[url=http://www.youtube.com/watch?v=bfcOKuP9xzU&feature=channel_page]http://www.youtube.com/watch?v=bfcOKuP9xzU...re=channel_page[/url]
Printable View
[url=http://www.youtube.com/watch?v=bfcOKuP9xzU&feature=channel_page]http://www.youtube.com/watch?v=bfcOKuP9xzU...re=channel_page[/url]
XDDDDDDDDDD
*כבר הגבתי פה אבל זה נמחק, אז אני אגיב שוב*
OMG זה היה כ"כ מצחיק! :XD:
חזק xDD
אבל הירידות על שחר נכונות -_-
ממש ממש לא מצחיק..
[quote][i]Originally posted by TreeCko[/i]@Jul 18 2009, 10:48 PM
[b] ממש ממש לא מצחיק.. [/b][/quote]
בגלל שכל אזכור הומוריסטי לשואה הוא "חסר כבוד"?
תעשה לי טובה...
לא כל פעם שמזכירים את היטלר זה אומר שמזלזלים בשואה.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 19 2009, 01:19 PM
[b] בגלל שכל אזכור הומוריסטי לשואה הוא "חסר כבוד"?
תעשה לי טובה...
לא כל פעם שמזכירים את היטלר זה אומר שמזלזלים בשואה. [/b][/quote]
או שיש לו YES
או שהוא מעריץ רחמנא ליצלן
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jul 19 2009, 02:20 PM
[b] או שיש לו YES
או שהוא מעריץ רחמנא ליצלן [/b][/quote]
מה הקשר ל-YES ("לילה בכיף זה בערוץ 2)?
ומה זה "רחמנא ליצלן"?
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 19 2009, 02:26 PM
[b] מה הקשר ל-YES ("לילה בכיף זה בערוץ 2)?
ומה זה "רחמנא ליצלן"? [/b][/quote]
זה מופיע גם בערוץ 2, אבל בביפ זה מופיע הרבהההה יותר(כפי שניתן להבין מהסרטון)
רחמנא ליצלן זה 'חס וחלילה'
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 19 2009, 01:19 PM
[b] בגלל שכל אזכור הומוריסטי לשואה הוא "חסר כבוד"?
תעשה לי טובה...
לא כל פעם שמזכירים את היטלר זה אומר שמזלזלים בשואה. [/b][/quote]
לא לא בגלל זה
זה פשוט לא מצחיק, לא קשור ודבילי
לא בגלל השואה
פשוט אין הקשר..
מוכנים לתוכנית הכי מדלוקית על המרקע?
מוכנים לאורחים נוצצים ולקטעי קישור דליקטוסיק?
מוכנים למנחה כריזמטי ותוסס?
<:
[quote][i]Originally posted by TreeCko[/i]@Jul 19 2009, 08:20 PM
[b] לא לא בגלל זה
זה פשוט לא מצחיק, לא קשור ודבילי
לא בגלל השואה
פשוט אין הקשר.. [/b][/quote]
טוב, אז אני חוזר בי. :)
[quote][i]Originally posted by Y-CORE 13[/i]@Jul 19 2009, 09:07 PM
[b] מוכנים לתוכנית הכי מדלוקית על המרקע?
מוכנים לאורחים נוצצים ולקטעי קישור דליקטוסיק?
מוכנים למנחה כריזמטי ותוסס?
<: [/b][/quote]
בעעעעעעע :ph34r:
במקום להשתמש בו היו יכולים להשתמש בכל סרטון של אדם רגזני, הם השתמשו בכוונה בהיטלר בגלל שהם ילדים קטנים ומפגרים שחושבים שהשימוש בו מצחיק, שו םדבר שקשור לשואה ובמיוחד לאדם הנתעב הזה לא יכול להעלות חיוך על פנים של אף אדם, ומי שצוחק מזה אף מפגר בכמה רמות מהמפרסם, הייתי מוחק את הנושא לכל הרוחות אם הייתי יכול.
