[color=darkred][b]האתר החדש של פוקימונ'ס עלה לאוויר.
אנחנו כרגע בשלבים אחרונים של העלאת התמונות מחדש , והוספת תכנים אחרונים , גלישה מהנה.[/b][/color]
Printable View
[color=darkred][b]האתר החדש של פוקימונ'ס עלה לאוויר.
אנחנו כרגע בשלבים אחרונים של העלאת התמונות מחדש , והוספת תכנים אחרונים , גלישה מהנה.[/b][/color]
שני דברים הפריעו לי..
התמונה של אש בלוגו XD הייתם יכולים למצוא אחת יותר טובה
זה שהעמודים באתר רשומים בשורה אחת במקום כל אחד בשורה, זה ממש מציק
אתם יכולים להוסיף בתחתית האתר "בחר עיצוב" שככה כל אחד יכול לבחור את העיצוב המועדף עליו..
אבל עיצוב יפה בסך הכל, אהבתי, ח"ח ^^
יש דברים שלא רואים מאצלכם , למשל המערכת יותר נוחה לשימוש ונוכל לעדכן את האתר יותר בקלות.
איפה אתה רואה שהעמודים רשומים באתר בשורה אחת במקום כל אחד בשורה ?
חל שיפור מאוד גדול אני אוהב את העיצוב החדש פשוט וקל :) כיף עכשיו להיכנס לאתר כזה
אחלה עיצוב רותם, אני מוכן לעזור במדריכי דמויות וההסברים על המשחקים
אחלה עיצוב אבל יש לי שאלה קטנה-
למה גם באתר הישן הורדתם את המדריך להתפתחויות של איווי שהכנתי?
באתר הישן מי שהוריד זה היה יוסי , בכל זאת העמוד שלך לא כל כך מתאים בתור עמוד תוכן באתר , אלא יותר "מדריך".
אבל גם העמוד של רוטום וצורותיו הוא "מדריך" באותה מידה שהמדריך שלי...
אבל לא משנה...
3 דברים -
1. [quote][b]פשוט אף אחד לא מסתכל שם ולא מגיבים , ומה שיש לכם להגיד חשוב לנו.[/b][/quote]
זה שזה המצב, זה חמור מאוד. עכשיו פתאום פרסום חד פעמי בפורום דיבורים זה רלוונטי, הא?
2. אני מעוניין שתכניסו את כל דפי המידע שאני הכנתי לסרטים, זה כולל החלפת הדפים לסרטים 2,3,10.
לינק - [url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=10000]http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=10000[/url]
3. כל הכבוד שסוף סוף התקדמתם צעד אחד בכיוון הנכון בכל הנוגע לאתר.
יפה מאוד, אני מרגיש שעכשיו יש כיוון ויש טעם לכל העבודה שאנשים עשו בדפי 'הוספת דפים'.
יפה , אהבתי D:
היטמן , אם חשבתי שזה נכון לשים את הפרסום בפורום דיבורים אז כנראה שחשבתי בשכל.
זה לא סתם עדכון זה משו שחשוב שרצוי שכל הופרום ישים לב אליו.
אני אעדכן את העמודים שלך בהקדם.
אחלה D:
ממש אהבתי את העיצוב רק מה שכן עדיך שעמודי תוכן יהיו בטורים ולא בשורותת...
מזתמרת בטורים ולא בשורות , מה אתה רואה??
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 6 2009, 10:36 PM
[b] מזתמרת בטורים ולא בשורות , מה אתה רואה?? [/b][/quote]
[quote][b]
תפריט האתר
דף הבית אודותינו מנגת האתר
הפורומים צור קשר
מידע כללי
מה זה פוקימון ? סאטושי טאג'ירי
פוקדורים מדריך רביה רוטום
וצורותיו פוקימונים אגדיים
פוקימונים שהקדימו זמנם תגים
האנימה
פרוייקטים מילים לשירים מדובבים
מדריך דמויות מדריך פרקים
משחקים
אדום , כחול , ירוק צהוב כסף ,
זהב , קריסטל רובי , ספיר ברקת
אדום אש , ירוק עלה
הורדות
משחקים
הסרטים
הסרט הראשון הסרט השני הסרט
השלישי הסרט הרביעי הסרט
החמישי הסרט השישי הסרט
השביעי הסרט השמיני [/b][/quote]
ככה זה נראה
אה כן יש בעיה בפיירפוקס
אבל למרות שזה דווקא נחמד ככה ^^
באקספלורר 7 אין את זה.
