-
לפני יותר מכמה חודשים קיבלתי באן לתמיד בגלל מה שקרה עם ניצן ויוסי... אני לא ממש זוכר מה היה... אז אני Gil_gil כמו שאתם רואים ואני מבקש לחזור לפורום עבר הרבה זמן וגם כמעט שכחתי ולא מזמן חגגתי 17... אז יש מצב לחזור לפורום? השתנתי וגם הפסקתי להיות מי שאני ואני מצטער על שהייתי ככה...אז אני מקווה שתרשו לי הפעם לחזור אני מתגעגע וגם אני רוצה לחזור לדבר עם כולם .. אז אשמח לקבל הזדמנות שנייה ואני מבטיח שזה לא יקרה שוב בחיים... אשמח לתשובה
-
[quote][i]Originally posted by gilosh32234[/i]@May 28 2009, 11:19 PM
[b] לפני יותר מכמה חודשים קיבלתי באן לתמיד בגלל מה שקרה עם ניצן ויוסי... אני לא ממש זוכר מה היה... אז אני Gil_gil כמו שאתם רואים ואני מבקש לחזור לפורום עבר הרבה זמן וגם כמעט שכחתי ולא מזמן חגגתי 17... אז יש מצב לחזור לפורום? השתנתי וגם הפסקתי להיות מי שאני ואני מצטער על שהייתי ככה...אז אני מקווה שתרשו לי הפעם לחזור אני מתגעגע וגם אני רוצה לחזור לדבר עם כולם .. אז אשמח לקבל הזדמנות שנייה ואני מבטיח שזה לא יקרה שוב בחיים... אשמח לתשובה [/b][/quote]
גיל-גיל מבקש סליחה?
זה מפתיע...
אני אומר שכדאי להחזיר אותך על תנאי ולראות אם שיפרת את ההתנהגות שלך בפורום -.-
-
-
שמע ניר זה היה בפברואר המקרה הזה ואחרי 3 חודשים התבגרתי וגם הפסקתי להיות מי שאני וכן אני מצטער שהתעצבנתי על כולם פה אבל אני מתחרט על זה כי הכרתי הרבה אנשים פה וכולם חסמו אותי בגלל המקרה הזה וגם אני רוצה להיות בפורום הזה להכיר את כולם מי שיש העיקר לחזור וזהו
ואני רציני אפילו ידעתי ששונאים אותי מאז מה שהיה אז החלטתי לחזור ולבקש סליחה ולהראות שאני דובר אמת...אשאיר את זה לטיפולכם.. יום טוב
-
אני אומר ניתן לך צ'אנס..
אבל מה זה אמור להביע!
יש יותר משתמשים שלך בפורום מאשר בוטים!
פותחים אחד ,אומרים מה שרוצים,חוזרים לקודם למה לפתוח 200 משתמשים?
-
מה אתה רוצה שאני יעשה רציתי לערער כל פעם ואלכס השעה לי את המשתמש אפילו אמרתי שאני מצטער על מה שהיה וכן היה מקרים שהתעצבנתי אז זה היה לפני 3 חודשים נראה לך אני זוכר מה היה.. רק את מה שעשיתי וזהו אז מה אתה רוצה כל המשתמשים שפתחתי זה בגלל שרציתי לערער או לבקש סליחה לזכרוני.. וזהו נגמר העניין אפשר פשוט לתת לי צ'אנס וזהו..
-
בסדר..
נראה מה המנהלים היותר בכירים ממני יגידו.
אני הייתי נותן לך צ'אנס.
אך זה תלוי הרבה מאוד בניצן ויוסי.
-
להגיד לך למה?
כי אתה אף פעם לא לומד...
אתה כל פעם עושה את זה מחדש....
אלכס סיפר לי שלא משנה כמה פעמים נענשת- לא חזרת בעצמך.
( אם אני זוכר נכון)
אולי זאת הסיבה...
