-
[img]http://images.paraorkut.com/img/pics/images/m/mean_skull-2425.gif[/img]
ברוכים הבאים לנושא המתים של המאפיה-סבב 2!
לפרטים, היכנסו למדריך המאפיה וקראו בסופו על הפיצ'ר המיוחד.
[b]חוקי הנושא:[/b]
-אך ורק המשתמשים המתים יוכלו להגיב כאן
-המשתמשים המתים המגיבים כאן צריכים לזכור שאסור להם להגיב בנושא החיים
-כאשר יווצר רוב הצבעות בנושא המתים לפני שנוצר רוב בנושא החיים, קול נוסף יווסף לאדם הנבחר!
[b]המתים:[/b]
The Trooper\נדב-אזרח
The UnderTaker\תמיר-אזרח
CraZyCatMe\אלכס-אזרח
flupy\תומר
Tank\דניאל
Dragonite!!!\ליאור
הצבעות שיחשבו כרוב קובע:
כעת החל היום אצל עולם החיים, במצב בו אתם נמצאים עליכם להסכים ולהצביע לאותו המתמודד, מכיוון שרק כאשר שניכם תצביעו לאותו המתמודד, ולפני הרוב בנושא החיים, הוא יקבל קול אחד להדחתו.
החלו לשוחח
-
מתתי :o אני אמור לדבר עם עצמי אומשו? אם אני מצביע אני עושה את קול המתים או שצריך עוד שניים? ><
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 4 2009, 01:01 PM
[b] מתתי :o אני אמור לדבר עם עצמי אומשו? אם אני מצביע אני עושה את קול המתים או שצריך עוד שניים? >< [/b][/quote]
לא,אתה מחליט לבד כרגע
-
-
איזה אנשים מניאקים תלו אותי
לפחות הגופה שלי שלמה ח
מתי אני אוכל להצביע מפה?
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 4 2009, 04:12 PM
[b] איזה אנשים מניאקים תלו אותי
לפחות הגופה שלי שלמה ח
מתי אני אוכל להצביע מפה? [/b][/quote]
ביום,בינתיים אתה יכול לדבר עם נדב בנוגע למשחק,ומי אתם חושבים שמאפיונר
-
לדבר כאן בנושא או בפרטי?
כי טכניתצ, יכולים שחקנים מהמשחק להיכנס לפה ולקרוא את התגובות וככה להגן על עצמם
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 4 2009, 04:16 PM
[b] לדבר כאן בנושא או בפרטי?
כי טכניתצ, יכולים שחקנים מהמשחק להיכנס לפה ולקרוא את התגובות וככה להגן על עצמם [/b][/quote]
תעשו בפרטי אם אתם רוצים,ולמשתמשים חיים אסור להגיב כאן,חוץ מזה,כנראה יש סיבה למה המאפיונרים הרגו דווקא אותכם,וזה יכול לעזור לעיר לגלות מיהם
-
אני חושב שזה רומה ם:
מצביע לרומה.
-
-
-
-
אלכס מצטרף אלינו :)
עכשיו יהיה יותר קל להפיל את המאפיונרים מכאן
אגב, הוכחה שזה רומה:
רומה טוען שג'ולטיאון חתול, והרוצח היה דמוי כלב.
תיאור של ג'ולטיאון מבלבאפדיה:
Jolteon is a dog-like Pokémon with a very short tail, and yellow fur that has the sharpness of needles
ג'ולטיאון הוא פוקימון דמוי-כלב עם זנב קצר ופרווה צהובה עם מחטים חדים.
חתול? לא נראה לי.
-
שים לב למארקורו,איזה דברים לא הגיונים שבהם הוא האשים את עידו פוטר על כך שהוא איש זאב?
זה על בסיס הארי פוטר הוא אמר שהארי פוטר איש זאב חחחח,בזה הוא טעה,פלאפי ומארקורו מגנים על רומה למה? כדי להדיח אותו ולהסיט את כולם שרומה הוא מאפיונר.זה כבר דיי ברור לא?
אבל בעצם מי שעומד מאחורי כל זה זה פלאפי ומארקורו.תראה מארקורו סתם מפיל דברים על עידו פוטר על בסיס כך שהארי פוטר הופך לאיש זאב ובקיצור הוא בלבל הכול עם אנשי הזאב.
הוא מצא בהארי פוטר קורבן והוא מפיל עליו הכול ובעוד שפלאפי אומר לא להתנפל על רומה ולהתנפל על מישהו אחר...תסמוך עליי,פלאפי ומארקורו הם המאפיונרים פה שעומדים מאחורי כל זה.
אני לא יודע מי הרוצח אבל אלו הם הם ההוכחות שהם המאפיונרים.
אני חושב שפלאפי ומארקורו מנסים להרחיק את האשמות מרומה ולהפיל אותם על עידו פוטר על סתם דברים לא הגיוניים ועכשיו הם מנסים להפיל את עידו פוטר על השיחה ביני לבינו במסן בגלל שהם חושדים בו כל כך,כלומר הם מנסים לגרום לעידו פוטר להראות כמאפיונר אבל הוא סתם אזרח תמים בסופו של דבר ואתם תראו את זה...