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 6 2009, 11:11 PM
[b] אה כן יש בעיה בפיירפוקס
אבל למרות שזה דווקא נחמד ככה ^^
באקספלורר 7 אין את זה. [/b][/quote]
גם בכרום
הכל טוב ויפה
חוץ מההורדות שבוקשי אחת אפשר להוריד
[quote][i]Originally posted by TreeCko[/i]@Aug 7 2009, 01:58 AM
[b] הכל טוב ויפה
חוץ מההורדות שבוקשי אחת אפשר להוריד [/b][/quote]
אני עובדים על זה, בקרוב יועלו הורדות חדשות ותקינות
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 7 2009, 01:48 AM
[b] אני עובדים על זה, בקרוב יועלו הורדות חדשות ותקינות [/b][/quote]
טוב שאתה [b]עובדים[/b] על זה חח
אני רוצה להוריד משחק שאני לא מוצא בכל מקום
בכל מקרה
האתר נראה טוב מאוד
טוב, יש לי תגובה משמחת ותגובה פחות משמחת.
נתחיל בעיצוב - בלי להעליב, פשוט מזוויע. זה נראה כמו האתרים האלו שאתה רואה כשאתה נכנס לאתר שכבר נמחק. הלוגו בכלל לא יפה, והתמונה של אש מזוויעה. התפריט עוד יותר נורא. היית יכול לעשות את אותו התפריט כמו בעיצוב הקודם.
אבל, לשמחתי, העמודים די טובים. מדריך הדמויות השתפר, וגם מדריך הפרקים. תיקונים מעטים, אבל זה יפה מאוד. רק חבל שלא יכלתם למצוא בעצמכם תמונות במקום לקחת מסרבי.
PBR התפריט נראה טוב בדפדפן אקספלורר 7 לבנתיים.
אתר אחלה.
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 7 2009, 06:28 PM
[b] PBR התפריט נראה טוב בדפדפן אקספלורר 7 לבנתיים. [/b][/quote]
בכל זאת, האתר עדיין לא משהו, בעיקר מבחינה העיצוב.
הפרסומות תקועות במקומות כל-כך לא טובים, מה שהופך את האתר למכוער עוד יותר.
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Aug 7 2009, 08:46 PM
[b] בכל זאת, האתר עדיין לא משהו, בעיקר מבחינה העיצוב.
הפרסומות תקועות במקומות כל-כך לא טובים, מה שהופך את האתר למכוער עוד יותר. [/b][/quote]
אתה לא מתעייף מלקטר כל הזמן?
זהו אתר של פוקימון לקהילה שתואמת את הגיל.
ברגע שתפנים את המידע הזה, אני צופה שתתמתן בתגובות שלך.
האתר נראה טוב~
ותודות גדולות לי~ שעזרתי לרותם קצת לקראת הפתיחה שלו~
ם:
כנראה שאף אחד כאן לא מבין בעיצוב או משהו. העיצוב גרוע. אפילו אי אפשר לקרוא לזה עיצוב. הרקע יותר מושקע.
הכנתם לוגו שלא טוב, ועשיתם תפריט, עם תוכן, בלי צבע. הפרסומות כבר יותר מעניינות.
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Aug 8 2009, 09:49 AM
[b] כנראה שאף אחד כאן לא מבין בעיצוב או משהו. העיצוב גרוע. אפילו אי אפשר לקרוא לזה עיצוב. הרקע יותר מושקע.