-
לא מגיע לך בכלל
אתה אף פעם לא לומד
אני שבאתי לטובתך כל הזמן, אותי אתה מקלל? מי אתה בכלל?
פעם אחת נתתי לך באן כי הגזמת
זה היה לשלושה ימים תעכלס
זה שהחמרת את זה זאת אשמתך בלבד
אני תמיד ניסיתי להקל עלייך ואתה מקלל אותי
אמרתי שבמקרה הזה אני לא יכולה לעזור לך אז פנה ליוסי ואתה ישר תוקף ומקלל אותי ואותו
הקטע איתך זה שאם אתה לא מקבל את מה שאתה רוצה אתה מאיים,מקלל וכל הבולשיט הזה
לא מגיעה לך עוד הזדמנות
ועברת על מלא חוקים
זה בשפע:
1.אין לקלל לפגוע באף משתמש.
2.אין לכתוב דאבל פוסט , טריפל פוסט וכדומה (חוץ ממשחק תפקידים או נושאים רשמיים.)
3.אין לכתוב ספאם בשום פנים ואופן (תגובה לא קשורה לנושא) ,הודעה שאינה בפורום הנכון נחשבת כספאם (מלבד טעויות).
7. על כל אזהרה הרחקה שמשתמש מקבל , אסור לו להתלונן ועליו לקבל את גזר הדין בכבוד.
10.אין להירשם פעמיים למערכת(אנחנו בודקים IP)מי שירשם פעמיים יענש , יקבל באן מיידי לשני המשתמשים שהוא פתח + באן IP.
-
כפיים...
גיל גיל מצטער?
יאללה תחזירו אותו..
הוא שינה תגישה
-
[quote][i]Originally posted by SexStyle[/i]@May 29 2009, 09:33 PM
[b] כפיים...
גיל גיל מצטער?
יאללה תחזירו אותו..
הוא שינה תגישה [/b][/quote]
סתם בולשיט והצגות
אין סיבה להאמין לו בכלל
אם תחזירו אותו הוא שוב יחזור לאיים ולקלל משתמשים
-
הוא חטף קריזה את יודעת איך זה..
עוד עם הקריזות שלו חחח
אבל הנה הוא שינה גישה
אז וואלה כבר עכשיו מגיעה לו עוד הזדמנות
-
[quote][i]Originally posted by SexStyle[/i]@May 29 2009, 09:48 PM
[b] הוא חטף קריזה את יודעת איך זה..
עוד עם הקריזות שלו חחח
אבל הנה הוא שינה גישה
אז וואלה כבר עכשיו מגיעה לו עוד הזדמנות [/b][/quote]
הוא כבר קיבל מספיק הזדמנויות
אבל שההנהלה תעשה מה שבראש שלה
אני את שלי אמרתי
-
[quote][i]Originally posted by gilosh32234[/i]@May 28 2009, 11:19 PM
[b] לפני יותר מכמה חודשים קיבלתי באן לתמיד בגלל מה שקרה עם ניצן ויוסי... אני לא ממש זוכר מה היה... אז אני Gil_gil כמו שאתם רואים ואני מבקש לחזור לפורום עבר הרבה זמן וגם כמעט שכחתי ולא מזמן חגגתי 17... אז יש מצב לחזור לפורום? השתנתי וגם הפסקתי להיות מי שאני ואני מצטער על שהייתי ככה...אז אני מקווה שתרשו לי הפעם לחזור אני מתגעגע וגם אני רוצה לחזור לדבר עם כולם .. אז אשמח לקבל הזדמנות שנייה ואני מבטיח שזה לא יקרה שוב בחיים... אשמח לתשובה [/b][/quote]
להזכיר לך אתה התחלת לריב עם חצי פורום,אתה התגרת באנשים..