רומה הוא מאפיונר,פלאפי ומארקורו הם גם מאפיונרים וגם אם רומה לא מאפיונר,שניהם בטוח מאפיונר כי דיברתי עם פלאפי לפני שנרצחתי ואמרתי לו את חשדותי על רומה שהוא מאפיונר ופלאפי אמר לי שהוא לא ושאני אעזוב אותו בשקט.
בסוף אמרתי לו טוב בסדר ועזבתי אותו.זוהי עוד יותר הוכחה שפלאפי הוא זה שאמר לשאר המאפיונרים לרצוח אותי!
אני בטוח ב100 אחוז שפלאפי דיווח לשאר המאפיונרים.
-
זה פלופי, לא פלאפי.
ואני יכול לומר לך שהוא לא מאפיונר, אני די בטוח בזה.
אין לי ממש הוכחות, אבל אני בוטח בו ם:
-
תאמין לי שהוא כן אחד מהמאפיונרים אלא אם כן הוא לא היה מגן על רומה.
בגללו נרצחתי.
-
אני אומר לך, אם תולים את תומר כל העיירה תסבול ותדפק.
-
חחח תאמין לי שזה לא כך..פלופי או פלאפי או איך שלא קוראים לו..
קודם כל בהארי פוטר פלאפי היה השומר הזה בסרט הראשון,הכלב עם השלושה הראשים,זה גם יכול להיות רמז חחח
-
אבל זה לא פלאפי! זה פלופי!
אז אין קשר בין פלאפי לפלופי.
-
אבל יכול להיות שניתאי ציין אותו כפלאפי...
-
ניתאי הוא אולי האיש האחרון שיקרא לו פלאפי, בעיקר בגלל שהוא יודע שזה פלופי עוד מפורום אחר.
גם בהצבעות הוא כותב פלופי ולא פלאפי.
-
התגובה של אלכס די נכונה
לדעתי צריך להצביע למארקרוו או לשני שם XP
-
עכשיו אני במסע נקמה מצביע לרומה
-
[quote][i]Originally posted by Tank[/i]@Sep 6 2009, 06:42 PM
[b] עכשיו אני במסע נקמה מצביע לרומה [/b][/quote]
פרשתה,לא מתתה,אסור לך להגיב כאן
תומר מצטרף אליכם!
-
אלכס, תומר (פלופי) נרצח, ונחש מה? הוא היה שוטר.
-
-
טוב זה מאוד מוזר...
אם תומר לא מאפיונר אז גם מארוקרו שוטר...? =0
תומר מאיפה אתה יודע? חקרת אותו? וגילית שהוא מהטובים תגיד את האמת?
-
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Sep 6 2009, 08:19 PM
[b] טוב זה מאוד מוזר...
תומר מאיפה אתה יודע? חקרת אותו? וגילית שהוא מהטובים תגיד את האמת? [/b][/quote]
אסור לו.
-
טוב היה ריב גדול בנושא..
הרצח האחרון די דומה לרצח הראשון מבחינת התיאור - רצח באותו זמן, והרוצח בא מהר מאחורה.
אני חושב ב2 אנשים:
מארקרוו - שחור, לילה, מגיח במהירות
דרגונייט - מסוגל לעוף, ידוע כפוקימון מהיר מאוד בתעופה, וגם הנייט יכול להתייחס דווקא לשחור ולא למשמעות המילה עצמה.
אז למי לדעתכם צריך להצביע? אני מתלבט ביניהם
-
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Sep 6 2009, 08:19 PM
[b] טוב זה מאוד מוזר...
תומר מאיפה אתה יודע? חקרת אותו? וגילית שהוא מהטובים תגיד את האמת? [/b][/quote]
כן חקרתי אותו בלילה שנרצחתי בוא ...
-
תראו חשבתי טוב טוב,לדעתי הרוצח הראשון יכול להיות אחד מהבאים:
1.דרגונייט-בגלל שבחתימה יש לו דרגונייט.דרגונייט ידוע כסוג של דרקון מאוד מהיר וחזק ויכול גם לא להראות בלילה.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/f/f3/Giant_Dragonite.jpg/220px-Giant_Dragonite.jpg[/img]
כל מה שראה הקורבן היה שחור.
2.אבל בגלל שהוא ראה את הפנים שלו,אפשר להגיד במאה אחוז שמורקורו מאפיונר והוא נעלם לחשכה פשוט.
מצד שני,נכתב שהרוצח תקף אותו בכוח רב,כלומר הרוצח מאוד חזק וזה מצביע על דרגונייט.
בוא נגיד שאיציק אינו רוצח....