הכנתם לוגו שלא טוב, ועשיתם תפריט, עם תוכן, בלי צבע. הפרסומות כבר יותר מעניינות. [/b][/quote]
שמתי לב שאתה יודע להתלונן. אתה יודע במקרה גם לשתוק? נמאס לי קצת לקרוא את כל התלונות שלך. אתה חושב שאתה יכול לעצב יותר טוב? תעצב אתר ותשלח את העיצוב לרותם.
חושב שאתה יכול לעשות עבודה יותר טובה מכל מי שהיה בצוות פרויקטים, לתקן את המדריכים ובולשיט כזה? תעשה את זה, אתה רק מתלונן אבל לא עושה כלום, זה כבר מתחיל לעצבן.
אם אתה יודע רק להתלונן, עדיף שתשתוק.
בכל מקרה, אני חושב שהעיצוב די נחמד, אבל תחליפו את התמונה של אש בלוגו ותשנו את התפריט, הוא מציק ><
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 8 2009, 11:16 AM
[b] שמתי לב שאתה יודע להתלונן. אתה יודע במקרה גם לשתוק? נמאס לי קצת לקרוא את כל התלונות שלך. אתה חושב שאתה יכול לעצב יותר טוב? תעצב אתר ותשלח את העיצוב לרותם.
חושב שאתה יכול לעשות עבודה יותר טובה מכל מי שהיה בצוות פרויקטים, לתקן את המדריכים ובולשיט כזה? תעשה את זה, אתה רק מתלונן אבל לא עושה כלום, זה כבר מתחיל לעצבן.
אם אתה יודע רק להתלונן, עדיף שתשתוק.
בכל מקרה, אני חושב שהעיצוב די נחמד, אבל תחליפו את התמונה של אש בלוגו ותשנו את התפריט, הוא מציק >< [/b][/quote]
כדאי שאתה תשתוק.
ואני מבין ואני מעצב יותר טוב מכם. בגלל כל מה שאתם אומרים עלי כל הזמן, אין לי סיבה לעזור לכם.
ועל מה שאתה התלוננת לגבי העיצוב, זה גם מה שאני התלוננתי, גאון.
PBRMaster דיי צודק בקשר לעיצוב עצמו.
היה לכם יותר טוב בפעם הקודמת S:
ועכשיו אני יכול לקרוא גם את הכתבות בפייר פוקס מה שלא יכלתי לעשות בפעם הקודמת. רותם תיקנת את זה?
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Aug 8 2009, 11:39 AM
[b] כדאי שאתה תשתוק.
ואני מבין ואני מעצב יותר טוב מכם. בגלל כל מה שאתם אומרים עלי כל הזמן, אין לי סיבה לעזור לכם.
ועל מה שאתה התלוננת לגבי העיצוב, זה גם מה שאני התלוננתי, גאון. [/b][/quote]
הבנו הפנמנו. אתה הכי טוב כולנו נחותים -_-
העיצוב ממש נחמד 3:
אני מסכים עם חלק שהתמונה של אש מעצבנת XD
והפרסומת של עבודה בחו"ל ממש מציקה...
[b] כדאי שאתה תשתוק.
ועל מה שאתה התלוננת לגבי העיצוב, זה גם מה שאני התלוננתי, גאון. [/b][/quote]
יותר קל לדבר מלעשות
ואתה מדבר בלי סוף חוץ מתלונות לא ראיתי שאתה עוזר במשהו
כניראה פשוט אין לך דבר אחר לעשות חוץ מתלונות -_-
אה ושכחתי לדעת הכל על פוקימון יותרטוב מכל אחד אחר או לפחות ככה אתה אומר
תמצא חיים=]
ולעניין חסרים עוד מלא דברים שצריך לעדכן אבל יצא סבבה
אנא אל תריבו!
אם תריבו,אצטרך להוביל אותכם לדרך הקשה.