אם היית עצבני או משהו זאת בעיה שלך בלבד..זאת לא סיבה להוציא את זה על הפורום
אני לא בעד החזרה שלך..אבל המנהלים יחליטו >>
-
אין לי הרבה מה להגיד חוץ ממה שכבר אמרו \:
יש לי הרגשה שהוא יתחיל לקלל כשיראה שאנחנו נגד -.-
-
שיקלל
שיראה שעוד יותר לא מגיע לו לחזור
-
קודם כל ניצן
קראתי מה שכתבתי וגם מישהו פה אמר שהוצאתי את העצבים ואת הקריזות שלי בסדר זה נכון אבל הפסקתי את זה והתבגרתי ושניתי גישה
גם אני מצטער על איך שדיברתי אלייך ואל יוסי וגם אני יודע שאסור לפתוח משתמשים אבל פתחתי בשביל לדעת על מה הושעתי ומהי הסיבה ...אבל למה להשעות מה בנאדם לא יכול לפתוח משתמש לפתוח במשוב לדעת על מה הוא הושעה ומהי הסיבה? זה מה שרציתי וזהו
וזה שאת לא רוצה שאחזור ועוד כמה ילדים סבבה נראה מה המנהלים יגידו ואם לא ירצו שאחזור אנסה עוד שנה או אפילו עוד חצי שנה...
-
[quote][i]Originally posted by gilosh32234[/i]@May 30 2009, 05:43 PM
[b] סליחה? קודם כל התבגרתי מאז מה שהיה
גם עברו 3 חודשים ואני כמעט לא זוכר מה היה פה ושכחתי את כולם כמעט
וניצן זה שאת שונאת אותי בגלל מה שהיה אז תשנאי .. אני לא צריך את הטובות שלך סבבה? [/b][/quote]
דבר ראשון-איזה יופי סוף סוף
דבר שני-מעניין לי את הגבה שלושה חודשים
דבר שלישי-סבבה
ואנחנו לא צריכים אותך פה
ואני בטוחה שכל מי שקיללת שזה חצי פורום יסכים איתי
-
והנה שוב הוא מתרגז
מה קרה?..קשה לך לקבל את העובדה ששונאים אותך בגלל מה שעשית?
אם זה היה בלי סיבה מילא..אבל יש לשנאה הזאת סיבה מוצדקת
ואז אתה עוד בא,פותח משתמש חדש,ומתחנן שיחזירו אותך ><"
קשה לי לחשוב שרותם ואילון יאשרו את החזרה..
-
ערכתי את ההודעה ..ולא אני לא מתרגז כי התבגרתי והבנתי בעצמי שזה רק פורום
עריכה
שאני יבין חצי פורום שונאים אותי בגלל מה שהייתי לפני 3 חודשים? זה היה מזמן והתבגרתי מאז זה .. אפילו הבנתי בעצמי שזה רק פורום אז די כבר להגיד הרבה דברים לא קשורים על מה שהיה... אפילו אם הייתי מערער אחרי שנה הייתם אומרים אותו דבר? אפילו אני שמח שבנאדם אחד (עומר) אמר משו טוב ולא האחרים פה..
-
XD אתה עדיין חושב שניצן תסלח לך רק בגלל שאתה אומר שאתה מתנצל? ועוד אחרי שלפני העריכה אמרת דברים אחרים לגמרי?
ואתה יודע טוב מאוד מה הסיבה..אתה בעצמך הודת בה בתגובה הראשונה ס.ס קיללת ורבת עם חצי פורום
-
מצידי תנסה גם עוד עשר שנים
אני לא סולחת לך על איך שדיברת אליי
ההנהלה שתעשה מה שבראש שלה
-
[quote][i]Originally posted by Black Spiderman[/i]@May 30 2009, 07:53 PM
[b] XD אתה עדיין חושב שניצן תסלח לך רק בגלל שאתה אומר שאתה מתנצל? ועוד אחרי שלפני העריכה אמרת דברים אחרים לגמרי?
