-
היום אושר סופית ורשמית שיצאו שדרוגים לזהב ולכסף:
[quote][b]Nintendo has confirmed a 2009 release for Pokémon HeartGold and SoulSilver, DS remakes of the principal Generation II Pokémon games, Gold and Silver, which were originally released for Game Boy Color in 1999 in Japan. Speculated by fans to be in development since the release of Pokémon FireRed and LeafGreen, the remakes will take gamers back to the Johto region west of Kanto — this time as Generation IV games.
The games will most likely be able to link to Diamond, Pearl and Platinum as shown by game data.
HeartGold and SoulSilver will be released in Japan this fall, possibly on or near Nov. 21, the 10th anniversary of the original release of their namesakes. International releases will likely come in early 2010[/b][/quote]
חברת "נינטאנדו" אישרה שבמהלך השנה הנוכחית יצאו 2 משחקים חדשים: פוקימון לב זהב ופוקימון נשמת כסף.
הם יהיו החידושים ל-DS של 2 משחקי הדור השני זהב וכסף, שיצאו לפני 10 שנים ביפן.
סביר להניח שהמשחקים יוכלו לתקשר עם DDPt, כמו שניתן לראות במידע שנמצא במשחק:
[url=http://archives.bulbagarden.net/wiki/File:ChikoritaJohto2.PNG]http://archives.bulbagarden.net/wiki/File:...oritaJohto2.PNG[/url]
כמו שניתן לראות בתמונה, יש שם צי'קורטיה שמקורו בג'וטו.
2 המשחקים יצאו בסתיו הזה ביפן, סביר להניח באזור ה-21/11, שזה בדיוק 10 שנים אחרי שיצאו המשחקים המקוריים.
הגרסה הבין לאומית תצא כנראה במהלך 2010.
-
סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!@$$#^%$^&
לחשוב שרק אתמול התחלתי משחק ב"קריסטל" מרוב געגוע.
פאק,איזה אושר :)
-
[url=http://www.serebii.net/index2.shtml]http://www.serebii.net/index2.shtml[/url] אכן זה נכון סתכלו בסרבי מה רשום.
-
יש!תודה לאל!מה אמרתי לכם כולם?מה אמרתי?אמרתי שיצאו הגרסאות והרבה לא האמינו.חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן והנמה זה.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
-
בניגוד למשחקים של הדור הרביעי אני לא מתרגש מזה בגלל שאנחנו כבר יודעים מה יהיה במשחקים האלה אנחנו נדע מי ההתחלתיים טוטודייל ציקוריטה סינדוקיל אנחנו נדע מי הצוות הרע כמובן שזה צוות רוקט אנחנו נדע מי מנהיגי המכון כמו במשחקים הרגילים אנחנו נדע שלאנס הוא אלוף הליגה ואנחנו נדע מי האגדיים שהם לוגיה הו או ושלושת הכלבים האגדיים אני רק רוצה לדעת מי יהיה היריב במשחק ועם שינו פוקמנים למאמנים עצמם וגם לליגה.כל מה שהרגע אמרתי צפוי להיות במשחקים האלה בדיוק כמו שעשו לאדום אש וירוק עלה.כמובן שיהיה אפשר לזכות ב16 תגים וגם אש יהיה שם.
ודבר אחרון ולסיכום זה יהיה בגרפיקה של פנינה יהלום פלאטינום אני משוכנע שזה יהיה באותה גרפיקה אבל אולי יהיו ספרייטים שונים לפוקמנים זהו זה זה כל המ שיש לי להגיד על המשחקים האלה ותיראו שצדקתי.
-
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@May 8 2009, 12:37 PM
[b] בניגוד למשחקים של הדור הרביעי אני לא מתרגש מזה בגלל שאנחנו כבר יודעים מה יהיה במשחקים האלה אנחנו נדע מי ההתחלתיים טוטודייל ציקוריטה סינדוקיל אנחנו נדע מי הצוות הרע כמובן שזה צוות רוקט אנחנו נדע מי מנהיגי המכון כמו במשחקים הרגילים אנחנו נדע שלאנס הוא אלוף הליגה ואנחנו נדע מי האגדיים שהם לוגיה הו או ושלושת הכלבים האגדיים אני רק רוצה לדעת מי יהיה היריב במשחק ועם שינו פוקמנים למאמנים עצמם וגם לליגה.כל מה שהרגע אמרתי צפוי להיות במשחקים האלה בדיוק כמו שעשו לאדום אש וירוק עלה.כמובן שיהיה אפשר לזכות ב16 תגים וגם אש יהיה שם.
ודבר אחרון ולסיכום זה יהיה בגרפיקה של פנינה יהלום פלאטינום אני משוכנע שזה יהיה באותה גרפיקה אבל אולי יהיו ספרייטים שונים לפוקמנים זהו זה זה כל המ שיש לי להגיד על המשחקים האלה ותיראו שצדקתי. [/b][/quote]
גם אם מה שאתה אומר זה נכון אני אשחק בזה.ובטוח הם יעשו שינויים.אני מאמין שזה יהיה כך:
הליגה הראשונה תישאר אותו הדבר(מכונים,פוקימונים של מניהיגי מכון ופוקימונים של מאמנים),
ואז בליגה השנייה(קנטו)ייהו פוקימונים מהדורות האחרים ולמנהיגי המכון לא יהיה פוקימונים רק מדור ראשון או שני אלא מכל הדורות.ויכול להיות שיהיה חוץ מהאתגר נגד רד אתגר נוסף נגד רובי(מי יודע?).