עיצוב טוב ויפה
בואו אני אבהיר כמה דברים-
הלוגו בחלק של אש אמנם לא בסדר, אני מאמין שרותם ינסה לשפר.
העיצוב והתפריט בכוונה כאלה פשוטים-זה סגנון אחר ולדעתי הוא אחלה.
ת'אמת הפעם אין טעם לכעוס על פיביאר, הוא אמר את דעתו בנוגע לעיצוב רק.
ולפני שהאתר יצא רותם, ניר ועוד כמה אנשים עשו תיקונים ושיפורים-כעת אנחנו נירתם אליו ונשתדל לשפר אותו כמה שיותר
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 8 2009, 03:43 PM
[b] בואו אני אבהיר כמה דברים-
הלוגו בחלק של אש אמנם לא בסדר, אני מאמין שרותם ינסה לשפר.
העיצוב והתפריט בכוונה כאלה פשוטים-זה סגנון אחר ולדעתי הוא אחלה.
ת'אמת הפעם אין טעם לכעוס על פיביאר, הוא אמר את דעתו בנוגע לעיצוב רק.
ולפני שהאתר יצא רותם, ניר ועוד כמה אנשים עשו תיקונים ושיפורים-כעת אנחנו נירתם אליו ונשתדל לשפר אותו כמה שיותר [/b][/quote]
כעת לראשונה מאז שנתקלתי בתופעה, הבנתי שאף אחד לא לוקח את זה קשה.
אחרי הכל, אם בן אדם מתוודה שהסיבה היחידה שהוא מגיב ככה זה -
[quote][b]בגלל כל מה שאתם אומרים עלי כל הזמן, אין לי סיבה לעזור לכם.[/b][/quote]
זה מראה עד כמה הוא אנוכי, ילדותי, ועד כמה התנהגות כזו באמת יכולה לאחד אותנו כפורום.
שיקטר כמה שהוא רוצה, להיפך, זה מצחיק יהיה לראות כמה התוצאה תהיה הפוכה ממה שהוא התכוון לה.
סוף סוף מישהו הבין שהוא לא שווה יחס V_V
אני חוזר ואומר אחלה עיצוב!
הבעיה שלי זה רק עם הפרסומות של עבודה בחו"ל XP
[b]כדאי שאתה תשתוק.
ועל מה שאתה התלוננת לגבי העיצוב, זה גם מה שאני התלוננתי, גאון.[/b][/quote]
"כנראה שאף אחד כאן לא מבין בעיצוב או משהו. העיצוב גרוע. אפילו אי אפשר לקרוא לזה עיצוב. הרקע יותר מושקע.
הכנתם לוגו שלא טוב, ועשיתם תפריט, עם תוכן, בלי צבע. הפרסומות כבר יותר מעניינות."
יש דרכים להתלונן ולהביע דעה, ואם תתרום משהו במקום לדבר על כמה שאתה "הכי טוב ואף אחד פה לא מבין ורק PBRMASTER יכול להשקיע בדברים", אז יפסיקו לדבר אליך ככה.
אני אולי התלוננתי על אותם דברים כמוך, אבל אני לא אמרתי דברים כמו "חרא של עיצוב אני מעצב יותר טוב מכולם זה אפילו לא עיצוב מה שעשיתם", אני הערתי את ההערות בצורה תרבותית ולא ירדתי לרמה שלך.
עשה טובה, תתחיל לשנות את היחס שלך לגבי אנשים, יש דבר שנקרא "דרך ארץ". אין לי מושג אם שמעת על זה כבר, אבל הגיע הזמן שתתחיל להתנהג כמו אדם ולא כמו סנוב.
העיצוב הזה מושקע, אתה פשוט חייב לחפש דברים קטנים בשביל להתלונן עליהם.
ושוב, יש דרך להתלונן ולהעיר הערות.
אם תפסיק להיות סנוב ולשם שינוי תעזור במשהו, אנשים יפסיקו לדבר אליך כמו שהם מדברים אליך, אבל זה בתנאי שגם תשנה את הגישה המחורבנת שלך.