ג'ולטיאון משתמש בדבריי ומנצל אותם לטובתו ומעלים את כל מה שאמרתי לגביו.אני חושה שהוא הרוצח שלי.הוא דומה לכלב.ברצח שלי היו קורות ולבנים זרוקות,אני חושב שהוא עשה את זה באמצעות החשמל שלו עם קוצי החשמל האלה.
עוד דבר באחד מקרי הרצח פה היה כתוב צבעים חזקים עטפו את החוף,כלומר זה חייב להיות משהו ענק שממנו יצאו צבעים חזקים.חשבתי על עידו פוטר בגלל שכתוב בחתימה שלו לוגיה.באחד הסרטים של פוקימון לוגיה זהר כשנכשל במשהו שאני לא זוכר כרגע.אני חושב בגלל שהוא מומחה בטלפתיה עם אנשים אז במצב זה הוא זוהר זה מה שקרה.לוגיה כה חזק שמסוגל לשבור את המפרקת ואף להפיל את הקורבן למרחקים עצומים.אני חושב שעידו פוטר הוא מאפיונר.
בוא נעיף את דרגונייט קודם כי הוא רוצח מספר אחד והרמזים דיי מצביעים עליו...
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 6 2009, 09:22 PM
[b] כן חקרתי אותו בלילה שנרצחתי בוא ... [/b][/quote]
הזהרתי,אסור לך להגיב בנושא הזה יותר.
-
למה? אבל התפקיד של תומר כבר ידוע, אז בגלל שהוא אומר אם הוא אזרח/לא אזרח (שתכלס, זה התפקיד שלו מההתחלה) אסור לו להגיב? זה דבר מפגר :huh:
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 7 2009, 07:39 PM
[b] למה? אבל התפקיד של תומר כבר ידוע, אז בגלל שהוא אומר אם הוא אזרח/לא אזרח (שתכלס, זה התפקיד שלו מההתחלה) אסור לו להגיב? זה דבר מפגר :huh: [/b][/quote]
כמו שאסור לו להגיד את זה בנושא החיים,גם כאן אסור לו,כמו שידוע לך,החיים מסתכלים כאן
-
למה אסור? מותר.
זה בדיוק כמו להגיד "XXX הוא מאפיונר/לא מאפיונר".
אם שוטר אומר משהו לגבי מישהו, סימן שהוא בדק אותו, אז גם אם הוא לא יכתוב שהוא בדק אותו זה די ברור שהוא צודק, בגלל שהוא שוטר והוא יכול לבדוק :/
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 7 2009, 07:49 PM
[b] למה אסור? מותר.
זה בדיוק כמו להגיד "XXX הוא מאפיונר/לא מאפיונר".
אם שוטר אומר משהו לגבי מישהו, סימן שהוא בדק אותו, אז גם אם הוא לא יכתוב שהוא בדק אותו זה די ברור שהוא צודק, בגלל שהוא שוטר והוא יכול לבדוק :/ [/b][/quote]
כשאתה אומר "XXXX הוא מאפיונר" רוב הסיכויים שאין לך מושג ורוב הסיכויים שלא ישימו לב אליך,אבל אם יודעים שאתה שוטר זה כבר מגלה לגמרי
אני מתפלא ממך נדב O:
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 7 2009, 07:50 PM
[b] כשאתה אומר "XXXX הוא מאפיונר" רוב הסיכויים שאין לך מושג ורוב הסיכויים שלא ישימו לב אליך,אבל אם יודעים שאתה שוטר זה כבר מגלה לגמרי
אני מתפלא ממך נדב O: [/b][/quote]
מה מתפלא ממני, הוא אמר שרומה לא מאפיונר כבר שםואז התגלה שהוא שוטר.
זה לא יהיה ברור שהוא בדק אותו? :huh:
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 7 2009, 07:52 PM
[b] מה מתפלא ממני, הוא אמר שרומה לא מאפיונר כבר שםואז התגלה שהוא שוטר.
זה לא יהיה ברור שהוא בדק אותו? :huh: [/b][/quote]
אסור היה לו לעשות את זה אחרי שגילו שהוא שוטר,הוא היה יכול להגיד "לדעתי..." וכדומה,אבל לא להגיד שהוא בדק אותו
-
אבל אם הוא יגיד "לדעתי" אז אולי לא היו מאמינים לו. אם התגלה שהוא כבר שוטר אז מותר לו לגלות שהוא בדק את זה ואת זה, אחרי הכל זה התפקיד שלו.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 7 2009, 07:55 PM
[b] אבל אם הוא יגיד "לדעתי" אז אולי לא היו מאמינים לו. אם התגלה שהוא כבר שוטר אז מותר לו לגלות שהוא בדק את זה ואת זה, אחרי הכל זה התפקיד שלו. [/b][/quote]
למה שפשוט לא ייתן לו חסינות מלאה?
כתבתי לכולם "אסור לגלות את התפקיד שלך לאף אחד" וזה נחשב לגלות את מעשי התפקיד,שזה עוד יותר גרוע.
למה שמתוך העשרה שנשארו הוא פשוט לא יגיד אחד אחד את מי הוא בדק?