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Jul 20 2009, 03:11 AM
[b] במקום להשתמש בו היו יכולים להשתמש בכל סרטון של אדם רגזני, הם השתמשו בכוונה בהיטלר בגלל שהם ילדים קטנים ומפגרים שחושבים שהשימוש בו מצחיק, שו םדבר שקשור לשואה ובמיוחד לאדם הנתעב הזה לא יכול להעלות חיוך על פנים של אף אדם, ומי שצוחק מזה אף מפגר בכמה רמות מהמפרסם, הייתי מוחק את הנושא לכל הרוחות אם הייתי יכול. [/b][/quote]
אוקיי, קודם כל לא המצאתי את הגלגל פה, יש לפחות עוד 60 סרטונים עם אותו עיקרון של דיבוב להיטלר, וזה לא שאני בא ומתחיל לצחוק על זה או משהו "חח אני היטלר ואני שורף יהודונים כי משעמם לי" או משהו כזה, היטלר נחשב לקיצוניות ומצבים קיצוניים וגם שנויים במחלוקת הםהומוריסטים מטבעם, קצת חבל שאתה לא רואה מעל הגישה הצדקנית הזאתי של "היי הם צוחקים על שואה! זה לא בסדר!" היית רואה שהיטלר משומש כאן רק כצינור, ככלי להעברת מידע, חוץ מזה אני בעד שבירת טבואים, ובמיוחד לשם מטרות הומור, שכן זה עוזר לנו כבני אדם להיפתח לנושא בלי לחשוש, חוץ מזה אני לא הראשון ולא האחרון שיצחק על היטלר ועל השואה, ארץ נהדרת, סיינפלד, מאד טי וי ורבים אחרים השתמשו בנושא הזה להעברת בדיחות ואין בכך שום פסול, ומבחינתי כל מי שחושב אחרת דוגל בצנזורה ובאי חופש הביטוי העצמי של בני האדם.
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jul 20 2009, 11:20 AM
[b] אוקיי, קודם כל לא המצאתי את הגלגל פה, יש לפחות עוד 60 סרטונים עם אותו עיקרון של דיבוב להיטלר, וזה לא שאני בא ומתחיל לצחוק על זה או משהו "חח אני היטלר ואני שורף יהודונים כי משעמם לי" או משהו כזה, היטלר נחשב לקיצוניות ומצבים קיצוניים וגם שנויים במחלוקת הםהומוריסטים מטבעם, קצת חבל שאתה לא רואה מעל הגישה הצדקנית הזאתי של "היי הם צוחקים על שואה! זה לא בסדר!" היית רואה שהיטלר משומש כאן רק כצינור, ככלי להעברת מידע, חוץ מזה אני בעד שבירת טבואים, ובמיוחד לשם מטרות הומור, שכן זה עוזר לנו כבני אדם להיפתח לנושא בלי לחשוש, חוץ מזה אני לא הראשון ולא האחרון שיצחק על היטלר ועל השואה, ארץ נהדרת, סיינפלד, מאד טי וי ורבים אחרים השתמשו בנושא הזה להעברת בדיחות ואין בכך שום פסול, ומבחינתי כל מי שחושב אחרת דוגל בצנזורה ובאי חופש הביטוי העצמי של בני האדם. [/b][/quote]
אני מסכים אם הנ"ל ב-100%
אם יצא לך ללמוד את ערך חופש הביטוי אז אתה מודע לכך שחופש הביטוי לא יכול להתרחש בין השאר כאשר מה שנאמר פוגע באנשים אחרים, השימוש בדמות הזו מעלה באנשים הרגשת חלחלה ואף חלק מהם תופסים זאת כפגיעה. מבחינתי אין מקום לקשר בין האדם הזה לשום מסגרת בידורית כלשהי כמו שנעשה כאן בסרטון. מדוע ציינת בכלל שיש עוד עשרות טיפשים שעושים זאת? זוהי בדיוק התבנית של: "מלא אנשים לוקחים סמים אז גם אני אקח". ומתי אמרתי שכשסינפלד ואחרים משתמשים בבדיחות השואה הללו אני צוחק ואיני מחליף את הערוץ באותו הרגע?
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Jul 20 2009, 05:46 PM
[b] 1.אם יצא לך ללמוד את ערך חופש הביטוי אז אתה מודע לכך שחופש הביטוי לא יכול להתרחש בין השאר כאשר מה שנאמר פוגע באנשים אחרים
2.השימוש בדמות הזו מעלה באנשים הרגשת חלחלה ואף חלק מהם תופסים זאת כפגיעה.