ואתה יודע טוב מאוד מה הסיבה..אתה בעצמך הודת בה בתגובה הראשונה ס.ס קיללת ורבת עם חצי פורום [/b][/quote]
שמע אני יודע שכל הזמן ערכתי והחלפתי כל דבר אז אני יודע אז תפסיק להגיד דברים שאני יודע מה עשיתי
וניצן סבבה אל תסלחי לי
-
ושוב תגובה ילדותית
התבגרת לא?
כי לא רואים את זה לפי התגובות שלך ><"
-
הרבה אנשים עשו פה בלאגן וסלחו להם...
ניצן אני מזכיר לך שגם לך היה סיפור עם אביב והסטת אנשים לפורום של שגיא..
וואלה אין פה אף אחד שלא היה לו סיפור עם ההנהלה..
אני חושב שמגיעה לו הזדמנות אחרונה
-
[quote][i]Originally posted by gilosh32234[/i]@May 30 2009, 05:51 PM
[b] ערכתי את ההודעה ..ולא אני לא מתרגז כי התבגרתי והבנתי בעצמי שזה רק פורום
עריכה
שאני יבין חצי פורום שונאים אותי בגלל מה שהייתי לפני 3 חודשים? זה היה מזמן והתבגרתי מאז זה .. אפילו הבנתי בעצמי שזה רק פורום אז די כבר להגיד הרבה דברים לא קשורים על מה שהיה... אפילו אם הייתי מערער אחרי שנה הייתם אומרים אותו דבר? אפילו אני שמח שבנאדם אחד (עומר) אמר משו טוב ולא האחרים פה.. [/b][/quote]
נו באמת תחסוך לנו את כל תגובות ה"תרחמו עליי,אני לבד פה ואנשים רעים תוקפים אותי מכל הכיוונים"
גם אחרי שהורדתי לך את החסימה במסן קיללת אותי שוב,למה הורדתי?? כי האמנתי שזה נפלת לך ולא התכוונת
הוכחת לי דבר אחר
אני,כבר איבדתי את האמון שלי בך.
-
גם להרבה אנשים לא הייתה הזדמנות שניה..אז למה שלו תהיה?
-
[quote][i]Originally posted by Black Spiderman[/i]@May 30 2009, 06:03 PM
[b] גם להרבה אנשים לא הייתה הזדמנות שניה..אז למה שלו תהיה? [/b][/quote]
הקטע שהיו לא כבר כמה
-
[quote][i]Originally posted by The Fish Girl[/i]@May 30 2009, 08:04 PM
[b] הקטע שהיו לא כבר כמה [/b][/quote]
O_O
אז זה רק מחזק את העובדה שלא מגיעה לו נוספת..
-
אתה יודע למה לא שמים לב ? כי אתה ועוד כמה ילדים הגבתם לי בצורה שאני לא יודע איך להסביר אותה
זה שהייתי אחד שהתגרה בכולם והתעצבן על כולם לפני 3 חודשים השתנתי מאז.. אפילו לא חשבתי על הפורום או על כול מי שבו,אבל אז אחרי שחגגתי יום הולדת 17 השתנתי הפסקתי להיות מי שהייתי ווזהו אז החלטתי לנסות לחזור לפה לפתוח משתמש לערער על הבאן
אבל מה אני רואה? חבורת ילדים ששונאים אותי בגלל מי שהייתי לפני 3 חודשים אפילו אם הייתי מערער אחרי שנה - שנה וחצי היו אומרים לי אותו דבר או שלא? כי אני רוצה לחזור לפורום ולחזור לדבר עם כולם אפילו עם sexstyle (עומר) שאני שמח שיש ילדים כמוהו שמבינים אבל מה שיש לי להגיד שכולם פה לא מבינים עד כמה השתנתי ועד כמה הפסקתי להיות מי שאני ..אז זה מה שאמרתי ומה שאני רואה שניצן שונאת אותי אז שתשנא אני לא צריך את הטובות שלה ושל כולם
אפילו אני יודע שעברתי על הרבה חוקים אז אני מצטער על זה וזה לא יקרה שוב אפילו אם לא ירצו שאחזור אז אשאר במשתמש הזה וזהו .. ואבוא לפעמים ואדבר עם כאלה שירצו לדבר איתי, אז מה שיש לי להגיד זה שאני לא נראה כיאלו התבגרתי כי אני כאן אפילו אמרת דברים שעיצבנו אותי אבל אני לא יקלל כי אני עברתי כבר את הגיל של לקלל ילדים שאני לא מכיר בפורומים
זהו ... קריאה מהנה ביי
[quote][b]הרבה אנשים עשו פה בלאגן וסלחו להם...
