-
אני עומד לתת עכשיו משוב רציני. יכול להיות שהוא יפגע מאוד באתר, אבל אני כמה שיותר כנה.
אני רוצה לשאול את המנהלים: אתם באמת חושבים שמגיע לאתר הזה לקבל את התואר "האתר הישראלי של פוקימון"?
אני רוצה לציין המון נקודות שליליות, שמונעות זאת.
ראשית, אני לא ממש בטוח לגבי הידע של המנהלים בשפה האנגלית, ובפוקימון.
לפי מה שראיתי, זה לא משהו.
שנית, הבטתי במדריכי הדמויות באתר, והתאכזבתי בצורה נוראית. שמות לא נכון, תירגומים לא נכונים (כשאפשר להשתמש בשם מהדיבוב), ואפילו טעויות לגבי האנימה עצמה.
גם השפה העברית עצמה לא טובה.
בנוסף, המעדכנים. רק אחד מהם עושה עבודה טובה, ואני לא זוכר מי זה. כל השאר מתרגמים בצורה לא טובה, מוסרים מידע שגוי, ואף מעתיקים מידע, ולא מסוגלים לכתוב בעצמם את המידע.
הם גם לא שולטים היטב בשפה העברית. הם נלחמים לפעמים גם על הדעות השגויות שלהם, כמו המספור, שהוא אינו קבוע, ולא ברור, אבל הם לא לומדים מטעויות, וממה שמעירים להם. אין לי מושג איך הם נבחרו.
והדבר האחרון הוא עמודים חסרי תועלת באתר. לדוגמא, העמוד פוקימונים מוקדמים; המצאה מופרכת ומטומטת של אחד המשתמשים כאן, מה שיש בו גם מידע שגוי. השני הוא התפתחויות איווי. לא הבנתי מה מיוחד בפוקימון הזה, שהוא מקבל עמוד מיוחד משלו. אז יש לו שבע התפתחויות. וזה שפוריגון 2 לא הופיע אף פעם באנימה, אומר שהוא יקבל עמוד משלו?
אני מקווה שתסיקו את המסקנות מכאן, ואולי תשתפרו, ואולי, רק אז, תוכלו להתקרב לתואר הזה של "האתר הישראלי".
- - - - -
[b]מצא את המטמון [/b]
[img]http://images.neopets.com/items/spookymap7.gif[/img]
הרמז הבא שלכם נמצא ב:
מתיחה הגדולה ביותר של הפורום
-
יכולת להביא את זה בצורה קצת פחות פוגעת אתה יודע...
-
אני לא "המצאתי" את הרעיון של הפוקימונים המוקדמים, בעצמך אמרת שהם "preview לדור הבא", ועל זה בדיוק עשיתי את המדריך.
-
אולי אתה צודק בחלק הראשון שלא מהדקנים את האתר
אבל בחלק השני אתה ביכלל לא צודק אני יותר מימך בפורם הזה הם ממש משקיעים
והעמוד על איווי זה ממש טוב כי צריך לדעת איך מפתחים כול אחד על פורגיון 2 זה נכון אבל אתה יודע אתה יכול קצת להגיד את זה במילים פחות פוגעות
-
איזה מהמעדכנים עושה עבודה טובה בעיניך?
-
קודם כל, המדריך של "פוקימונים שהקדימו את זמנם" הוא לא המצאה. זה פשוט פוקימונים שהגיעו לעונה מסויימת שלא הייתה אמורה לכלול אותם ורימז על הדור הבא. המדריך היה מצויין ואתה היחד שנותןעעליו ביקורת (או לפחות ביקורת קשה).
שנית, אתה היחד אבל היחיד שנתן ביקורת על המדריך שלי להתפתחויות של איווי. כולם אמרו שזה מדריך מצויין.