3.מבחינתי אין מקום לקשר בין האדם הזה לשום מסגרת בידורית כלשהי כמו שנעשה כאן בסרטון.
4.מדוע ציינת בכלל שיש עוד עשרות טיפשים שעושים זאת? זוהי בדיוק התבנית של: "מלא אנשים לוקחים סמים אז גם אני אקח". ומתי אמרתי שכשסינפלד ואחרים משתמשים בבדיחות השואה הללו אני צוחק ואיני מחליף את הערוץ באותו הרגע? [/b][/quote]
1. זה קשקוש גמור, ואם זו התגובה שלך כנראה שאין לך מושג מה זה חופש ביטוי וצנזורה.
2.בינתיים בכל 16 שנותיי לא נתקלתי בבנאדם שאשכרה נפגע מבדיחה או הקלה בנושא שלא נפגע בשם ציבור אחר
3.אני אתן לך דוגמא אמיתית, באמריקה של שנות ה80 למרות ה"שיוויון" שניתן לשחורים עדיין היה הבדלה רצינית בין הציבור הלבן לשחור(גם היום אך לא באותה מידה) והייתי מעז לומר שלהומור היה חלק משמעותי בעניין, ואם תחשוב על זה תבין על מה אני מדבר, לאנשים הרבה יותר קל לצחוק מאשר לדבר על נושאים כאובים
4.זה סתם פשיזם, 'הם טיפשים כי הם לא חושבים כמוני!!'
זכותך לחיות את החיים שלך באיזו דרך שתבחר, אך לדעתי זה יהיה טעות להימנע מבדיחות שכול בגלל הסיבות שהזכרתי.
1.אני יודע על מה אני מדבר, אני למדתי תקשורת וחברה א' השנה , אם אני טועה תתקן אותי
2.אז כנראה שכל מי שאתה מכיר זה קיבוצניקים וילדים כמו פה בפורום שלא יודעים להעריך את ההיסטוריה והסבל של העם היהודי
3.אתה אומר שלמרות השיוייון היה הבדלה בין השחורים ללבנים ולהומור היה חלק בזה, כך שאתה אומר שההומור הוביל לגזענות ואתה תומך בכך?...
4.אתה פשוט לא מעריך את הסבל של העם שלך, אין לי ספק מה הייתה הדעה שלך בנושא אם היית חי בגטו, רואה לנגד עינך את משפחתיך נרצחים בדם קר זה אחר זה, היית צריך לפנות את גופותיהם ושלא נדבר על קליפות תפוח האדמה שהיית בר מזל אם היית זוכה לאכול מפח האשפה הקרוב
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Jul 21 2009, 12:34 AM
[b] 1.אני יודע על מה אני מדבר, אני למדתי תקשורת וחברה א' השנה , אם אני טועה תתקן אותי
2.אז כנראה שכל מי שאתה מכיר זה קיבוצניקים וילדים כמו פה בפורום שלא יודעים להעריך את ההיסטוריה והסבל של העם היהודי
3.אתה אומר שלמרות השיוייון היה הבדלה בין השחורים ללבנים ולהומור היה חלק בזה, כך שאתה אומר שההומור הוביל לגזענות ואתה תומך בכך?...
