אני מציע להוריד את החוק שאוסר לפתוח שני משחקים .
לדעתי הוא מיותר .
Printable View
אני מציע להוריד את החוק שאוסר לפתוח שני משחקים .
לדעתי הוא מיותר .
תן נימוקים..
אני כבר אמרתי למה אני חושב שלא-
אם אתה באמת משקיע מספיק בהמשכים ועדיין רוצה שהמהירות תגובה שלך תהיה סבירה, אי אפשר לדדות בין שני משחקים.
חוץ מזה, חצי מהאנשים ירצו לפתוח עוד משחק פוקימון, וזה פשוט מיותר..
מה מיותר בדיוק?
להפעיל קצת יותר את פורום חת''מ?
זה יכפיל את ההשקעה בכל הפורום .
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Jun 29 2009, 04:07 PM
[b] תן נימוקים..
אני כבר אמרתי למה אני חושב שלא-
אם אתה באמת משקיע מספיק בהמשכים ועדיין רוצה שהמהירות תגובה שלך תהיה סבירה, אי אפשר לדדות בין שני משחקים.
חוץ מזה, חצי מהאנשים ירצו לפתוח עוד משחק פוקימון, וזה פשוט מיותר.. [/b][/quote]
תראה..
אני חייב להגיד שזה שאתה נגד משחקי פוקימון לא אומר שזה לא כיף,לדעתי זה המשחקים שהכי כיף לשחק בהם ולדעת רוב הפורום פה..
אז למה לא?
זה לא שאני נגד משחקי פוקימון בגללי. אני פשוט נגד החזרה המוחצת שלהם על עצמם. כל המשחקים אותו דבר. ואז אין טעם גם ב-2. אם הם שונים כמובן שזה בסדר ולזה אני מנסה לדאוג, אבל X:
---
יוסי, אתה טועה. לכל אדם יש זמן מוגבל. אם הוא פותח עוד משחק, הוא לא מכפיל ת'זמן שלו. הוא רק מכפיל את המקומות שבו הוא צריך להשקיע אותו בהם.
אז תעשה חוק אחר
שאסור לפתוח 2 משחקים על אותו נושא
שחובה שמשחק אחד נגיד יהיה על פוקימון והשני על מלחמה או משו :\
נמ
אבל אז בכל זאת כל משחק יהיה פחות מושקע \:
אבל אם למישהו יש 2 משחקים, הוא לא יכול להשקיע בשניהם את המקסימום שלו, הוא יכול להתבלבל בין שני המשחקים וזה יוריד את הרמה שלהם.
אני נגד :/
מי שיכול ובוחר לקחת על עצמו את האחריות לטפל בשני משחקים לפי דעתי יכול.
אחרי הכל, אם הוא מפשל, הוא זה שיצטרך לבוא מול גולשים של 2 משחקים ולהסביר את עצמו.
ככה שהאחריות היא גדולה יותר, אבל מי שייקח את זה על עצמו, כבר יידע את זה.
להטימן יש נקודה טובה..
עוד אנשים?
אני חושב שצריך לתת שבוע ניסיון של פתיחת שני משחקים , לדעתי זה יראה לך אמיר , איך אפשר להשקיע בשני משחקים .
הבנתי את זה \:
אני מחכה לדעות של עוד אנשים X:
לדעתי היטמן צודק!
מי שרוצה שיפתח ואם יצליח אז יופי ואם לא אז לא נורא...
אבל קצת פספסתם ת'בעיה
אין ממש "לא יצליח"
משהמשחק מאושר כל מה שאני יכול לעשות זה להעיר על אורך ההמשכים וכמה הם מושקעים לדעתי ולדעת השחקנים \:
אני מסכים עם אמיר-
זה ייצור חוסר השקעה במשחק אחד והדעה של היטמן מפרשת את הבעיה. תנסה
אז בעד מי אתה? ם.ם
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Jun 29 2009, 07:04 PM
[b] אז בעד מי אתה? ם.ם [/b][/quote]
לכל אחד טענה טובה-אני די מסכים איתך אבל אומר-בוא ניתן צ'אנס להצעה של היטמן
היטמן צודק.