ומה שמיוחד בפוקימון הזה, כן זה זה שיש לו הכי הרבה אופציות פיתוח [b]ובדרך כלל[/b] יש רק אופציה אחת להשיג אותו וזה לקבל מאדם במשחק. לפעמים אפשר עם רבייה אבל כמעט ואף פעם לא מקבלים איווי נקבה.
שלישית-
אתה כל היום נותן ביקורת. זה כאילו אתה רוצה להעיף את כל המעדכנים והמנהלים כדי לעלות דרגות. אתה נותן ביקורת קשה כמעט לכל מדריך שאתה רואה, כמעט לכל סיקור וכמעט לכל מידע שהובא לאתר. תפסיק לחיות בעולם שבו אתה מבין יותר מכולם. אם הפורו כל כך לא מוצא חן בעיניך, למה אתה עדיין רשום? זה אומר שהוא מוצא חן בעינייך אבל אתה פשוט אוהב לתת ביקורת. כאילו זה תחביב שלך לשעות הפנאי.
-
[quote][i]Originally posted by Waluigi[/i]@Jul 7 2009, 06:59 PM
[b] איזה מהמעדכנים עושה עבודה טובה בעיניך? [/b][/quote]
הוא כנראה מדבר על היט-מן (שאהב את המדריך שלי אהמאהמ)
-
אני בפורום הזה כדי לנסות לתקן את הזוועות שאתם עושים למעריצי פוקימון תמימים שרוצים לקבל מידע, אבל מקבלים מכם מידע שגוי. ועוד קוראים לעצמכם האתר הישראלי. למה הכרזתם על זה? מאיפה קבעתם שאתם האתר הישראלי?
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 7 2009, 07:00 PM
[b] הוא כנראה מדבר על היט-מן (שאהב את המדריך שלי אהמאהמ) [/b][/quote]
הוא לא היה בתקופת היטמן...
והיטמן לא קדוש 0_0
-
אתה קורא לזה זוועות? על מידע [b]נכון[/b]?
כל המידע שהבאתי על איווי היה נכון.
המדריך היה טוב אז שמו אותו באתר.
וחוץ מזה, אתה יכול ללמוד לדבר בצורה פחות בוטה ומעליבה.
-
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 7 2009, 07:06 PM
[b] אני בפורום הזה כדי לנסות לתקן את הזוועות שאתם עושים למעריצי פוקימון תמימים שרוצים לקבל מידע, אבל מקבלים מכם מידע שגוי. ועוד קוראים לעצמכם האתר הישראלי. למה הכרזתם על זה? מאיפה קבעתם שאתם האתר הישראלי? [/b][/quote]
תגיד, נראה לך שד"ר לק למד 7 שנים רפואה לפני שהוא בחר לקרוא לעצמו ככה? המייסדים קראו לאתר "האתר הישראלי" מפני שזה שם יפה.
-
טוב נא לא לריב פה, הוא נותן ביקרות זה הכל.
אני אחכה לאלכס.
-
חבר'ה זה רק משוב,לא לריב,אם תמשיכו לריב אנעל את הנושא.
-
הגיע תורי-
רוב הדברים כאן נורא נכונים, בלי לשקר.
אני מאמין שהידע שלך בפוקימון נרחב-אז אולי גם אתה תנסה לעזור בדרך כל שהי?
הדרך בה אתה מגיב על הכל נורא פוגעת ואפשר להגיב על הכוח בנחמדות.
-
שי-נכון אתה צודק אבל אתה הרי בצות פוקייקטים אז למה שלא אתה או שאר הצות שלך תעסו את זה לי יש כמה דברים שאני יודע ויכול לתקן אבל זה לא התפקיד שלי זה התפקיד של ההנהלה
-
לדעתי- אפשר לנעול את הנושא הזה לפני שמסיימים לקרוא את התשובה הנכונה.
כשנותנים משוב, צריך לדעת איך לכתוב אותו.
אתה מעיר למעדכנים שהם לא שולטים בשפה העיברית? אתה לא שולט בשפה התרבותית והמנומסת. כזה משוב לא יעזור לאף אחד, כי מה שזוכרים ממנו בסוף זה ההעלבות חסרות כל הסיבה שלך.