4.אתה פשוט לא מעריך את הסבל של העם שלך, אין לי ספק מה הייתה הדעה שלך בנושא אם היית חי בגטו, רואה לנגד עינך את משפחתיך נרצחים בדם קר זה אחר זה, היית צריך לפנות את גופותיהם ושלא נדבר על קליפות תפוח האדמה שהיית בר מזל אם היית זוכה לאכול מפח האשפה הקרוב [/b][/quote]
1. אתה טועה, ואני מתקן אותך
2.שוב אתה פונה לגישה הרדנקית שחשה כי להיות קולני הופכת אותך אוטומטית לצודק, רוצה שיקשיבו לך? דבר בכבוד
3.אם זה מה שהבנת אתה בור מוחלט שמבין מה שהוא רוצה להבין
4.ושוב אני נגרר איתך לנושא שניסיתי לבהר לך אותו מספר פעמים כבר, אני לא צוחק על השואה ובקושי צוחק על היטלר, היטלר משומש פה ככלי סאטירי על נושא אחר לחלוטין ואם אתה לא מבין את זה את באמת מצתדק פה על כלום
אוקיי אתם יכולים לא להאמין לי (כי למען האמת גם אני לא הייתי מאמין לזה><") אבל עקב הסרטון הציעו לי לעבוד אצל ליאור פאקינג שליין!!!111
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jul 24 2009, 12:08 PM
[b] אוקיי אתם יכולים לא להאמין לי (כי למען האמת גם אני לא הייתי מאמין לזה><") אבל עקב הסרטון הציעו לי לעבוד אצל ליאור פאקינג שליין!!!111 [/b][/quote]
אתה הכנת את הסרטון?!
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 24 2009, 03:06 PM
[b] אתה הכנת את הסרטון?! [/b][/quote]
לא ציינתי את זה?XP
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jul 24 2009, 09:25 PM
[b] לא ציינתי את זה?XP [/b][/quote]
זה פרח מזכרוני :P
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jul 24 2009, 12:08 PM
[b] אוקיי אתם יכולים לא להאמין לי (כי למען האמת גם אני לא הייתי מאמין לזה><") אבל עקב הסרטון הציעו לי לעבוד אצל ליאור פאקינג שליין!!!111 [/b][/quote]
אתה רציני? OO"
הם יצרו קשר איתך וביקשו ממך לעשות מה?
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 24 2009, 09:28 PM
[b] אתה רציני? OO"
הם יצרו קשר איתך וביקשו ממך לעשות מה? [/b][/quote]
אוקיי אני אתאר לכם את מהלך הדברים כפי שקרה וזה באמת כמו חלום שלא בא לי להתעורר ממנו
קיבלתי מכתב מהעורכת של ליאור שליין שמבקשת ליצור איתי קשר, היא אמרה שהם מחפשים כותבים חדשים ומוכשרים, היא השאירה מספר טלפון, התקשרתי אליה והיא אמרה שליאור ראה את הסרטון וממש צחק וכאלה, אמרתי לה שאני נוסע לפראג בראשון וכשאחזור נחשוב ביחד מה עושים
זה החלום שלי להיות תסריטאי וכנראה שזוהי תחילת הדרך:) אני רק קצת חושש שירצו ממני לעשות רק קטע אחד וזהו, כי אני ממש רוצה לעבוד שמה
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jul 24 2009, 09:50 PM
[b] אוקיי אני אתאר לכם את מהלך הדברים כפי שקרה וזה באמת כמו חלום שלא בא לי להתעורר ממנו
קיבלתי מכתב מהעורכת של ליאור שליין שמבקשת ליצור איתי קשר, היא אמרה שהם מחפשים כותבים חדשים ומוכשרים, היא השאירה מספר טלפון, התקשרתי אליה והיא אמרה שליאור ראה את הסרטון וממש צחק וכאלה, אמרתי לה שאני נוסע לפראג בראשון וכשאחזור נחשוב ביחד מה עושים
זה החלום שלי להיות תסריטאי וכנראה שזוהי תחילת הדרך:) אני רק קצת חושש שירצו ממני לעשות רק קטע אחד וזהו, כי אני ממש רוצה לעבוד שמה [/b][/quote]
וואו זה ממש מגניב :)
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jul 24 2009, 09:50 PM
[b] אוקיי אני אתאר לכם את מהלך הדברים כפי שקרה וזה באמת כמו חלום שלא בא לי להתעורר ממנו
זה החלום שלי להיות תסריטאי וכנראה שזוהי תחילת הדרך:) אני רק קצת חושש שירצו ממני לעשות רק קטע אחד וזהו, כי אני ממש רוצה לעבוד שמה [/b][/quote]
איך היא יצרה קשר איתך?
ויש לך עוד דברים שעשית? וזו תיהיה מן חמש דקות משח בשילך שתראה את הסרטון שעשית או שמה?
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 24 2009, 10:28 PM
[b] איך היא יצרה קשר איתך?