אם אתה לא עושה כלום בשביל הפורום, מי אתה בכלל שתעיר הערות כאלה? ועוד בצורה כל כך רעה? " העיצוב גרוע. אפילו אי אפשר לקרוא לזה עיצוב. הרקע יותר מושקע. הפרסומות כבר יותר מעניינות."
אנחנו כולה אתר של מעריצים, לא "האתר הרשמי של נינטנדו" או משהו כזה, וכולם די מסכימים שנמאס מהגישה המעצבנת שלך.
יש אחלה בחלה של עיצוב, הוא מושקע הרבה יותר מעיצובים של אתרים אחרים.
אז נכון, יש בעיה עם התמונה של אש והתפריט, אבל שאר העיצוב סבבה לגמרי.
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 8 2009, 11:48 PM
[b] "כנראה שאף אחד כאן לא מבין בעיצוב או משהו. העיצוב גרוע. אפילו אי אפשר לקרוא לזה עיצוב. הרקע יותר מושקע.
הכנתם לוגו שלא טוב, ועשיתם תפריט, עם תוכן, בלי צבע. הפרסומות כבר יותר מעניינות."
יש דרכים להתלונן ולהביע דעה, ואם תתרום משהו במקום לדבר על כמה שאתה "הכי טוב ואף אחד פה לא מבין ורק PBRMASTER יכול להשקיע בדברים", אז יפסיקו לדבר אליך ככה.
אני אולי התלוננתי על אותם דברים כמוך, אבל אני לא אמרתי דברים כמו "חרא של עיצוב אני מעצב יותר טוב מכולם זה אפילו לא עיצוב מה שעשיתם", אני הערתי את ההערות בצורה תרבותית ולא ירדתי לרמה שלך.
עשה טובה, תתחיל לשנות את היחס שלך לגבי אנשים, יש דבר שנקרא "דרך ארץ". אין לי מושג אם שמעת על זה כבר, אבל הגיע הזמן שתתחיל להתנהג כמו אדם ולא כמו סנוב.
העיצוב הזה מושקע, אתה פשוט חייב לחפש דברים קטנים בשביל להתלונן עליהם.
ושוב, יש דרך להתלונן ולהעיר הערות.
אם תפסיק להיות סנוב ולשם שינוי תעזור במשהו, אנשים יפסיקו לדבר אליך כמו שהם מדברים אליך, אבל זה בתנאי שגם תשנה את הגישה המחורבנת שלך.
אם אתה לא עושה כלום בשביל הפורום, מי אתה בכלל שתעיר הערות כאלה? ועוד בצורה כל כך רעה? " העיצוב גרוע. אפילו אי אפשר לקרוא לזה עיצוב. הרקע יותר מושקע. הפרסומות כבר יותר מעניינות."
אנחנו כולה אתר של מעריצים, לא "האתר הרשמי של נינטנדו" או משהו כזה, וכולם די מסכימים שנמאס מהגישה המעצבנת שלך.
יש אחלה בחלה של עיצוב, הוא מושקע הרבה יותר מעיצובים של אתרים אחרים.
אז נכון, יש בעיה עם התמונה של אש והתפריט, אבל שאר העיצוב סבבה לגמרי. [/b][/quote]
סוף סוף תגובה שאולי תגרום לך להבין.
נדב מחזק בכל מילה ומילה.
חח איזה שטותניקים
אני יכול להביא לוגו טוב יותר רק תגידו
זה בסדר זה לא מפריע לי שלא אוהבים תעיצוב , התוכן והנוחות זה מה שחשוב.
אולי מה ש-PBRMaster לא יודע זה שאני מעצב מקצועי , ושיגיד מה שיגיד אני יודע מה טוב ומה לא לאתר מבחינת עיצוב ולא רק לאתר הזה, עברתי בחברת בניית אתרים בעבר ולשמוע כמה תגובות שליליות זה לא מזיק.
תודה לכולם בכל זאת.