זה טבע האדם, ובמקה הזה כל המשוב הזה סתמי.
איזה אתר ישראלי אחר לפוקימון אתה מכיר שברה יותר גבוהה? ואיןם שום בעיה לשפר את מדריך הדמויות, זה לא כזה קשה, אם זה מה שמפריע לך.
המידע שמביאים הוא הנכון ביותר, וגם למעדכנים יש חיים, ככה שהם לא יכולים לתת את המידע בשתי שניות.
אתה רק מעליב ומעיר הערות, ואני לא רוצה להעליב, אבל לדעתי יש סיכוי שאתה עושה את זה כי אתה חושב "למה אני לא חשבתי לעשות את זה" ו"למה אני לא עשיתי את זה"
אני לא אומר שזה מה שאתה חושב, אני רק אומר שמניסיון יכול להיות שזאת הסיבה, כי הרבה הערות שלך הם חסרות כל שחר
-
אני רק רוצה לומר דבר אחד-
אין בעיה,בוא נגיד וזה עלוב בוא ותעזור לשפר במקום להתלונן
במקום להעביר ביקורת תכתוב בעצמך
-
מצטער להגיד לכם..
כמעט.. בהדגשה על כמעט... כל מילה בסלע!!!
-
מיכאל-גם אם זה נכון(ויש דברים נכונים) צריך לפגוע ככה?
-
שי-אתה צודק
אבל הוא צדק בחלק הראשון ועם קצת אבל ממש קצת בקטע של המעדקנים
-
הוא צדק קצת על המעדכנים כל מילה שלו על המעדכנים נכונה
-
אני לא אומר שהוא משקר, יש דברים נכונים-אבל לא צריך לומר את זה ככה
-
מהנ זה קשור איך הוא אומר את זה..?
הוא אמר את האמת... בפנים... דבר שאני מנסה כבר הרבה זמן.... ופתחתי בנושא הזה כמה וכמה אשכולות... ללא תשועה...
אולי זו הדרך?
הוא לא קילל ולא כלום....
-
[quote][i]Originally posted by Michael[/i]@Jul 7 2009, 11:34 PM
[b] מהנ זה קשור איך הוא אומר את זה..?
הוא אמר את האמת... בפנים... דבר שאני מנסה כבר הרבה זמן.... ופתחתי בנושא הזה כמה וכמה אשכולות... ללא תשועה...
אולי זו הדרך?
הוא לא קילל ולא כלום.... [/b][/quote]
קוואדרופל-פוסט? מה עבר המחשב שלך?
בכל מקרה, איך זו הדרך אם כולם נאלצים להתעסק באיך שהוא אמר את זה?
-
איך שהוא מבקר זה לא בסדר.
הנה דוגמא:
[b]איזה עצוב! תורידו את המעדכן הבור הזה![/b]
Wiiware הוא לא קונסולה נפרדת מהווי! [b]איזה טמבל גמור![/b] זה משהו בתוך הווי.
ולא אומרים ווי מרוחק, אלא שלט הווי. ואתה לא צריך להסביר מה זה נונצ'אק, [b]זה שאתה לא יודע, לא אומר שאחרים לא יודעים.[/b]
ותכתוב את השם המלא של המשחק: Melee! Pokemon Scramble!
ועדיף שלא תתרגם את שם המשחק, זה לא נשמע טוב.
[b]שלא נדבר על העידכון עצמו, שהוא לא טובה. [/b]
-
לא יודעץ...
אני חושב שהוא פעל 100%... אפילו שזה לא נוח לאתר... ולצוות.
כע.. חחח בטועות לחצי על רווח 100 פעם
-
הוא צודק בהרבה דברים, אבל הוא יכול לדבר יפה ולהעיר נורמלי
-
המשוב שכתבתי עכשיו בקושי פוגע, בקושי העלבתי מישהו. רק הערתי דברים.