אני אומר לבטל את החוק של לאסור על פתיחה של 2 משחקים ובמקום זאת לאסור פתיחה של 3 משחקים של אותו משתמש.
פתיחה של 2 משחקים תהיה מותרת גם לאותו נושא.
תן להם את חופש הביטוי לבחור מה שבא להם ואני מאמין שזה יכפיל את הפעילות בחת"ם.
אנשים יקבלו ניסיון מפתיחת משחקים.
אפשר להשקיע ב2 משחקים את המקסימום גם כן ברצון בלבד.
אוקיי \:
תראו, הכל פה יפה וטוב, אבל משומה חצי מהאנשים שהגיבו פה לא מנהלים או רשומים לשום משחק בחת"ם כרגע. אז תנו לי לשמוע מישו מחת"ם שבעד, ואני אסכים X:
למה אתה מסרב ל2 משחקים?
תן לזה זמן ניסיון ותראה שאני צודק =]
תנסה ותראה D:
אין לך מה להפסיד.
2 משחקים זה לא יותר מדי, אבל לא כל מי שבא יכול לפתוח שני משחקים.
כל הנושא הזה צריך מעכרת חוקים שלמה.
קודם כל, אסור לפתוח שני משחקים בחודש, כל משחק צריך חודש שלם שבו אותו שה"מ לא פתח משחק חדש והתמקד בו.
כמו שהציעו, 3 משחקים מקס זה די טוב, שני משחקים מותר אחריו 3 חודשים של פעילות רציפה במשחק, ולא תגובה פעם ב...
אם מנהל לא יצליח לנהל שני משחקים, אחד מהם ינעל לבחירתו. אם תוך יומיים המנהל לא נותן תשובה, שני המשחקים ינעלו
לדעתי לפי איך שנורג אמר ילך טוב D:
אתה יכול לחזור שנית? ם.ם
לא הבנתי ת'עיניין של משחק נמשך חודש ם.ם
טוב, אני אסביר מחדש, זה למטרה טובה.
1)שה"מ יוכל לפתוח משחק רק עם עבר חודש מאז שהוא פתח משחק אחר(לשיקולך יכול גם מאז נעילה), כלומר כל אחד יכול לפתוח רק משחק אחד בחודש.
2)אסור לפתוח יותר מ3 משחקים
3)ברגע ששה"מ קורס בניהול שני משחקים(מה שאתה חושש שיקרה) יש לו יומיים להחליט איזה משחק מהשניים ינעל, ואם הוא לא מחליט, שנייהם ינעלו.
בסדר.
אני נותן ליוסי את שבוע הניסיון שלו, והוא ישמש לי כדוגמא.
יוסי, תזכור, פה אתה מכריע. אם תטוך שבוע רמת ההמשכים שלך תרד באופן ברור לעין, החוק ישאר.
הבעיה שהאנשים כאן לא ממש משקיעים במשחקים שלהם ולכן הם יכולים להרשות לעצמם שני משחקים...במקום אחר אף אחד לא היה מרשה לעצמו דבר כזה, היו משקיעים כהמ ימים בבניית משחקים ומשקיעים בהמשכים ומתמקדים בו.
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Jun 30 2009, 01:43 PM
[b] הבעיה שהאנשים כאן לא ממש משקיעים במשחקים שלהם ולכן הם יכולים להרשות לעצמם שני משחקים...במקום אחר אף אחד לא היה מרשה לעצמו דבר כזה, היו משקיעים כהמ ימים בבניית משחקים ומשקיעים בהמשכים ומתמקדים בו. [/b][/quote]
לי אין בעיה להשקיע ולפתוח עוד משחק, אם רק יתנו לי.
יש לי משחק מוכן ועוד משחק שנכון לעכשיו בשלב בניית העולם, אבל אני לא מתקדם איתו כי אין לי למה