו. כלומר תגובה מיותרת וחסרת תועלת.
זה מנוגד לחוקים.
שלא נדבר שבנושא אחד לא רק שעשית את זה אלא גם ענית על שאלה שהמשתמש כבר לא היה צריך תשובה (אם אני לא טועה זה היה איפה למצוא פיקצ'או והוא כתב שהוא תפס אותו, ואז אתה הגבת וכתבת איפה מוצאים את פיקצ'או).
גם הדברים האלה הם ספאם.
-
[quote][i]Originally posted by SnEakY[/i]@Dec 25 2008, 02:17 PM
[b] 1)
לא כתוב שם דבר כזה, כתוב שאסור לפתוח סקר שחוזר על עצמו, כמו איזה פוקימון הכי טוב או מה הדמות הכי אהובה..
לשנייה אני לא מטפל בזה. [/b][/quote]
נו אז איזה סקרים אתה עוד רוצה שנכתוב??
לפחות הייתם עושים שאסור לפתוח את אותו סקר אחרי 5 דפים למשל בפתחתי את הסקר על איזה פוקימון אתם הכי אוהבים אז הסקר צריך להיות לפחות בדף ה-5 בשביל לפתוח את אותו מסקר שוב (אבל לא אותו בן אדם יפתח את אותו סקר אנשים אחרים יפתחו)
-
[quote][i]Originally posted by -YoNi-[/i]@Dec 25 2008, 02:22 PM
[b] נו אז איזה סקרים אתה עוד רוצה שנכתוב??
לפחות הייתם עושים שאסור לפתוח את אותו סקר אחרי 5 דפים למשל בפתחתי את הסקר על איזה פוקימון אתם הכי אוהבים אז הסקר צריך להיות לפחות בדף ה-5 בשביל לפתוח את אותו מסקר שוב (אבל לא אותו בן אדם יפתח את אותו סקר אנשים אחרים יפתחו) [/b][/quote]
אז מה העיקרון בזה?
אותו טימטום חוזר על עצמו??
תחשוב קצת
-
[quote][i]Originally posted by SnEakY[/i]@Dec 25 2008, 02:24 PM
[b] אז מה העיקרון בזה?
אותו טימטום חוזר על עצמו??
תחשוב קצת [/b][/quote]
לא יודע אחי לדעתי תשנו את החוק או שתורידו אותו הוא חוק מפגר
-
[quote][i]Originally posted by -YoNi-[/i]@Dec 25 2008, 12:13 PM
[b] השניה:
בעיניין הזה אני מסכים איתך לגמרי...
-
לגבי השני מה שאמרת צודק ניצן הגלובאלית פה אמרה לי תמסן שלה אמרתי שיש לי אותה קיבלתי התראה שהתגובה שלי ספאם
-
[quote][i]Originally posted by -YoNi-[/i]@Dec 25 2008, 03:13 PM
[b] השניה:
תן קישור להודעה שאמרנו לך שזה ספאם(ד"א: אין לך בכלל שום אזהרות אז מה אתה מתלונן?)
-
[quote][i]Originally posted by shadow[/i]@Dec 25 2008, 02:38 PM
[b] תן קישור להודעה שאמרנו לך שזה ספאם(ד"א: אין לך בכלל שום אזהרות אז מה אתה מתלונן?) [/b][/quote]
אני לא מדבר על אזהרות אבל כל דבר זה ספאם והנה זה קורה לעוד אנשים בפורום
-
[quote][i]Originally posted by -YoNi-[/i]@Dec 25 2008, 03:42 PM
[b] אני לא מדבר על אזהרות אבל כל דבר זה ספאם והנה זה קורה לעוד אנשים בפורום [/b][/quote]
שלח קישורים כדוגמאות, אתה מדבר הרבה אבל אני לא מביא לי כלום
-
נגיד כאן עזרתי למשתמש פתאום ספאם ספאם והיה עוד שני אשכולות אבל אני לא זוכר על מה הם
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=6994]http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=6994[/url]
-
[quote][b]בשביל פיקצ'ו אתה צריך ללכת לאיזה בית ענק של איש ואז בתוך הבית יש לו מקום כזה שיש בו צמחים אז תלך לצמחים ואז יקפוץ לך פיקצ'ו [/b][/quote] איזה בית? LOL וגם ענו לו כבר אז לא צריך...
-
ספאם.
סתם, אתה די צודק.
כי כל איזה שנה יוצא דור חדש ואז אפשר לפתוח סקר חדש יותר.
אפשר באמת כל כמה עמודים לעשות סקר אבלאולי לשנות בו קצת.
לגבי הספאם כן.
תראה על כל שטות נותים פה אזהרה, בגלל זה צריך לקרוא ת'חוקים בלי לדלג על מילים ובדייקנות כדי להסתדר פה. זה באמת נראה כאילו מנסים להכשיל משתמשים.
-
[b]אם עשינו את החוק , זה אך ורק לטובת הפורום ואני בטוח שאתה לא תמות אם תשמור עליו.
בקשר לספאם אני לא יודע ואם לא קיבלת על זה אזהרה , אז זו כנראה הייתה הערה שכדאי לך ליישם אותה.[/b]