תודה לאנשים שמסכימים. ואני לא מעוניין לעזור כאן. אני כבר ניסיתי לעזור עוד מלפני הרבה זמן, אבל אתם רק דחקתם אותי והפלתם אותי בקהילה כאן.
ולגבי זה:
"אבל לדעתי יש סיכוי שאתה עושה את זה כי אתה חושב "למה אני לא חשבתי לעשות את זה" ו"למה אני לא עשיתי את זה"
אני לא אומר שזה מה שאתה חושב".
אני לא אומר את זה, ולא חושב על זה. אני לא מעוניין שיהיה לי אתר כזה, כי היה לי בעבר, ובלי להעליב, עם מידע יותר טוב, ובעתיד גם יהיה לי, כנראה.
-
PBN-אבל למה לומר בצורה פוגעת כזאת? למה לא לומר בצורה נחמדה?
-
שמע, זה לא סוד שמחלקת העדכונים שלנו לוקה מאוד לאחרונה, ואתה לא הראשון שמתריע על זה.
אני לא יודע מה זה יעשה בהנהלה הגבוהה, כי למען האמת, גם כשהייתי חלק בניהול והתרעתי על זה,
אנשים לא רצו לבוא לעמק השווה, להודות במצב, ולחשוב על אלטרנטיבות כדי לשפר את המצב.
ואם כבר אנחנו בשיח של לפתור דברים ולתת משוב, אני חושב שהמאמצים באתר הם לשווא.
במקום לקחת את פרויקט הרמת האתר, מינוי 3-4 מעדכנים, וביסוס המושג 'אתר הפוקימון הישראלי',
המנהלים העדיפו להשקיע בפוקימון אונליין, דבר שנפל אין ספור פעמים בעבר, ושוב נפל לאחרונה.
אני אישית מוכן לקחת יום חופש בכל שבוע מהעבודה כדי לעזור במחלקת האתר, העדכונים, וכדומה.
אבל לאנשים נעים איפה שהם נמצאים, בלי רצון לשפר, להשתפר, ובלי רצון לקדם אינטרסים נוספים באתר.
-
אני מסכים עם כמה מהדברים במשוב הזה אבל תלמד לתת ביקות בצורה [b] לא פוגעת [/b].
אל תכניס את המילה "מטומטם" בכל ביקורת ואל תתנהג כאילו אתה יודע יותר מכולם. פשוט תיתן ביקורת בלי להעליב כי זה [b]נראה כאילו[/b] אתה משתדל להעליב.
ואני ועוד אחרים רצינו להשקיע בדברים מסויימים, עלה לנו רעיון, עשינו עליו מדריך והשקענו בו.
והתואר "האתר הישראלי" הוא כמו שיש ילדים שכותבים שהתואר של האתר שלהם הוא "האתר הכי טוב בעולם" או "אתר של זהב" או דברים כאלו.
-
לא אכפת לי מה אחרים כותבים, לכם לא מגיע את התואר "האתר הישראלי של פוקימון", יש אתר אחר ששווה את זה.
ואתם מתייחסים לכל הביקורות שלי, ולא לביקורת שלי עכשיו. בביקורת הזו לא העלבתי אף אחד, רק אמרתי את הדברים כמו שאני חושב.
והייתי קורא למעדכן מטומטם רק בביקורת השנייה שלי עליו, כשהוא לא שיפר כלום ממה שאמרתי לו לשפר.
-
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 8 2009, 10:50 AM
[b] לא אכפת לי מה אחרים כותבים, לכם לא מגיע את התואר "האתר הישראלי של פוקימון", יש אתר אחר ששווה את זה.
ואתם מתייחסים לכל הביקורות שלי, ולא לביקורת שלי עכשיו. בביקורת הזו לא העלבתי אף אחד, רק אמרתי את הדברים כמו שאני חושב.