והם יעשו עוד דבר אחד חדש אבל משמעותי ואני לא בטוח מזה,נראה לי שהוא שזה יהיה ללכת גם למחוז הוואן.
והנה הסמלים של המשחקים:
[img]http://i42.tinypic.com/2cyfaef.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by swinub[/i]@May 8 2009, 12:01 PM
[b] גם אם מה שאתה אומר זה נכון אני אשחק בזה.ובטוח הם יעשו שינויים.אני מאמין שזה יהיה כך:
הליגה הראשונה תישאר אותו הדבר(מכונים,פוקימונים של מניהיגי מכון ופוקימונים של מאמנים),
ואז בליגה השנייה(קנטו)ייהו פוקימונים מהדורות האחרים ולמנהיגי המכון לא יהיה פוקימונים רק מדור ראשון או שני אלא מכל הדורות.ויכול להיות שיהיה חוץ מהאתגר נגד רד אתגר נוסף נגד רובי(מי יודע?).
והם יעשו עוד דבר אחד חדש אבל משמעותי ואני לא בטוח מזה,נראה לי שהוא שזה יהיה ללכת גם למחוז הוואן.
והנה הסמלים של המשחקים:
[img]http://i42.tinypic.com/2cyfaef.png[/img] [/b][/quote]
גם אני אשחק בגלל הגרפיקה ולראות מה שינו .
לא יהיה הוואן ניראה לי עדיף כבר לעשות חידוש לרובי וספיר עוד כמה שנים אבל לא ניראה לי בחידושים של גולד וסילבר יהיה חזית קרב כמו בברקת ופלאטניום עצוב :( אבל יהיה את מגדל הקרבות כרגיל.
-
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@May 8 2009, 04:47 PM
[b] גם אני אשחק בגלל הגרפיקה ולראות מה שינו .
לא יהיה הוואן ניראה לי עדיף כבר לעשות חידוש לרובי וספיר עוד כמה שנים אבל לא ניראה לי בחידושים של גולד וסילבר יהיה חזית קרב כמו בברקת ופלאטניום עצוב :( אבל יהיה את מגדל הקרבות כרגיל. [/b][/quote]
בנתיים אין צלעים שלישיות לחידושים ולא נראה לי שיהיה.. קח לדומא את אדום אש וירוק עלה.
אני אשחק בשביל שיהיו בDP התחלתיים של ג'וטו וכי DP זה משחקים מעולים. ם:
-
אוקי,אבל יש המון אתגרים גם אחרי הליגה,כמו לעבור עוד 8 מכונים ולנצח את רד שהוא הדמות הכי חזקה בכל המשחקים.ורד הוא לא אש,רק שתדע:רד הוא דמות המככבת במנגה בחלק אדום/כחול/צהוב ואש מככב באנימה
-
אני מקווה שזה לא יהיה דומה לשיני גולד מבחינת הגרפיקה של המשחק כמובן.
בשבילי אש זה רד אחרי הכל במשחק צהוב זה אש מהסידרה .
ויהיה את אש בשידרוגים אבל ישנו לו פוקמנים זה בטוח.
כולנו אמרנו יהיה דור חמישי ובום אנחנו חוזרים למחוז גוטו איזה עולם קטן.
אולי בשנת 2012 יעשו דור חמישי אי אפשר לדעת.
-
-
יאי =0
סוף סוף חידוש למשחקים הללו =0
אלו היו [b]ה[/b]משחקים שלי, העלילה שם ממש טובה רק הגרפיקה מעצבנת.
וסוף סוף יוצא חידוש =]
אני משחק בו על בטוח, אפילו אם הוא יהיה בסגנון DP.
-
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@May 8 2009, 03:00 PM
[b] אחלה מידע! [/b][/quote]
עדיין אין מידע אפילו תמונות אין אבל לפי מה שכתבתי למעלה בתחילת העמוד 95 אחוז שזה מה שיהיה.
-
נכון, אבל מבחינה שנייה היה צפוי שזה יקרה..
לכן זה אחלה מידע XD
-
הוא מדבר על הידיעה,
וגיל-גם אני אהבתי את המשחק,רק עיצבן אותי שהמשחק עם הרעיון הכי טוב הוא משחק עם גרפיקב גרועה. ולא משנה אם זה ישאר אותו הדבר מהמשחק הישן אשחק בו כי סוף סוף יש אותו בגרפיקה נורמלית.
ועכשיו יהיו יותר פוקימונים להחלפה עם כל משחקי הפוקימון לDS,חיכיתי למשחק שיהיה בו את פידג'י ורטטה ועוד פוקימונים מהדור הראשון.