-
היי לכולם, אני אספתי קלפי פוקימון למעלה מ-5 שנים, ועכשיו אני רוצה לפרסם אותו.
יש לי קלפים עד לחפילת איאקס פנטום הורסס [או משהו כזה]
האוסף הוא ענקי [לעלה מ3000 קלפים] יש לי איתו תארים רבים [פעמיים מקום 3 בארץ] והוכרז כאוסף היוקרתי והמושקע ביותר בשנת 2005.
פרשתי מלפני כ3 שנים, אבל בכל זאת... יש לי קשר חזק אליו, והפרישה הייתה רק כי העבירו את החנות מרעננה לסינימה סיטי.
הנה גלריה של תמונות שלו:
[url=http://www.siz.co.il/gal.php?i=4570]האוסף שלי[/url]
כמו כן, אני מוכר חלק מהקלפים.
יש שם קלפים מאוד מאוד נדירים, אך לא אפסרם את כל הקלפים הנדירים כי יש פשוט מלא. למעלה מ-300 רארים, 25 איאקסים הכוללים גם 3 סטארים.
אם מישהו מעוניין לקנות משהו ספציפי [קלף מסויים] שישאל אותי אם יש לי, רצוי שיצרף תמונה ואני אבדוק.
שלחו פרטיות בקשר לקנייה...
תגובות בבקשה [=
-
-
וואוו ואני חשבתי שאני מכור לפוקימון חח
לי יש רק לף אחד שקיבלתי ממקדונלדס וכמה פוגים ששמרתי מטפוצ'יפסים חח
אני מקנא בך XD
-
1.תודה [=
2.דבר איתי בפרטי, יש לי מלא זה לא בכמה כל קלף זה תלוי איזה.
-
פשששששששש וואו יפה........
-
מגניב לי יש רק 1500 קלפים (מקנא בטירוף)
-
אתה ענק,חשבתי שצחקת שאמרת מעל שלושת אלפים.
כשהייתי בן 5 היו לי שלוש קלפים פשוטים ואיבדתי אותם.
-
אוקי במילה אחת...... יא מכור..... בואנה מה משעמם לך? אין לך חיים מעל 3000 קלפים??
איך בדיוק אפשר לקנאות בך??
האמת פעם היה לי קלף אחד שאין לי שמץ מה קרה לו P:
-
לעומתך, יש אנשים שאוהבים להשקיע בדברים...
-
פעם היה לי טנות של קלפים שחלקם נותר בחלק הלא נודע במוחי...
תאמין לי, אם הייתי עכשיו בן 8-9, והייתי רואה את האוסף שלך, סביר להניח שהוא היה נעלם בדרך מיסתורית מהבית שלך ומופיע אצלי.
אני מקנא בך!
-
כולם מקנאים בי, הברווזון המכוער!
אני מרגיש פתאום כמו זוזן בויל!!!
איי דרים א דרים.......
|=
-
יפה לך 3000 קלפים בטח הלך לך על זה מלא כסף אבל כל אחד והשיגעונות שלו לי למשל היו יותר מ250 דמויות פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by loverness[/i]@May 25 2009, 05:34 PM
[b] לעומתך, יש אנשים שאוהבים להשקיע בדברים... [/b][/quote]
לול.
אל תעלב אבל רק ילדים טמבלים יעשו דבר כזה ובמיוחד את כל הכסף שביזבזת בשביל הדבר הזה זה עצוב מאוד.
-
לי יש כבר את כל הדור הראשון בקלפים בדור השני חסר לי רק 15 קלפים בדור בשלישי גם חסר לי בים 30 ל 15 ובדור הרביעי חסר לי 60 - 70 יש לי איזה 4000 קלפים.
אני אוסף כלפים מגיל קטן ויש לי מלא סוגי קלפים.
-
תביא גם אתה תמונות אני אוהב ליראות קלפים של פוקימון :)
-
לכל מי שאמר שזה בזבוז כסף- גיטרה זה בזבוז של כסף? פלייסטיישן או ווי זה בזבוז של כסף? חיית מחמד זה בזבוז של כסף? לא! למה? מפני שכשמישהו קונה אחד מהדברים האלה, זה כי הוא נהנה מהם. כל אחד אוהב לבזבז את הכסף שלו על תחביב אחר. כל עוד התחביב הוא שלך ולא של מישהו אחר, זה לא באמת בזבוז.
ד"א, גם לי יש כמה מאות קלפים, אבל אני לא בטוח כמה, ואני בספק אם עברתי את ה-1000.
פעם קניתי 2 חבילות של סדרת "אקס רובי-ספיר" ובשתיהן היו בדיוק אותם קלפים, אחד לאחד, ובשתיהן היה "מיוטו אקס" :D
ויש לי גם קלף "שייני מיוטו" (מיוטו זוהר) אבל הוא לא בצבעים של מיוטו זוהר, פשוט הקלף זוהר.
-
יש לי אוסף די גדול של קלפים ואני מעוניין למכור אותו. אם מישהו מחפש קלפים מסויימים או מעוניין לקנות את כל האוסף, שישלח לי הודעה פרטית.
הקלפים הם הסדרות הראשונות שיצאו - האלה עם המאובן בצד, ועם העלה ג'ונגל, וצוות רוקט וכו'.
יש גם יותר מתקדמים אבל מהסדרות הישנות כמעט כולן שלמות...
-
יש לך אחלה אוסף ,כאספן נדיר (אני)
אני חושב שכבר תם זמני עם קלפי פוקימון...XD
-
וואו, בהחלט אוסף מרשים.
אני מזהה שם כמה קלפים מאוד ישנים.
אני מעוניין לקנות, ואדבר איתך בפרטי.
-
היי , מעוניין לקנות את האוסף אדבר איתך בפרטי