-
[color=green][i]אני יודע שאיחרתי קצת...אז הייתי רוצה להקדיש 9000 הודעות שהגעתי אליהם ל:[/i][/color]
[color=red][SIZE=4][u][b]חשובים:[/b][/u][/color][/SIZE]
[color=purple][SIZE=3][i][b]YoRt3m וshadow[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]בלעדיכם לא היה הפורום הזה,ואתם תותחים!![/b]
[color=green][SIZE=3][i][b]WestCoast וCaTiShinYSaMa[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]בלעדיהם לא היה סדר בפורום והבוטים היו מזמן משתלטים על הפורום,הפורום היה מלא בהם וכל שנייה הם היו מופיעים.ברצוני להודות לCaTiShinYSaMa שליט החתולים על כך! ממממממממממיאו אני הכי אוהב אותו שיש ^^[/b]
[color=orange][SIZE=4][u][b]מיוחדים:[/b][/u][/color][/SIZE]
[color=#CC9933][SIZE=3][i][b]Lolick Sama[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]חתול אלפקה נאמן.חבר טוב ועוזר בעת צרה![/b]
[color=#66CC00][SIZE=3][i][b]Dark Leo[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]אליאב חבר טוב.אל+אב.[/b]
[color=#FF0099][SIZE=3][i][b]HikaruS[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]בן אדם חכם בגו ואוהב לשחק.אין כמוהו.אחד המשקיעים פה ממממממיאו לך![/b]
[color=#330066][SIZE=3][i][b]yossi[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]חבר נחמד מקסים ומצחיק.אחד המעדכנים הטובים וכל הכבוד לך תמשיך כך.[/b]
[color=blue][SIZE=4][u][b]מועדפים:[/b][/u][/color][/SIZE]
[color=#33CCCC][SIZE=3][i][b]!~Haim~![/b][/i][/color][/SIZE]-[b]חיים חיים,בלעדיו אין חיים בפורום,משמו כן הוא החיים של כולם ממממיאו[/b]
[color=#66CC66][SIZE=3][i][b]Waluigi[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]נירנור של העולם,מנהל נחמד וטוב,אהבתי איך שאתה מנהל.אתה אדם חכם D:[/b]
[color=#4B0082][SIZE=3][i][b]eevee rulez[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]איווי רולזזזזזזזזזזזזז,אדם שולט ביותר![/b]
[color=#000033][SIZE=3][i][b]Dark Hunter[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]צייד אפל,תפתח לעצמך חנות פיצות D:[/b]
[i][color=#6633CC][SIZE=3][b]Computer Freak[/b][/color][/SIZE][/i]-[b]פריק מחשבים,פשוט אוהב אותך!![/b]
[color=#66CCFF][SIZE=3][i][b]War-Greymon[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]גריימון מלחמתי הכי חזק בעולם![/b]
[color=orange][SIZE=3][i][b]SimpleDesign[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]דני בחור טוב.[/b]
[color=green][SIZE=3][i][b]גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/b][/i][/color][/SIZE]-[b]הבלש הפרטי שלי D:[/b]
[color=#6633CC][SIZE=3][i][b]Charizard4Ever[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]צ'אריזרד לתמיד,צ'אריזרד בנשמה! D:[/b]
[color=#9900CC][SIZE=3][i][b]The Fish Girl[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]ניצן בת הים! D:[/b]
[color=#66CC66][i][SIZE=3][b]תחנה מרככככזית[/b][/color][/i][/SIZE]-[b]אביב התחנה של הפורום D:[/b]
אחרים:
[color=red][SIZE=3][i][b]Hit Man[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]אולי רבת איתי,ואתה בטח עדיין נגדי.מקווה כשתחזור לא תעורר בלאגן כי אתה משקיע,אל תהיה שוויצר וגם אותך אני אוהב למרות היותך אחר.[/b]
[color=blue][SIZE=3][i][b]sai[/b][/i][/color][/SIZE]-[b]מיאו[/b] :P
[img]http://1.bp.blogspot.com/_TMlQo_69v-0/SCq0ffPTkuI/AAAAAAAAjKo/RRWA04VifcY/s400/cute-cat-captions-19.jpg[/img]
[SIZE=3][b]טוב יש לי עיניינים לעשות,אז...
נתראה בהקדשה הבאה ב10 אלף[/b][/SIZE] :D :P :) :rolleyes:
-
-
-
-
-
מזל טוב!!!!
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
-
-
*חושף שיניים ומתנפל על אלכס בציפורני חתול כי שכח אותי בהקדשה*
מזל טוב ^^