-
[color=blue]אוקי , אני אעשה את זה קצר ולעניין.
מצטער שזה בא באיחור פשוט המחשב שלי קרס.
בגלל העומס בפורום משחקי תפקידים ובגלל שהיו בקשות רבות לאותו פורום החלטתי למנות 2 מנהלים באופן נסיוני לניהול הפורום.
הכוונה היא ששתי המנהלים יהיו לתקופת נסיון , זה לא בהכרח אומר שבטוח אחד מהם יצא , אך אני רוצה לראות את התנהלותם בפורומים.[/color]
[color=purple]המנהלים של פורום משחקי תפקידים הם :
loveless
Pokemon Diamond
בהצלחה להם.[/color]
[color=green]בנוסף לכך , מנהל חדש לפורום משחקים כלליים.
flame boy
גם אתה על תקופת נסיון , תנסה לחשוב על רעיונות לרענון הפורום.
[/color]
[b]בימים הקרובים יבדקו כל המנהלים בפורום (כולל הוותיקים.) ותיבדק פעילותם , במידה ומנהל יראה לא מתאים הוא עלול לרדת מניהול , ראו הוזהרתם![/b]
מנהלים חדשים , אנא אשרו שקראתם את הנושא.
-
אוףףף כולכך רציתי לנהל את משחקים כללים
מזל טוב לכם
-
יאאאא D:
קראתי! ^_____________________________^
תודה D:
*הולך לקפץ בשדות ביאליק מאושר ^_^*
-
אני שמח על המינוי,ומזל טוב גם לעומר ול-flame boy על הזכייה בבחירות.
ולכל מי שלא התקבל,תמיד יש את הבחירות הבאות,אז לא להתייאש!=0
-
לבנתיים שמתי את loveless מנהל , דיימונד אני אשים אותך יותר מאוחר כי המחשב שלי איטי רצח ולא מספיק זה גם השרת איטי , את עומר אני אשים כשהוא יאשר.
-
-
אבל אני לא מנהל.
עריכה: אהה לא אישרתי שקראתי.
-
מזל טוב לשלושת המנהלים, אני שמח ומאושר שמינית את דן O:
-
-
-
מזל"ט לכולם, אם כי (בלי לפגוע כמובן) אני לא בטוח לגבי המינוי של loveless (מצטער שאינני זוכר את שמך).
-
מזל טוב לכולם על המינוי, ואני חושב שהם יעשו עבודה טובה, ויראו שמגיע להם המינוי הזה.
-
-
מתי תודיעו מי מנהל את פורום ציור ממוחב אני ממש רוצה לנהל את הפורום הזה, ואני במתח רציני.
-
מזל טוב לכולם, ובמיוחד ל-loveless.
-
אלה כל הנבחרים , מי שלא צוין שמו כנראה לא נבחר.
מצטער.
-
מזל טוב לכולם :]
מינוי מוזר של פוקימון דיאמונד או איך שרואים לו,אני לא בטוח שהוא נכנס לפורום יותר מ3 פעמים..
אבל אנלא שופט הוא יכול להיות אחלה מנהל בלי קשר.
בהצלחה..
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Aug 9 2009, 04:00 PM
[b] מזל"ט לכולם, אם כי (בלי לפגוע כמובן) אני לא בטוח לגבי המינוי של loveless (מצטער שאינני זוכר את שמך). [/b][/quote]
שטויות.
לעומר(לבלס), יש ניסיון ממשחקים אחרים, משחק שלו ומדריך או שניים שעשה.
מזל טוב לכל מי שנבחר
-
עומר עומר עומר,ידעתי שתבחר,ואמרתי את זה לפני כולם,גם לדאימונד אני מפרגן למרות שלדעתי זה מוקדם מדי בשביל לבחור אותו למנהל
בתכלס ידעתי שאני לא אבחר,אבל דווקא היו לי סיכויים קטנים להיכנס בשניים,בכ"מ מזל"ט לאלה שכן נבחרו O:
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 9 2009, 11:51 PM
[b] עומר עומר עומר,ידעתי שתבחר,ואמרתי את זה לפני כולם,גם לדאימונד אני מפרגן למרות שלדעתי זה מוקדם מדי בשביל לבחור אותו למנהל
בתכלס ידעתי שאני לא אבחר,אבל דווקא היו לי סיכויים קטנים להיכנס בשניים,בכ"מ מזל"ט לאלה שכן נבחרו O: [/b][/quote]
אני ידעתי עוד לפני שהיו בחירות שהוא ייבחר, אפילו תשאל אותו.
ואמנם דן לא הרבה זמן כאן, אבל הרבה מספרים על עבר מוצלח בניהול חת"מ ובגלל זה נתנו לו ניסיון
-
נכון.
בגלל זה דן נבחר, באמת מגיע לו.
איזה יכולות יש לו, קשה לתאר D:
-
למה לא בחרו מנהל לפורום מנגה ואנימה?