מזמן מזמן תפסתי לי Lotad, ואז הוא הפך לLombre, כרגיל.
חשבתי שהוא יפתתח שוב ברמה ארבעים אבל הוא לא, אז איך מפתחים אותו לLudicolo? אבן? החלפה? שמחה?
Printable View
מזמן מזמן תפסתי לי Lotad, ואז הוא הפך לLombre, כרגיל.
חשבתי שהוא יפתתח שוב ברמה ארבעים אבל הוא לא, אז איך מפתחים אותו לLudicolo? אבן? החלפה? שמחה?
לתת לו אבן מים Water stone
אבן מים*
אוקיי
שאלה נוספת, למרות שזה לא קשור לנושא...
אני משחק Emerald, ואני במכון השישי, ואני הלכתי לספרי ולא נותנים לי להכנס כי אין לי אזה Case, אפו מסגים אותו?
וגם, אפו מסיגים את הCase של הקזינו בMauville?
ומאפו יש לי אבן מים?
טפו משיגים אותו? חחח
בכל מקרה את הנרטיק לקזינו יש בעיר שם בבית שהכי בכניסה.
יש שם אישה שאומרת לי שלרכוב על עופניים זה טוב ><
בבית של התחרות בעיר סלטפורט יש בת דבר איתה שם.
--
אני מקווה שאני זוכר נכון XD
ככה זה ברובי, אני משחק אמרלד...
[url=http://www.youtube.com/watch?v=2VaEMOkFGXo]http://www.youtube.com/watch?v=2VaEMOkFGXo[/url]
סתכל פה :| זה ברקת.
זה בעיר ליליקוב :S
תודה רבה!
יש לכם תשובות לשאלות האחרות שלי?
בשביל להכנס לסאפרי, תלך לעיר שמימין לספארי לבניין תחרות הסרט, ותדבר שם עם מישהו.
לא זוכר עם מי, נראה לי עם הפקידה שם.
היא תביא לך גם את הדבר שצריך בשביל להכנס לספארי.
אתה מתכוון להכנס לקזינו?
וגם איך מקבלים אבן מים...
אבן מים אפשר להשיג בדרך מסובכת.
אני זוכר קראתי על זה פעם איפה שהוא , ליד העיר מוסדיפ (mosdeep) יש מים , אתה צריך לצלול שם ולחפש כלי חרס בצבעים שונים , הכחול שתמצא שם ישמש כאבן מים.
דקה אני מחפש את המדריך שראיתי אז...
עריכה :
[quote][b]ou'll need pokémon with Surf, Dive and Thief or Covet. It's best that your Theif/Covet pokémon is pretty high level and that you carry a lot of Ethers or Leppa Berries around too to restore PP without having to go back to a pokémon centre. Don't give the pokémon anything to
First you need to get underwater - Surf out from Lilycove until you find a dark patch on the water - press A over it to Dive. Next find a patch of seaweed and run around in it - it's effectively the same as long grass.
Basically, you're looking for Clamperls with Blue Shards attached. When you find one, use Thief/Covet. If it had an item it'll let you know and it'll now be attached to your pokémon.
Take the Blue Shard to the collector new Mossdeep and he'll exchange it for a Water Stone.
Alternatively, ask someone with FireRed/LeafGreen to purchase you one from the Celadon Dept Store. :)[/b][/quote]
תנסה לפרש את זה xD
תודה.
מה עם הקזינו?