אשמח אם תמליצו לי על סט טוב לדרוגנייט שאני אפתח אותו מעכשיו שיש לי דרגונייר עם:
slam
שיתוק
dragon rage
טוויסטר
תודה מראש לעוזרים וזה די דחוף! :D
עוד שאלה צצה בראשי,אני צריך פוקימון אש ואני רוצה מאגמר אפשר לתפוס אותו רק בירוק עלה נכון?איפה?
Printable View
אשמח אם תמליצו לי על סט טוב לדרוגנייט שאני אפתח אותו מעכשיו שיש לי דרגונייר עם:
slam
שיתוק
dragon rage
טוויסטר
תודה מראש לעוזרים וזה די דחוף! :D
עוד שאלה צצה בראשי,אני צריך פוקימון אש ואני רוצה מאגמר אפשר לתפוס אותו רק בירוק עלה נכון?איפה?
לדרגונייט תשים את המתקפות:
טוויסטר
הייפר בים
סלאם
גלישה
אתה בטוח?למה יש לי כבר פוקימון מים וטוויסטר מתקפה די חלשה.
ניתן ללכוד מגמר בהר של מולטרס רק בירוק עלה.
דרגונייט הוא מסוג [color=blue]דרקון[/color]-[color=violet]מעופף[/color] (חולשות: [color=blue]דרקון[/color] ו[color=brown]סלע[/color] פי 2, [color=darkturquoise]קרח[/color] פי 4)
אז אני ממליץ לך על סט כזה:
- מתקפה מסוג [color=blue]דרקון[/color] - STAB, חזק נגד [color=blue]דרקון[/color]
[color=blue]למשל: OutRage, Dragon Claw, Dragon Breath[/color]
- מתקפה מסוג [color=violet]מעופף[/color] - STAB
[color=violet]למשל: Wing Attack, Fly, Aerial Ace[/color]
- מתקפה מסוג [color=darkorange]אש[/color] - חזק נגד [color=darkturquoise]קרח[/color]
[color=darkorange]למשל: FlameThrower, Fire Blast, Fire Punch[/color]
- מתקפה מסוג [color=red]לוחם[/color] - חזק נגד חזק נגד [color=darkturquoise]קרח[/color] ו[color=brown]סלע[/color]
[color=red]למשל: Brick Break, Focus Punch, Dynamic Punch[/color]
*מבין כל פוקימוני ה[color=darkturquoise]קרח[/color] (שהרי מהווים איום רציני על דרגונייט), אין אף אחד שלא חלש מול [color=darkorange]אש[/color] או [color=red]לוחם[/color]
ואלקטרובז יש בירוק עלה?
לא, אלקטרובז לוכדים באדום אש באותו מקום של מגמר בירוק עלה.
טעות איומה וזוועתית שלי, לוכדים אותו בתחנת הכח של זאפדוס.
מה פתאום?אלקטרובז רואים במקום של החשמל באדום אש
אתה צודק, טעות שלי. משום מה חשבתי שזה באותו מקום. אבל אם ידעת, למה שאלת?
בעצם אל תענה, הנושא יגרר לספאם ככה.
הבעיה היא שלא ראיתי אותו בחשמל אולי הוא לא נמצא בירוק עלה יש אפשרות כזאת?
לכל אלה שבונים סטים לפוקימון שלא מהמתקפות שלומדים ברמות נגד הסטים שחזקים על הפוקימון שלכם
אתם תנצחו רק עם תצליחו לתקוף אם לא תפסידו
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Jul 11 2009, 05:34 PM
[b] לכל אלה שבונים סטים לפוקימון שלא מהמתקפות שלומדים ברמות נגד הסטים שחזקים על הפוקימון שלכם
אתם תנצחו רק עם תצליחו לתקוף אם לא תפסידו [/b][/quote]
לא הבנתי מה אתה רוצה, תשתמש בסימני פיסוק ותנסח את עצמך יותר טוב.
מה שניסיתי להגיד הוא לכל אלה שבונים סטים לפוקימון שלא מהמתקפות שלומדים ברמות נגד הסטים שחזקים על הפוקימון שלכם,
אתם תנצחו רק עם תצליחו לתקוף אם לא תפסידו. ולדעתי זה מפגר לגבי הסטים אולי פעם אחת מישהו פה ישתמש בסטים ברמות שהפטוקימון לומד ולא יחרבש סטים
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Jul 11 2009, 09:00 PM
[b] מה שניסיתי להגיד הוא לכל אלה שבונים סטים לפוקימון שלא מהמתקפות שלומדים ברמות נגד הסטים שחזקים על הפוקימון שלכם,
אתם תנצחו רק עם תצליחו לתקוף אם לא תפסידו. ולדעתי זה מפגר לגבי הסטים אולי פעם אחת מישהו פה ישתמש בסטים ברמות שהפטוקימון לומד ולא יחרבש סטים [/b][/quote]
אז בעצם אתה אומר שצריך להגביל את הפוקימון למתקפות שהוא לומד לבד, ושנצליח לנצח רק אם נצליח לתקוף...
א) אנ'לא מבין מה אתה רוצה, אין שום סיבה שפוקימון ישתמש אך ורק במתקפות שהוא לומד לבד.
ב) אנ'לא מבין מה אתה רוצה, מצד אחד מובן מאליו שאי אפשר לנצח אם לא מצליחים לתקוף, מצד שני זה ממש טיפשי לחשוב שמתקפה תיכשל רק בגלל שפוקימון לא למד אותה לבד.
לסיכום:
אין שום היגיון במה שאמרת.
לדעתי אין הגיון במה שאתם עושים ולדעתי הכוח שלו צריך להתבסס רק על המתקפות שהוא לומד לבד
ולדעתי ככה הוא הכי חזק עם יודעים להשתמש בו נכון ולדעתי אתם בכלל לא ידועים להשתמש בו נכון
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Jul 12 2009, 04:16 PM
[b] לדעתי אין הגיון במה שאתם עושים ולדעתי הכוח שלו צריך להתבסס רק על המתקפות שהוא לומד לבד
ולדעתי ככה הוא הכי חזק עם יודעים להשתמש בו נכון ולדעתי אתם בכלל לא ידועים להשתמש בו נכון [/b][/quote]
שוב אתה חש?
אפשר לעבור את כל המשחק עם רטטה...
הם רוצים לסיים את המשחק עם שישייה כמה שיותר חזקה, ו[b]טובה[/b].
זה שאתה חושב שצריך לעשות משהו אחד, והם אומרים משהו אחר(ואני איתם), לא אומר שאחת מהשיטות לא טובה..
גם ככה המשחקים נורא קלים..
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Jul 12 2009, 04:16 PM
[b] לדעתי אין הגיון במה שאתם עושים ולדעתי הכוח שלו צריך להתבסס רק על המתקפות שהוא לומד לבד
ולדעתי ככה הוא הכי חזק עם יודעים להשתמש בו נכון ולדעתי אתם בכלל לא ידועים להשתמש בו נכון [/b][/quote]
אני עדיין לא מבין מה הבעייה שלך.
אתה אומר שמי שלא מתקבע רק על מתקפות רמה בעצם לא יודע להשתמש נכון בפוקימון.
מה נראה לך? אתה חושב שהיו מאפשרים כ"כ הרבה דרכים ללמוד מתקפות אם הדרך הנכונה היחידה הייתה דרך רמות?
אם אתה חושב שפוקימון מגיע למלוא פוטנציאל הכוח שלו כשמגבילים אותו למתקפות רמה, אז אתה חד-משמעית טועה.
כנראה שאין לך מספיק ניסיון במשחקים האלה עדיין.