ניצן אני מזכיר לך שגם לך היה סיפור עם אביב והסטת אנשים לפורום של שגיא..
וואלה אין פה אף אחד שלא היה לו סיפור עם ההנהלה..
אני חושב שמגיעה לו הזדמנות אחרונה [/b][/quote]
הנה משו נכון לגבייך ניצן
וניצן תפסיקי כבר להגיד כאלה הרבה דברים לא קשורים ואני לא אמרתי אפעם את זה כמו שאת מפרטת וזה שאיבדת את האמון בי אז מה את רוצה ממני? אם את באת להגיד דברים נכונים וכולם פה יצדיקו אותך אז יופי לך
תפסיקי להיות אחת כזאת צדיקה כי תראי מה אמרו עלייך
ועוד משו,Black Spiderman אתה יודע למה התגרתי והתעצבנתי על כולם? כי ילדים כמוך מעלים לי את הסעיף עם דברים כאלה שטותיים כמו שאתה אומר,קודם כל רותם ואילון ואלכס או יוסי יכולים לדבר ביניהם ולהחליט מה הם רוצים לעשות אם הם לא רוצים להחזיר אז אני לא יבוא יותר הנה מרוצה? שמח עכשיו? אז תניח לי ועוף מהנושא שלי לפני שהתוצאות יהיו חמורות
-
[quote][i]Originally posted by Black Spiderman[/i]@May 30 2009, 07:03 PM
[b] גם להרבה אנשים לא הייתה הזדמנות שניה..אז למה שלו תהיה? [/b][/quote]
למי לא נתנו?
-
[quote][i]Originally posted by gilosh32234[/i]@May 30 2009, 08:07 PM
[b] אתה יודע למה לא שמים לב ? כי אתה ועוד כמה ילדים הגבתם לי בצורה שאני לא יודע איך להסביר אותה
זה שהייתי אחד שהתגרה בכולם והתעצבן על כולם לפני 3 חודשים השתנתי מאז.. אפילו לא חשבתי על הפורום או על כול מי שבו,אבל אז אחרי שחגגתי יום הולדת 17 השתנתי הפסקתי להיות מי שהייתי ווזהו אז החלטתי לנסות לחזור לפה לפתוח משתמש לערער על הבאן
אבל מה אני רואה? חבורת ילדים ששונאים אותי בגלל מי שהייתי לפני 3 חודשים אפילו אם הייתי מערער אחרי שנה - שנה וחצי היו אומרים לי אותו דבר או שלא? כי אני רוצה לחזור לפורום ולחזור לדבר עם כולם אפילו עם sexstyle (עומר) שאני שמח שיש ילדים כמוהו שמבינים אבל מה שיש לי להגיד שכולם פה לא מבינים עד כמה השתנתי ועד כמה הפסקתי להיות מי שאני ..אז זה מה שאמרתי ומה שאני רואה שניצן שונאת אותי אז שתשנא אני לא צריך את הטובות שלה ושל כולם
אפילו אני יודע שעברתי על הרבה חוקים אז אני מצטער על זה וזה לא יקרה שוב אפילו אם לא ירצו שאחזור אז אשאר במשתמש הזה וזהו .. ואבוא לפעמים ואדבר עם כאלה שירצו לדבר איתי, אז מה שיש לי להגיד זה שאני לא נראה כיאלו התבגרתי כי אני כאן אפילו אמרת דברים שעיצבנו אותי אבל אני לא יקלל כי אני עברתי כבר את הגיל של לקלל ילדים שאני לא מכיר בפורומים
זהו ... קריאה מהנה ביי [/b][/quote]
לי דווקא נראה שאם לא יסכימו להחזיר את המשתמש הקודם שלך אז בנוסף יתנו למשתמש הזה שלך באן..