ויש לך עוד דברים שעשית? וזו תיהיה מן חמש דקות משח בשילך שתראה את הסרטון שעשית או שמה? [/b][/quote]
הם לא רוצים לתת לו פינה, הם רוצים אותו בתור תסריטאי
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 24 2009, 10:28 PM
[b] 1.איך היא יצרה קשר איתך?
2.ויש לך עוד דברים שעשית?
3.וזו תיהיה מן חמש דקות משח בשילך שתראה את הסרטון שעשית או שמה? [/b][/quote]
1.השאירה פלאפון אז התקשרתי
2.אהא, רובם לא הכי משהו אבל השתפרתי מאוד עם הזמן, עם ההומור, הטיימינג והרצינות שלי לעניין, הנה כתובת הסרטונים שלי:
[url]www.youtube\nachstv.com[/url]
דברים שכן הייתי ממליץ לך לראות זה ערסלייר 6, ערסלייר העונה השנייה, שימי שימי קרימינל (רק חלק א', רחמנא ליצלן) והבורר-השטן של העולם העליון(הסרטון הכי נצפה של נאכס, 20,000 צפיות)
3.לא, הם התלהבו מהסרטון אז הם רוצים שאני אכתוב בשבילם
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jul 24 2009, 11:05 PM
[b] 1.השאירה פלאפון אז התקשרתי
2.אהא, רובם לא הכי משהו אבל השתפרתי מאוד עם הזמן, עם ההומור, הטיימינג והרצינות שלי לעניין, הנה כתובת הסרטונים שלי:
[url]www.youtube\nachstv.com[/url]
דברים שכן הייתי ממליץ לך לראות זה ערסלייר 6, ערסלייר העונה השנייה, שימי שימי קרימינל (רק חלק א', רחמנא ליצלן) והבורר-השטן של העולם העליון(הסרטון הכי נצפה של נאכס, 20,000 צפיות)
3.לא, הם התלהבו מהסרטון אז הם רוצים שאני אכתוב בשבילם [/b][/quote]
אם ככה אני מקווה שתצליח בזה אם תרצה.
אבל אף שאני חושב שאתה לא משקר, זה די נשמע מופרח.
אהה וגם סתם שאלה הם דיברו על משכורות או על תשלום על זה?
...וגם אם אתה לא יודע אומרים שערוץ 10 עלול להיסגר..
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 24 2009, 11:25 PM
[b] אם ככה אני מקווה שתצליח בזה אם תרצה.
אבל אף שאני חושב שאתה לא משקר, זה די נשמע מופרח.
אהה וגם סתם שאלה הם דיברו על משכורות או על תשלום על זה?
...וגם אם אתה לא יודע אומרים שערוץ 10 עלול להיסגר.. [/b][/quote]
הזה שערוץ 10 עלול להיסגר באמת מפחיד, כאילו עד ש"גילו" אותי סוגרים את המפעל, אבל מצד שני לערוץ 10 תמיד היה רגעים של כמעט מוות, אבל הם התגברו על זה ואני באמת לא חושב שזה יפול.
אין לי מושג על משכורת ולמען האמת אני מוכן לעבוד גם בחינם אם אהיה מוכרח, אני נושם וחי תסריטאות וכל דבר שיוסיף לידע שלי בנושא מבורך הוא
למי שפיקפק במידת אמינותי
[img]http://photos-c-0.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs142.snc1/5252_1233297034946_1304778318_30671418_299750_n.jpg[/img]
כבדו קיבוצניק D:
אתה תהיהי קבוע שמה? זמני או חד פעמים.
בכל מקרה מזל טוב, שתצליח שמה D:
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Aug 31 2009, 06:46 PM
[b] כבדו קיבוצניק D:
אתה תהיהי קבוע שמה? זמני או חד פעמים.
בכל מקרה מזל טוב, שתצליח שמה D: [/b][/quote]
טנקס מאן
למעשה היום היה יומי האחרון שמה, זו היתה עבודת קיץ כזאתי
אבל ליאור בקרוב עוזב לרשת לפריימטיים והוא רוצה שאעבוד שמה בחופשים
חחח אהבתי