והייתי קורא למעדכן מטומטם רק בביקורת השנייה שלי עליו, כשהוא לא שיפר כלום ממה שאמרתי לו לשפר. [/b][/quote]
מה שהתכוונתי לומר, זה שגם אם זה לא האתר הישראלי, אז כתבו שזה השם שלו.
למה לאתרים אחרים מגיעים התארים שהם נותנים להם? זה פשוט שם האתר, לא תואר האתר אלה שם האתר.
אז נכון שבביקורת הזו כתבת רק דבר אחד מעליב ("המצאה מופרכת ומטומטמת") אבל גם אותה יכולת לחסוך בכך שהיית אומר במקום זה שבעינייך זה לא חשוב.
וגם אתה לא צריך לקרוא למעדכן מטומטם לא משנה מה.
אתה זוכר שהתלוננת על ארווין? לך הפריע שהוא כתב את מה שהווא כתב אז אם זה מפריע לך שעושים לך את זה, אז למה אתה עושה את זה לאחרים?
-
עכשיו הגזמת
מה אתה חושב שברגע שאומרים למהדקנים להדקן יש להם חיים הם לא כול היום על המחשב וגם הם צריכים לעסוף את המידע החדש אז לוקח להם זמן אז תירגע קצת
-
אם יש אתר ישראלי לפוקימון שהוא יותר טוב לדעתך מפוקימונס לך אליו
אנחנו לא מכריחים אותך...אתה כל הזמן נותן ביקורות כמה שהאתר חרה אז עם
הוא כזה חרה פשוט תלך לפורום אחר
-
[quote][i]Originally posted by אמבראון[/i]@Jul 8 2009, 12:08 PM
[b] עכשיו הגזמת
מה אתה חושב שברגע שאומרים למהדקנים להדקן יש להם חיים הם לא כול היום על המחשב וגם הם צריכים לעסוף את המידע החדש אז לוקח להם זמן אז תירגע קצת [/b][/quote]
קודם כל, הייתי שמח אם היית לומד עברית כמו שצריך, ולא כותב שגיאות כאלו.
בלי קשר אם יש להם חיים או לא, זה לא שהם לא מעדכנים על הנושאים, הם פשוט לא מבינים בהם ולא מעדכנים עליהם כמו שצריך.
-
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 8 2009, 12:23 PM
[b] קודם כל, הייתי שמח אם היית לומד עברית כמו שצריך, ולא כותב שגיאות כאלו.
בלי קשר אם יש להם חיים או לא, זה לא שהם לא מעדכנים על הנושאים, הם פשוט לא מבינים בהם ולא מעדכנים עליהם כמו שצריך. [/b][/quote]
אל תידאג אני עובבד על זה
תאמין לי שזה קשה מאוד להכין מדריך או לעדכן אותו
אז תבין יכך קצת זמן אתה עוד תיראה שהכול יהיה מעודכן
-
[quote][i]Originally posted by אמבראון[/i]@Jul 8 2009, 12:27 PM
[b] אל תידאג אני עובבד על זה
תאמין לי שזה קשה מאוד להכין מדריך או לעדכן אותו
אז תבין יכך קצת זמן אתה עוד תיראה שהכול יהיה מעודכן [/b][/quote]
לוקח משום מה המון זמן.
אני מבין איך זה, ואני יכול לעדכן ולהכין עמודים רבים ביום אחד.
ואתם עוד צוות שלם.
-
מחזק! האתר באמת לא מתקרב לקרסולים של אתרים אחרים.
-
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jul 8 2009, 12:33 PM
[b] לוקח משום מה המון זמן.
אני מבין איך זה, ואני יכול לעדכן ולהכין עמודים רבים ביום אחד.
ואתם עוד צוות שלם. [/b][/quote]
אני מאמין שיש לך יכולות רבות וגם אני יכול ליתרום רבות
אבל אנכנו לא בצוות הזה אבל אנכנו תמיד יכולים להכין מדריך ולעזור לפורום