אתה לא חושב ככה?..כי בכ"מ זאת עבירה על החוקים..אתה פתחת 2 משתמשים..
לא יודע מה להגיד לך בקשר לשאר..אני לא יודע אם השתנת או לא..להגיד שהשתנת לא מספיק..צריך להוכיח..
אבל הקטע הוא שלא בטוח תהיה לך הזדמנות להוכיח
ואני לא יודע מה האחרים יחשבו..אני בכל אופן לא ממהר להאמין לך..
מה שאני יכול להגיד לך זה שיהיה לך בהצלחה עם המנהלים..אני אישית לא בעד החזרה שלך..אבל מי אני שאני יחליט דברים כאלה ס.ס
-
שמע לי טוב והפעם,לא פתחתי איזה 2 משתמשים אז תפסיק לחיות בסרט ופתחתי בגלל אלכס ובגלל ניצן איזה 10 משתמשים שכולה רציתי לדעת על מה קיבלתי באן ומה הסיבה אבל במקום להסביר לי ישר השעו אותי
ואל תאמין לי סבבה? פשוט אל תגיב יותר כי אתה פשוט העלת לי את הסעיף ואני רציני אני לא רוצה להגיע לאותו מצב כמו שהיה אז פשוט אל תגיב יותר
וגם אני יודע שישעו לי את המשתמש שישעו אם כבר כולכם לא רוצים שאהיה פה אז תקבלו את זה... תתבגרו פשוט תתבגרו זה מה שיש לי להגיד על חבורת בני 12~15
-
ומי אתה שתגיד לי לא להגיב יותר? ס.ס"
אני אומר את דעתי..זכותי להביע דעה..
ואם באמת השתנת אתה לא אמור להתעצבן מהתגובות שלי ><"
כי הרי דעה של משתמש אחד לא אמורה להשפיע על בן אדם רגוע כפי שאתה טוען שאתה
-
שיניתי את דעתי,אני נגד..
וואלה אם גם בנושא סליחה שלך אתה חוטף קריזה אז אני לא חושב שמגיע לך לחזור..
קח ריטלין אחי מה אני יגיד לך
קריזות קריזות אבל אפשר לחשוב מה הוא אמר..
מצטער,הייתי דווקא בעד לתת לך עוד הזדמנות...
-
בגלל מה שינית את דעתך? בגלל מה שאמרתי? אפשר לחשוב קריזות מה כולם עושים מזה עניין .. ואני לא צריך ריטלין או משו אז די לזבל תשכל שלכם
-
אתה מתרגז מדברים שאף אחד פה לא היה מתרגז..אז כן אתה כנראה צריך ריטלין
-
אממ אפשר לשנות את דעתי?
אני חושב שלא מגיע לך לחזור וצריך לתת לך באן נוסף על משתמש כפול, משולש, מרובע ומחומש!
-
[SIZE=3][b]רגע[/b][/SIZE]
שמע
אני ממש לא בעד החזרה שלך
אבל שיהיה הוגן
ושנראה אם אתה באמת השתנת
תוכיח
אז ההצעה שלי היא כזאת
שיחזירו לך את המשתמש לתקופת ניסיון
ואז נראה תוצאות
-
איזה תוצאות בדיוק?!
אם בגלל שאמרתי לו שאני נגד ושלדעתי הוא אמור לקבל באן הוא מתרגז כמו לא יודע מה..אז נראה לך שהתוצאות יהיו חיוביות?!