כשנילחמים ב-FIGHT AREA וכשמגיעים לרמה 21 נילחמים במנהיג שיש לו שלושה פוקימונים הבאים: הראשון הוא מילוטיק,השני הוא ההיתפתחות של ריידון והפוקימון השלישי(אני לא זוכר את שמו) חזק מאוד כמו גרצ'ומפ(ואולי אפילו יותר). איפה אפשר להשיג אותו?
Printable View
כשנילחמים ב-FIGHT AREA וכשמגיעים לרמה 21 נילחמים במנהיג שיש לו שלושה פוקימונים הבאים: הראשון הוא מילוטיק,השני הוא ההיתפתחות של ריידון והפוקימון השלישי(אני לא זוכר את שמו) חזק מאוד כמו גרצ'ומפ(ואולי אפילו יותר). איפה אפשר להשיג אותו?
אממ....
שאני אבין,אתה רוצה לדעת איך להשיג את דראגונייט?
כן
דיג במערת קורונט, תמצא דריטיני שיתפתח!!!
הוא נדיר לדוג אותו?
אתה צריך לדוג אותו אם super rod ויש לך 30 אחוז למצוא אותו
הוא נדיר מאוד ויש סיכוי מאוד קטן שתתפוס אותו אז תחזיק אצבעות לעצמך~
האם יש מיספר מישבצות מסויים שהוא נימצא בהם?(כמו פיבאס)?
לא, אתה דג אותו בדייג רגיל.
הבעיה היא שהוא נמצא בחלק מסויים בהר הזה.
תלך לדרך 207 ותכנס למערה.
תששחה ותשתמש בHM8.
תמשיך במערה עד שתצא ותגיע לאזור מושלג עם דשא.
תמשיך ותכנס למערה מצד ימין (חשוב מאוד מצד ימין ולא משמאל, כי אם תבוא מצד שמאל לא תהיה לך גישה למים).
ואז תדוג-יש לך סיכוי לא רע למצוא אותו.
הבעיה היא שדייג עם סופר-רוד מאוד מאוד מעצבן.
[quote][i]Originally posted by sagiiiii[/i]@Aug 7 2009, 10:10 PM
[b] כשנילחמים ב-FIGHT AREA וכשמגיעים לרמה 21 נילחמים במנהיג שיש לו שלושה פוקימונים הבאים: הראשון הוא מילוטיק,השני הוא ההיתפתחות של ריידון והפוקימון השלישי(אני לא זוכר את שמו) חזק מאוד כמו גרצ'ומפ(ואולי אפילו יותר). איפה אפשר להשיג אותו? [/b][/quote]
מה הכוונה כשמגיעים לרמה 21?
אפשר הסבר על זה
פותח הנושא מדבר על הבאטל טאוור, והכוונה לרמה 21, זה שהוא ניצח 21 קרבות.
האם אתה מיתכוון ללכת למערה של דיאלגה/פאלקיה,ולהמשיך במערה עד שאני מגיע לאזור מושלג עם דשא,ולהיכנס למערה מיצד ימין,וככה אני מגיע למערה שנימצא שם אזור מים עם מפל?שם דגים אותו?
[quote][i]Originally posted by sagiiiii[/i]@Aug 8 2009, 01:49 PM
[b] האם אתה מיתכוון ללכת למערה של דיאלגה/פאלקיה,ולהמשיך במערה עד שאני מגיע לאזור מושלג עם דשא,ולהיכנס למערה מיצד ימין,וככה אני מגיע למערה שנימצא שם אזור מים עם מפל?שם דגים אותו? [/b][/quote]
בדיוק.
במקום שיש את המפל-שם לדוג בסופר-רוד.
דגתי אותו בסופר רוד ועל הפעם הראשונה מצאתי אותו,הוא לא כלכך נדיר לדוג אותו לפי דעתי
הוא באמת לא נדיר הוא פשוט לא נגיש לפני שמסיימים את הפוקדע החדש
יש לי עוד שאלה בנושה אחר,איפה מוצאים את החפץ CHOICE BAND?
תקנה את זה בחנות של מגדל הקרבות ב48 BP
אני לא מוצא את החנות,אתה יכול להסביר לי איך להגיע אליה?